Bästa fynden inför våren och sommaren - äkta solbränna!

Jag är verkligen superdålig på att blogga nu. Kommer bli sämre nu! Imorgon åker vi! Fast ärligt så är jag just nu inte hel pepp, jag grät med Sonic i soffan en stund och berättade att jag kommer sakna honom. Jag är nog lite trött. Och jag är egentligen pepp, jag är bara lite rädd också. 
Ska fixa det sista med skolan för dagen och sen packa det sista, duscha Sonic så han är ren är fin när han kommer till pappa imorgon och sen bara ligga och glo på Filip och Fredriks Oscargalan-grej. Sweeeeet! Troligen gråta en stund till och sen sova. Det kommer bli awesome där borta! Är ni förvirrad av känslorna i inlägget så är det ingenting jämfört med hur jag känner det! Helvirrigt! 

Köpte en ny mp3-spelare idag. Tappat bort min nya som jag köpte. Har ni en rosa liten Philips mp3-spelare ligger hemma som ni inte minns att ni ska äga så kanske det är min, går bra att höra av sig i så fall och sen vakta den till jag kommer hem.

Jag passar inte in på knatteligan bland al...

imag0411 (MMS)

Jag passar inte in på knatteligan bland alla gympadojor och illasittande jeans.

Tog spruta och hamnade i bargochdal-banaläget som alla undviker!

Ni har inte haft mycket att läsa dom har dagarna va? Man kan ju undra vad tusan ni har gjort när jag inte bloggar, och ännu mer kan man undra vad jag har gjort. Eller det vet ni ju. Legat på soffan och glott på 24. Jack Bauer är något av en ohälsosam hjälte. Jag ska bli som han. Eller.. Fast jag gillar ju inte pistoler, hur ska det gå?
Sonic äter torrfoder till kvällsmat, jag äter ostkrokar och dricker öl :D Sonic fick några ostkrokar med. 

Det är meningen att jag ska städa. Blev kvar hos pappa en och en halv timme när jag hämtade Sonic. Lär ju säger hejdå innan jag far och har knappt träffat han på två veckor! I och för sig så hade jag inte träffat mamma på, jag vet inte hur länge innan vi sågs lite i måndags och sen i onsdags så sågs vi nästan hela eftermiddagen. Hela eftermiddagen om man ska lyssna på Sheldon i Big bang theory för de finns ju preevening(förkväll). Självklart. Jag och mamma var i alla fall först till hc där jag tog andra sprutan twinrix, ensam med sköterskan! Jag var galet nöjd och stolt! Nu har jag gjort massor av saker de senaste åren som jag är livrädd för! Åkt begochdal-bana, åkt bak på sporthoj, tatuerat mig, vad är det mer förutom sprutan? Vet att det är fler saker. Snart vara borta från Sverige i mer än en vecka, det är läskigt! Ska man gå djupare så har jag med största skräck lämnar allt det trygga och kasta mig ut ensam, men så fick jag allt jag någonsin önskat mig med! För hur modigt är det inte att en natt gå hem till en av sina närmaste vänner och på ett klumpigt sätt försöka få ur sig att man är kär i den? Mhm! Jag hör Sabrinas röst i huvudet när hon ganska ofta sa till mig hur modig jag var då. Tack. 
Hmm.. Ibland påminns jag om vad jag sa, att jag var så jävla rädd att sitta själv en lördag och inte ha något sällskap. Så blev det ju absolut inte. Om jag är själv en lördag så har jag valt det själv! Har man en bästa Johanna så är man aldrig själv om man inte vill, en bästa Johanna och de bästa kidsen! Och helt ensam är jag ju aldrig, jag har ju alltid en hund med mig. 
Det här kommer jag inte sakna! Inte ett en...

imag0410 (MMS)

Det här kommer jag inte sakna! Inte ett endaste dugg. Jag hatar snövallar den här vintern. Ser ju för tusan nästan inte bussen på andra sidan.

Tjuvkika i kändisarnas resväskor!

Eftersom jag inte har ett liv just nu finns det ingenting roligt att skriva om så vi kan väl fokusera på att få er att önska livet ur mig en aning, bli lite avundsjuk på mig i alla fall. Packade min väska inför resan för två veckor sen typ, kanske lite tidigt men någon gång ska väl jag vara i tid med nått också! Här har ni innehållet i väskan. Ska slänga ner saker som borste, schampo och andra saker jag kan kapa ett flygplan med så det mesta av det måste ligga fint i en genomskinlig platspåse på en volym av en liter. För då kan jag inte döda folk med mitt schampo, när det ligger i en plastpåse..!

Fejkmamma väckte starka känslor - på barnens stora idrottsdag!

Imorgon när jag vaknar ska jag fota alla skorna jag köpte på rean! 
Här är ett par som ett litet smakprov! Har faktiskt ingen aning om hur eller när jag ska använda dom, haha! Kanske på knatteligan på lördag, det vore väl passande? 


Hälsokost väcker sinnen - och minnen. För endast 500000kr/månaden får du LivsstilPlus!

