Inte ett mol, så långt ögat kan nå. Inte en droppe regn på fle-e-era dar! Well..

Idag har inte mycket spännande hänt. Jag har jobbat, tvättat och limmat lite påsar inför bröllopet. Jo och så cyklade jag hem i regnstormen! Om du såg mig så nej, jag hade inte kissar på mig jag var bara väldigt lustigt nerregnad! 

Någon som vet vart jag kan hitta fejksiden-band och organzaband?

Honungsmåne

Efter allt tjo och stå-hej åker jag och Niklas ner till Värmland för lite kuckilurande, eller vad gör man på bröllopsresan? Vad jag vet blir det ju första gången vi kuckilurar ;) Förutom det finns det kanoter att paddla, relax att boka och massage att njuta av! Nyfiken på vart det är vi ska? Hennickehammars herrgård heter stället och finns både på smultronstället.se & countrysidehotels.se för närmare titt på herrgården och omgivningen!

 
Vi bokade sommarpaketet så det ingår två frukostar och två tvårätters-middagar alt. grillmiddag under de tre nätterna vi blir där. Låter ganska nice, bara att hoppas på att det är lika bra och fint som det vekar! Kan inte tänka mig annat! Efter dom nätterna går bilen antingen norrut och hem igen eller söderut och mot Skara! Vi får se, vi tar det lite som det kommer. Vi är ju lite så. Hahaha!

To choose the shoes with big S.

Ett litet problem så här inför bröllopet har ju varit att alla skor är så förbaskat fula. Eller, inget par har uppnått alla mina högra krav. Efter att ha fått hem tre par, behåll två par så har jag bestämt mig för ett par som jag från första stund blev förälskad i! 
 
Är väldigt förtjust i alla dom här, men vilka är det jag ska ha? :)

Nu är allt som vanlig igen. Så som det ska.

Äntligen har den blivande mannen kommit hem från USA-resan! Han har hunnit med att inhandla både kostym till bröllopet och en förlovnings/vigselring till sig, han har bara haft en i silver tidigare! Guld i USA är mycket billigare än här i Sverige! Fast så är det ju med nästan allt där. 

Under tiden Niklas och Fröken C har kollat in Grand Canyon har jag och Johanna hunnit med att shoppa en massa pyntprylar till bröllopet. Har även fått brev och sms om att det finns paket att hämta ut med skor till mig och klänningar till systrarna så ska hämta ut det idag! Spännande! Jag hoppas så mycket på att det här paret är fint och inte fullt av fläckar och knöggel. Jag vill så gärna ha dom! 

Vill ni se lite bilder på det som komma skall? Jag tror inte dom här stillar eran nyfikenhet så mycket! ;)

-Den kommer! -Är du säker? -Jag är ganska säker..

Jo men visst. Köp aldrig en klänning från Gimlins om du inte kan köpa den på stört, att beställa genom dom är hopplöst. Jag kan absolut ta att leverantören är seg och opålitlig men säg inte till en brud att 1månad och 1 vecka är "gott om tid". Herreguuud! Gott om tid? Vilken magisk tidszon lever den där människan i? Någon där alla minuter är dubbelt så långa och tiden för bytesrätt på skor är oändlig. Jag vet inte. Har en resevplan för klänningen nu i alla fall. En storlek mindre som dom får sy om. Det blir bra, dock hoppas jag att min klänning kommer i tid!
Det är inte bara jag som har drömt mardrömmar om att brudklänningen inte kommer utan även vissa av mina kollegor! Fantastiskt. Haha! 
Btw, skickade tillbaka skitkvalitets skorna från Nelly.se men har nu lyckats hitta dom igen och hoppas på bättre resultat den här gången! Har köpt ett annat par för säkerhetsskull som jag testgick idag. Alla skor har högre klackar än alal andra fjant-brudskor.
Så där i övrigt saknar jag sönder mig efter min fästman och längtar nå enormt till dess han kommer hem och jag får kramas igen! Men innan han kommer hem ska jag hinna med en dejt med min nuvarande man. Mysigt! Det där med buketten tycker jag är skitsvårt! Men tack och lov har jag den bästa hjälpen och floristen man kan få! Lotta på Iris. Gudagåvan!

RSS 2.0