Men vad händer med Olle då?

Fy tusan vilken dag det var igår, och idag! Jag skrev mitt jäkla paper hela dagen och somnade vad jag trodde var strax efter tre men enligt Niklas gick jag och la mig halv fyra.. Så strax efter fyra då! Fy fan! Vaknade när dom som jobbar for till jobbet och dansken skulle hämtas och jag som alltid somnar om så lätt, somnade inte om! Tog min kära dator och såg ett avsnitt av House innan jag fann någon ro att sova vidare, men sen sov jag! Läääääääääääääääääääääääääääääääääääääääänge! Och jag tror inte jag har vaknat riktigt än. Ska somna snart. Funderar på ett Desperathouse wives-avsnitt först.
Appropå den där dansken så hade jag lite hoppats på att han inte var it-nisseliknande-person utan en fet akademiker. Jag trodde tomten hade hört mig. Det verkar mer som att han var en dansk bara. Trevlig, duktig dansk. Ingen som kan plocka bort danska ord. Tomten! Hör mig då!
Minns ni Nikolinas önskelista till tomten förresten? Jag hittade ett rosa lasersvärd för ett tag sen! Woho! :D Fast jag har inte hittat någon glittrig, rosa ponny. Levande.   Än!


Jag tycker inte om Linnea i idol. Hoppas hon ryker nu. Nähä. Jävla Jihde! Nä hon ska då vara med i höst. Fan.
Hon påminner om någon jag inte tycker om.
jag är smygkär i Idol-Olle däremot.


GO GEIR!!!Jo just det! Jag har rensat svamp hela dagen idag. Nu ska det kokas kantarellsoppa och hoppas på att den blir nästan lika gudomligt god som kursgårdens.

Parentes

"Det betyder inte att jag får stoppa foten i blåbär(blåbärshinken)".
Jag somnade, här på biblioteket. Eller nickade till i boken iaf. Vadå trött?
Och ni vet väl att blåbärshinken är en metafor för sex eller onani. Det är ju allmänt känt.. Hurm.Nu ska jag nog packa ihop det här, kila ner och kika på den där ryggsäcken (med plats för laptop (kan inte låta bli att tänka på lapdance när jag skriver laptop)).

Jag är nästan klar för dagen.

"Fat, drunk and stupid is no way to go through life, son"

Jag såg en tjej idag, hon var lite mer än dubbelt så stor som mig och hälften så gammal! Såg en till tjej, en liten flicka. Hon var kanske 5år och var nog lika rund som lång. Vad är det för fel på er föräldrar!? Sluta ge era barn skitmat och en massa godis. Sluta jobba ihjäl er och var hemma istället när barnen kommer hem från skola. Se till att dom äter mellanmål, dom växer ju för tusan! Jag är hungrig 3h efter lunch och har bara gått en promenad med hunden och pluggat då, så det är ganska enkelt uträknat att ett barn (som fortfarande växer dessutom) efter en skoldag och bus är hungrig på eftermiddagen! Ska det vara så svårt att ställa fram en skål med flingor och en macka? Eller ha frukt hemma. Nä det är nog bättre att ge barnen en slant så dom kan köpa chips, DÅ SLIPPER NI JU BRY ER! Värsta jag har sett är en rejält överviktig pappa som satt med sina tre överviktiga barn, var av ena nästan tog upp en soffa själv, på mcdonalds och käkade hamburgare och pommes. Hur tänker man då? "Jag mår dåligt så mina barn ska gå igenom samma skit som mig"(?).
Som vuxen människa gör man sina egna val, men att lära barn att äta dåligt och tvinga in dom i ett matmissbruk.. Då kan vi ju lika gärna börja lämna barnen hos den lokala alkisen istället för på dagis. Lika bra att dom lär sig i tid!

Näpp! Nu ska jag plugga vidare så jag kan bli världens bästa skolkurator! Eller kanske något annat..

"And the monkey flips the switch"Så här ser jag ut när jag sitter på Sveriges bästa bibbla och försöker förstå vad fasiken dom dumma norrmännen eller danskarna vill! Betingelser är ett ord jag har kommit att hata. Jag blir arg bara jag läser det. Hoppas ordet vinglar ut i vägen och blir påkörd av en jättefet akademiker som lixom, knuffar ut det ur ordlistan!.. vilken ordlista det nu är i. Hittade det på norska, eller kanske danska, men inte svenska (jag vill klargöra att boken jag läser ska vara på svenska). Så det är väl en fet dansk som får plocka bort det. Hoppas! Tomten om du läser det här, jag vill gärna önska mig en radering av ordet "betingelser" i julklapp! Thank you!

