Nu har jag varit duktig nog för idag så de...

imag0177 (MMS)

Nu har jag varit duktig nog för idag så det blir ett bad nu. Tror tusan Niklas precis kliver innanför dörren och stör! Komma hem va? Till sin egen lägenhet! Pfff! ;)

Hur mycket är för mycket är frågan svenska folket ställer sig.

Mycket bra saker hos mig

x Min mat = sallad, kallröktlax, ost, yoghurt, frysta bär och annat gott!
x Kall öl i kylen
x Ben & Jerrys i frysen

Den enda ölen som finns hos Niklas är en öppnad, halvtom gammal ljusljuslager som Fröken C har lämnar efter sig i somras, typ. Jag borde kanske köpa dit lite. Vore nog fint. Kontrast mot mjölken. 

Nu målas naglarna om, målningen igår sabbades.

Hur mycket är för mycket är frågan svenska folket ställer sig.

Mycket bra saker hos mig

x Min mat = sallad, kallröktlax, ost, yoghurt, frysta bär och annat gott!
x Kall öl i kylen
x Ben & Jerrys i frysen

Den enda ölen som finns hos Niklas är en öppnad, halvtom gammal ljusljuslager som Fröken C har lämnar efter sig i somras, typ. Jag borde kanske köpa dit lite. Vore nog fint. Kontrast mot mjölken. 

Nu målas naglarna om, målningen igår sabbades.

Stackars Svenskar blev intvingade i flygplan av elaka farbröder.

Alltså. Jag vet inte ens om jag har ord till det här. Jo det har jag. HUR DUM I HUVUDET FÅR MAN BLI?!!! Seriöst! Det står på aftonbladet att Svenskar TVINGADES flyga till Egypten. Vadå, stod det säkerhetsvakter på Arlanda och tvingade dom in i planet? Var det så? Nä. Dom visste inte om dom skulle få sina pengar tillbaka så då åkte dom även om det "inte kändes bra". Va fan. Det var väl bara att stanna hemma! Om det blir inbördeskrig i Vietnam när jag ska åka dit och UD inte har gått ut och sagt att det är "osäkert" och att dom "avråder" från att åka dit så kommer jag ändå inte åka dit. Visst ta pengarna för flyget, jag är hellre säker på att få leva i några år till problemfritt utan en kula i benet. Eller bara leva. Nej nej. Tvingade blev dom. Så klart. Idioter.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8489763.ab

Haha, det här är väl fantastiskt! Aftonbladet. Underbart!

Katastrof väntar när skola lägger om design och funktion.

Fantastiskt! Dom håller på att lägga upp en ny sida för mittuniversitetet. Underbart. Hann precis läsa nå om att jag skulle ha fått nå KRUT-artiklar hemskickade, sen dog sidan. Jag har inte fått nått hemskickat. Varför ska jag ens få det hemskickat, finns det inte att läsa på nätet? Suck. Jag får försöka lite senare. Ska väl ta och läsa den där artikeln jag vet att jag ska läsa. Bara 200 sidor eller så. Toppen. Önskar jag satt i Niklas datastol, framför macen, med en kopp kaffe. Istället sitter jag inte så bekvämt i soffan med min bärbara pc, helt utan kaffe. Helt fel.

Jag ska förnya mig lite imorgon. Kanske någonting så här?

Extra extra knallpulver i skottdrama visar på - inkontinent.

Varför sover jag inte? Om jag hade sovit i den där stora vita sängen med den där karl'n ni vet, ja då hade jag legat och sovit som om jag vore drogad. Där somnar jag nästan så fort någon av oss hämtar andan i pratandet. 
Jag har kikat lite på stylisterna och blev självklart lite kär i Victoria. Ska väl drömma att vi skuttar fram på en äng hand i hand i solen. Bara hon, jag, Niklas, Olle, Edward i twilight, och hon som är så lik den där kända. mysigt.

Just nu: extrasändningar om livets äckliga lycka.

Jag har packat klart mina kläder, exkl underkläder.

4 bikinis
3 linnen
2 shorts
1 klänning

Jag undrar lite vad det är jag mer ska packa men jag vet att det är för mycket jag säkert vill ha med, därför jag börjar packa nu så jag bara får med mig sånt jag behöver. Hinner ju lixom sortera bort sånt jag kommer på är onödigt. Skulle nog verkligen behöva en mini-pc och en ny mp3-spelare. 

Annars så verkar livet bara tänka fortsätta rulla på perfekt. Husplanerna består och ja, det mesta verkar inte så läskigt längre. Sånt som tidigare har skrämt mig.

Vem, gud säg mig, VEM köper ett bredbart m...

imag0171 (MMS)

Vem, gud säg mig, VEM köper ett bredbart margarin från euroshoper? Det här var jag på ica, diskret som alltid, "men gud va äckligt! På fy fan. Euroshoper margarin. Äckligt! Uäehh"

Pojkvän hoppade - framför plan.

Nu ska jag måla naglarna för mina är fula. Jag tror jag ska måla naglarna.
Orkar lixom inte leta på mina kläder.
Hur som är jag jäkligt nöjd ändå över att jag inte behöver bli så här på semestern. Det hade varit höjden av dåligt. 
Längtar till vi väntar på plan och kan kolla på dyra fina sminkgrejer, nagellack och parfym! Niklas kommer ha så roligt på flygplatserna!

Fuck it idag är det ingen rubrik.

Idag är inge bättre. Känns som om jag har sovit i hundra år, jobbat dygnet runt och slitit så in i helvete så samma gång. Jag är lite rastlös samtidigt som jag inte ens orkar hålla ögonen öppna. Har städat lite här hemma, det syns inte för andra människor men sakta men säkert börjar mina skåp bli rediga igen och golvet visar sig mer och mer. Suck. Jag orkar inte ens komma på vad jag ska svara när telefon ringer. Jag vill nog bara ligga här i min ensamhet och vara bara. Fast jag orkar inte vara heller. för den delen. Jag måste nog ta tag i att vara en normal människa igen och ringa upp alla samtal som jag har missat. Mmm..

Så ett telefonsamtal klart iaf. Har du ringt mig idag kan du ju ringa imorgon istället för jag ska sätta mig och böla en stund innan jag ska orka klä på mig. Haha. Fy fan. Allergi är ett jävla skitpåfund!
och ja, jag tycker synd om mig själv.

Andra burken idag, faktiskt andra sedan 15...

imag0169 (MMS)

Andra burken idag, faktiskt andra sedan 15:30 haha, men det är mitt hemliga vapen mot den enorma förlamningen av trötthet som kommer när jag har käkat nått jag visst inte tål. Meren är till kidsen! :)

Hon blev helt förstörd - av cocos?

Herregud. Nu måste jag gå. Hämta hund och besöka Johanna. Fattar inte ens hur jag ska orka resa mig. Mår inte alls som jag ska. Lyckades få i mig något jag inte riktigt tålde. Niklas fick hämta mig från jobbet. Somnade som vanligt. Kanske så bra att jag har världens bästa pojkvän! Det är skönt att veta att jag alltid. oavsett vad, har någon att ringa när jag blir dålig. Tryggt att veta bara. Jag har funderat på att ringa taxi för att ta mig till pappa från Promenaden. Ni som vet hur det ser ut i Sandviken och vart pappa bor vet ju hur kort bit det är, för er andra.. det är typ, ja max 10min promenad dit! Förbi Enen och höger, sen är man framme! Suck. 
Måste måste måste måste måste. Gud vad jag inte är sams med min kropp just nu!

Töm garderoberna, släng, sälj, eller gör som stjärnorna skänk bort alla toppar - här är nya den nya hetaste trenden!

Hur läckert är inte det här linnet? Var in och kikade på lite grejer hon hade gjort tidigare och det är verkligen massor av saker som är helt i min stil! Åh jag älskar dom! Det är nå skitigt och lite "fuck off"-känsla i dom! Vad kan jag säga mer än att jag är kär? Och vad passar mig bättre än ett kaffelinne? Förutom det där gryma hippielinnet hon har lite längre ner i bloggen! Klicka på bilden för att komma till Emmas blogg!
Emma tro inte att jag smörar för dig nu bara för att jag VERKLIGEN vill vinna det här linnet, men du är väldigt söt ;D

En helt vanlig fredagmorgon med ett ovanli...

imag0167 (MMS)

En helt vanlig fredagmorgon med ett ovanligt inslag av amaronevin. Trevligt! Mindre mysigt är ju spottkoppen nu ser till höger, den vita. Usch! Men nio på morgonen är den nödvändig!

Sveriges befolkning blir bara dummare och dummare - när de fyller i papper!

God morgon! 
Jag har redan lyckats fylla i två visumblanketter fel! Lyckat! Dom är luriga ska ni veta! "Place of birth? Ah men det är ju Sandviken, hmm, S, A... nej FAN! Gävle, det är ju Gävle.. Kan man sudda? Ah.. hm. Den här är ju enkel: utfärdat datum (pass), dag? 03. Vart ska resten stå? Va.. jaha, skulle Allt få plats Där?! Men va fan.. Måste nog ringa Niklas, behöver fler papper. Suck"

Ska dricka lite kaffe och gå till dagis sen. Frukosten väntar hemma!

Flickan som är kär - i en burgare!(?)

Usch idag har jag varit en jättedålig bloggerska! 
Jobbet gick ju bra, det var ganska mycket folk men vi har ju ingen variation i sortimentet längre eftersom vi håller på att dra ner till bassortimentet då vi ska börja bygga om i februari. Jepp det är vi som ska bygga om, inga hantverkare.. Ska man tro hur snabbt det går för hantverkare så lär det ju bli vi ändå haha! Jag gjorde fint på hyllorna under dagen så jag är nöjd! 
Efter jobbet drog jag med mig my darling (haha töntigt det låter) till Mulligans och käkade en hamburgare och drack en mycket efterlängtad newcastle!

Utan att överdriva kan jag säga att det har varit en grym torsdag!
Imorgon väntar jobb och käk hos Johanna. En vanlig fredag men med efterättsbuffé(?)


Imorgon är det en månad kvar!




Tagit en liten promenad i solen med vovven...

imag0158 (MMS)

Tagit en liten promenad i solen med vovven, pysslat lite på Interflora, tagit en till promenad och lämnat vovven på dagis. Snart blir det visst till att jobba så killarna får ha lite grabbhäng ikväll istället! Grabbarna = Jordan & Niklas.

Surkart gripen av polisen i strandvillan.. eller hur var det?

Har jag sagt att jag var och vaccinerade mig idag och att det var jätteläskigt?! Jaha. Ojdå. Men det var superläskigt! Tur att jag är så.. modig! 
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan med min suris-smoothie (blev precis som jag vela). Har ni tänkt på hur galet dyra smoothies är att köpa ute? Surisen innehåller föresten grapefrukstjuice, blåbär och hallon. Mycket nöjd med juicen då jag hittade en som kostade hälften av vad den jag har köpt innan och den nya är om möjligt ännu surare! Stördo, jag? Jepp.