Jag är ganska less på att ligga i sängen eller soffan nu! Trots 24-maraton. Feber i en vecka idag. TJOHO! 
Jag suger på mina knasiga hälsokosttabletter som just inte smakar någonting. Mamma igår "Nu tar du det där, även om det skulle smaka konstigt. Du lägger det inte bara någonstans och struntar i det, nu när jag har köpt det". Jag är duktig. Smaken av det där flytande vitamingrejset väcker mest minnen, smakar exakt som det gjorde när jag var ett litet barn.
Övrigt börjar jag väl bli lite tjock igen, haha. Ligger ju bara ner nu och äter, det blir man inte smal av! En dag ska jag sluta bry mig i om smalhet. Haha där ljög jag mig blå! Kommer ju aldrig hända men jag önskar det var en sån där skitsamma sak. För alla. Jag äter då inte barnmat iaf. Stört. 

Sonic luktar mint i munnen, han har hitta en av Louise halstabletter.

Var till hc idag. Bortskämd eller tur får ...

imag0362 (MMS)

Var till hc idag. Bortskämd eller tur får ni själva avgöra men Niklas skjutsade dit mig och mamma hämtade mig! Mamma tyckte jag behövde lite hälsokostgrejer så jag håller mig frisk! När vi var som fick vi det som är i flaskan varje kväll och då visste jag knappt vad "vara sjuk" var, nu är jag typ expert. Hoppas det här hjälper!

Reser till skräckparadiset - frivilligt.

Död helg, ungefär så ja. Ny vecka. Sju dagar kvar.
SJU DAGAR KVAR!!!!! INSANE!!

Ska repeata Born this way - Lady Gaga ett tag, samla lite kraft fär att skriva den jobbiga Alice-historian till engelskan som kommer knäcka som presentation men suga att skriva. 
Eftersom jag ser ut som vanligt, dvs en av Niklas stora tröjor på mig, rufsigt skititg hår, osminkad och allmänt jäkla trist och grå ut så får ni istället Jordans fantasifulla älgar istället som han gjorde hos farmor och farfar igår!

...

Tur att jag redan har fångat Niklas för efter den här bilden kan det nog vara lite svår att charma någon.

Oprah skapar känslosamma chockar!

Fick mat av världen bästa pojkvän så i allt plugg tog jag en paus och käkade och slog på tvn. Jag vet inte om jag ångrar mig eller inte. Portia (Ellens fru) är hos Oprah och pratar.. Jag vill mest sätta mig på golvet och gråta hysteriskt för mig, för henne och för så många andra. Det är förjävligt. Det är väl ungefär allt som finns att säga om det. Jag kan inte sätta mig på golvet att gråta hysteriskt för jag har fortfarande saker kvar att göra fast jag inte alls orkar egentligen. Sjukskriven från jobbet kan man bli men inte från studierna. Gråta en liten skvätt kanske bara.

Utkast: Feb. 15, 2011

Jag är en tekniknörd. Jag kan bli knäsvag av ny teknik. Har du en LED-TV eller kanske den senaste mobilen så kommer jag gärna över och tar en kopp kaffe eller vad du nu vill kalla det. Jag vill smeka din nya pryl!


Om du har fått uppfattningen att jag är en snäll liten flicka kan du bara radera det, det är helt fel! Min granne tror visst att jag är en fin flicka från en fin bakgrund. Jag är mycket nyfiken på vad han baserar det intrycket på. En jobbarkompis tror att jag är för snäll för mitt eget bästa. Vilket skämt. Visst är jag snäll och omtänksam, men tro fan att du lär förtjäna det först! Min "svärfar" kallar mig (och Johanna) för "näbbgäddan" och menar på att jag (vi) mer än gärna käftar emot, han är mer inne på rätt spår tror jag! 

Jag är en fighter, om jag bryr mig.

Jag är oftast positivt inställd till saker och ting men jag hatar stora delar av världen i smyg. Jag dömmer dig snabbare än du tror men bannar mig själv och försöker ge alla en andra chans efter det. Jag vill ha världfred mer än vad skönhetsdrottningarna vill det men gör du något som verkligen gör mig förbannad eller ljuger för mig så kommer helvete bryta ut mellan oss. Min granne gjorde misstaget att inte ta mitt hot om att inte göra sig osams med mig på allvar, han önskar nog många gånger att han bara hade varit tillmötesgående från första början. Om jag känner mig engagerad kan jag spela alla sociala spel och manipulera skiten ur vad som helst. Men det är sällan det händer. Oftast tycker jag bara om folk.

Om jag tycker om någon tänker jag på den ofta och tror att det på någotvis känns. Jag släpper allt för dom jag håller närmast. Det värsta är ju att mina systrar vet det här och vet att jag inte kan säga nej. Har du problem så kommer min hjärna gå på högvarv för att lösa det, oavsätt om du bett mig eller inte, oavsätt om det ens finns en chans att jag kan lösa det - jag kommer göra allt jag kan. Jag visar gärna uppskattning och gör mitt bästa för att visa att jag tycker om någon.

