Vi hittade ingen laktosfri efterrätt men J...

imag1258 (MMS)

Vi hittade ingen laktosfri efterrätt men Johanna och Annelie mölar cheesecake, Johannas som är på bilden är med pigelinsmak - jag har smakat och den var underbar! Vi hittade jordnötschokladhjärtan och garvade åt dom/mig!

Just nu: skönhet väcker - ilska?

Jag skulle vilja se ut så här men jag har tre problem.

1. Jag tycker om godis för mycket.
2. Jag tycker inte om att träna för mycket.
3. Mina ben är för korta för att dom någonsin skulle kunna bli så där snygga!Nu blir jag lite förbannad att jag inte är längre, så jag kan bli så där lång, blond och smal. Visst jag kan bli, ja justja blond är jag men smal då men jag skulle ändå bara vara en kort smal tjej och det är låååångt (ironiskt) ifrån att vara lång och smal. Nu är jag sur. Jag ska gå och ställa mig i gödsel i spöregn och se om jag växer nå, som Lotta! Fan va snygg den där tjejen är!

Byggde golv - fick garderober.

Angående förra inlägget. Ja jag ångrade det jag hade skrivit eftersom jag själv kände mig så otroligt uttråkad när jag läste det att jag fick självmordstankar! Fattar ni, tiden stod stilla, fåglar föll från himlen, Niklas blev lite gråhårigare osv. Så tråkigt var det. 

Igår efter den tråkigaste och långsammaste dagen ever på jobbet så vela jag ha godis så jag och Niklas styrde våra steg ner till Albin och Pia. Jag gillar bybor, och här ska ni få anledningen - dom bjuder visst på öl! Vi stod där med nyinköpta godispåsar till mig och helt plötsligt hojtar någon och vill hälsa varpå hans kompis kommer fram och vill skaka hand med handen han nyss höll sin kiss-snopp i! Jag talade om att han nyss hade kissat (bakom en sopbytta) och att jag inte alls vela skaka hand med kisshanden, han tog inte illa upp utan böt bara hand att skaka med! Efter lite tjatter skulle jag helt plötsligt få 1000kr om Niklas rakade av sig håret och jag tog en snusprilla. Jag avböjde, jag vill behålla Niklas fin! Men en öl fick jag och det är inte illa pinkat som man skulle kunna säga lite lustigt här!
You dont need to get dressed for success cuz you already got me säger Niklas lite nöjt.

1337

Jag har fått ett nytt mål i livet. Det känns fint.
Så här var det.. Niklas fick ett telefonsamtal och frågan "Vad är klockan?". Ja ni kan ju gissa vad klockan var - Rätt, 1337!! För att kunna slå det och aldrig bli slaget i den saken någonsin igen lär jag nu, wait for it! FÖDA BARN klockan 13:37! Jag ska bara bli med barn. Om fem år. Eller så. Jag skulle inte hålla andan. Men om vi bortser från att jag skulle vara tvungen att föda och faktiskt ha ett barn, är det inte en grym idé? Ligga där klockan nio på morgonen och ungen är på g! Då hör man mig skrika "Helvete heller, ungjävlen ska inte ut än! Fördröj det!!"

1337

Igår när jag skulle fylla i lite ankomsttider så fick jag höfta till det på en order och slog till på tiden 13:37, vad annars? Man är väl leeeeeeeeet, haha. Tönt.

Här fryser vi ut - ingen!

Jag har väntat läge på dom här två personerna, jag har längtat så mycket efter er! Tänk att ni fanns i samma familj! Helt otroligt! Jag har lätt världens bästa bästis och världens bästa pojkvän! Dom må vara på gränsen till retards (jag vet jag ljög, dom jag lämnat in passen, fått som stämplade och passerat gränsen för längesen. Dom har ansökt om uppehållstillstånd och fått asyl och hela faddirullan!) men det är lite därför dom är så awesome som dom är!

Btw, prinsessan där är väl mer eller mindre singel. Det är bara att satsa! Kriterierna är att du är snäll och tycker om öl. Ölen är för mig, jag behöver en ölkompis! Egentligen.. Alltså, skit i prinsessan och bli bara min ölkompis!

Jag har hittat det perfekta vapnet! Watch ...

imag1179_edit0 (MMS)

Jag har hittat det perfekta vapnet! Watch out insekts and spindels för här kommer Sarah med mördarhammaren!! Moahahaha!

1337

Leet + Titty Tuesday

Huuuur kan dom vara överraskade?! Det hela...

imag1174 (MMS)

Huuuur kan dom vara överraskade?! Det hela har ju bara varit en tidsfråga sedan Media Markt öppnade! My god!

