Välkommen våren

Hej pollen. Hejdå ork.
Imorgon måste jag skaffa mig medicin.

Run Forest, Run!

Det är så att jag inte känner igen mig själv längre. Har inte ro att ligga på soffan, glo på Glee och möla lite (läs: mycket) godis. Nej nej, efter 25 minuter hoppar jag upp och slår på Glee-musik istället och flyger runt hela huset så stackars Niklas inte kan vila i sängen våningen under. Visst har jag druckit mycket kaffe men så svagt koffein biter inte på mig längre, knappt att Monsterdryckerna märks i kroppen längre. Nej nej det är inte det, inte heller perfekt sömn för vem får sova när hunden bestämmer sig för att bli dålig i magen, igen. Det är den där joggingrundan till jobbet i morse, och den i förrgår, och dom här om dagen. Alla dom där turerna som jag har tagit den senaste tiden. Herregud vad jag blir rastlös i kroppen och pigg. Kan knappt stå still ibland!
Röven ser bättre ut också! Det var det enda jag hade i huvudet imorse under mina 8km (61min), att om jag bara gör det här idag, och alla andra dagar, så kommer jag ha en snygg röv och en kropp som jag inte behöver skämmas över när alla andra kompisar börjar få hängröv och kärring respektive gubb-magar! När dom människorna går och köper kläder på Zizzy, DMmode, Klädjätten och sådana butiker så snörar jag på skorna och tar en vända och använder likadana kläder som jag alltid har gjort!

Mjaouh, moff, mjaoh, voff, morr.

X-trafik och husdjur kan få det bästa humöret att dala. Lika bra att snöra på skorna och sprinag en vända så kanske humöret blir bättre. Letar även vidare efter bra brudtärneklänningar, vill ha fina, enkla sommarklänningar men hittar inga alls!

Hur för mycket teknik har du?

Snörade ganksa nyss på mig löparskorna och ska ut på dagens runda när jag upptäckte att batteriet självklart var lågt, 28% håller sig inte långt på en gammal htc om man ska köra både Runkeeper och Spotify. Mobilnät + gps = batterislukare. Niklas kom glatt med det här svaret "Du kan få låna en av mina iPhones!". Geek! Fast tur för mig att han är en geek för annars hade jag ju inte kunnat tracka min tur och samtidigt lyssna på några Glee-låtar!


Jag är själens hälsogud och lika snygg som Peter Jöbacks brud!

Det är seriöst något fel i huvudet på mig. Som det sas på jobbet idag så är jag smart och snygg men jag är fan lat, så hur kan det komma sig att jag har motionerat rejält de senaste dagarna och bestämde mig igår för att "jogga till jobbet är en superbra idé"?!! Jag bli upprörd på mig själv! Så 7,2km joggning, en arbetsdag och sen när jag äntligen ska få komma hem och vila på soffan med lite godis, ja då får jag för mig att jag ska ta joggingrundan runt åkrarna.. Självklart! Vi får ävl se hur länge det håller i sig men jag ska säga er, jag börjar bli orolig!

1337Lite lördagsunderhållning till er! Snart är arbetsveckan slut, så den kan börja igen med en massa omflyttningar!

Vit och Stor bjöd på magknip, gott det!

Tänk om man skulle tappa bort närmare 30st whiskeys, det vore kanske inte så bra. Känslan man skulle kunna få när dom slutar vara borttappade måste vara ganska amazing. Inte lika amazing mår man efter för många bilar i magen, och ostkrokar.. och klubbor, sushi, chips och chips. Värt (ändå)!


Gammal bild från gamla lägenheten. Idag var vi hos Niklas kusin Vit och hennes sambo Stor.

1337

Om jag får en bebis så kan jag lova att bebisen önskar sig den här t-shirten! Annars är det bara ett tips på den bästa födelsedagspresenten eller dopgåvan!

I brist på kaffe.. Varför finns det ens en sån dag?

Jag har varken kaffe eller energiedryck hemma, varför har jag inte det!? Skulle verkligen behöva något av dom nu. Jättemycket. Nej nej, ut och andas lite i stället. KAFFE!


1337

En helt annan typ av kärlek

Igår plockade jag fram ett par helt andra skor än sådana jag vanligtvis suktar efter. Efter en dag av flyttstäd, skitkonstiga - men roliga - samtal, fyra barn i huset och lite familjevardagsliv hos familjen Fröken Larsson så drog jag på mig löparskorna och tog första vändan för i år! I Vad kvinnor vill ha med Helen Hunt och Mel Gibson så gör dom en reklamkampanj för Womens Nike och igår kände jag mig lite som hon i reklamfilmen dom gör. Vet ni inte vad jag menar har ni en film ni behöver se! Det var jävligt skönt i alla fall! 

Womens Nike Barefoot. Första gympadojorna jag verkligen tycker är sköna, hittade dom på Parksons rea i Vietnam så ni kan ju gissa hur mycket dom kostade. Inte mycket!

Allt vi behöver till den stora dagen - eller kanske bara ett par skor?

Om jag hade, i runda slängan, 13000kr över skulle jag kunna tänka mig att investera i dom här tjusiga skorna. Jag ser alldeles för mycket skor om dagarna, mer än vad jag borde klara av. Jag borde ha skuldsatt oss upp över öronen vid det här laget men icke, inte ett enda par skor har trillat in än. Inga klänningar heller för den delen. Nu ska jag klappa mig själv på axel, duktig Sarah.
Om du som läser har för mycket pengar är det helt lugnt att höra av sig och få storlek och vidare uppgifter om hur du kan bidra med lite extra lycka i mitt liv, alltså skorna under. 
Om några undrar NÄR jag skulle använda dom råkar jag veta att Fröken C och Niklas älskar att hålla mig uppe på fötter på nyårsafton, som en liten rolig grej jag ger dom så där varje år. Högsta heelsen på året ihop med isiga vägar och mer skumpa i kroppen än vad jag egenligen klarar är väl bara hur bra som helst? Så kom igen nu, gör en flicka lycklig!

OH - MY - GOD!

Hej, det var ett tag sedan! Det snurrar mest bröllopstankar i huvudet på mig och jag känner att det inte är skitkul ibland för alla runt omkring mig, men ja.. det är väl lite så det är nu. Ni får stå ut!
Får ovanligehtens skull surfar jag runt efter brudskor och klänningar till mina fina, blonda små tärnor. Små ja. Jag tror 34 är för stort för två av dom. Well well. Hittade dom här skorna på en sida och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen nu. Är helt ovan vid köp från amerikanska sidor så jag lär vänta på att Niklas kommer hem så han kan hjälpa mig lite, för oavsätt om det blir dom här skorna eller inte så blir det nog något från sidan för den har hur mycket läckert som helst!


RSS 2.0