Jag borde verkligen läsa vidare nu men dom är ju så korkade. Visste ni t.ex att "Utbildningen spelar större eller mindre roll i de kulturella processerna". Jo så är det, antingen eller. Undra om det är så att jag ska gissa vilket det är. Jag gissar på.. hm. Större! Var det rätt? ÅH!

Jag har jobbat idag. Städat en jättesmutsigt Systembolag. Jobbade i lördags med, då var jag jättetrött.. och sjuk! Det var inte en så bra kombination med ett jävla gnäll och min kanske aningen förändrade attityd till livet. Jag blev arg. Jättearg! Och vips så orkade jag inte hålla käften längre efter 3,5års lyssnande på den där narcissisten(det är ett nytt ord jag har lärt mig). Fast hon kanske inte riktigt är det. Fast lite. Hennes värld är iaf betydligt viktigare än någon annans och ja, jag kanske har samlat lite irritation (& ilska) i kroppen i några år nu.
Men som tur är bor jag på bibblan och kan enkelt hitta en bok om allt. I mitt nya rum hittade jag snabbt boken "MEN JAG DÅ? - Hur man överlever bland tillvarons narcissister"
Baksideinfo:
Känner du dig klämd mellan utrymmeskrävande, kontrollerande, egoistiska människor?
Den här boken vänder sig till alla som försöker bryta en ohälsosam relation eller tvingas hantera någon av dessa kontrollerande, egoistiska personligheter. En mängd praktiska råd för att komma tillrätta med de problem som ofrånkomligen uppstår i närheten av narcissistiska människor.

Kanske jag ska låna med den till jobbet?


I övrigt tänker jag mest på hur läskigt det är att förälska sig i någon, det är jätteläskigt att förstå att man på riktigt älskar någon och att världen skulle rasa om något hände denna någon. Sen tänker jag att det är tryggt och skönt att ha någon att luta sig emot, igen på riktigt. Någon som hela tiden lyfter upp mig om jag dimper ner lite. Som en studsmatta. Niklas är min studsmatta. Romantiskt va? När jag har tänkt klart på det så tänker jag på hur bra våra liv kommer bli, och är. På Norrlands-roadtripp nästa sommar, på Filippinerna som bara väntar på oss där borta med sina 7000 öar. Och kanske lite på varför Niklas måste ha en stor bil när vi blir vuxna på riktigt. 

"Pardon me, could I speak to the drug dealer of the house please?"

Pluggandet går åt pipsvängen nu. Jag kan inte alls fokusera, jag tror det snurrar runt för mycket funderingar i skallen! Men jag känner mig nöjd ändå, även om inte sidorna klaras av i den takt jag vill så får jag nya funderingar och det är iaf bra! Jag förstår inte riktigt vart jag har lagrat all den här informationen som helt plötsligt gör sig påmind. Min hjärna är större än jag trott! Ha..ha. Blä! Hm..
Nä, colan var god men nu behövs kaffe!
Blir en fikapaus med Sabrina.
Kaffe.

Kaffe.

Vad skulle jag göra utan mitt underbara kaffe?!
Om du ser mig utan min termosmugg i handen när jag går på stan så är jag troligen sjuk. Den är en del av mig.

KAFFE!

"If you hang on to the past you die a little each day"

Igår gjorde jag mig av med en del av the past som jag hatar. Gav en del till Naja Design som dom gott kan göra precis vad dom vill med, hade bara inte hjärta att kasta något som någon har skapat en gång i tiden. Haft hjärta att kastat en del andra saker. För jag vill aldrig minnas mer. Jag hatar dig. Det är så enkelt.
-Har du någon i din bekantskapskrets som du blir på dåligt humör bara av att prata med.
-Ja.
Men jag lovar att en dag kommer någon säga ditt namn och jag kommer inte känna igen det.
Inte längre existensberättigad i min värld.Dagarna fördrivs i böckerna. Jag vet nog inte längre om jag är yr av att försöka förstå dumma Henrik som inte översätter alla ord från norska till svenska, eller om det är mitt dumma blodtryck som är så galet lågt. Jag for till Ica med Niklas igår och köpte 3x1,5l Loka igår och hälften är väl slut nu. Mamma säger att det är viktigt att dricka mycket vatten, då ska jag tydligen bli mindre yrslig. Vanligt vatten är så jävla trist att dricka dagarna i ända, jag menar.. Jag tycker jag dricker vatten hela tiden! Om någon frågar vad jag har för intressen lär jag nog svara: Pyssla och att dricka kopiösa mängder vatten!