Undra vad det är på tv, Sonic verkar väldigt intresserad iaf. Kanske ska kolla jag med!




ps. jag har inte riktigt smält att jag träffade Olle i helgen.

Bota fetman med sex!

Bootylichius-dansen gick.. bra? Det var kul det var det! Svårt att hålla ordning på fötter och armar samtidigt dock, jäkligt svårt! Men jag får öva lite i hemmes lugna vrå.
Armen gör ont. Jädrans vaccin! Ska göra mig lite kvällsfika och lägga mig i sängen, ta det lite lugnt efter denna omtumlande dag. Ska försöka tänka ut några bra livschochingtips till er med, jag vet att ni behöver dom!

Livet sögs ur gammal flicka - på sjukhus!

Blev ingen bild från sjukhuset. Fan. Hatar sprutor! Det gick bra att ta sprutan, jag vela gå någon gång och satte handen för och sa "nej nej nej" men sen tog jag den! Jättebra distriktsköterska! Men jag blev helt matt nu efteråt. Ska försöka fixa käk nu för klockan 17 åker jag och Johanna till Gävle, kl 18 är det idag för dans! bootylicious!

Skräcken på sjukhuset - nålarna från helvetet!

Jag hade helt förträngt min vaccinationstid idag! Tur att Niklas påminde mig! Haha. Om en timme ligger jag panikslagen på en bår och gråter. Niklas ska följa med. Jag fixar inte sprutor! Däremot är jag heltaggad på att tatuera mig igen! Stört. Fast helt skiljda saker! 
Hatar hatar hatar nålar! Men det kommer gå finfint. Uppdaterar senare när jag sitter i skräck och väntar på att höra mitt namn bli uppropat av en läskig syster. Hoppas hon är snäll. Ja hon, chansen att det är en kille är minimal verkar det som här.

The best things in life is free - så får du dem!

Istället för att städa läser jag bloggar och fick en uppenbarelse av lite livschoachinggrejer!

Det finns många saker vi av olika anledningar inte tycker om att lägga pengarna på, som ni tidigare har läst hatar jag att köpa toapepper och även tvättmedel (sköjmedel går an).
Här är mitt bästa tips på en lösning och saker du då slipper!

Flytta ihop med någon!

x Du slipper gå ut med soparna varje gång. Alternativ lösning om du inte bor med någon är att lägga soppåsarna på balkongen (observera att detta endast funkar under vintern!)
x Lura din sambo till att alltid köpa det jävla toapapperet!
x Om du tvättar får den andra personen stå för pengarna till tvättmedel! Kom ihåg att det bara är märkestvättmedel som duger när någon annan betalar!
x Kan du spontant inte ens koka makaroner? Gör ju inget, låt din sambo sköta matlagningen!
x Är du tjej kan du givetvis inte installera teknik, sätta upp hyllor eller faktiskt inte ens köpa spik!
x Dammsug alla öppna ytor så som vardagsrum, kök och liknande. Lämna alla smårum och "under sängen"-dammsugning åt sambon!
x Bli allergisk mot de flesta rengöringsmedel
x .. och även plasthandskar!

Alltså, egentligen är ju den här listan den enda anledningen till att jag vill flytta ihop med Niklas. Jag har ju märkt hur mycket jobb det ligger i att sköta ett hem. Inte riktigt min grej va!
Det ska verkligen bli underbart. Luta mig tillbaka i soffan och fila naglarna hela dagarna, kanske dricka ett glas bubbel. Undra om jag kan få honom att sköta hundpromenader + kattbestyr också?

Superhemlig bloggerska super sig dönfull - en vanlig tisdag!

Jag har legat och slappat i soffan hela kvällen sen jag kom hem från fikat strax före 19. Jag hade ju bestämt att det skulle städas lite här, så nu ska jag ta tag i badrummet för det är faktiskt det jag bävar för mest. En jävla röra är det! En massa skit bara och lite kläder. Någon av systrarna glömde folköl här för ett tag sen så jag har tagit mig en och hoppas på att städningen blir lite roligare! Somnar väl i klädhögarna här inne. Mitt badrum, ca 1,5x2m haha!

Mindmappa ditt liv till framgång - Kickan berättar hur i senaste Plussan-numret

 

Ungefär så här hoppas jag på att mitt år kommer bli!
Det blir absolut en månad i Vietnam, det vet vi! Awesome, en månad med den bästa jag vet i hela världen. Omöjligt att få det bättre då! Längtar så mycket!! men det är fler resor inplanerade. I sommar ska det roadtripas med tjejerna plus att jag och Niklas har pratat om en tur i Norrland. Cecilia på jobbet fyller 50 och säger sig ska hyra ett hus i Spanien och då ska jag alla gånger om fara ner och hälsa på henne! Någonstans vill jag ändå till New York på nå vis, men vi får väl se hur det går med det. Lägenheten ska säljas och ett hus ska köpas, förhoppningsvis i år! Annars är det fester, plugg, jobb och ett planerat körkort som väntar under 2011! och mycket tid med alla som jag tycker mest om. 

Vet inte vilket som är mest spännande, Vietnamresan eller husköpet?

Fika på Waynes med Magnus bara att Magnus ...

100media_imag015 (MMS)

Fika på Waynes med Magnus bara att Magnus är borta. Får jag hans fick om han inte kommer tillbaka inom några minuter?

La-la-la-partiet vill införa dödstraff på försenade boklån!

12h sömn blev det inget av! Hantverkare kan förstöra allt! Igår var det ju någonting som lät, vet ni vad det var? Jo det var visst en motor som hade "havererat". Hur dom kunde missa det när dom var där sist är ju fantastiskt.. Eller det kanske är en massa saker där uppe.. Men jag undrar vad dom pysslar med när allt går fel för dom! Jag kanske ska bli snäll och tänka att dom har en riktigt jäkla otur bara?
Idag har jag bockat av en massa trist skolarbete! Känns så skönt nu! Ska kila ner till banken snart, hann aldrig det igår och smart nog la jag ur mitt id innan jag gick igår! Pucko!
Ska kopiera lite ur min fantastiska oxfordbok med, har hört att bibblan vill ha tillbaka den! Woops?




kombinerat med




Kommer bli awesome!

Jordan är sin morbror lik! Ris, stekt kyck...

imag0145 (MMS)

Jordan är sin morbror lik! Ris, stekt kyckling och curry är visst jättegott! Lika tysta/fundersamma/grubbliga, snälla och omtänksamma är de med!

Suzanne lyckades mycket skakandes samla ih...

imag0143 (MMS)

Suzanne lyckades mycket skakandes samla ihop mod nog att pierca två nya hål! Snyggt!

Korvarsel.

Det finns så mycket jag vill göra i år. Så mycket jag ska göra också!
Den här veckan är det mycket förberedelser inför Vietnamresan! Jag ska börja packa, se hur mycket kläderna väger och hur mycket plats dom tar i väskan. Jag ska vaccinera mig på onsdag. Fy fan! Jag hatar sprutor! Vi ska skicka in visumansökan. Viktigt. Mycket viktigt.

Kvinna drogades i smyg av sin man - i flera år!

Sitter i soffan och läser.. Jag har ett problem. Litet så där bara, påverkar väl läsningen en del. Jag somnar hela tiden! Läser några rader och sen drömmer jag om konstiga saker. Ska brygga en kopp kaffe och sätta mig lite mer rakryggad så kanske jag håller ögonen öppna.
Planerar redan in en 12h sömn för natten. Ska blir bra nu!

Så här ser det ut typ när man sover i Niklas mycket fridfulla, vita säng.


Så här ser det ut när jag sover nu

Helevtesförkyldningen som ödelägger hela byar i norra lappland!

Jag trodde att jag var frisk. Vilken lögn! Vaknade idag och känner mig helt överkörd, det kanske är priset jag får betala för att totalt ignorera att jag är riktigt jäkligt förkyld och proppa i mig en massa tabletter tills jag känner mig frisk och sen jobba och festa på som aldrig förr? Fan. Värt det, men så sugit idag.

Vänta ska jag ta ett kort så får ni se hur pigg jag är.
Fattar inte hur jag ska ta mig ut alls idag. Sonic lär ju promeneras.
Hur som ser planen ut så här

x Plugga + fixa böcker
x Besöka banken
x Barnvakt en stund ikväll och då även få lasagne!


Ingen rubrik - för bakis.

Jaja, jag vet. Min mobil rättar mina ord så det ser ut som att Sam P. har skrivit det.
Bakis som fan idag. Orkar ingenting. Samlade lite kraft nu för jag tänkte förföra han den där snygga som är i sovrummet nu men tro fan att han hann ta sömnpiller före. Fattar man ju. Får man väl sova istället då. Inte för att jag blir bitter nu. Det ska ni inte tro. Inte ett dugg. Näpp.

Nikolina gympar! Sitter och är stolt och g...

imag0123 (MMS)

Nikolina gympar! Sitter och är stolt och glad att hon vågar fast hon vara lite rädd först när vi kom hit! Modig tjej! Nu går det undan ska ni veta, omöjligt att få en osuddig bild! Men jag undrar om alla här vet att vi fick hänga av oss jackorna inne på "killarnas". Såg in i deras dusch och blev nästan lite obekväm och generad! Det är ju så att Nikolina har gympa på Smassens och jag gick ju på låg&mellanstadiet här! Gud vad jag är hungrig! Vet precis vad jag vill ha! Varm franska med ost och peppar. Fast mest vill jag ha Bodils fyllda franska i ugn. Godaste som finns!! Åter till gympandet nu! Älskade lilla flickan <3

Ett efterlängtat möte - men hur står sig kärleken?

Folk på väg in i kyrkan går förbi mig och Sonic. Passande. Jag är nog full när och hunden springer med nosen i backen. Löpkiss, kåthund. Den där sista ölen tänkte jag aldrig dricka men fan, när man får chansen att bjuda en stört snygg kille på öl så får man ju offra dig! "Tja! Du är så jävla snygg! Här får du en öl! :)" Ahfiiifan! Jag var visst också snygg och den där gotlänskan lät ännu bättre live! Olle vara alltså där. Jag dog lite. Jag fick skor också! + goodiebag. Avslutade kvällen med att Niklas hämtade oss och jag fick berätta om Olle och fick några pussar, av Niklas.

"Till mig sa han bah fittan"

Nu står vi i kön, vi står bra till tycks det som.. typ en 20 kanske. Får vi skor? Jag vågar då inte ta ut någon seger i förväg! Fatta, skor till mig! Ingen är värd skor så mycket som jag. Jo Johanna the birthday girl! Fan va folk trängs. Tycker inte om det. Vin nu. PEPP!!! Btw, står i fejk uggs, rosa fejk uggs! Alla andra står i klackar. Mina ligger i väskan. En tjej har knallrosa hår. Läckert!

Blir du stressad - av mobiltelefonen?