Jag har många fler egenheter än vad jag ens kan minnas, Niklas har nog bättre koll på vad jag har för konstiga små nyck. Jag tror, som min syster, att det finns dolda kameror i lägenheter, hus, speciellt toaletter. Kollar efter dom om jag som nu flyttar in temporärt. Jag har inte hittat några men, ja.. dom kan ju finnas där. Niklas tycker att jag är helt störd på den punkten, jag försår honom. När jag äter måste besticken matcha annars blir det svårt att äta. När jag hänger tvätt måste även kldänyporna matcha. Jag kollar alltid noga att glaset jag dricker ur är rent, är det minsta smuts måste det bytas ut. Jag har lite andra gränser för det hemma hos Niklas. När jag spelar kort är det viktigt att korhägen är "ordnad" och om det finns en upp och ner-sida på korten vill jag att alla ska göra sitt bästa för att dom ska ligga rätt/hållas rätt. Jag tycker matrester i munnen är sjukligt äckligt, jag kräks nästan om jag ser det! Jag tycker inte om att knocka med knäna, men det fattar ju alla att man kan råka krossa knäskålen då! Pengar är såklart vidriga, likaså handtag, men det är ju lite mer sunt förnuft.

När kärleken blir som katt och hund!

Sonic lallar runt i lägenheten och jag tycker lite synd om honom när han står mitt på golvet och glor rakt in i en sopsäck som han sen mest i brist på annat går fram och nosar lite på. Vi behöver båda större. Vi ska få större med! Han måste bara se till att bli snäll på katterna och ja, ett år eller så ska gå först med. Ett år känns ibland långt men när jag tänker på att jag, eller vi, ska försöka få djuren att gå ihop känns det kort. Hur fan ska vi lyckas? Och vad gör vi om det inte går? Åhh.. åter till Jean Piaget istället för de här funderingarna. 


Så minns vännerna den saknade - Lev Vygotskij

Nu vet jag allt om Lev Vygotskij och varför det är så viktigt att vara en inspirerande lärare, fast att det är viktigare att göra eleven entusiastisk. Eller fast det kommer ju inte finnas några lärare typ, nu. Fast det gör det ju och jag vill väl inte påstå att speciellt många har tagit åt sig av Lev Vygotskij för fan så trista många lärare är, dom står där och bara maler på, samma visa till varje klass, varje år. Blä. Tur att jag inte ska bli lärare! Jag ska bli smart! Eller jag ska hjälpa stackars små barn och ungdomar.
Expressen har en artikelserie om BRIS nu och det gör ont i hjärtat när jag läser om vad barn får utstå. Barn och ungdommar ska ha det bra! Dom ska inte gå hem till en mamma som super och en pappa som slår mamma. Dom ska inte hoppa av skolan för det är för jobbigt att gå dit. Fel fel fel fel!!! Så därför vet jag allt jag behöver veta om Vygotskij, för att jag kanske ska kunna hjälpa några barn när jag vet ännu mer om ännu fler forskare och pedagoger och psykologer. 

Jag har fortfarande feber, men har fått i mig lite mat så livet känns lite mindre sugit just nu. Tar en paus i läsandet och bekantar mig lite närmare med Jack Bauer istället. Han vekar vara en trevlig karl!


Klicka på bilden för att komma till BRIS

Ormen bet shopparen i - ögat!

Jo just det, igår när jag var hos optikern spontaninköpte jag dom här glajorna! Hoppas på att dom kommer innan jag far! 395kr kan man spontaninköpa nya glasögon för! 

Paradiset väntar.

Åh..! Ni har ingen aning om hur jag längtar nu! Ni har ingen aning om hur mycket jag vill det här. Det är fantastiskt att få åka bort iväg till ett land som ser ut som ett paradis, men det är inte havet eller stränderna som jag längtar efter mest. Det kommer vara så lugnt. Det kanske kan verka fånigt att jag, som träffar Niklas så mycket, verkligen längtar efter att få så mycket tid ihop med honom och att dela så många saker mer honom. Kanske är det fånig, kanske är det inte det. Kanske är det precis så som det ska vara. Jag vet att det ska bli så fruktansvärt skönt att nu, äntligen, få komma bort bara han och jag. Det har varit ett känslosamt och stressande år och det ska bli väldigt skönt att få på något vis sätta punkt för allt, åka bort.. och jag vet inte. Det har varit det bästa året någonsin men det har varit en lång process. 
Det ska bli så skönt!

Rubriksättaren är sjukskriven - fortfarande!

Jag hatar verkligen att vara sjuk. Jag hatar som mest när jag blir sjuk så jag inte kan jobba, men idag fick till och med jag ge upp. Uppsatsen kommer bli guld när den skrivs i feberyran! Hahaha.. åh.

Fick en påse mat av Niklas. Som tack fick han en egoistisk, otrevlig och ostöttande flickvän. Jag kan ju inte alltid vara så där bra som jag annars är. 
En nalle till Stålmorsan som är magsjuk men ändå tar hand om två vildingar!

Chockkallt på den varmaste dagen på året!

Igår på alla hjärtans dags middagen premiärade jag dom här skorna! Köpte dom ju från have2have i början på året. Dom var riktigt sköna att gå i men liiite kallt med öppen tå i minus 400miljoner grader!
Jag hade lätt snyggaste skorna på stället, och det är väl ändå alltid målet?
Love them!

Rubriksättaren är sjukskriven.