Wayne's - en allergikers paradis!

imag1173 (MMS)

Wayne's - en allergikers paradis!

Vad annars?

imag1166 (MMS)

Vad annars?

Vad är dina planer i sommar? Bögsgård!

Viktigaste just nu;

Rabbla hela Mister Cool-låten i ett, har tränat genom att konstant lyssnat på den i några dagar nu när jag packar upp varor på jobbet. Så om du jobbar med mig och tycker det ser märkligt ut när jag går runt och mumlar för mig själv så är det bara jag som sjunger med. Har även gått runt idag i vardagsrummet och rabblat med som fasiken i låten så nu går det ganska bra. Ska nog snart fixa det felfritt, utan att snubbla.

Andra viktigaste saken är att dricka öl på pub/uteservering, det löser jag med syster!

Älskar min cykelväg till Sandviken btw. Lyssnade på musik och tänkte på hur jävla bra allt är och drack en cider på vägen in till stan! Så jävla mycket bättre än att lite bittert promenera i 10min inne i stan bara för att ta sig någon vart. Nä hus på "landet" äger!

Har även planerat lite för sommaren. Båstad stod ju på schemat egentligen men jag tror inte vi kommer hinna. Bögsgård står fortfarande med på listan, så även Kissie-partyt och kanske liten tur till Pride?

Syster @ stjärten förra sommaren!

Ändlöst med livstips - nu på - idag!

Jag vet att det var längesen nu men här kommer ett jävligt bra Livscoaching-tips! 

När du skicka mms:
1. Fundera på vad du skickar.
2. När du har bestämt dig, kolla vart du skickar det!
3. Om du skickar privata bilder, skicka inte upp dom på bloggen!
4. Skicka inte upp dom på bloggen!
5. Skicka inte upp dom på bloggen!
6. Skicka inte upp dom på bloggen!
7. Skicka inte upp dom på bloggen!
8. Skicka inte upp dom på bloggen!
9. Skicka inte upp dom på bloggen!
.. okej ni kanske fattar?

Vad kan ett sådant misstag leda till?

Panik, panik, panik och PANIK!

Man kan väl säga att jag råkade göra det, om det var någon lycklig sate som kollade min blogg under den panikfyllda minuten - Grattis!
Jag hör hur Niklas kommenterar tidigare skickade bilder och inser att det är helt fel mottagare. Jag snubblar över Sonic, snubblar över mig själv, snubblar upp i trappen och sladdar in i vardagsrummet där jag slänger mig ner och drar upp datorlocket i samma sekund som jag flyger i luften och jag har nog aldrig fått igång allt på en pc så snabbt - tack gud för standby-läge! Inloggad på bloggen försöker jag hitta på hur jag raderar inlägg men hittar fan inget så jag slog på lösenordsskydd så jag i lugn och ro kunde tänka.
Nu kanske det låter som att det var värsta snuskbilden men så var det inte, det finns bara vissa saker man kanske inte vill dela med sig av på bloggen. Bilden under står jag dock för! Haha!

So kids, think, think - before you..

Bästa egobilden på länge! Love it!

imag1107 (MMS)

Bästa egobilden på länge! Love it!

1337

ofc.

1337

Doktor missade uppenbart fel - i 25år!

Det är underbart med solen men jag kan inte hjälpa att jag längtar till hösten då alla serier startar igen! Jag behöver min dos av Grey's, Desperat Housewifes och det går utan för alla gränser hur mycket jag vill att How I Met Your Mother ska starta igen! Niklas har hela säsong 6 kvar att se, jag fattar inte hur han kan hålla sig. Eller ens varför han väntar? Vi har sett om nästan alla säsonger i väntar på ny awesomness! 

Litet problem med How I Met Your Mother är att jag har en tendens att börja gråta till nästan alla avsnitt. Att det är något uppenbart men inte riktigt definierbart fel med mig vet vi ju reda.


Det nya hotet - jättespindlar!

Känns skönt att bara glassa runt hemma och inte göra så mycket. Imorgon ska dom leverera våra lånesängar som vi ska få tills drömsängen kommer hem! Hoppas på lite mer energi när man får sova på riktigt och inte bara ligga ner och blunda i 8h med medvetande lite lätt bortkopplat. 