Tror ni jag är liiiite trött eller? Ska hälla i mig kaffe snart för det är dags att vakna och tagga till snart! 
Sov kanske 3-4h i natt. Vaknade HELA TIDEN för jag hade fått för mig att larmet inte skulle funka på morgonen. Vaknade tokförkyld men massor av ipren och saft har fixat det ganska bra! 

Nu ska jag diska och plocka så det är fint när Johanna kommer!

Ingen kommer (h)undan! / Wow säger vi till nya kollegan!

Lördagsjobb!
Ganska soft att glida med skurmaskinen och ta det lite "lugnt".. Mycket att göra på kort tid men det är ändå på nå skumt vis i mitt eget tempo. Lyssna på musik eller en dokumentär. Sonic jobbar också.
Så här såg det ut sist. Mysvovven.



Ikväll är det födelsedagsparty med bästa sillen!!!!

Starka känslor under tvinspelning.

Somnar för sent som vanligt när jag är hemma. 
Har kikat på senaste avsnittet av How I met your mother och gråtit lite. 
Borsta tänderna och ur med linserna. God natt!

Fira årets fattigaste helg - med gråmulet, cancersvulster och något annat gott!

Fy tusan! Nu börjar jag känna mig lite krasslig. Blir en öl och något att glo på innan jag somnar. Skulle ha städat men det finns en gräns till och med för mig hur mycket jag orkar när jag är sjuk. Niklas säger att jag inte är riktigt riktig, jag blir lite knäpp när jag är sjuk.. får lixom mer energi på nå vis. Blir lite hängig och helt plötsligt får jag nå ryck och ska göra allt! Sen blir jag hängig igen och så håller det på! Vila när man är sjuk? Va? 

Slängde ihop ett fantastiskt inlägg till skolan nu på kvällskvisten. Tog 20min tror jag. Hade skrivit ett tidigare som jag tänkte skicka in men var inte nöjd så jag skrev om hela skiten! Haha! Väl spenderad timme tidigare i veckan. Skrev om något jag inte ofta pratar om nu. Vet inte om jag någonsin har pratat om det här, har ett annat ställe för det. Men det blev svårt att skriva om min skolgång utan att ta upp något som troligen påverkade min gymnasietid ganska mycket. Ja det är inte lätt att vara ung, dum och glömma bort att mat är livsviktigt.
Det ämnet kom upp under födelsedagsmaten/fikat hos Johanna idag med och för första gången på väldigt länge kändes det lite jobbigt. Troligen för att jag är så jäkla trött och sliten nu. Behöver väl bara sova lite. 
Ätstörningar är ett riktigt dåligt påfund, testa aldrig på det. Det suger ganska rejält och tar en jäkla tid att komma bort från. Fast det går, det gör det.

Men det är ju så, livet ska vara en hemsk jävlig grå kamp. Som cancersvulster. Det har jag fått lära mig av Sandvikenborna idag. Muntra typer i den här stan just nu. Vi behöver nog sommar, sol, musik och en liten skvätt öl på det. Mörker och öl blir inte lika kul!

Ett väntat chockbesked.

"Han är inte utbytbar alltså" säger AC, "Hah! Nä VERKLIGEN INTE!! ..."

Gnällkärringsfeber smittar oralt.

"Jo, jag kämpar på". Vad är det för svar på frågan "Hur är det med dig då", eller som det låter när Sandvikenborna säger det "Huälemädäjda". Kämpar på. Standard svaret här. Vad är det för fel på er? Vad är det som är så fantastiskt jobbigt?! Tänk om livet kanske kan vara någonting annat än en lång hård kamp? Kanske är det lite roligt, det där livet.

Nu slår svininfluensan till igen - med oanade krafter!

Jag är sjuk. Antar jag. Jag blir arg på alla irriterande kärringar som bestämt ska vara ute och handla samtidigt som mig. Jag är extremt rastlös. Förklarar min rastlöshet igår.
Bra saker att roa sig med när man är sjuk kommer här!

Bästa sjuklings-tipsen!

x Se till att det är i slutet av veckan. Ta tag i allt du borde ha gjort tidigare.
x JOBBA! Med full dos av ipren, alvedon och treo är du fit for fight! 
x Spring runt på shoppingtur. Bär gärna tunga saker.
x Förneka att du är sjuk. Virus kan svenska!
x Tvinga alla du känner till att roa dig. Du är ju sjuk. Eller inte. Du är ju sliten! För fan!
x Planera helgens festligheter till minsta detalj. Du är ju inte sjuk när festen kommer! För du är ju inte sjuk!!

Bonustips.

x När du har gjort allt detta och fortfarande känner dig lite hängig kan du ge efter lite, köpa en påse godis och slänga dig i soffan. Vila är alltid bra. Även för en friskis som du själv.

x Vill du ha någon att skylla på? Skyll på Alliansen, det är säkert deras fel! Dom vill ju att du ska var sjuk så du får jäklas med "sjukkassan". Troligen sprider dom influensavirus med dina dagliga post!

Lyxfällans tuffaste uppdrag - någonsin!

Jag är en märkesnörd. Så in i helveten en märkesnörd. Bläddrar lite i en tidning samtidigt som jag städar hos Louise. Jag har alltid köpt dependnagellacken. Verkar dumt att betala överdrivet mycket för det nagellack, lixom. Nu har jag fått för mig att jag verkligen behöver ett Chanelnagellack. Inte vill ha, utan behöver. Tur att vi ska fördriva tid på flygplatser om en månad och två.

ouppfostrade ynglingar ett allt svårare problem.

-Då kan vi trycka upp det finger i röven på henne! -Där är det väl redan så trångt! ... Johanna och jag på Ikeas frukost.

Ett herrans hundliv.

Om du har hund är det här suuuuuperbra tips! Funkar säkert till katt och fågel med, osäker på fisk.
x Ordna hundvakt Efter att du betalt flygbiljetterna för 3 veckors semester.
x Köpt en pytteliten hund med taskig attityd.
x Skaffa en blogg till hunden. Det är coolt.
x Inse att egen blogg för hunden är töntigt.
Pappa ska vara hundvakt i tre veckor. Om någon vill hjälpa honom är det bara att höra av sig!
ps jag fick mat av Jocke, sällskap av Louise och öl av mig själv.

Flyr monstermörkret

Fuck you vinter! VIETNAM HERE I COME!!!!!!!!!!!! Niklas ska dyka och jag ska ligga på stranden och dricka öl! Och ja, det är så jävla motiverat att åka över halva jordklotet för att få ligga på en strand! Ska man betala för det ska man tusan få ligga på den bästa stranden! Och dricka den billigaste ölen! under 10kr för en flaska öl! Milslånga stränder, jag skojar inte. Varken om ölen eller stranden. Milslånga! Målet är en ö som heter Phu Quoc. Det finns en regnskog i mitten av den och vattenfall. Jag har aldrig sett ett vattenfall. Ska bli coolt!!! Tre veckor med den bästa människan i hela världen i ett paradis.

Skriva klart, maila mig själv och gråta en skvätt av lycka. Jag har det så jävla bra!





Vill åka i en sån här liten båtpryl.

Jag gör mig så bra, kan jag tänka mig, på en sån där fin solstol.

Som ni ser är jag mest intresserad av strand och hav. Jag tänker inte veta vad det är för dagar. Jag tänker vakna och säga -älskling vad är klockan? Frukost? Packa väskan så går vi ner till stranden, idag igen. Klockan kommer INTE vara åtta på morgonen.

Gudomligt







Vampyrer intar de varmare delarna. Jorden går mot sin undergång!

Inte så effektiv dag. Tar tag i det nu! 
Ska skriva mitt skolblogg-inlägg. Mindmap eller liknande över hur skolgången sett ut. Kanske inte så svårt. Vill få det bara dock. Lyssnar lite på Lasse för att återfå lite minnen. Vet inte varför jag inte lyssnar på honom oftare. Det är ju så bra! Längtar lite efter sommar. Hoppas Louise håller vad hon sa och kommer och softar på min balkong. Ska nog inte bli så svårt att få det så :) Lyssna på musik och dricka vin i solen med fötterna i min kittypool! Svårt att få det bättre då.
Planerar lite samtidigt nu. Känner mig lite läcker som kan smsa som en normal modern människa. Ingen Nokia bajs100 här längre icke! Jag älskar min mobil! Minns ni när jag alltid ringde istället för att svara på sms? Jag hatade att sms innan jag fick min android-mobil. HATADE! Nu är det värre att ringa. Så smidigt att skicka ett sms. Speciell när det finns tidsstämpel på alla sms och leveransrapport! ;)
Läst Blondinbellas blogg idag med. Fan så peppad man kan bli av den tjejen! Sätter upp henne på min dagliga bloggkollarbloggar. Varför har jag inte gjort det tidigare? Hon har ju vart ganska på tapeten ett bra tag nu. Haha. på tapeten.
Låten är bara bra, ingen djupare mening än det. Oroa er inte. 

"För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is"

Chockmorgonen! Katten hade kräkts över hela arbetsplatsen!

Igår när jag precis, alltså precis, skulle somna så livades jag upp av ett konstigt ljud. Det lät som om någon av katterna kvävdes eller kräktes. Såklart så kräktes Tarzan. Torkade upp det lilla som var på golvet och kände mig ganska nöjd att det var så lite och så enkelt. När jag går och lägger mig igen kommer jag plötsligt på att jag nog hörde det där ljudet vid två tillfällen... Somnade och glömde det.


God morgon Sarah! Kattskrälle. Eller klant-Sarah som inte tittade efter igår. Dags att ta bort det, rasta hund och kanske laga lunch åt karln..?

Nyhetstorka - då renoverar vi!

Så där ja! Nu ska bloggen se ut som den ska!
Du hade rätt, det var inläggen som hade felkodning i sig.
Fixade lite smådetaljer med. Säkert inget ni ser men jag är nöjd!
Solen försvann.. Ska ut ändå när Johanna ringer!

Stor risk för skogsbrand

Före klockan sex på morgonen ska man inte åka till jobbet. Vissa gör det ändå. Galning! Det var i och för sig för min skull, så inte jag skulle vakna av hans hostande. Jag, vakna? Haha! Här "hemma" har vi lite skilda problem. Ena kan inte somna och andra kan inte vakna. Tre timmar snooze sen var jag up and running!