Usch jag har suttit här och funderat.. okej legat och ålat runt i soffan och fundeat på hur fan jag ska orka med dansen ikväll, men jag lär ju gå för Johanna gick fast hon var dålig för min skull här om veckan. Magsjukan har intagit Johanna och i vårat elände känner jag mig lättad att vi båda är sjuka samtidigt! Givetvis vill jag inte att hon ska ha magsjuka hon kanske hade kunnat bryta benet eller nå sånt i stället? Nä men, ni fattar? Så skönt att slippa gå oavsätt varför. Imorgon ska jag jobba. Jag ska ta mig ut en sväng och se hur det går, lär väl avgöra hur jag kommer må imorgon.. hur man nu vet det? Jag har inte alls någon lust att vara hemma igen. Jag hatar att vara sjuk! Finner ändå lättnad över att jag inte har magsjuka och måste ta hand om två barn. Jag har bara en hund och en jävla förkyldning. 

Tvätt, promenad med hunden, plugga. och gråta en skvätt för jag tycker synd om mig själv.

Hon är den nya - prinsessan!

Kram Sarah från Jordan. Kanske det finaste bokmärket någonsin! Så himlans söta ungar dom där två och Jordan bara öser teckningar och lappar över en nu för tiden. Gissa vem som fick hans Alla Hjärtans Dag-kort i år? JAG! Så fint är det! Right? Raderade det arga jag skrev.
Jordan är världens finaste kille och Nikolina är alla gånger den finaste prinsessan på denna jord! Längtar till nästa vecka då det inte är lika mycket skrikpanik med plugget, då ska det kramas!!!Alla hjärtans dag-kortet!

Minitinysuperlillabandmasken lamslår kärleken!

God morgon! 
Okej det är ju tur att vi inte bor nere i bandmaskarnas trakter, och att skogen har varit igensnöad i flera månader så Sonic mest går på gator och plogade skogsvägar. Jag tycker väldigt mycket om godmorgonpussarna Sonic nästan kväver mig med när vi vaknar på morgonen. Min myskille!

Plugg & Tvätt väntar nu. Jag är nog sjuk igen. Orka. Hej ipren!
Vad ska du binda och hur vet du när det är - dags.

Jag har tröttnat på hur barn lär sig nu och kluddat lite i paint istället.
Konst på hög nivå! Går bra att beställa om ni vill ha på väggen hemma.

Det är fortfarande obegripligt att jag får dela dagarna med den här
underbara människan! Ingen förstår mig bättre.
Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta.

Jag har alltid sagt att jag skulle bli en fantastisk sekreterare! Det kan vara svårt att tro med tanke på att mitt hem alltid verkar befinna sig i en krigszon och jag aldrig minns vart jag sist la mina jobbhandskar men jag kan strukturera upp vilken dag som helst om jag bara vill. Jag har stenkoll på tider jag bokar in även om jag privat är sämst i världen på att passa tiderna sen. Jag får varken betalt av mig själv eller beröm om jag gör ett bra jobb så då är det ju bara slöseri med tid att organisera och strukturera! Planerar gör jag jämt i hemlighet i huvudet och om det då inte blir som det är tänkt blir jag sjukligt besviken. 
Jag är väldigt nyfiken på hur det funkar i andras huvuden, hur andra människor tänker. Om någon säger ett namn, plats eller någon sak då rullas det upp snabbinfo och bilder om allt jag vet om det. Har jag sett X live så kommer jag komma ihåg nästan all info som ges till mig om det, har jag bara trista platta bilder eller inte ens vet hur det ser ut så har jag istället väldigt svårt att få det att fastna i huvudet. Kul för er att veta. Lixom.
Syrran skrev på sin blogg att hon har en tendens att radera människor ur sitt liv som om hon raderar låtar på spotifylistan och lustigt nog satt jag och tänkte på det här om dagen när jag åkte bil. Jag har nog alldeles för lätt att fasa ut människor ur mitt liv om jag tror att dom kommer såra mig. Priset för att vara så känslokall vid behov blir så klart att det är svårt att känna lycka då jag borde. Jag vet att jag är glad och vet att just den gesten eller det ögonblicket borde göra mig mycket gladare än vad jag blir, men jag har svårt att känna det ibland. Men för det älskar jag med hjärtat och hatar med själen. Vad privat det blev. Välkommen.

Sekreterarlooken!


Sitter och intar koffein på Wayne's och fu...

imag0330 (MMS)

Sitter och intar koffein på Wayne's och funderar på när blogg.se ska fixa lite smidigare mobilbloggning än sms/mms, när kommer appen till android?!!!

Stackars stackars stackars hon - utelåst av pojkvännen och kommun vill inte hjälpa!

Jag gick hem för att hämta lite böcker idag runt lunch, nöjd och glad att det gick så fort att knata hem och att Sonic var så duktig kommer jag upp och börjar leta igenom min nyckelficka där alla möjliga nycklar ligger - men inte min! Jag förstår på en gång att det är Niklas som har min nyckel, att han säkert låste igår kväll, men det hindrar ju inte mig från att slita ut allt jag har i jackan och slänga ut på det golvet i trapphuset, men ingen nyckel. Självklart inte, jag vet ju redan att Niklas har den. Ringer och får den privatbudad hem till mig! 

Lagomt road över nyckelfaktumet.Sonic var väldigt road av en lastbil som backadeps, jag somnade lite snabbt i soffan medans jag scrollade ner bilden. oh yes.

Senaste träningstrenden - app-workout!