Har fixat lite med planerade Kissie-festen, hårt arbete det där! Haha. Ska dammsuga och gå ner och spruta Radar i kläkammarn så spindlarna dör eller i alla fall flyr! Hela upphängningen har rasat så kläderna ligger nu i en "fin" hög på golvet med hyllplan lite huller om buller. Vi har fått tänka om lite i hur vi ska fördela rummen och flyttar om garderob och tvättstuga, men vad gör det när jag är smart och kommer med så bra idéer! Oh yes!

Men innan jag gör någonting ska jag nog se på film och käka! 

Fest i vintras, vi ser ut att ha trevligt! ;D


1337

Tangentbordet alla nördar vill ha?

Pernilla W festade loss på D-life!

Glöm inte att det är tisdag idag. Titty Tuesday!Decadent Lifestyle och Kärråsvägen i alla fall!
Ps, om du är lite känslig, eller kommer från en generation där man inte tycker om tuttar, sex och alkohol så kan du gå in och kika på alla roliga saker du missade medans du var lite för.. inte sån. Eller, klicka vidare till Pernilla Wahlgrens site!
Vem betalar dina gåvor?

Vid tidigare tillfälle har jag gissat mig fram till att ajg ska få nya bröst av Niklas i 25-årsoresent, hur gulligt är inte det? Många har reagerat lite negativt på detta men JC stöttar mig till fullo och under tet litet missförsånd så trodde jag att även han skulle bidra till dom. Jag hade nog känt att det hade varit lite knasigt, hade han ägt 25% av mitt ena bröst då, eller? Det hela handlade om vad han skulle ge mig i present, men då det inte var bröst jag skulle få av honom utan bara av Niklas så gissade jag vidare på samma tema och detta är vad jag har kommit fram till - Har jag tur får jag en ny röv med!!
Åhhhh!! SPÄNNADE!!!


Blev misstagen som - homosexuell?!

Om jag försöker slå något rekord idag.. nej. Jag har lite svårt att ta mig ner till en skruttig säng och sova några värdelösa timmar så jag häckar vid datorn och tv:n. 

Idag har jag spenderat hela min dag med världens bästa Johanna! Vi har inte gjort något speciellt alls så det finns lixom inget att berätta egentligen. Vi handlade på coop, jag hittade en choklad som smakar mörk blockchoklad vilket är bättre än den där fejkade mjölkchokladen som mest bara smakar rismjöl. 
Jo, justja! När barnen packade sina saker lekte jag att jag var en skittöntig tjej som skulle vara lite "Gaga", inte så långt ifrån mig själv alltså! Stoppade små pompoms i fickorna så jag fick glansiga höfter, hade bananer i fickan, morot i håret och en majskolv mellan tuttarna. Lite Gaga ni vet! I min underbara utstyrsel och en fejad öl dansade jag fram till Johanna och viskade "How's it shakin'". 
Vi handlade lite hämtmat och som vanligt verkade dom tro att vi är tillsammans, Johanna och jag. 

När jag kom hem hittade jag Niklas sovandes i soffan med katterna så jag fick testa den nya grejen själv, han får starta det imorgon! Det är en fleraveckorstestgrej! 


Sofia hade målat fint i vardagsrummet.

1337

Denna artikel handlar om året 1337. För onlinekulturspråksuttrycket med samma namn, se Leet.

Leetl33tleetspeek, eller 1337, är språkbruk inom bland annat online-kulturen. Uttrycket härstammar från ordet "elite" och har sitt ursprung inomhacking-, warez- och BBS-kretsar, där elite är en självpåtagen kategorisering av gruppens medlemmar. I online-spelsammanhang finns också en riklig kultur av språkförenkling, vilket har sitt ursprung i textbaserade online-spel såsom MudMooTalkers, med flera. Till detta ska läggas en avgränsande funktion. Den som talar (egentligen så gott som uteslutande skriver) leetspeak markerar sin tillhörighet i gruppen och utestänger den oinsatte (jämför Månsing). Detta förstärks genom förvrängning och substituering; exempelvis leet skrivs ofta 1337. På många sätt liknar leetspeak andra subkulturers slang, framför allt graffitislang.

Va, får dom lön?!

Oooh! Idag kan jag läsa i aftonbladets plusdel, om jag betalde för den, att myndigeterna nätverkar för mina skattepengar i Visby. No shit? Är det så dom får lön, för mina skattepengar? Är det därför jag betalar skatt, för att det finns människor som jobbar med vad som ska göras med pengarna bäst. Flyger inte pengarna till bästa ställe helt per automatik? Men snälla. Ska vi bli sådana som är helt paranoida för att arbetarbladet har nyhetstorka. Får jag gissa att det finns ett kvitto där dom har käkat middag och druckit vin till maten, på skattebetalarnas bekostnad? Om man vill vara dryg man man ju säga att dom också betalar skatt så man kan säga att dom betalar sin mat själv ändå? Eller hur är det när du åker iväg med jobbet och ska käka, tycker inte du att du faktiskt borde få ett glas vin eller en öl till maten, av dom snåla jävlarna? Det är du väl värd ändå.

