Jävlamongoröv.

Det känns ju som ett skämt. Skorna jag bloggade om finns inte kvar på Nelly och jag hade nästan bestämt mig för dom!! Jag hoppas att något är fel och att dom snart finns på sidan igen, jag håller verkligen tummarna för det och att dom inte är slut.
Fan fan fan fan fan fan fan fan fan!!!

Apelsin Bapelsin, min kusin.

Fantastiskt! Startade dagen med att dricka lite apelsinjuice och som tack för det nyttiga alternativet spydde jag några gånger och har suttit med huvudvärk hela dagen. Sjönk ner i min fåtölj och har glott på Big Brother live sedan dess.
Jag är glad att jag inte sitter i samma hus som den där Jessica.


No more, no more, no more, no more!

Imorgon blir det fika med mina skojiga kusiner! Det ska planeras och bläddras i tidningar för hela slanten!

Djuriskt sex som tema!

Min ögon blöder efter flera timmar av surfande efter tärnklänningar och brudskor. Det känns som om jag ska vara med i en tecknad film och snurrar runt i ett svarthål med bilder av klänningar, skor, halsband, armband och en massa färgprover runt runt runt runt överallt. 

Hittade ingenting enastående. Funderade ett tag på att byta tema till "djuriskt" så Suzanne skulle kunna få en leopardmönstrad klänning men jag började se hur festen var dekorerad med tantrasexbilder och min förvirrade mormor skulle fråga vad det är för ena konstiga bilder, så jag slopade den idén och fortsatt leta efter den där fantastiska sommarklänningen som måste finnas någonstans. Annars får dom någon skitful sidenhistoria med ryschrysch och plyschplysch!


What about the shoes?

Syster, jag skickar bilderna på lördag!

Morgon, jag är trött som tusan för jag har knappt sovit i natt, istället har jag bläddrat i bröllopstidningar, kollat in sidor på nätet efter tärnklänningar och något mycket mycket viktigt - brudskor! Jag vägrar tråkiga, trista, självklara 10cm vita klackar med någon tråkig stassdekoration fram på tårna men samtidigt vill jag inte ha något helt utspejsat eller i någon latjofärg, konstigt nog. Jag trodde jag skulle vilja ha ett par rosa men jag tror det lutar åt något i silver. Hittade ett gäng på Nelly.se och vid mer tid ska jag slänga ihop en bild på alla men här är ett par i alla fall, som är ganska vanliga ändå, men inte vita med trist strassdekoration på tån! Strass över hela skon vore ju inte så tokigt, som Kim whatever her last name is hade på sitt flåda wedding.
Mister du en står det tusen åter - men vad gör man när alla andra är FULA!?

Jaha. Nu är det så att den var slut. På en vecka hade någon brud från Huddik hunnit ner och snott min klänning. Min klänning!! Den fanns kvar i storlek 10 och storlek 6 och jag behöver en i storlek 8 (34) så klart! Det är väl typiskt när man har hittat den PERFEKTA klänningen och mamma ens står där med Visa-kortet i högsta hugg! 
Så vad ska jag göra nu?.. Gifta mig i en svart sopsäck, leta reda på den där tjejen och sno klänningen av henne?

Nej hon, den fräna tanten som jobbar där ringde Per-Yngve eller vad han hette i Norge och beställde en ny! Förhoppningsvis. Så mamma fick dra sitt kort och picka in sin kod så var handpenningen lagd och om några månader bör klänningen vara här! :D Hon, den fräsiga tanten, hade fått det att låta som att det var mer eller mindre omöjlit att beställa en ny när jag var där förra gången men nu verkade det gå så bra så. Säljsnack antar jag.

Här är en till klänning som jag absolut inte ska ha! Jag vill, efter sms och kommentarer, förklara att jag inte är "Made of ondska" jag ska ju visa er, SEN!

The wedding dress? The wedding dress!

Jag är så himla glad och peppad nu! Snart kommer mamma och syster hit och plockar upp mig, vi ska åka till Gävle! Coolt va, åka till stor stan? Lilla bonnjäntan ska få komma ut bland storstadsfolket! Haha nej jag bara skojar! Visst ska vi till Gävle men det är inte för foket skull det är för en viss butiks skull och för vad som finns i den butiken! Idag är dagen jag och min mamma ska åka och köpa min brudklänning! Min mamma ska köpa min drömklänning och det är helt otroligt fantastiskt!!! Jag tycker det blir så himla mysigt att det är hon som ska köpa den dessutom, det blir som en modern tradition, jag kanske inte har hennes klänning på mig dagen jag gifter mig men det är hon som har gett den till mig! Och hur snäll är inte min mamma som vill ge den till mig? Kanske hur snäll som helst!

Ni får vänta i några månader innan ni får se den så nyfikenheten kommer inte stillas, men här är en bild på vad jag inte kommer ha på mig!

When love is banging the door.

Var glad nu kommer det ett inlägg!
Det har inte hänt så mycket, Niklas har slagit ut väggen och ihttat en dörr bakom det, jag ska försöka ge mig på karmen och ta bort den idag eller någon dag här i alla fall. Båda rummen ser bättre ut med ett stort hål i väggen, jag vet inte vad det säger om rummen i övrigt eller Niklas skills i att göra hål i väggar. 

Idag är det alla hjärtan dag och ännu viktigare är det "äta starkkött-dagen"! Jag har längtat! Så mycket! Igår åt jag inte riktigt mat för att jag ska orka mer idag och verkligen njuta av varje tugga jag tar! 
Jag tror att Niklas alla hjärtans-dag present blit en borttagen dörrkarm. Han sa att jag skulle såga och i mitt inre såg jag den där läskiga eldrivna sågen och nu börjar jag tänka på att jag ska hålla i den och att jag, ingen annan, jag ska såga då.. Kanske såga av mig armen. Jag tror jag ska leta på en sån där vanlig såg och som mest ska kan såga av mig ett finger eller så. 


Snart kommer nog bästis och lånar en klänning så då får jag krama lite på henne, hon är ju också ett av mina hjärtan. Kommer det någonsin komma en tid då man inte hör Katerinas "hjäääärtat" när man säger hjärtat, hjärtan, hjärta. Bilden är till en annan fin vän <3

Save the date?

Frisk frisk frisk efter massor av, ja, massor av allt som ska göra en bättre!

Idag for jag och Johanna in till Gävle för att spana lite på brudklänningar, förhoppningarna om att hitta en som dög åt mig var väl kanske inte jättestora och det kändes ganska hopplöst efter första butiken. Vi börajde prata om att vi nog lära åka till Stockholm lite senare, kanske ta med grabbarna (dom skulle få roa sig med sånt dom roar sig bäst med och nej det är inte andra tjejer utan diverse teknikbutiker), och gå igenom butikerna där! Skönt nog slapp vi detta för i butik nr 2 fanns de mest fantastiska klänningar och bland dessa MIN klänning. Min! Den perfekta klänningen! Den var perfekt i storleken, längden, formen allt allt allt den matchade till och med min ring! Haha!

När jag och Niklas kom hem var jag den perfekta blivande frun så han verkligen ska förstå hur mycket han vill gifta sig med mig, jag hade storkok! Lasange och köttfärsbiffar i två olika smaker! Det blev kvällsmat åt oss båda och tio matlådor på det! Känns bra! 


Is this.. it?
RSS 2.0