Det händer absolut ingenting. Jag ska plugga hela dagen. Kul. Försöka bli klar så jag kan glo på tv ikväll. Vill gärna klämma in ett 24-avsnitt under dagen. hmm.. Dags att verkligen starta nu då? 
Jo det har hänt nå, ja har tränat! Tjoho! Min röv ser snart ut som en tantröv så det var väl dags att försöka göra nå åt det! Haha! Hittade en Butt Workout-app på Market för ett tag sen så jag körde med den och det funkade riktigt bra! Blev trött och det var lätt att se vad man skulle göra, så har du en androidmobil kan jag tipsa om den, har du en iphone så var väl det trist. Den heter bara Butt Workout. Får väl se om det blir någon skillnad efter någon vecka. 

Hoppas det går bra på nya jobbet Fröken C! Här har du en inspirerande bild :)


Idag kan vi avslöja Bush hjärta - Oprah!

Sitter och ska plugga. En uppgift var visst sammanslagen så det blev lite mindre. Awesome! Istället för att plugga tittar på på Oprah. Det är ett fantastiskt par som sitter där i studion. Oprah och Bush. Haha. Hon kör över honom med. Så klart. Bush säger en sak sen upprepar Oprah det och lägger till en meningslös mening efter det. Hon är stor. Nu blir Bush arg över att han blev kallad rasist, nyss brydde han sig inte om att han blev kallad nazist. Det är ju skillnad förvisso. Ska jag tolka det som att han inte tycker om judar?

Ska läsa lite plugg nu och sen tänker jag faktiskt klämma in alla hjärtans dag-pyssel och bygga ihop en hylla som ska stå i hallen. Den jag tänkte bygga igår. Hann aldrig då. Har ju 9 nya par skor som ska in någonstans.

Psyksjuk galning lös i - Sandviken (som vanligt alltså)

Jag är jättetrött! Det tar på krafterna att vara sjuk och shoppa skor. Nio par skor blev det på utförsäljingen plus ett par som jag gav till Johanna i försenad födelsedagspresent! Kanske fotar dom imorgon annars får ni väl se dom i vår när DET GÅR ATT HA SKOR SOM ÄR FINA OCH INTE BARA BEKVÄMA ELLER PRAKTISKA!!! VINTERHELVETE!!! Djupa andetag. 14 dagar kvar. Jag köpte "ballerinaskor" för 25kr som jag ska ha i Vietnam. Vem bryr sig i att man inte kan gå i fina skor där, där får jag ju sola och dricka öl mest hela dagarna med världens bästa människa.
Mys med hund nu. Och världens bästa människa.

Rastlöshet ett vanligt symtom vid - sjukdom?

Jag såg klart hela filmen. Den är så fin. Jag lär väl erkänna att jag har lite förtjust i Hugh Grant filmer. 
Det var mycket skönare att vakna idag än det var att vakna igår, och dessutom vaknade jag ju till en STÄDAD lägenhet! Lovely! Tvättar nu. Ja det är någt fel på mig. Ska kanske bygga ihop en hylla senare som har stått i ett år nu. Dags kanske? Kliar lite målarlust i fingrarna också. Väggen kanske ska få sig en omgång? Vi får se. Frukost först.

I fredags var jag och Niklas iväg till Interpool och skulle spela biljard, det blev inte så. Vi käkade mat som inte var lika bra som på Mulligans eller Helt enkelt, ölutbudet var sämre med och servicen nådde inte den där höga klassen som lyckas med på tidigare nämnda ställen men det var en riktigt bra kväll ändå! Jag vela bara komma ut lite och inte bara sitta hemma så biljarden var bara en anledning. Mat och öl är bättre än biljard! Fredagen var en väldigt bra dag! Trots att dom rev golvet på jobbet och verkligen har börjat ombyggnaden och vi har en minimal plats att försöka bedriva ett systembolag på så gick det så bra! Jag undrar lite hur folk kan missa att vi bygger om? Vad tror ni, jo vi ska börja samarbeta med ica och slå upp en minimatbutik bakom den där väggen vi har slagit upp. Suck. En kund han kom fram och frågade om vi byggde om och om vi skulle bygga halva butiken i taget och flytta över till den andra halvan när byggarna var klart där? Jo men precis så är det! Jag sa att han var smart och sen dog jag lite när han pratade eftersom han hade en lätt gotlänskdialekt. Oh oh oh! Han kom till min kassa sen. Jag pratade och sa sakersom han var tvungen att svara på. Jag vela aldrig att han skulle gå. Bara stå där och prata hela dagen. Han kanske kunde stå i kassan och prata med kunderna medan jag slog in allt och så. Han var väl lite gammal för mig men ibland måste man bortse från sådana saker. Tjejer ska visst prata norska, fick jag veta. Inte av gotlänningen.

Jo och vet ni sen då? Jag fick blombud till jobbet!!! Finaste finaste Anna kom in med ett stort léende på läpparna och räckte över ett blompaket  till mig! Världens finaste bukett till en TyraSarah! Innan jag och Niklas for till Gävle fick jag en ny "me to you"/miranda-nalle! Tiiny heter han. Jag har haft tur. Aldrig trodde jag att jag skulle ha det så bra som jag har det nu. Att jag skulle dela livet med världens bästa Niklas Larsson. 


Jag känner mig mäkta nöjd nu! Min lägenhet...