Solen skiner ute. Kanske jag borde gå en promenad.
Vet ni? Igår gick jag till Björksätra och tillbaka! Skulle skicka tillbaka lite H&M-grejer. Helt fel storlekar. Så klart. Men jag gick fram och tillbaka. Tycker jag var duktigt. Det tog nästan en timme! När jag gick kom ner på parkeringen till Ica kvantum kände jag mig lite mer hemma och så där, ni vet.. som det känns när hemma känns bra. Såg en massa kids som hängde inne på ica istället för att gå i skolan. Liten stad? Jepp! Hänga på ica. va fan. Gjorde jag med. Vem har bott i Björksätra och inte hängt på ica någongång..(?) Ska kanske börjar göra det igen. Tyvärr har dom gjort om dom tomma bollrummen till pantrum nu. Det var bollar i dom där rummen i kanske en månad innan dom försvann. Sen blev det som akvarium där man kunde se oss ungdomar sitta och snacka skit. Lite som att gå på zoo.
När jag hade postat paketet och köpt mig en flaska sportdryck började jag gå hem igen. Och lite snabbt kom jag på varför jag inte alls tycker om Björksätra. Allt är trasigt. Plogbilar har man tur om man ens ser. Grusat hade dom nog inte gjort på hela vintern. Ibland byter bussen rutt, spontant så där. Inte så noga i "bj". Det vill säga när bussen går. Om den går. Om den kommer när den går.
Nere hos mamma är det fint. Svenssonvillor och radhus. Lika långt till betongen som till åkrarna. 10min cykeltur till stranden. All skog ett barn behöver för att leka i. Eller bränna upp. Vilket man nu föredrar. Skolan låg mitt emot min gata. Lekplatser lite överallt och en jättebra pulkabacke som heter rosenbacken på sommaren.


Surfa på hus och sol innan jag går ut i solan. Som knark. 
Ska sägas att jag har pluggat lite idag. Ska skriva ett blogginlägg till skolbloggen om min skoltid. Måste fundera lite för att minnas.

Grannfejden försöker lösa infekterad fajt mellan skötsam fin flicka och vanvettigt mongo.

Musiken som spelas det våning ner just nu.. eller musik är nog fel ord. Jag kan tydligt höra trummor. Jag är osäker på om trummljudet gör att det är musik. Vet inte om det finns det takt, tror inte det. Det verkar mest gå du på att spela jävlgt snabbt. Inte helt i takt med dessa trummor är det det demon som troligen skiter ut det kossa. Ibland låter det nästan som det elgitarr men det kan också vara det sågklinga som delar det kropp. Vad har jag gjort? Vattenläcka i taket på golvet som droppat under helgen och bildat det mindre svensk sjö i fikarummet på jobbet, fortfarande helt slut efter den där jäkla oljan och som toppen på det musik som passar en komplett galning, en döv galning.

Ung kvinna drack 10 öl under en timme - och jobbade!

Hej kära dagbok.
Tips till mig själv. Läs alltid alla innehållsförteckningar. Jämt. JÄMT! 
Kom ihåg till mig själv: Jag blir jävligt otrevlig när jag är så här trött.
Hoppas imorgon blir bättre.
Imorgon kan bli en toppen dag. 
Det finns en spännande post-it-lapp på kontoret.
Ladda mobilen, dricka en iBeer.. sova.


ps. för er som inte vet så är iBeer en fantastisk app till såna riktiga mobiltelefoner. Fantastisk. Ingen smak men man kan dricka så många öl man vill och det kommer en helt gratis rap efter varje glas!

Oljan som kan bli din - död!

Igår fick jag massage. Vi missade att oljan var baserad på sötmandel och makadamianöt. Toppen. Började klia så jag fick panik. Slängde mig in i duschen och skrubbade bäst jag själv kom åt. Hett vatten och två i mängder. Ketade in hela ryggen med aloe och annat skit.
Resultat idag? Jag är skitsur för jag är så jävla trött att jag knappt orkar andas. Förbannad är jag.
Det är jävligt synd om mig just nu. Så ni vet.

Katastrofkaos hos anonym alkoholhandlare när glöggen var slut - till bandyn.

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Jag har mest tänkt på en liten klippbok jag måste göra i veckan. Jag vill göra den nu eller imorgon men inget av det går. Med imorgon menar jag senare/tidigare idag. Alltså när klockan blir morgon istället för natt. Då alla Sandvikenbor kommer stå på Jernvallen, jepp Jernvallen och inte Göransson, och önska att jag kunnat sälja dom vanlig hederlig glögg. Det kan jag inte för "vanliga hederliga glögg"-tillverkaren har slut på sin glögg. Jag ska med stå där fast med ett kid och varmchoklad. Plus en pojkvän. Stackarn. 

Slutsatser den här kvällen/natten.
1.Louise ska ha en nyckel till min lägenhet i sommar för att hon ska kunna ligga i min säng, på min balkong och sola. Jepp jag har en säng på min balkong. När jag har tömt den på vinterns sopor ska jag fota och visa. 
2. Vi lär ses när jag inte städar.
3. Louise ska köpa bag-in-box till balkongen i sommar.

Bra planer.
Jag vill ha 6kronors öl. Fast dagens var ju gratis. Tack.

Den lugna kvällen urartade - ungdom föll från balkong?

Det är ganska okej att städa en fredagskväll när kusin Louise och Mimma kommer hem. Öl fick jag med. Fast jag hade stulit vin redan. Nu ska jag greja klart. Det var så fint här redan. Sova snart då. Lördag imorgon.

Nykter på en fredagkväll? - Jajamän säger VSJ

Snart dags att sova.
Två roliga saker man kan göra en fredagsskväll
x Gå en promenad i minus hundra grader
x Städa
Jag tänkte göra båda. Fast det verkar inte så illa.
Ska fundera på lite planer. Drömma lite. Drömma mig bort. 

Har jag någonsin berättat att jag är så kär att jag knappt vet vad jag ska göra av mig själv? Jo men så är det. Alla borde ha det så här.


*VSJ, vi som jobbar. Haha. Kul jag är. Not.

Vill DU att Anna Skipper gör ett hembesök hos dig? Vinn det i söndagens tävling på tisdag!

Jag är inte död, jag har bara jobbat! Jobbade extra igår, när hände det senast? Men nu behöver jag lite extrapengar. En hel del extra pengar faktiskt! Det fina med mig är att om jag verkligen behöver pengar så är det så enkelt att fixa fram! 

Idag är jag hemma igen. När var jag hemma sist? Samma gång som jag extrajobbade kanske. Känns skönt iaf. Fast lite.. jag vet inte. Bara så att jag är lite van igen att ha någon runt om mig. Hade jag inte hund skulle jag bli knäpp!

Nu ska jag kika vad jag har fått för film/filmer(?) av Niklas. Skickade en förfrågan om film så jag kunde ha filmmys för mig själv. Ibland är det det skönaste mellan jobbet fredag-lördag. Ostkrokarna ligger i skafferiet, Ben&Jerrys glassen (brownieglassen) ligger i frysen och cola lighten ligger i väskan. Ja vad fan gör dom där. Dags att plocka fram! Hemmamyskväll själv = Mölarkväll! :D

Jag är för - trött.

Jag fixade det viktigaste. Badade först. Sen Ciccis schema, hemliga ärendet, hämtade Sonic. Vet ni. Mina svarta skor. INTE BRA I MÅDD! Jag halkade omkring, inte så mycket för klackarna utan för att slutan är helt slät. Kände mig helt pucko. Fjantig. Idiotisk. Gick "hem" och lagade mat åt den finaste jag har.
Känner inte att jag har några livschoatching-tips idag tyvärr. Ni får försöka överleva.


Ja och det hemliga ärendet var bara ett besök på Lindex för att köpa en ansiktsmask till han den där, ni vet. Valde en med socker i. Han som är så förtjust i socker. Haha. Den hade massa lugnande saker i sig med. 

Knark gör dig smart - det är helt säkert!

Skola och lite "gå in till stan"-planer.
och vadå gå in till stan, fasiken flyttade inte jag till andra sidan parken för ett år sedan? Märkligt.
x Läsa klart
x Bada
x Köpa mobilfodral
x Kolla Ciccis schema
x Kolla framtida lön
x Besöka båda optikerna. Behöver nya glajor.
x Hemligt ärende
x Hämta Sonic
x Rå om min kärlek lite?

Jobbet gör människan visar nya studier från IKF, IntelligentaKräldjursForskare.

Haha! Jag är så störd! 
Efter ett halvår från jobbet saknar jag det så mycket att jag känner mig helt upprymd över att få jobba extra! Imorgon ska jag slita och släpa saker på bolaget 9:50-19:25 med paus för terminstart på komvux! Hur kul ska inte det bli?!! Alltså jobbet. Komvux suger. Hoppas min Stjärna jobbar!

Krispaket till de svårt utsatta - mjukiskläder och tofflor. "Det är som en dröm".

Dagens outfit
Niklas mjukiströja.
Niklas mjukisbyxor.
Niklas tofflor.
Trosorna är mina i alla fall. Tur är väl det.

Det ligger vita tussar lite här och var i lägenheten här på Promenaden. Cat fight i natt. Söta så katterna. Undra om det finns en sop här? Orkar inte ta fram dammsugaren. 
Sonic fick åka Taxi-Larsson till dagis i morse. Jag är inget fan av att be Niklas om hjälp med Sonic, det är jag som är hundägare inte han.. men efter nattens händelser och bravader så var en timme extra i sängen uppskattat!<

Kaffe. Läsa klart boken för engelskan (älskar att google har böcker. låt google styra världen). Surfa på resor. Räkna på pengar. Drömma mig bort. Kolla på glasögon som förvandlas till solglasögon.

Halv tolv hos mig i KRIS - saffransförrådet tömt!

Jag minns en gång när jag var på Coop i Valbo och stod i kön. Jag hörde en man som försökte få tag i saffran, han skulle ha middag och laga någon god rätt till sina gäster. Personalen letade men kunde inte hitta någon saffran, dom trodde att den var slut. Tydligen inte "säsong". Uttråkad så lyssnade jag på samtalet och kom plötsligt på att jag råkade ha två påsar saffran liggandes i plånboken. Jag synd om den här mannen som nu skulle behöva styra om hela planeringen bara för att den där dumma lyxkryddan inte fanns att köpa, för det var fel månad. Så jag gick ur kön och fram till honom. Ursäktade mig att jag hade lyssnat på deras samtal men att jag hade två påsar saffran i plånboken, att dom hade blivit över i julas. Han tittade väldigt skeptiskt på mig när jag sa att han kunde få dom. Tydligen gör vi inte sådana saker för främlingar. För mig var det självklart. Jag hade saffran, han hade inte saffran. Jag behövde den inte, han behövde den. När han förstod att det inte var något lurt varken med mig eller påsarna så tog han tacksamt emot dem.

På nyår glömde jag min kamera på en restaurang. Dom vägrade skicka hem den till mig. Jag var ju i Sundsvall så jag kände att det var lite kört, tills jag kom på att jag vet en tjej som bor i Sundsvall och är kompis med henne på facebook. "Känner" henne från gymnasietiden. Jag kontaktade henne och vet vi vad, nu ligger kameran hemma hos mig för Miss Sundsvall hämtade kameran, köpte vadderat portokuvert och skickade ner det till mig! Hur underbart är inte det?

12cm - är det nog?

Jag har hängt på Enen idag och väntat på mitt paket! Jag tror dom började fundera när jag började plocka fram tältstol, vi vet lyxmodellen? Köpte en glass och lite cola light. Slog läger vid disken. Vadå!(?) Väntar man skor väntar man skor! Tydligen får man inte tända brasor inne i butiker. Inte ens när man fryser! Visste ni det? Först blir det ett jäkla liv på personalen och sen kommer polisen. När jag lämnat häktet besökte jag Enen en andra gång och då hade skorna kommit! Tur att det var ny personal på eftermiddagen!
Slängde på mig de svarta klackarna och liftade med Niklas och Fröken C till Gävle. Vinglade runt där och fick tillbaka min fina mobil! <3
Det beiga skorna är väldigt mjuka men stört höga. Hur ska det gå? 