Jag måste säga att jag känner mig mycket lycklig lottad och väldigt bortskämd nu förtiden. Absolut inget jag vill sluta vara, det är underbart att vara lycklig och att vara lite bortskämd förenklar vardagen enormt :)
Mest bortskämd är jag nog med Sonic. Han får gå gratis på systerysters hunddagis! Underbart! När jag jobbar och slutar senare än vad dagis stänger (kl 17.00) så hämtar pappa Sonic, detta gäller även om jag sitter och pluggar eller far iväg över dagen. Om jag behöver hundvakt kan jag oftast med 10min varsel ringa pappa och få det! Han är lite fantastisk min pappa tycker jag! Om jag sover över och måste rusa till jobbet kan jag oftast ringa Johanna och be henne hämta Sonic och köra honom till dagis. Johanna förser mig ganska ofta med hemlagad mat och fika med. Världsbäst va? :) Och nyligen har jag fått lite privat hundvakt på Ica med. Bara ringa ett nr på vardagskvällar så kommer det en stor karl och vaktar min lilla fjanthund, bara så där ändå! Haha!

Nu stänger dom Bibblan.. 10min tidigt va? Hm!Cape fear 1991

Well.. Fuck me! as in fuck you..

Igår sa Suz att mitt största fel är att jag har svårt att erkänna när jag har just fel! Hann väl gå en 24h innan jag fick svälja det och inse att det är precis så! Det är ju så jäkla irriterande att ha fel! Jag satt där i soffan och insåg att jag hade ju fel! Fel fel fel! Och ja, hur gör man egentligen då? När man har bråkat på om hur rätt man har om vad fan som helst? Hm. Jo man sväljer allt och säger (lärde jag mig idag) "Jag hade fel". Om man är riktigt duktig kan man få med ett förlåt men det fick vänta till senare just idag. Det funkade jättebra. Kan verkligen rekomenadera det!
Fast om alternativen är

x Ha rätt fast man har fel även om det innebär att mycket riskeras.
x Helt enkelt ha fel och få allt.

då blir valet ganska enkelt!

På tal om valet så är jag så jäkla trött på "Valet". DET SKA BLI SÅ SKÖNT NÄR DET ÄR ÖVER! Jag vill bara gå till den där jäkla vallokalen, lägga min röst och inte behöva höra en till debatt som består av en talare och ett sömnpiller! Slippa det här skämtet till valrörelse och.. Det finns ingenting jag längtar så mycket till som att slippa se Vänsterpartiets valhydda med dessa sura, asociala människorna som bedriver någon typ av privatfik mitt på stan istället för en valrörelse. Jag räknade lite lätt på att jag tror att jag i snitt går förbi där 2ggr/dag och hur länge kan dom ha suttit där? Två veckor kanske? Hur som så har dom inte en enda gång ens försökt prata med mig. Jag har inte sett dom prata med någon faktiskt. Jag har inte sett någon av "fikamänniskorna" ta ett steg utanför deras partytält och försökt få nya medlemmar/röster. Däremot kan man inte gå i närheten av Folkets hus utan att få veta att man ska rösa på KD, FP, M, C och nu förtiden även S. MP lyser med sin frånvaro. SD med, thank you! 


Nu ska jag lägga mig i sängen med Sonic, Ben och med Jerry.. ändå känns den lite tom.


Sa jag föresten att igår var en skitrolig dag!!(?)

Rubrik

Sitter i trosor och tröja. Söndag! Håret är stelt av hårinpackning som suttit i en timme för länge nu, ansiktet är täckt av banan och avokado - jag är en riktig bakelse nu! ;) Nej men man måste ju fräsha upp sig efter en natt på stan med syster Suz och Annelie!

Nu slet Sonic upp Sonicens öga! Måste laga sen men först in i duschen och sura sönder det här och den här dagen. Är alldeles för less för att göra något åt någonting..


Fuck you!

Swarovski eller larv?

Jag kom på ett skitbra blogginlägg, superkul skulle det vara! men jag kommer inte alls ihåg vad jag hade tänkt skriva. Värdelöst!
Jag är fortfarande förvånad över hur mycket jag kan hinna med på en dag! Sov i en evighet idag, pallrade mig upp strax före tolv och var typ ja, snällast i hela världen kanske (alltså jag vill ju inte höja mig själv till skyarna, men ibland måste man bara vara ärlig), och städade lite i Niklas lägenhet. Diskade och försökte göra rent fönstret också! Plockade fram frukostfika lagomt till att han kom hem på lunch! Ibland kan man nästan tro att jag bor där i helgerna. Tusen frukostprylar där! Kanske veckopendlar? Haha! Mellan stan och promenaden, så långt ju!
När jag hade lämnat skithunden på dagis så tog jag mig ner till Hansens och skämde bort mig själv med bulla och kaffe! Solen sken och allt var underbart.. Men så satt den där bitchen där. Och fikade. På mitt fik! Orkade inte ens heja. Satte mig och pluggade i solen och försökte att inte smyglyssna på bordet brevid. Alltså människorna som satt där, inte bordet. En kille och tjej som båda tyckte att man borde flytta från stan om man ska plugga. Slipper man bli störd av kompisar och "fruntimmen" :) Fast jag VERKLIGEN försökte läsa och INTE lyssna på vad dom pratade om så misslyckades jag katastrofalt! Så nu lär jag forsätta där jag gav upp och mötte upp Sillen och kidsen ist!
Jag tycker själv att jag var superskoj när jag lekte att tomteverkstan/tomtens informationsdisk ringde ungarna och frågade vad dom önskade sig! "Ja, dom där rosa glittriga LEVANDE ponnysarna är väldigt efterfrågade. Lång väntetid på dom vettu!".