Jag känner mig mäkta nöjd nu! Min lägenhet ser inte längre ut som en soptipp, det står en helt fantastiskt fin bukett blommor på tv-bänken i sällskap av en ny "me to you"-nalle. Om inte det vore bra nog så ligger det en supermysig vovve i sängen och gosar med mig. Nu blir det några, kanske många, minuter music&lyrics "I wasn't gonna fall in love again but then Pop! Goes my heart", music&lyrics nu.

Vad meningen med livet är frågar sig många, nu är svaret här! - SKOR!

Fattar inte att jag är vaken. Trodde faktiskt att jag skulle sova nu, men helt oväntat så blev det vinkväll hos Louise! med henne, Mimma och Jocke. Mysigt! Vet inte heller hur jag planerade morgondagen. Jag sköt upp det sista finslipningen av skoluppgiften tills imorgon, imorgon kväll tänkte jag. Vet ni. Jag ska köpa skor på rea och spela biljard imorgon. Hm. Konstigt. Måste nog sova så jag kan vakna imorgon och fixa lite och greja resten på jobbet. Åh. Smart. Annars får jag väl göra det när jag kommer hem från Gävle. Haha! Äh det är så lite kvar så det ordnar sig!

Btw. Första dagen skapade Gud skorna, andra dagen skapade han solen så han kunde se skorna, sen skapade han en massa andra saker som jorden och sånt ni vet och sista dagen, dagen då alla trodde att han sov, då skapade han människan! Varför skapade han människan? Jo för att kunna sätta skon på något! Fattar man ju!


Psyksjuk "dam" förbannad på - snön!

Det snöar ute. I don't like it! Jag är så trött på snö nu. Jag orkar inte hålla nå humör uppe och strunta i att klaga på snön, för efter 3 månader i 20 minus så är det bra nu, tack!!! Okej det har inte varit så kallt hela tiden, men säkert minst halva. MINST! Fuck you vädret jag har köpt mig sol och det är jättekort tid kvar nu! Ska räkna nu. Paus. Det är 18dagar kvar tills jag sätter mig på planet. ARTON OCH FAN VA JAG LÄNGTAR FÖR JAG ÄR RIKTIGT JÄVLA ORATIONELLT PISSFÖRBANNAD PÅ SNÖN NU! FUCK YOU SNÖN! fuck you long time.

Förutom att bli arg på snön så pluggar jag. En fråga kvar nu. Fattar den inte riktigt men whatever, det går säkert bra ändå. Fattar inte heller att det här ska ta 20h/veckan. Google is my friend. Apple is my lover. My friend and my lover makes sweet sweet love!sista bilden stulen från någon blogg.

Människans undergång är nära eller - här?

Ja jag vet, jag bloggar som om världen hade gått under. Det har den inte, var inte rädd. Jag har bara gett upp ett socialliv här i bloggvärlden/fbvärlden och i det där verkliga livet som vissa lever ibland med. Mest på helgerna va? Fulla. Så på sätt och vis kanske världen har gått under..? Nä. Det enda som har hänt är att jag har tagit tag i studierna igen och tar igen lite eftersläpande skit som ligger + de som ska göras nu. Man kan tro att det ska vara svårt att läsa igenom flera hundra sidor kurslitteratur på några dagar eftersom det är allt jag har per uppgift och sedan skriva om det med eller besvara frågor, men icke! Tekniken finns där, både i mig och i form av älskade, älskade google! Hade t.ex. en artikel på engelska som jag skulle läsa som var jättelång, men tänka sig! Jag hittade den på svenska, lite sammanfattad - av författarna till texten! Awesome!

Niklas fick hem en superbra bok här om dagen. Fattar inte att den inte ingår som standard i ett hem, som en brandvarnare lixom. Alla VET ju hur moder jord kommer ödelägga större delar av befolkningen när vi börjar sabba henne för mycket. Vi vet, men vi skiter i det. Jag kommer iaf överleva efter att ha läst den här boken!


Så himlans skönt ute nu, rofyllt. Folktomm...

Så himlans skönt ute nu, rofyllt. Folktomma gator på morgonen blir standard då jag blir rik!

Shoppingsjukan är det sjukdomen flest svenskar lider av.

Jag och Cecilia for och pantade några hundra flaskor och burkar som legat och skräpat på jobbet bra länge nu. Några hundra kronor blev det för vårat kladda och skitiga jobb! Fy va äckligt det var. Luktade sur öl! Kanske inte så konstigt, det var ju mest ölburkar/flaskor. Efter det for vi till Valbo och shoppade mycket mer än vad vi hade tänkt, haha! När vi gick in på Gina så sa jag "Ska du ha nått här? Jag är klar med min shopping nu iaf", men så blev det tre kjolar och 2 klänningar ändå! Blev under 200kr, under 150kr till och med tror jag. Ganska bra rea! Love it! Hittade brallor att flyga/resa i och som jag kan knata runt i en miniregnskog i. Om jag skulle råka ramla över någon sån om snart 20 dagar.

Annars har jag pluggar och kollat på 24 hela dagen. Haft slut på batteri i mobilen och inte orkat laddat. Två veckor på mig med 4 uppgifter. Hoppas det går bra. Dessutom ska jag försöka klämma in lite engelska är det väl tänkt. Hejdå socialt liv, hej plugghäst!

Nu ska jag krama på Niklas <3

Efter förvånansvärt kallhjärtat brott riskerar hon - fängelse!