En ovanlig romans mellan människa - och mobiltelefon!

Jag sitter på Donken och käkar morötter. Dricker vatten. Men vänta, om jag sitter på Donken hur kan jag då blogga? Jo jag har fått tillbaka min underbara mobil!!! Dock finns inte en enda inställning kvar, inte ens t-bordet finns kvar. Suck. Niklas måste hjälpa sen. Om jag inte lyckas. Känner du ätt jag behöver ha ditt nr så får du gärna sms ditt namn för alla mina nr är borta. Do it! Du med mamma. Smsa från Timos mobil också när du ändå är i farten!

Fastnar du i bag-in-box-fällan under sommaren? - Välj ett flak öl istället!

Det vore fint om det i alla fall vela bli vår nu. Älskar min leopardklänning. och öl.
Vita skira klänningar är härliga med.



Vill du handla nya kläder? Taskigt med pengar? - Gå på supermegadunderklädloppis!!

Det kanske är fler än jag som gillar att handla nytt, och billigt!?
Jag kan tipsa om en kläd&sko-loppis som är nu på söndag!
Tjejkläder i storlekarna M (38-40) - XS (36-34)
Skor, massor av skor! Mest storlek 37, kanske någon 36:a!
Det kommer säkert finnas bälten, sjalar/halsdukar, mössor, vantar, kanske någon väska!

Har hört att alla priser kommer ligger galet lågt!

Söndag den 16:e på Skolgatan 6M! 
Be there or be square!

Ta hand om mig du, jag behöver dig för att överleva.


Nu är det dags att rensa garderoben - och fylla på med galet mycket nytt!

Jag älskar årets första rea! Jag blev lite nedstämd när jag inte hittade något på byoung. Jag brukar nästan alltid köpa två nya klänningar på den här rean. Hittade inget. Synd om mig? Jag har köpt mer nya kläder än någonsin men inte spenderat många kronor. Man kan säga att jag är lite i desperat behov av kläder. För lite mer än ett år sedan nu låg jag på en 38/40, M. I våras låg var jag en 36:a. Nu ligger jag och gungar på XS. Köpte en ny kappa i storlek 34 på h&m. 34?!! Skomodet har ändrats så mycket sedan jag sist köpte skor på riktigt att jag skulle skämmas om jag gick ut i dom jag har. Dom är fina. Det är dom. Men.. Jag vill ju ha det som är nu! Jag gillar ju lixom skor. Fast det blir väl förra årets om jag handlar på rean.. Hm. Jag vill bara ha nya.
Kanske ska fota lite kläder sen. Det är så många. Hoppas mina skor kommer imorgon. Ska skicka tillbaka lite till h&m.

Tjoho! Mina skor ska finnas på enen redan, eller om dom kommer imorgon. Fattade inte riktigt. Hur som kan jag hämta dom när jag slutat imorgon!

Sitter du fast i ett förhållande du mår illa av? Få råd av dumpningsexperten!

Jag har så många idéer att jag känner att det är min skyldighet att dela med mig till er av mina bästa "överlevnadstips". Just dom här har jag till viss del fått lite hjälp med.


Hur man smidigast dumpar pojkvännen/flickvännen.
Det är alltid lite struligt det där. Det är jobbigt att göra någon ledsen. Alltså det är jobbigt att se någon gråta, böna och be eller vad folk nu gör. Hotar? Inget man vill vara med om i alla fall. Gör det inte face to face, här är alternativen!


1. Skicka in en annons på ett fång blommor alt. en kaktus och förklara sammanfattat varför ni inte funkar ihop. Det fina är att eftersom du skickar in den till lokaltidningen funkar den samtidigt som en kontaktannons. Alla kommer veta att du nu är singel! Så tänk på vad du skriver!

2. Har du en blogg kan du enkelt lägga upp en bild på dig och det där snedsteget du tog i helgen och deklarera för dina läsare att nu är du fit for fight or party! Singellivet väntar och kommer att bli h ä r l i g t ! ! !

3. Do it the retro style! Skicka en kompis med denna lapp (går bra att kopiera)
4. Skicka en kondoleansbukett med ett kort där du beklagar sorgen över hans/hennes förlust. Du vet att du är svårt att "komma över".

5. Ändra din civilstatus på facebook till singel, skit i att svara när ditt ex ringer och börja ragga! Förr eller senare kommer han/hon logga in på facebook och se din nya civilstatus!

(Punk 2 & 5 har samma fördel som punkt 1)

Senaste kattlådetrenden - doftsticka!

Tror ni jag har tagit mig hem? Knappast. Måste nu. Ska plocka ihop här först.
Jag har varit en dröm till flickvän idag och igår. Kanske hela helgen om jag tänker på saken.
Vi var i Valbo i lördags och det var rea, rea, rea! Jag var in i två butiker! Hur duktig är inte jag?! En skobutik. Jag testade ett par stövlar! Plockade ihop en stor hög kläder på h&m och köpte allt utom en tröja. Lagade mat (med viss assistans. och det kanske är så att Niklas lagar mat jämt annars). Igår blev det massage, lång massage. Oljan luktade jordgubbe och lime. Om jag minns rätt så är det Fröken C som köpt oljorna. Thank you! Dom luktar ju underbart! Doftstickorna är ännu bättre! Prefekt när Tarzan bajsar på golvet! Nä jag tänder dom där stickorna lite titt som tätt nu. Oljorna smakade gott också så jag satt och slicka mig på fingrarna efteråt som ett störd-O. Måste testa mangooljan snart.
Avbrott. Plingplong. Modellab. Kostnadsfri fotografering. Nej tack. Jag står inte ut med att andra människor ska sminka mig eller fixa mitt hår. Jag vet hur jag ser ut och kan gott och väl sminka mig själv! Jag har läst Frida, Vecko Revyn, Solo. Cosmopolitan, Elle och Plaza kvinna i många många år.
Min kamera borde ha kommit med posten idag. Hoppas det. Jag har lite fotoidéer. Jag ska bli grym på det här. Och till min hjälp har jag en... kompaktkamera! tada! Och någon skum typ systemkamera som jag får låna av Niklas om jag vill. Men det törs jag inte. Pajar den väl då.

Senaste hemmatrenden alla kändisarna hakar på - pimpa tvättstugan!

Börjar känna mig lite rastlös igen. Ska komma på nå roligt att skriva sen. Kanske några bra livschoatching-tips?
Jag ska ta mig hem idag också är det tänkt. Tråkigt. Jag vill vara här. Kanske ska passa på att njuta av min egan lägenhet, när året tar slut kanske jag tvättar i min egna tvättstuga. Där kommer det finnas en tvättbänk, tro mig! Bygga den själv ska jag göra. Åh vilken idé jag fick! Alla tvättstuga är ju så tråkiga. Min ska vara rosa och fin!

Banta bort allt dåligt fett med den nya supergi-metoden! Morgan gick ner 44kg på 5dagar!

Surrealistiskt. Vad ska man annars säga.
Hänger på promenaden och tvättar. Sex maskiner har jag hunnit slänga in. Får se hur mycket av dom två sista som hinner torka nere i tvättstugan. Gräver i tvättkorgen. Möts av surfarshorts och en GI. Lämnar tvåan. Möts av fula gråa hus ute. Det är ju så att jag hinner fundera på vart jag egentligen är. Tur att jag är här.
Va vad är en GI? Gi-metoden? Surfarshorts vet jag vad man har till i alla fall. Dom badar man helt enkelt i.
Det rasar benskydd när jag lägger in ren tvätt i garderoben. Bra att ha när man strippar har jag läst. Nej det var knäskydd det.. Undra vad man har dom här till. Äh. Inget är sig likt.

Dags att återgå till tvätten. Mindre än en timme kvar!





jag <3 dig

Ny forskning visar att oralt intag av tvättmedel kan leda till att du glömmer - saker

Fy fan vad jag är trött. Det är inte mänskligt att vara uppe innan det är ljust ute. Fick ännu en gång en chock av hur mörkt det är ute på morgonen. Idag tvättar jag. I en tvättstuga som gör mig sur! Det fanns ingen tvättbänk i tvättrummet, hur tycker dom att jag ska bete mig med tvätten då? Ergonomiskt att slänga allt på golvet och sortera där. Ingenstans att ställa tvättmedel och diverse andra saker. Sopor! Min tvättstuga är bättre! Fast den här har en jättestor ny tvättmaskin med en massa knappar på. Den höjer upp så det inte bli den sämsta tvättstuga i världen.

Jag tror Niklas tänker bli tjej. Maria Montazami verkar han ha som förebild.

Niklas -Jag har ett konstigt minne. Ibland kommer jag ihåg allt och ibland då glömmer jag.. (lång tystnad) saker.

Snuskbilder - nya innehobbyn?

Jag har hittat en ny hobby och en ny favoritsida! Awesome eller hur? Här är sidsn (kan ej länka på ipaden) -> http://www.decadentlifestyle.net/ Kan ni se problemet med att hitta modeller att fota? Synd att Niklas är kille.. Niklas, kan du bli tjej?

Piller gjorde kille (h)järndöd!

Jag tror att jag var på väg hem. Kanske. Jag vill ju egentligen stanna här för alltid, för det är så bra. Verkar bli kvar här ett tag till. Vi har varit på promenad, jag, Niklas och Sonic. Tittade på solen och på asfalten. Båda var fina. Hittade grödor i asfalten. 

Niklas tog ett vitt piller innan han gick och lade sig i fredags. Tydligen är inte pillret för "smarthet".
Vi pratade en stund om plastikkirurgi och mitt tidigare inlägg med otroligt användbara tips ang. ämnet. Så här lät det efter ett tag, ungefär.

Niklas -Ja men det var ju kul, dom är ju doktorer! Vad heter det..
Jag -Vadå, heter vad?
N -Doktorerna.. Som opererar..? Plastikopererare. Nä.
Jag -Haha, va?!
N -Ja man kan ju lita på plastikoperatörer.
Jag -Plastikoperatörer?!
N -Ja, va heter det då?
Jag - Plastikkirurger?
N -Jaaa!

Det går en stund. Vi pratar om lite ditten och datten. Sedan:

Jag -Haha jag ska skriva si och så om dina plastikoperatörer! Haha!
N -Mm.. Vad kom vi fram till att det hette?
Jag är tyst ett tag
Jag -Plastikkirurger?
Niklas blir tyst ett tag.
Niklas -Ja justja! Men dom opererar ju och då blev det ju operatörer. Vad är operatörer då? 

Det tog aldrig slut. Jag förklarade vad en operatör var. Sedan kom han ändå inte ihåg vad en person som plastikopererar heter.

Läs det här! Världen kan gå under i dödssjuka annars.

