Barnen busade till sig allt - GODIS!

Idag efter en tur på coop kom jag hem med en stor godispåse. Mycket nöjd med denna påse såg jag framför mig hur jag skulle gotta ner mig i soffan i morgon och komma igen lite efter helgen och Niklas 30års-firande. Plötsligt knackar det på dörren och när vi öppnar hör jag tre glada röster ropa "BUS ELLER GODIS?!!!!". Jag valde godis. Allt mitt godis efter några till barn. Dom var så söta! Eftersom jag inte vill bli känd som den där snålkärringen i det gröna huset så slängde jag ju ner massor med godis till dom små rackarna, då är det tur att coop säljer mer godis till en. Så efter ytterligare en runda på coop (och ica) är jag nu två godispåsar rikare. En till barnen som möjligen kan komma förbi och vilja stjäla mer godis och en påse till mig - och bara mig! 


Om ingen kan så kan Aftonbladet.

Välkommen till Sverige Sarah. Tror nog det är helt fantastiskt här, för det är det. När jag for tyckte jag Aftonbladet hade en liten svacka men nu jäklar har dom kommit igen, nu har moderaterna talat och då finns det mycket att skriva om, även om Juholts "miss" var spännande. Nej den var inte spännande den var bara skittråkig. Jag älskar Aftonbladet för deras fantastiska journalistik. Jag älskar hur dom skriver att det är jävla pissdåligt med människor som tjänar pengar och är utbildade på högskola eller universitet, jag älskar det. Jag vill bli en sån där jävla pissdålig människa som inte handlar på Lidl med soc-kuponger. En människa att hata. Ni ska veta att jag sitter på ett tåg påväg hem från en semester, min andra utlandssemester det här året, ingen har begränsat till en fjuttig vecka och ingen av dom har spenderats på ett kackerlackhotell i Bulgarien. Ni ska veta att jag skriver med nymålade naglar. Chanel-nagellack. Fan vilken dålig människa jag är. Jag har jobbat hårt och fötjänat det. Fan för mig. Nagellacket fick jag låna av den söta tjejen bredvid mig, som också sitter med sin minidator. Undra om hon också är en ond människa, en sån ond med ambitioner, mål, pengar, vänlighet och omtanke - för det kan gå ihop det vet ni va? 
Om dom kunde skriva att det blir dålig variation i livserfarenhet och liknande med de valda moderaterna, nej nej, för det vet dom ingenting om. Han som tjänar 5 miljoner per år kanske levde med en alkoholiserad pappa och en mamma på minimumlön, för barn som växer upp så kan faktiskt också vara smarta, plugga också bli ett namn på valberedningens lista, det funkar så i Sverige. Det är därför jag tycker om Sverige. Fast det kanske inte Aftonbladet vet om, att alla har en chans att göra vad dom vill med sitt liv. Att vi har världens bästa land.Max potta - fast inte.

Såg en bild idag, tänkte direkt "vilken tönt". Såg en bild idag och fick ont i magen av vad jag tänkte. Såg en bild idag och insåg att jag tänker fel. Såg en bild idag på Oleg och bestämde mig för att bli snällare i tankarna. Såg en bild på Oleg idag, såg honom, dömde honom och tänkte om. Såg om på bilden på Oleg, tänkte att Oleg ser väldigt glad ut. Såg på bilden och blev glad. Såg Oleg idag och tänkte att han har rest långt för sitt lag, kanske en stor resa i hans liv. Såg en bild idag och tänkte på planeringen, förväntan, spänningen, äventyret. Såg en bild idag och mådde bra. Tack Oleg för att du ser så glad ut.

Här är Oleg med kompisar.