Nikolinas önskelista:

x Levande rosa, glittrig ponny! (som hon kan rida på)
x Vara en larv som kan krypa in i ett äpple
x Rosa lasersvärd

Haha! Jag vill ha Swarovskiörhängen. Men visst får jag inte det kan jag nog också tänka mig bli en äppellarv :)

Pluggaplugga!
Imorgon väntar promenad, plugg och infomöte på Etablera hela halva kvällen! Ufff!Peace då! ;)

Hur många ipren + alvedon + treo får jag ta på en dag? JÄTTEMÅNGA!!

Faaaaan! Jag ger mig! Jag är sjuk!
Ska titta på min c-vitamin och sen planera intag av "smärtstillande" imorgon. 

Fråga: Hur tar man "smärtstillande" vid sjukdom, så som förkyldning?
Svar: Intag 1-2 treo brus, 1 ipren & 1 alvedon vid samma tillfälle. Vänta en timme och intag ytterligare 1 alvedon. Upprepa detta efter ca 3-4 timmar. Efter detta intas 1 ipren under kvällen.
Kom gärna förbi och stryk mig lite på ryggen. Det är så skönt!

"Ska vi gå och hålla handen och vara lebb framför KD?"

Det är så skönt att ha lite tid att leva och inte bara jobba, jobba, jobba!!
Klockan är bara 13:30 nu och jag har hunnit med så mycket mer än jag skulle ha hunnit på, ja typ en vecka om jag hade jobbat! Hängt med Sillen hela dagen, nu väntar mat och plugg.

Idag, so far (allt med Sillen):

x Frukostfika hemma.
x ca 1h promenad med Sonic.
x Fika bakelse på Marangoni, fast ingen har råd egentligen!
x Lekt lebb framför Kristdemokraterna! (Så kul!)
x Handlat på Ica

Jag är så trött att jag skulle kunna somna nu. Spotify vill inte sammarbeta. Ingen musik! ZzzzZZ!!!
Ska:

x Laga mat
x Plugga
x Hämta Sonic senast 17.
x Kolla på Jordans fotbollsmatch kl 17:30 med typ hela fam. Larsson.
x Välförtjänt mys!


Älskar att inte jobba! Mohaha! Men imorgon väntar faktiskt 8h jobb, och ett pass på lördag med.
Haha 8h jobb, det är ju en barnlek! Nu ska jag skratta hysteriskt i köket åt att 8h känns lite att jobba i ett kör! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!

You can cry when you get older!

Ibland är det svårt att komma igång! Jag har en så där 50 sidor jag måste läsa klart idag, helst ska läsa klart idag. Vore bra om jag kanske läste någon sida nu istället för att blogga om en massa värdelös skit! Men vad gör man inte för att slippa det man måste? Ibland är det så segt att starta något. Hur mycket jag än vill börja. Hur mycket jag än längtar efter att få sätta igång. Till och med sådana saker som är roligt roligt bara underhållning. Bokstavsbarn :P Fick tag på lite böcker igår så imorgon kommer dom!

för övrigt. Smyckade väskan med Centerpartiet och Moderaterna idag. Centern för att jag gillar dom och Moderaterna för den här stan blir så jävla provocerad av det! Skitkul! Ska gå en sväng på stan och flasha min väska sen! Bli hatad av tanterna ;)

Hatar fortfarande den fula boden Vänsterpartiet har utanför jobbet! Sätter tillfälligt upp deras bod på Listan!

x Carins katter
x Vänsterpartiets bod i Sandviken
x Jag har glömt något!Urnsättning igår för morfar. Mormor sa att hon skulle ligga där sen. Hon ljuger. Fult att ljuga! Mormor dör aldrig! Hakade upp mig, kanske inte så oväntat, på döden resten av dagen. Livet är skört.


Nu MÅSTE jag plugga!
RSS 2.0