Jag har spenderat kvällen med Johanna och Niklas. Har mycket roligt att skriva sen.
Johanna fes bredvid mig. Niklas sa att Johanna kunde gå in och skita i hans dusch precis innan. Hmm? Något är fel på syskonen Larsson. Helt klart.


Tips på hur du handlar!

1. Var tjej. Annars klä dig i tjejkläder!

2. Handla på H&Ms rea, där finns det alltid billiga kläder.

3. Handla inte underkläder på intersport.

Jag köpte idag en kappa (orginalpris 699kr), en kofta, jeansleggins, bh och två trosor. Slutsumma: ca 500kr!
Niklas köpte två kalling. Slutsumma: 400kr!

Dammar det i plånboken? Här kommer räddningen!

Det finns mycket jag gärna skulle vilja uppleva här i livet. Många platser jag vill besöka och för många par skor jag önskar jag hade i min ägo. För allt det här underlättar pengar. Jag tycker inte om att jobba så därför har jag nu funderat läääänge (några minuter) på hur jag ska lösa detta problem.
Mina bästa tips på att tjäna pengar utan att göra någonting.

1. Bli en elak moderat. Dom har alltid pengar. Troligen får du ett pengarträd när (och det här baserar jag endast på trovärdiga rykten) du säljer din själ till Reinfeldt.

2. Lura till dig ett toppchefs-jobb. Jag har hört att man inte behöver jobba som chef. Alla dagar går ut på att golfa, äta fina luncher och slå flicksnärtorna på rumpan.

3. Tycker du om sex? Ta betalt!

4. Bli vänsterpartist! Du får en broschyr (en trycksak med åtta sidor eller flera. Källa: Wikipedia) fullspäckad med tips på hur du bäst bidragsfuskar. Kombinera gärna sjukersättning med svartjobb!

Annars gör du som dom flesta andra. Gift dig rik. Observera att det är av yttersta vikt att din framtida make/maka står och vinglar över gravgropen så du slipper ut ur äktenskapet fort som tusan! Ingen tycker om gubbrövar/tanttuttar.

Stressar du utan att veta om det? Kan vara tecken på tåmyrrkarabanstans!

Fattar inte ens att jag orkade starta datorn. Lovat syrran att fixa bilderna. Så det har jag gjort nu. Bara skicka dom när jag kommer hem till Niklas. Fattar bara inte hur jag ska klara av att resa mig upp och få på mig kläder som ser anständiga ut och sen gå hela vägen dit, bor ju hela (lite mindre än) 10min från honom. JAG ORKAR INTE!!!
Min fucking magkatarr kom tillbaka, eller ja den har väl funnits där hela tiden men idag blev det så illa att det gör ont i bröstet! Lyckades efter mycket om och men köpa ny medicin. Tjoho.. All energi försvann då i alla fall.
Nu är jag bitter.
Ska bli på bra humör sen.
När jag kommer hem till Niklas.
Kommer troligen dö på vägen dit.

Nu. Måste. Jag. Resta. Mig. Och. Gå. Varför. Får. Jag. Inte. Sova?

En punkt på 2011's årskrönika redan satt - historisk händelse!

Det är en nästan löjligt lugn dag på jobbet. Ändras väl nu. Alla leveranser kom samtidigt. Jippi!! 
Jag prickade av lite varor. Haha. Det var så längesen jag gjorde det att det snurrade i huvudet som om det var första gången. Vadå 9542-01, jaha nähä.. ah det är Finlands. Hmm. Ah där var Sveriges artikelnr. 

Har lunch nu och är jättehungrig, dags att få i mig nått då kanske? 
Längtar till middagen. KÖTT! Jag är så köttsugen. Har jag aldrig någonsin varit förut. Det är en historisk händelse. Ni kommer få läsa om det i årskrönikan 2011 och i historiaböcker när era barn går i skolan!

Fler och fler tar semester under vintern.

Work work work! Work work work!
Ska man jobba mer i vår? Fler timmar alltså.
Kanske ska höra mig för idag.
Hoppas det blir en kul dag på jobbet idag. Min man har ju två veckors semester. Va fan lixom?

Operationsboomen är här för att stanna. Sarahs tre bästa tips!

Jag funderar på att fixa läpparna lite och lyfta ögonbrynen en aning.
Typ så här! Vad tror ni?




Här kommer tipsen!

1. Ta det billigaste alternativet! Vem vill betala onödigt mycket? Bättre att lägga pengarna på party när du är färdig och äntligen lite snygg!

2. Gå efter vad du tror att andra gillar! Det är ju ändå resten av världen som ser dig och ditt fula tryne/pyttesmå bröst/hängiga röv, inte du själv!

3. Risker? Det finns inga risker! Det är ju DOKTORER som opererar. Dom är utbildade, det är lugnt!

Jag bjuder på ett bonustips.

Bonustips: Låna gärna pengar till operationerna! Tänk på alla pengar du kommer tjäna in när du bli snygg och berömd!

Hela världen stannar i chock! Ingenting kommer någonsin bli sig likt igen. / Läs även: Alla väntar i skräck på kommentarer från experterna /

Jag vet inte riktigt vad som hände precis nu. Jag har en godispåse på bordet (har ätit en del och har egentligen mest ont i huvudet av sockret). Den står där i alla fall och i ALLA år som jag har levt hade jag alla gånger tagit påsen och lagt mig i sängen, käkat godis och kollat på tv. Jag tänkte göra det idag med, skulle bara packa in lite grejer i kylskåpet och när jag öppnar kylskåpet så ser jag morötter!! Jag ser hur jag tar en morot. Jag skalar moroten och någonstans har jag bestämt mig för att det skulle vara godare med en MOROT än med godis?!!?!?? Så nu sitter jag med en morot och ett glas äppeljuice. Ska ta ut linserna och lägga mig i sängen med min morot(??). Har tagit en tugga och den var god. Riktigt god!
Ännu konstigare är att det finns ostkrokar i "skafferiet" (mitt skafferi är ju egentligen bara ett vanligt porslins skåp, det ena av två jag har. Inte två dubbelluckor, utan ett par dubbelluckor är alla skåp i köket jag har!) och jag har inte ens varit sugen. Jag har försökt, men det går inte!


Kvinnan med flera hjärtan - ett freak?

Nu är jag trött. Ska ut med Sonic en kort sväng. 
Saknar mitt andra hjärta. Sängen är tom med bara en av mina favoritkillar. Imorgon, imorgon, imorgon!
Just det.. Är det någon som har tips på hur man får en skitdryg hund att gå ihop med två skrajsna katter?



Hittade dom här på have2have, bilden är även lånad från dom.
Vet inte varför dom har så mycket vitt på bilden innan skorna kommer.
Hur som är jag lite i valet och kvalet. Känner mig lite osäker på hur man använder dom..
dom är ju så fiiina
Klicka för att stänga fönstret

Julkulhunden

Haha Sonic har fått fatt i en julgranskula! Den verkar lite svårt att hålla i och han tycks bli lika förvånad varje gång den flyger ner på golvet och studsar iväg! Söthund.

Kryper det under skinnet på dig? Testa det nya vårtmedlet!

Vissa människor. Jag önskar att en människa här i stan bara kunde flytta. Försvinna!
Typiskt att jag skulle gå från Louise just precis i rätt minut. Hade jag gått en minut senare så hade jag missat henne. Jag tycker verkligen inte om manipulativa människor. Folk som bara snackar en massa skit och som inte pallar när andra människor får det bra. Bara för hennes värld förändrades så ska ingen få ha det bra. Tjena. Jag då. Jag hade kanske behövt en kompis. Men nej. Egoist. Jag blir så less.. 
Hon försökte förstöra det bästa jag någonsin har upplevt. 
Jag kanske är töntig nu, men ibland blir jag så trött.
Tjejer är svin.





Tappade talförmågan - lämnade hunden!

Tog en promenad med Niklas. Vet inte vad det är med mig idag men jag orkar knappt prata. Sonic orkar gnälla en massa däremot. Dryghund. Ska snart lämna han hemma och kila iväg och städa. Kanske att jag ska gå till Hemmakväll och köpa lite godis, dom har det bästa lösviktsgodiset!
Idag är en sån dag som en gammal dag hade passat mig bra. Bara hänga med massa folk, se en film och käka godis. Inte behöva göra någonting alls egentligen.
Gick hem till Niklas efter promenaden och somnade i soffan med hans armar runt mig. Bättre kan jag inte ha det. Eller kanske. Imorgon väntar han med middag när jag kommer hem till honom. Har beställt kött. Mmm. Konstigt att jag helt plötsligt tycker om kött. 

Dagen ungdomar har problem som tynger dom - överfyllda garderober!

Jag tycker inte om att tvätta. Tycker inte heller om att städa. Det känns ganska kul när jag tvättar Niklas kläder, för då blir han ju glad att få tillbaka ren tvätt. Samma sak att städa hos andra. Det enda jag får är ren tvätt som ska vikas och läggas in i en garderob som redan är överfylld. Måste rensa ur den. Kan nästan inte ha nått som ligger där inne. Vanligt vis när jag resar så blir det en hög som jag sen ändå klämmer in i garderoben. 

Ger hon bara upp, vad är det som händer? - Publiken förundras över skidåkarens plötsliga avslut.

Jag skrotar alla planer för idag! Jag tar en omtenta på det här. Jag fattar ingenting. Jag har läst både idag och igår, jag har antecknat. Jag har gått igenom mina anteckningar och läst vidare. Jag fattar inte. Visste alla gånger skulle jag kunna läsa vidare och ordbajsa fram en G-uppsats men helt plötsligt känner jag att det inte är värt det. Bättre då att göra det senare. Jag har lite grejer som ligger som jag tänker ta tag i efter frukosten istället.

Det känns skönt och lugnt. Bara kunna bestämma det så där. Bra.
Då ska jag leta på omtentan för den muntliga redovisningen som jag absolut vägrade att delta i. Alltså jag skrev bara att jag inte kunna så fick jag några frågor istället. Jag vill inte sitta och chatta med mina "klasskompisar" eller om man ska sitta med webcam. Vägrar!

Rubriksättare ledig - Studenter får jobba.

God morgon.
Jag är trött.
Tvätten ligger i maskinerna.
Frukosten på bordet.
Boken är framme.
Läsning ska vara klar tolv. Känner mig skeptisk. Halv ett-ett är nog mer realistiskt.
Behöver vara klar med skrivningen vid tre/fyra-tiden.
Städa hos Louise efter det.
Avsluta med en långpromenad.

Alternativt skjuta eftermiddagsplanerna en timme och ta långisen på dagen. Just nu är vädret så trist att varken jag eller Sonic vill gå ut. När ska det sluta snöa och blåsa? Nu är jag trött på det här. Men det hjälps ju inte. 

Stal pojkvännens bilder och la ut på bloggen - tjänade miljoner!

Jag och min hjärteprins ska sova nu. Som vanligt när jag ska sova
hemma hos mig blir det sent. Idag hade jag en vettig anledning iaf.
Öl är alltid en vettig anledning, speciellt med snälla människor.