Jag skulle köpa ett par sandaler igår, låga, bekväma, passande att gå längre sträckor i. Jag hittade inga. Jag hittade däremot dom här, för 99kr! Då måste man ju köpa dom, så säger lagen. Har jag hört. Jag vill verkligen inte hamna i en rättegång och få höra "Det blir 100 dagsböter för olovligt ickeskoköp", vore ju katastrofalt dåligt! Så jag köpte dom. 
Jag kände lite så här när jag provade dom "sköna att gå i, inte på semester men i vår och sommar här hemma i stan. Bra till fika och pubar, eller när man bara strosar lite i stan (jag gör ju det, Sonic ni vet)". Dom var ganska mjuka och klacken är ju helt lagom! När jag kommer till kassan låter samtalet ungefär så här

Kassörskan -Jag kan rekommendera ett par gelésulor!
Jag -Nej tack, jag tycker inte alls om såna, jag får bara ont i fötterna. Dessutom var klackarna så låga så det ska nog gå bra.

Minns inte vad hon svarade men med tanke på hennes blick såg det inte ut som att hon tyckte att dom var låga. Hon borde ha en kusin som har riktiga klackar, som jag har. Kusin med klackar alltså. 
Btw, när jag blir smart och jobbar på ett jobb där man inte måste ha stålhätta i skorna ska jag gå i klackar var och varannan dag på jobbet! Ska kanske jobba på det där med smartheten då. Pluggplugg!

SnålKamprad - en skattesmitare!

Igår var jag och Niklas på förberedande shoppingrunda, nog mest för att få tiden till den stora dagen att gå lite. Nej inte Den stora dagen, det vet jag inte ens när kommer!

Köpte kudde på IKEA för 9kr. SÅ vi kan väl säga att jag lite skiter i vart Kamprads skattepengar håller hus, jag kan köpa en superskön kudde som dessutom är perfekt förbackad för långresa, för 9kr! Haha! På Jysk hittade jag duntofflor för 25kr, det kändes också överkomligt. Matchar datorn med!

Supersvårt att hitta en bild på google eller ta en sjävl som visar hur fint lila den är. Den är mindre grå och mer lila! Härligt lila! ps, den rosa var slut.

Amazing Race mitt i katastrofens Vietnam.

Sitter med min nya dator hemma hos Niklas! Underbart härligt liten är den och jag fattar inte alls varför folk har tjatat om att dom är så små och långsamma, har ni aldrgi använt en pc eller? Haha. Folk = Niklas och hans kompis, båda macanvändare.


Sitter och kikar på Amazing Race, dom är i Vietnam. 

Hej solen! Jag känner mig lite sårad, jag ...

imag0248 (MMS)

Hej solen! Jag känner mig lite sårad, jag trodde det var du och jag for life men du bara kommer och går som du vill, det verkar faktiskt som att du skiter i mina känslor. Bara så du vet finns du att köpa på nätet för en billig peng. Tänk att jag alltid misstänkte att du är en liten hora. Jag vill göra slut men jag överlever nog inte utan dig! Fan. Du gör mig så glad när du väl kommer på besök. Du bländar mig och gör mig alldeles varm. Jag älskar dig din jävel!

Jag ledsagar ett mongo idag, det är ju fin...

imag0242 (MMS)

Jag ledsagar ett mongo idag, det är ju fint att hon också får komma ut ;D Själv är jag awesome!

Kör idag igen då! :) Sitter hos Annelie oc...

imag0239 (MMS)

Kör idag igen då! :) Sitter hos Annelie och ska snart ner till Livingroom för lite vin eller drinkar(?)

Flatfest, lyssnar på München och dricker v...

Flatfest, lyssnar på München och dricker vin! :)

Jo justja! Så här ser jag ut nu :)

imag0210 (MMS)

Jo justja! Så här ser jag ut nu :)

Härligt! En ren kvarting och sugrör, perfa...

imag0206 (MMS)

Härligt! En ren kvarting och sugrör, perfa förfest! Fy fan va vidrigt!

Butik stormades efter hett tips - om ostkrokar!

Så var det med den saken. Fick jag en anledning till att inte köpa det svindyra älskade Vitamin Well vattnet! Fasiken ska jag då köpa till tåg&flygresor? Eller bilresor för den delen.. Alla resor! Klurigt. Är inne på min tredje smoothie för dagen btw, för er som är intresserade.


Gefleortens yoghurt vanilj
Så mycket hallon du vill
En banan

Mixa, mixa mixa! Häll upp i ett stort vinglas för då känns det festligare! Det blir nog vår snabbare så här, så tacka mig när den kommer!


Men annars är det ju bara 26dagar kvar av vintern! Om man räknar som Suz och Johanna blir det bara, hm ska räkna nu. Alla dagar minus måndag och torsdag är det va? 18dagar då, typ va eller?
Ps ostkrokarna smakar så där som man hoppas att dom alltid ska göra men så sällan gör! Så ett tips är att springa till Ica och köpa ostkrokar 250g - underbara!Senaste inom kändisvärlden, ta med hunden när du handlar - lämna den i en box?