Sandviken kommun hjärta X-trafik

Ja god förmiddag på er allihopa! säger Roger Busschufför när vi rullar ut från Sandvikens resecentrum.
Jag kom ganska tidigt till det där resecentrumet som stadens kommun är så stolta över. Dit kan pundare, alkisar, vandaler och våldtäktsmän komma och gå som dom vill. Det är fritt fram att råna eller våldsföra sig på alla dessa barn och ungdomar som är beroende av lokaltrafiken och som byter bussar alla tider på dygnet där. Där ute där absolut ingenting annat ligger. Förutom tågrälsen då. Den som gjorde staden möjlig en gång i tiden och den som för några år sedan fick denna kommun att bli blinda för allt annat än de få tåg som går där. 
Det finns en gammal fin byggnad mitt i allt det raserade nya som står där, bland lampor som inte lyser om nätterna, ner klottrade parkbänkar och tv-monitorer som någon krossat i ren fustration av brist på aktiviteter eller kanske för uppmärksamhet? Det är ett gammalt stationshus från då när staden började. Eftersom jag skulle ta en buss som endast accepterar kontantbetalning, till skillnad från lokaltrafikens bussar där man nästa inte får använda vanliga papperspengar längre, rånrisk ni vet. Dom där jag nämnde någon rad upp. Ja, justja. Jag behövde kontanter så jag styrde bestämt stegen mot den gamla fina stationen och blev lika snopen som jag blivit alla andra gånger, brisen på en uttagningsautomat var lika uppenbar som annars men i min dumhet har jag alltid en förhoppning om att det ska ha installerats en under de månaderna som jag inte har besökt detta resecentrum. Jag ställer mig mitt på golvet och tittat mig omkring, jag vill så gärna se den där automaten. Den och en liten cafeteria som säljeer härligt rykande, nybryggt kaffe. Hopplöst tittar jag på klockan och konstaterar att jag som tur är har tid att gå tillbaka samma väg som jag nyligen kom med lokalbussen. In till stan. En promenad på nästan tio minuter med en resväska som förhopppningsvis väger mindre än tio kilo. Väl inne i stadens centrum finner jag både kaffe och kontanter. Här finns det nästan ett överflöd av båda delarna. Jag väljer kaffeserveringen efter hur fina pappersmuggarna är. Kaffet smakar ungefär lika överallt ändå.
Nu hälsar Roger Busschufför nya resenärer välkomna på bussen som sakta rullar mot Stockholm.Hur fort kan vintermånaderna gå?

Det är jävligt långt till januari. Jävligt långt.

Här är förresten troligen den finaste klänningen jag någonsin har sett.
Nelly.se har den. Köp den inte, om den inte är till mig, isf har jag nog xs på den!

Sidorna som är förbjudna på arbetsplatsen - dom är för roliga!

Suzanne visade mig bland det roligaste jag har sett i hela mitt liv! SÅ jag skrattar åt det här! Klicka på bilden så kommer du till videon. Spola fram till 01:16 och se denna vackra min om och om och om igen. Och igen! Stanna upp för en andningspaus och sen om och om och om igen!

Ett helt meningslöst - sträck.

Ungefär så här spännande är mitt liv just nu.
Sömnlös natt. Bakade frallor, kollade på en hel säsong av Pretty Little Liars, spelade ohälsosamt mycket Wordfeud, åt frukost med Niklas, kollade mer på tv sen lyckades jag somna och sov till halv fem, det är alltså 16:30. I'm so fucked up right now. Jag som aldrig brukar ha nå problem med att sova. 
Imorgon ska vi till banken så då kommer jag ut bland folk. Spännande. Hoppas jag minns hur man beter sig runt andra människor.

Gråter - när hon får höra sin egen röst!

Jag hade planer idag. Dom rök. 
Tanken var att bestiga ett av de små bergen här men det blev svampplockning istället. Det var fler människor i skogen och jag tycker inte alls om när andra människor får för sig att ta plats i världen. Dom lät en massa. I skogen. Där ska de vara ro, typ som på ett bibliotek. Tydligen hade dom lite problem med sina hundar. Och deras röster. Så gälla röster. Min hund satt i koppel så jag hade inga problem med den bråkstaken! Det verkade inte som att störmänniskorna hittade speciellt mycket svamp. Vi fick med två stora matpåsar! Mohahaha!

Andra tankeplanen jag hade var att försöka göra något nu på kvällen men jag tittar på plastikkirurgi-program istället och känner mig nöjd över att se ut som jag gör så jag slipper operera mig snygg. Stackars alla dessa människor, fula, feta, felopererade människor och på det kan man ha en störig röst i skogen. Stackars dom. Tur att jag och mina systrar är så.. vad är ordet? Ah justja, perfekta!

Jag har inte bara roat mig med plastikdoktorerna utan jag har bokat in något som jag kan se fram emot! Det är nog viktigt nu. Och det här kommer bli perfekt, för stress kommer inte existera där! Tack Niklas! <3


RSS 2.0