Stal en bild av Niklas från hans fb. Den här bilden hade lätt varit med i min
2010-samling om jag hade haft den. Bästa födelsedagen! <3
Plus att jag var sjukt snygg i mina slitna jenas, peacemärke-linne från hm,
spetsjacka från Gina och mina nu mera mycket slitna nitklackar!
Sommar, sommar sooommaaaar!
Minns inte vad R-brunnen var. Ska jag gissa så tror jag att vi skickade bilden
till Johanna och undrade om det var en 1. Retard-brunn 2. Röv-brunn ?

ps. Aftonbladet, det är er jag har kärast. Det börjar höra av sig många tidningar som vill anställa mig som rubrikssätterska. Jag har sagt till alla att jag ska återkomma med besked. Det är ju för er jag vill jobba! Hur går det för er? Mailet måste inte vara så fint, det är bara att skriva "Vill du jobba?" En comment funkar också.
Såg ni min "djurklappar"-rubrik? Den säger ju allt, jag passar perfekt hos er. Jag säger perfekt!

Bästa efternyårsdieten - GLASS!

Glassen känns inte lika god nu. Efteråt. Men den var god!
Jepp. Jag och Louise har samma bild.

Juryn är enig - han måste stanna i dödens stad.

Nu är det Filip och Fredriks årskrönika. Jocke pratar om jobbi andra städer. Jag berättar att jag inte alls hoppas på att han får något, att jag är missunnsam om det påverkar mig negativt. Louise vill hellre att han dör än att flyttar. Linn tycker det är bra om han flyttar till Stockholm för hon se en chans till tillfällig bostad när hon är där. Vi är alltså överrens, Jocke ska inte flytta. Då är det bestämt. 
Kanske ska skriva det på facebook så det blir på riktigt.
Ska återgå till ölen och drömmar.

Gör allt för ett hus - vänner och familj är i chock!

Mhm.. Det var tydligen stört (som i insane) dyr månadskostnad om man vela bo i det där fina huset. Men för minst en miljon kan jag ligga med nästan vem som helst. Bara att höra av sig!

Nu vankas det mat hemma hos familjen Fröken Larsson. Lite Pocahontas och snacks sen. Fika och öl hos Jocke Elm med båda mina favorittjejkusiner! Linn & Louise!

Honey, jag tycker verkligen vi ska spela brädspel någon dag.. typ.

Se den förbluffande bilden! - Forskare säger att det är ett unikt och magnifikt fenomen.

Jag och hunden Alice pluggar ihop på hunddagiset. Egentligen är jag
jätteallergisk mot henne men hon tycker så mycket om att sitta i
knä att ibland struntar jag i det. Typ idag.
Jag vet inte varför Alice vill läsa pedagogik.

En dröm jag aldrig skulle behöva flytta ifrån.

Fan fan fan fan!!! Man ska ALDRIG gå in på hemnet. Aldrig säger jag. Om man gör det kan man hitta så fina hus att man kanske nästan börjar gråta. Ja.. Man betyder jag. Jag grät inte men det var nära. Haha men jag tror att jag hittar räddningen för allt, det ligger säkert på Riks80 som alla andra hus i Sandviken. Nähä du! Det ligger precis där jag och Annelie gick förbi i våras och jag sa "Här vill jag bo".
FAN! Okej, om du har 1,6miljoner så skulle det vara så fint om du vela ge det till mig.. typ. Eller 1miljon iaf.
Nu ska jag gå hem och tjura lite. Menar att jag ska gå hem och plugga.
Först ska jag titta på huset lite till.
Konstatera att det kanske kostar lite väl mycket.

Huset

Mardrömmar kan vara bevis på ny sjukdom - muterade tuppinfluensa.

Jag har varit vaken sedan kvart i sju. Vaknade, gick upp och la mig i soffan och myste, mös, whatever. Kramades en stund innan jag blev ensam kvar med två katter och en hund. Hunden är sjuk. Katterna sover. Det är mysigt att ha så många husdjur här. Egentligen tycker jag inte om djur speciellt mycket. Också mycket nöjd över att jag inte behöver gå till något jobb utan nästan alltid kan ta dagen som den kommer. Nä. Sova i 40min och sen upp, promenad och lite plugg! Idag ska det läsas, imorgon ska det skrivas.

Vardagsprylarna kan vara en dödsfälla - som du inte vet om.

Imorgon blir det mys med Johanna och kidsen! Pocahontas och popcorn!
"Alltså, det gör inget att du hade det på"
"Nä det är ju inte som att jag tänker sluta använda det för att jag kanske ska träffa dig sen"
"Nä.. Fast jag använder ju inte den där lumpensalvan längre"
"Är ju ingen skillnad alls det"
Jag och Niklas om att jag hade läppglans som "förstorar" läpparna, den sticks - tydligen är det dåligt. Han som inte fattar att det är det som är det bra med den. Det är ju skönt! Lumpens salva innehåller jordnötsolja. Jag är nötallergiker. :D

Rasistutbrottet - "Ett rött, svenskt hus"

Pappa får vänta tills imorgon, det blev så sent. Ska kila iväg till Johanna en stund istället.
Drömmer om hus. 
Lite större än vad vi skulle kunna fylla nu men visst är det fint? Jag är en sucker för röda hus. Fattar inte ens varför man gör hus i andra färger, det verkar ju bara dumt. Alla vill väl ha ett rött, svenskt hus!
Ett lite mindre nu skulle vara bra. Jag tycker om min lägenhet men det är inte optimalt det här. Jag vill vara hemma, men jag vill ha vanliga dagar med ni vet ju vem. Jag vill sova i samma säng varje natt. Jag vill vakna bredvid honom varje morgon. Jag vill ha samma hem.

Nu kommer de chockerande bildbevisen - på otroheten!

Det går så långsamt idag. Innan jag orkar ut ska jag nog lägga mig i badet och läsa lite. 
Gjorde misstaget att surfa på feber.se, jag saknar min mobil!!! När ska jag få tillbaka mitt liv? Kollade mailen precis. Ingenting! Badet var det ja. Lär ta mig ut och köpa den där presenten snart. Vet vad jag ska köpa. 

Här är bilden på snöänglarna som jag och Broder A gjorde på juldagsnatten!
Min till vänster och A's till höger!

Kvinna i knipa, hoppas på att bli räddad - av en tårta!

Finns det något skönare än att bara hänga i sin pojkväns nya myskläder? Stora och mjuuuuuka! Jag ska inte nöta ner dom, jag lovar. Ska hämta dom andra byxorna på jobbet sen. Lånade och glömde dom där. I julas. Haha!
Ska köpa en present till pappa med. Vet inte vad. Köpa lite tårta och kila hem till honom när han har slutat. Många dagar för sent. Tror tårtan kommer rädda mig. Suzanne har du vart hos pappa, ska du med?

först ska jag kolla på resor.

Studiechocken! - Hur går det med motivationen efter nyårsfyllan?

Loggade precis in på portalen efter att ha tagit ett enormt för långt jullov, men alla datum stämde så jag ligger bra till ändå. Fått respons på de senaste uppgifterna. Jag blev godkänd. Har inte läst kommentarerna än. Jag känner mig glad att jag har klarat alla uppgifter men samtidigt besviken. Jag trodde inte att det skulle vara så enkelt. Det jobb jag har lagt ner på de senaste uppgifterna är nästan pinsamt lite. Jag är så omotiverad just nu. Hoppas nästa delmoment blir mer utmanande! Tror det är sista delen i det vi läser nu.
Vi läser om uppfostran och utbildningens betydelse. Frågan jag ställer mig hela tiden är, fattar inte folk det här ändå? Jag blir nästan arg för det är så lite nytt. Och då har jag inte läst något om nå liknande alls innan. Tror vi har vuxenpedagogik som nästa moment. Hoppas det blir lite mer än logiskt tänkande och sunt förnuft! HOPPAS!

Niklas kom hem på lunch. Jag vela inte alls att han skulle åka tillbaka till nå jobb. Jag vill ju ha han här mycket mer än vad Sandvik vill ha han hos sig. Egoister, som tar min karl. Haha.

Oansvariga skojare köper djurklappar - nu reas dom bort!

Jag vaknade nu, det är inte så bra va?
Måste ta mig ut med hunden en liiite sväng innan frukost. Jag har en dryg katt som "baoar" för han vill faktiskt ha mat och hunden gnäller och morrar för att katten låter. Suck.
Nu är ju inte katten min.. Men är det någon som vill ha två husdjur? Dom går INTE ihop, men det är nog lugnt ändå, det fixar du! Jag tror på dig! Hunden luktar vaniljsocker och äter bajs. Katten luktar fotsvamp i munnen, sen är han väl ganska go, förutom när han står framför datorn. Hunden är också ganska go. Egentligen. Kanske får dom stana ändå.

Jenna j..

Jenna Jamson-boken är fantastisk! :)

Kvinna fastkedjad - vid spisen! Kvinnan säger själv att de var en skräckupplevelse värre än Scream-filmerna!

Önskar man kunna fota med iPaden. Varför kan man inte det för, Steve?! För fan. Som det inbitna, gifta, trista paret jag och Niklas är så vet jag min plats i hemmet. Tyst framför spisen. Lagar mat med andra ord. Och det är så jävla ovanligt att det är jag som lagat mat att jag till och med katterna är lite fundersam vad jag håller på med. Han vet inte om det än men Niklas ska få fejkade stuvade makaroner. Lika bra att hålla det hemligt ett tag, karlar kan bli så känslosamma när dom får husmanskost. Jag ska käka potatis och rotfrukter! Och köttbullar till oss båda. Men, den där kameran Steve.. Det är dags att börja jobba på den!

Superduperchockmegadunderskräcken att sova bort livet FÖRLAMAR - världen.

Känner mig besviken. Kollade på hemnet. Inte ett enda hus jag vela ha. 
Vaknade halv ett idag, så verkligheten får vänta tills imorgon. 
Ska nog lägga mig och glo på tv, måla naglarna och hoppas på att få pyssla om den finaste av dom alla.

Sonic är kräkig. Så ni vet. Spännande att se vad som kommer upp sen. Kanske har han ätit upp ett till diadem för mig, eller kanske ett par trosor?

Fröken C var snyggast. Stjärten var ett rövhål. Grekland regnade. Alltid fanns det något att fira. Gå på loppis - köp VHS-porr.

Jag vet inte vad jag gör vaken. Jag kan inte sova.
Alla bloggare gör bildresuméer. Jag med.



Jag köpte min lägenhet. Nej det var en lögn för den köpte jag 2009,
nästa sista veckan. Gjorde min lägenhet till ett hem.



Jag... Han är mitt livs kärlek. Jag blev hans.



Vi drog på Bounce. Niklas drack mjölk på donken och jag njöt av att
hålla han i handen.



Jag och Stjärnan drog med tjejerna på Lady Gaga. Min keps fick följa
med. Tur att jag hittade en billig. Ironi.
Jag drack mellanöl, fick feber och var dödssjuk resten av veckan.
Gaga vad snygg.