Fy tusan så skönt, mitt studiebidrag hade kommit nu! Tjoho! Jag är inte fattigare än fattigast längre! Awesome! Så på listan nu står ICA! Här ska det fyllas på frukost och mat! Ska ta och ringa min personlige hundvakt och kolla om han kan ta Sonic när jag handlar. Det är så bäst, även om jag nästan inte alls har utnyttjat det, men jag har i alla fall ett nummer jag kan ringa sen kommer det en människa och passar min vovve ett tag medan jag handlar! Hur awesome är inte det? Snacka om att jag och Sonic är bortskämda! Det måste ju betyda att vi är lite omtyckta? Right..? Hihi


Terrorist inspirerad av - tv-reklam!

Okej jag har lite helgläsning kvar av pedagogiken men jag tröttnade på läsandet så jag gick över till att skriva engelskauppgiften the big one och fick ett bra flyt i det! Skönt! Kanske har jag lite höga ambitioner där och tänker lite för mycket runt den. Vi får se hur det blir. Men det blir kanske stort!
Fan nu sjunger den där töntiga tjejen i halebopreklamen, jag står inte ut med hennes röst! och den där sången. Wtf?!

Yo yo, dags att duscha håret och lägga på ett laget smink så jag ser lite mindre sunkig ut då!

Gillar kusinens reklamkrav!

Så miste jag 30kg, vett och etikett - Bootylicious

God morgon, eller?
Går så segt ur sängen nu. Längtar tills hela dagarna får spenderas i något komaliknande läge! SKÖNT!
Pluggar nu. 40 sidor ska bli lästa idag. Haha! Okej innan veckan är slut i alla fall. Fast det vore nog bra om jag läst mer än den här artikeln när veckan är slut. Mhm..
Idag väntar en ny lektion i bootylicious! Grymt! Hänga där med 17åringarna! Jag har tränat lite på de få danssteg vi har lärt oss för annars hade jag lätt glömt allt till idag!

Nä fy fan, nu ska jag gäspa mig igenom minst 10 sidor innan jag får göra nå annat. Behöver rasta hunden.


Chockrosa är den hetaste färgen på teknikmarknaden just nu!

Jag vill ha den här datorn! Den är fin och.. alltså prestanda är ju lite skitsamma för det är i princip lika i alla ändå. Och ja jag vet att dom är tröga och inte så bra men jag ska skriva skolarbeten i solen på stranden så det känns som att det räcker!  Den är så jävla fin! Och kostar bara 2500:- på netonnet! sweet. Inväntar studiebidraget nästa månad då!
Acer Aspire One Happy-2DQpp

Förmiddagsbladet avslöjar - Så lurar mataffärerna dig med CHOCKPRISER!

Ni som bor i Sandviken vet väl hur det är at handla på Enen? Allt är galet dyrt! Det är lite dyrare än Statoil men inte fullt så svindlande som Ica Trångsund, ni får en uppfattning nu va? Ett paket smör kostar ca 70kr + en käftsmäll, en påse äpplen och ett dussin bananer 150kr om du håller upp bananerna lite när du väger dom! Jag har nästan aldrig handlat under 200kr där eftersom det tycks vara något standardpris på småhandling på Konsum Enen. Som att dom bara lägger till några tior om det skulle råka bli för lite. Idag handlade jag till luchen, 22 kronor och 30 öre blev det! Tror ni kassörskan gav mig en mördarblick och undrade hur tusan jag lyckats gå runt systemet eller? Jag skrattade högt när jag såg priset och godkände mitt köpt snabbt som tusan innan hon slog på sin hemliga "extrapris"-knapp, dvs extra mycket. 
Tänkte rosta grejer i ugnen men det blev en soppa istället. Tokigt.
Ett finger rök när jag använda den nya fina tokvassa kniven! Jag har försökt fixa ihop det igen med toapapper och vanlig tejp, blir nog bra ska ni se.. men om inte så kan jag säkert lära mig leva utan vänstra pekfingret, vad har man det ens till egentligen. Superenkelt att skriva på t-bordet utan, verkligen superenkelt! Lätt som en plätt. Jepp. Hm. Säkert. Jag ljuger, det är asjobbigt!


Brist på kompetenta lärare - enligt elever.

Jag har i flera dagar skjutit upp att logga in på fronter (komvuxsidan) och läst ett mail från min engelsklärare (Mr Y) bara för att jag tänkt att han kommer vara lite otrevlig och trökig som alla lärare alltid är när saker inte rullar på precis som det är tänkt.. men vet ni? Han är så gullig! Han är bara snäll och säger "kom när du kan så fixar vi det här". Så nu är jag helpeppad! Ska ta en promenad, läsa lite pedagogik, lämna hunden på dagis, besöka Mr Y, klippa mig och sen umgås med Niklas! Vi ska fylla i visumansökningar idag. Haha, han ska fylla i för jag gör bara fel!
Hoppas få in lite engelskaplugg, annars bokar jag det imorgon i min mentala almanacka.

Det här med lärare föresten.. Jag har nog nästan bara bra lärare nu. Gillar nya i pedagogiken, Ulla. Sött.

ps, ang förnyandet så ska jag klippa mig idag. Ingen aning om hur. Jag önskar lite att jag var min syrra så jag hade hennes mod och ja, var före henne med det också.. Fast jag sulle inte passa i hennes frisyr iofs. Plus att Niklas har liknande. Kanske vi alla kan se likadana ut? Johanna och Fröken C kan haka på med! Haha. Lovely.

Något måste göras i alla fall.
Syrran och Niklas
RSS 2.0