Eventuell hemlig hemlighet - utreds.

Min skojiga grej jag beställde har kommit i ett litet paket idag! Jag vill bara slita upp och testa nu men jag ska vara lugn och vänta till Niklas med är hemma så vi kan testa ihop! Det ska bli så spännande! Men än så länge är det en hemlis! 
Kanske är det dags för frukost?

Hon talar ut om sorgen - mist tusentals vänner.

Kommer ni ihåg den gamla goda tiden? Då det låg ostkrokspåsar över hela min lägenhet. Vi har haft många fina stunder. Cheeeeez Doodles, snarare Cheez Dudes, som i ostkompisar (ni som är lite tröga).
Fast jag vill inte ens ha nu. Jag önskar snarare att jag vela ha. Vem är jag om jag inte är ostkroksSarah? Va? Förvirrande. Ja, både för er och för mig. Äsch nu ska jag ta en glasspinne och se glad ut!

Skärp er!

Jag fattar inte hur Nelly.se kan ha så stört dåliga servrar eller vad det är för fel. Sidan ska inte kracha för en om man surfar halv två på natten, men det är ju samma sak varje gång jag går in där för att kika på fina saker och drömma mig bort. Jävla skitsida!
Fick jag det sagt.

Lärare chockar med sina kunskaper i sovrummet!

Justin Timberlake har aldrig någonsin varit så avtända. Någonsin! NÅGONSIN! Herregud. Dry hump. "Your jeans feels so good agains mines". What the fuck?!
For iväg på bio en sväng. Jag tror höjdpunkterna under kvällen var när Jocke C hoppade in i bilen i slowmotion, typ upp eller över mitt knä och klättare över mig till baksätet. Nu vet inte alla det men Jocke är en stor kille, som i biffig kille. Han är STOR! Så det var lite spännande. Sen i eftertexterna såg jag någon som hette Punsch och.. och. Jag minns inte dom andra namnen men dom var roliga! Kanske någon annan har bättre minne?

Jag är lite rastlös eller nått idag. Dålig humör, kanske pmshumör? Jag vet inte. Jag är lite sur över att all min godis jag köpte var utan choklad. Jag vill ha choklad och den mjölkfria "mjölkchokladen" är inte god. Den innehåller rismjöl och förvånande nog så smakar den även rismjöl! Måste testa en annan. Tror det fanns en med mintsmak, det kan funka! Kanske. Well. 

Blir mer film nu. Kanske en öl med. Somnar jag nog. Mys med Tarzan.

Lärare chockar med sina kunskaper i sovrummet!

Justin Timberlake har aldrig någonsin varit så avtända. Någonsin! NÅGONSIN! Herregud. Dry hump. "Your jeans feels so good agains mines". What the fuck?!
For iväg på bio en sväng. Jag tror höjdpunkterna under kvällen var när Jocke C hoppade in i bilen i slowmotion, typ upp eller över mitt knä och klättare över mig till baksätet. Nu vet inte alla det men Jocke är en stor kille, som i biffig kille. Han är STOR! Så det var lite spännande. Sen i eftertexterna såg jag någon som hette Punsch och.. och. Jag minns inte dom andra namnen men dom var roliga! Kanske någon annan har bättre minne?

Jag är lite rastlös eller nått idag. Dålig humör, kanske pmshumör? Jag vet inte. Jag är lite sur över att all min godis jag köpte var utan choklad. Jag vill ha choklad och den mjölkfria "mjölkchokladen" är inte god. Den innehåller rismjöl och förvånande nog så smakar den även rismjöl! Måste testa en annan. Tror det fanns en med mintsmak, det kan funka! Kanske. Well. 

Blir mer film nu. Kanske en öl med. Somnar jag nog. 
Mys med Tarzan.


Otrevliga gäster kan lätt utrotas med Vanish!