Tatuerat mig. What?!



Melodifestivalen var i stan. Jag och Sanna gick. Jag festade hela
veckan. Med experter, syster, jobbet, det var några fler va?
Tältet var underbart. 



Jag och Stjärnan tog vara på sommaren. Jordgubbar, skumpa och
en kanal.



Besökte Stjärten. Vi tog inget dopp. Det var ett rövhål. 
Vi for på loppis. Hittade en hel hylla med porr.



Parkrocken återuppstod. Kvällen var galet rolig! 



Jag fyllde 24år. Stort.



Barnen. Dom finaste barnen. 



Det blev visst vinter. Vet inte vad som hände med hösten..



Jo justja, jag drog iväg en veckan till Grekland. Vi hade sol en dag,
kanske någon mer. Fast mest pratade vi crackers, drygade på
fritidsresors personal, drack öl och filmade Johanna när hon sov.



Fick en jättefin adventskalender.



Firade nyår i Sundsvall med Niklas och Fröken C. Bastade. Drack skumpa. Käkade god mat. Glömde min kamera på restaurangen. Drack öl. Pratade om transor, snoppar och helt normala samtalsämnen under en middag. Gick på kasino. Drack rosa drinkar utan bubblor. Bilden (som jag har stulit från Fröken C's fb) visar det inte, men jag var snygg. Niklas med. Fröken C var snyggast. På hela stället. Drack mer skumpa. Första gången jag bodde på ett hotell i Sverige. Sängen var skön. Bäst med kvällen att stå på tolvslaget, kika på fyrverkerier och hålla om två så fina människor (nu pratar vi inte bara utsida). Då kan det kommande året inte bli dåligt.


Örbyhus slott med niorna. Wii-trädgårdar med Niklas. Många dagar i Ockelbo. Åkt efter båten på vinterprylplatta. Haft en städerska. Blivit städerska. Jobbat för mycket. Fått ökat ansvar på jobbet. Dragit ner timmarna på jobbet. Börjat plugga! Gått på skolavslutningar, innebandyträningar, fotbollsmatcher, knatteliga, luciauppträdanden. Ordnat barnkalas. Blivit tagen som flickvän till svägerskan, många gånger. Fått en svägerska. Firade jul med familjen Larsson. Var på gudsonen Kevins dop. Fixade en hel termin utan studiemedel what so ever. Blev beroende av min pappas hjälp med hund. Suttit ihop med Sabrina. Druckit massor av glögg och vin med henne. Börjat träna, sluta tränat. Åkt cross. Paddlat kajak. Var i Furuvik och lekte familj, jag, Johanna och kidsen. Var till Eskilstuna med Johanna, kidsen och Niklas, gick på zoo och bodde i stuga. David blev min man. Gick ner 12kg. Varit besatt av Ben & Jerrys, fyra för 25kr godispåsarna på ica, kaffe, cola light, ostkrokar. Hyrt för mycket film på hemmakväll. 


Och vad jag än har gjort har en den här killen hängt med på allt han har kunnat



Var tredje 20-27åring får hjärnskador - av sena nätter. "Om det fortsätter så här finns inte människan om 100år"

"Kubakrokodil. Alltså jag hade en almanacka i krokodil förut, så jag är inte helt främmande för området.. Så det kanske går skitbra".
"Det viktigaste med kubakrokodiler är att... dom är från Kuba.. hm. Och är krokodiler. Uhm. Och att dom blir jättefina handväskor och skor!"

Jag ligger och kikar på Ung & Bortskämd. I tidigare avsnitt har jag förbluffats av hur lite dom här ungdomarna gör, och hur lätt dom tydligen kan manipulera sina föräldrar. Där borde jag väl ha fattat att det är något seriöst fel på en del föräldrar. Jag har nu efter några avsnitt (är på finalavsnittet nu) insett att vissa tydligen är helt dumma i huvudet. Annat kan dom inte vara när dom sitter och säger att deras barn gör det bra jobb, när barnen i själva verket sitter och sminkar sig eller pillar navel när andra grejar och donar i hemmet. Söta Tim-Joel som verkade kunna fixa allt fick åka hem och när han åkte sa dom andra att det var han som hade lärt dom allt. 

Intressant? Daniel bjöd ju på några sköna citat ovan iaf.

Kondylom+Herpes, klamydia och gonoré.

Bloggerska erkänner mord - "Jag har dödat Alice"

Det här har varit en så makalöst störd kväll. Det där med att jag skulle göra allt.. Det går framåt lite snabbare än vad jag trodde! Startade visst ikväll.
Ska käka lite ostkrokar, kika på "Good luck Chuck" på trean och redigera lite bilder. Med ett jättedåligt program. 

Skönt jag glömde det fort, men Alice var på besök en sväng. Hon fick gå igen. Jag tycker inte om Alice. 
Hon finns bara i mitt huvud. Jag har dödat Alice, med bästa förmåga.

Censur på bloggar - ett lagförslag?

Fika med Sabrina, check!
Nu är jag så jävla trött. Ska mycket snart klä på mig och ta en liten tur med Sonic innan vi ska gå hem till Annelie och mysa med henne och Johanna. All min pepp är bara borta. Kanske behöver jag kaffe.
Kanske behöver jag bara lägga mig ner och vila. Fundera över lite saker.
Kanske beror det på att klockan gick så fort i förmiddags och vi plötsligt lära rusa upp ur soffan där vi satt och pratade om nyår. Jag vela ha sex. Man kan lätt bli grinig för mindre. Fast jag är inte grinig. Jag vela verkligen vara stanna där längre och.. ja få mig ett schysst ligg lixom.

Hur trött jag än må vara just nu är allt fortfarande precis lika awesome. 
Powervila och tänka på det extremt knäppa samtalet jag hade igår till middagen. Jepp.

Jag har varit så jävla osäker - knark förändrade allt för mig!

Ni ska veta att jag är riktigt jävla lycklig! Så där galet att det pirrar i hela kroppen! Magen är full av fjärilar och det bara spritter! Och det är bara för att mitt liv är precis som det är. Det är precis så jag sa att det inte ska vara. Det är just så som jag aldrig trodde att jag skulle vara. Jag är min raka motsats och det är just så jag egentligen ska vara. 
Saker jag trodde att jag tyckte och stod för har visat sig inte alls vara så. Jag tycker helt annorlunda om det mesta. Jag står fast vid en del saker, mest är det så politiskt inkorrekta saker att det är lika bra att det bara är ni som känner mig som vet om dom. 

Jag har alltid bara velat ha en familj, en riktig familj. Min familj är så jävla screwed up. Vems är inte det? Men ska jag vara ärlig så tär det, att allt ska vara så jävla komplicerat. Fast det är så enkelt. Att ha föräldrar som inte kan prata med varandra för den ena inte bara kan spela trevlig, det har väl många nu. Men det är stört. Jag tänkte skriva att jag är van men jag vette tusan om man någonsin vänjer sig. Så jag har en mamma. Jag har en pappa. Dom kan inte prata med varandra. Jag har en Timo. Bäst av allt, jag har två systrar. Två systrar jag inte kan säga nej till. Hur någon klarar sig utan syskon förstår jag inte. Eller hur någon kan ha syskon och inte bry sig om dom. Det har jag ju sett. Mina systrar är alltid, oavsett vad, det viktigaste. 
Som ett plus i kanten har Sabrina funnits med nästan så länge jag minns. Det var väl där familjen slutade för ett år sedan. En mamma, pappa, systrar, mammas sambo och en bonussyster eller vad hon ska kallas? 

Det var ett år sedan det ja. Det här året har ju alltid ändrats. Inte nog med att jag har ändrats, så har min familj helt plötsligt utökats med fyra personer. Jag som inte alls tycker om barn. Jag har fått två. Inte egna. På köpet bara. Men inte på köpet hos min pojkvän utan hos min bästa kompis, Johanna. (för saken skull ska det sägas att jag har två bästisar, Linda står stabilt fast på bästa kompis-posten med). Jag trodde inte att man i "vuxen" ålder kunde hitta en kompis och få en sån relation som jag och Johanna har. Jag trodde inte heller att jag kunde tycka om barn så mycket som jag älskar Jordan och Nikolina. Men det är väl nått med dom där Larssons. Dom ger mig något jag aldrig trodde jag kunde få. För inte trodde jag att det var möjligt att bli så vanvettigt kär i någon som jag är i Niklas heller. Eller att den totala tryggheten jag känner ens kunde existera mellan två personer. 

Jag trodde inte att jag skulle ge mig själv så, att jag skulle förlita mig så mycket på en personen. Det var så jävla enkelt. Jag har ingenting om jag inte har dig. Tur att jag har allt.

Vem bryr sig om år. Fast. Det ger en lättnad. Ingenting är som det var.
Jag är bara fylld med drömmar. 
Dagarna är så mycket enklare när det finns saker att se fram emot. När framtiden bara verkar underbar och dagen som är, är det bästa som har hänt. Idag kan jag knappt bärga mig för snart ska jag träffa Sabrina och senare ska jag träffa mina underbart underbara nior! 


Vet ni av att 2011 kommer bli så bra att det inte finns. Jag tänker göra allt! Jag tänker göra saker jag aldrig trodde jag någonsin skulle klara av och saker jag för längesen bestämde mig om. Innan jag ens visste nått. Jag tänker uppfylla helt galna drömmar! Och jag kommer absolut fortsätta prata om det mest störda saker, i den normalaste samtalstonen, under middagen, med Niklas.

Livet är så jävla bra! Om livet inte känns helt jävla underbart, om inte (nästan) varje dag är helt fantastisk, då är någonting fel. Då är det dags att bryta drömmar! Det är dags att förverkliga några drömmar!

Rubriksättaren är sjuk.

Inatt har jag drömt konstigt. Jag har drömt så jag är lite sur nu. Logiskt.
Måste nog lägga mig och läsa något så jag kommer på bättre tankar igen.

Idag ska jag luncha med Sabrina! Det blir mys. Jag saknar henne.



ps, jag och Niklas är nog väldigt "speciella".

Fröken Universum hittad död i bil - firade nyår med lyxhoror!

Nytt år. Det är väl typ allt. Firade med Niklas och Fröken C. Fröken var så snygg igår att jag skulle kunna överväga att bli gay. Jepp. Spelade bort storkovan, drack rosa drinkar och kallade en dryg karl för tjockis. Tips om du själv vill göra det är att när han blir sur är att se dum/korkad ut och stirra ner i ditt coctailglas! Bra svar på en komplimang från en stor tant i liknande klänning som du är "Tack!" sen syna henne lite och totalignorera att hon kanske vill att man kommenterar hennes klänning. Förlorar du på kasino snor man för många våtservetter. Fan vilka tips. Hur vaknade du första dagen på det nya året? Jag vaknade pigg i en säng mellan två jävligt snygga människor! Oh yes! Ps iphonen vela rätta lyxhoror till lyckorus, kanske samma sak?
RSS 2.0