The Lady is in town!

Idag är det Lady Gaga för hela slanten! Jag vet inte varför men jag har helt plötsligt fått resfeber. Resfeber till Stockholm?! Vem får det. Va? Kanske är det för att jag har bokat allt och är lite nervös att nått ska gå fel. Vad nu det spelar för roll. Aja nervös är jag visst ändå. Önskar jag rökte nu. För tidigt att dricka. Vilka problem.

Jag jobbar inte så där värst mycket nu så jag leker mest hemmafru, eller försöker i alla fall. Tvättar och lagar mat nästan okristligt tidigt till min man. Tvätten liksom.. blir hängandes bara. Idag är det semester så då vägrar jag göra saker. Det får bli på söndag. 

För nästan två och ett halvt år sedan påväg till första Gaga-konserten! Ganksa nyligen börjat träffat Niklas, inte trodde jag väl att jag skulle vara gift idag! <3


 

Beslutsångest hejsan!

Har lite pengar på Nelly-kontot och när det är fri frakt tänkte jag passa på att beställa något men herregud det är ju så svårt att välja! Fastnade för dom här leggingsen för ett tag sedan men kan fortfarande inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha! Eller rättare sagt vilken färg jag vill ha mest. 

Bröllopsbilderna händer det inte mycket med. Tvättar mest annars idag. Tre maskiner mörkt avklarat men har fortfarande kvar, vitt, ljust och färg! Fått upp skoskåpet och pyntat till det lite med pynt från bröllopet, det blev jättefint! Dags att dammsuga lite nu kanske.. Tjoho!

Ja men om jag ska blogga lite medan mobilen suger i sig lite power!

Vilka är ni som går in varje dag och kollar om jag lever här fortfarande? Troget av er!

Jag vet att ni väntar på bilder från bröllopet, det gör jag med! Och jag tror att vilken dag som helst så kommer en annan Sarah fram och ordnar upp det här! Det är minst sagt många bilder att gå igenom men jag skulle inte bli ledsen om jag fick några mer, lite mingelbilder får gärna komma in på mailkontot - så skicka om du var på bröllopet! Tack! (sarah.fagerlund@gmail.com)
Påminnelse till mig själv: maila Louise om hennes bilder. KOM IHÅG FÖR FAN!

Dammade av mina träningskläder nu och blev väldigt lycklig att jag kom i dom och inte ser ut som en knubbsäl i dom. Jäderfors kan andas ut! Haha! Mindre glad över att jag har lyckats tappa bort min adidasjacka och min rosa träningsbh. Johanna, du har inte möjligen dubletter hemma hos dig av jackan? Vi har ju lika.. Jag kanske har glömt den hos dig?

Annat som har hänt sen sist är väl att jag har fyllt år, mamma fyllde år när jag gifte mig (hon ska firas imorgon! Grillat hos mamma = MUMS!). Vi har varit på en hemlig resa, ja den var hemlig för oss och inte för er. Fast jag lägger upp foton sen och berättad vad det var då istället.

Nygift och glad på bröllopsresan!
RSS 2.0