Den här helgen har i kortare drag sett ur så här:
Fredagen jobbade jag, fick skjuts hem av C&C, käkade snabbt och grejade till mig till en version "mycket foundation och solpuder" för att täcka zombien som fanns under. Heldre lite fjortis än väldig död som look. Jag och Niklas for hem till Fröken C och drack lite öl med henne och en kul kille. Jag trodde vi skulle ha skoj men dom började prata om att spela kubb! Snacka om moodkiller! Jag hade tur för det hade ju regnat och duggade fortfarande lite (alla mina helger verkar bestå av regn!). Alltså jag HATAR kubb. Det är en störd sysselsättning. Efter att mitt förslag om en uteservering i stan blivit nobbat så åkte vi in till stan och letade på en uteservering! Vi hamnade på lill-puben och drack underbar öl på tapp! Eftersom jag är märkesneutral enligt kontrakt så kan jag säga att det var en jävligt god ale i alla fall! Jo men visst! Det var en konstig finne där som vela stoppa hans grej i Fröken C's ros och som tyckte om att titta på mina "down there", dvs mina tuttar. Jag förklarade att han kunde dra åt helvete efter han sagt det till mig och halvt dreglat på mig. Han förstod inte det på något språk så då tömde jag hans öl, på golvet. Olyckor händer så lätt. Någon skrek. Vakten kom och jag var lika söt som alltid så han tog väck finnen och kvällen blev bra igen!

Sov i en dålig säng och lite för lite. Cyklade till jobbet och for på möte på sova där vi blev fattiga för all framtid men får sova som kungar! Alla affärer borde ha en underbar kaffemaskin och låta en ligga i sängar för 90.000:-. Våran kostade inte så mycket, var inte orolig!

Min nya bästis!


Extracentimetrarna attackerar - inte av freaktårtan!

Oj det tog tid innan jag orkade skriva ihop något om förra lördagen! 
Det är ju så att mina käre vän Joakim har fyllt år men när det serverades tårta hemma hos honom så kunde inte jag komma. Besvikelsen var enorm till en början men sen kom jag på att jag ändå inte skulle kunna käka någon tårta (den enda anledningen till att gå på kalas) eftersom jag är ett typexemplar av en 80-talist och har alla fel man möjligen kan ha, typ. Träffade Joakim senare någon dag och fick då veta att han av sin mamma hade beställt en "freaktårta" som både jag och Linn kunde äta. Jag och Linn ihop i allergi och intolerans är inte high life. När jag fick veta att jag missat detta blev jag självfallet skitsur och bad på mitt egna vis om en ny tårta en annan dag! Eftersom Joakim är en av dom snällaste killarna i denna värld så bjöd han självklart in till nytt tårtkalas! Ett bara för mig, Linn och honom! Vi drack äckligt sött vitt vin till och sen öl. Ölen var underbart. Jag utbrast "jag älskar dig" när han sa att det bara var att ta av ölen i kylen, till och med the fancy ones. Jag måste lära mig att alltid ta med någon öl dit, det slutar ju alltid med öldrickning. Om man lägger ihop det faktum att jag vid något tillfälle sprang runt halvnaken i lägenheten så kan man tycka att det verkar som en ytterst märklig kväll men som Linn sa "här är vi bekväma med varandra", så sant så sant.
Tårtan var hur som fantastisk! Vi bestämde oss för att äta upp hela tårtan. Den var för kanske.. hm ska räkna lite. Ja minst 12 personer hade lätt kunna käkat av den, men vi pula i oss hela köret! Efter en gluten, laktos och nöt-fri tårta för 12-15 personer kan man tro att vi var mätta och nöjda men med sockernivån så pass högt upp och lite alkohol i kroppen var vi extremt sugna på fett, så efter någon timmes prat om fett tog vi våra cyklar och rullade ner till mcd för pommes och dipp. Jag är den enda som åt god dipp. Cheddar. 

En av många bitar tårta.


Joakim och Sonic har dragkamp med en strumpa. Sockerrus?
Jo och anledningen till att jag sprang runt där lite halvnaken var för att jag hade hängt med syster Suz tidigare på dagen och när jag cyklade från henne till Joakim så började det spöregna. Det regnade så mycket att jag knappt såg något för allt regn jag hade sirlandes från håret ner i ögonen. När jag andades så sög jag in vatten. Mina jeans var genomsura, trosorna var våta (haha), min skinnjacka var fortfarande fuktig dagen efter. Cykeln drogs med i vattenmängderna som forsade ner för barrsätragatan. Små kineser paddlade förbi i konstiga båtar, ett hus kom flytandes i strömmarna. Det regnade så mycket att Sonic transformerades till delfin och när jag inte längre kunde cykla pga allt regn kom en sjöjungfru och bogserade mig fram till Joakims köksfönster på andra våningen där jag kunde klättra in i säkerhet.
RSS 2.0