Did you give the world some love today babe?

Jag kom att tänka på det, på tal om att vi var hos barnmorskan och att det blev tredje gången den här veckan bebis kollades upp. Hur underbart bra har vi det inte, tre gånger har det kontrollerats att mitt barn mår bra den här veckan och det har inte kostat mig en endaste krona det är ju helt fantastiskt. 
Igår läste jag ännu en gång en text på Facebook om hur dåligt vi har det i Sverige och jag blev så arg när jag tänkte på hur bra vi har det och hur dåligt andra har det att jag inte kunde vara tyst, så det blev en ganska lång statusuppdatering om att dom människorna som bor i det här landet som tycker att det är fel att en del av våra skattepengar går till bistånd är ignoranta, instängda och bortskämda. Det är så mycket vi tar förgivet som andra människor drömmer om. Vi önskar oss mer kläder och teknik i julklapp, andra önskar sig en brunn i byn så dom slipper gå flera mil varje dag för vatten vi svenskar aldrig skulle kalla rent. 
 
Jag ska lära mitt barn att uppskatta allt det fina vi har i vårt land. Hur otroligt lyckligt lottade vi är som har fötts just i Sverige där tryggheten är så given att vi har glömt bort hur osjälvklar den egentligen är. Hon ska få lära sig att känna empati med hela världens befolkning, inte bara med dom som haft den enorma turen att födas i ett land där vi arbetar och delar med oss av det vi tjänar in. Hon ska lära sig att det finaste man kan göra är att ge till andra utan att förvänta sig någonting tillbaka förutom den underbara känslan man får när man hjälper någon annan. Mitt barn ska lära sig att känna stolthet i att vara en god människa precis som min mamma har lärt mig.

Idiotin.
Och som alltid innehåller sådana här texter faktafel, dom skulle bara
veta att det inte är miljoner utan miljarder det handlar om. 
 
 
 

Snart är bebisgarderoben större än min (okej kanske inte helt sant)

Att inte köpa bebiskläder och bebissaker är lite som att inte andas nu. Var väl hur längesen som helst som jag sa att nu får jag inte köpa mer men ändå blir det något varje gång jag är på stan eller i Valbo, det kommer ju nya fina saker hela tiden! Vi har fått lite kläder efter bästis/svägerskans barn också och det är så himla mysigt att veta att J och N har använt det innan och varit så småa. Nu går i alla fall en hel tvättmaskin med kläder och lite sänglinnen igen, allt måste vara nytvättat och fräsht.
 
Att pyssla med bebissaker är typ det enda som håller mig lugn nu, det och att ligga och glo på Bones. Tack till mig själv för att jag hade sparat på den serien i så många år! Har plöjt 4 säsonger på två veckor tror jag. Galet! 
 
Jo vi har till barnmorskan idag vilket gjorde det till den tredje gången den här veckan som hjärtljuden kontrollerades och man kan ju tycka att jag ska känna mig helt trygg nu men icke! Alltså jag är bara nojig för lillplutten där inne rör sig som vanligt igen också så nog mår bebis bra allt, bara mamman här utanför som nog längtar lite för mycket nu. Jag vill dela med mig av bebisen nu! Jag har ju ändå bebisen med mig och får lära känna pyret lite hela tiden men nu är det dags för alla andra att göra det också tycker jag! Dags för pappan att få hålla i sin lilla plutt (när jag gått med på att släppa ifrån mig bebis).

Bebis bebis bebis.

I måndags fyllde Niklas 32år och vi firade hela kvällen med att ligga på förlossningen och lyssna på en maskin som pep, grattis på födelsedagen lixom ;)
Det har varit så mycket rörelse och sparkar i magen men i helgen började det lugna ner sig och efter att inte ha känt bebisen alls under måndagen så for vi in och fick göra en kurva som såg jättebra ut och igår var vi in igen på bokad tid för ett ultraljud. Dom mätte bebisen och lyssnade på hjärtat och allt såg jättebra ut där med så antingen har väl bebis vänt lite på sig så jag inte känner av rörelserna lika bra eller så är vi vaken olika tider på dygnet. 
Det är ändå svårt att släppa oron helt efter att den kom, det hann komma så många tankar innan vi fick veta att allt var okej och det slog mig att jag är den enda människan i världen som kan känna om bebis mår bra eller inte, det hänger lixom på mig om något blir fel, att jag är uppmärksam. Jag vill gärna att bebis kommer ut nu så att jag får dela det ansvaret med Niklas.

Så där annars så sover jag mest, äter när jag är vaken. Tur att hunden tycker om att göra samma sak. Gärna på mig. Både äta och sova. Vaknar faktiskt dom flesta nätterna av att det är så varmt och upptäcker att den där lilla hårbollen ligger tryckt mot mig och alstrar enorma mängder värme. Det är faktiskt ganska roligt att se hur han blir mer och mer beskyddande och ogärna lämnar min sida ju större jag blir. Det hade varit roligt att se om och hur katterna hade reagerat om jag kunde vara med dom, men jag är ju allergisk. Gud så jag hoppas att bebisen inte ärver min astma och alla allergier, det finns verkligen roligare saker att ge sitt barn :P

Döda draken

Jo men ni vet, om man fuskar lite och låtsas att det är en ny dag nu så är det inte ens 30 dagar kvar till BF!! 29 dagar och Niklas fyller 32år idag, eller imorgon då, beroende på hur man ser det. 
 
I fredags var vi på Niklas födelsedagspresent, Jay-Z i Globen! Jag kände mig faktiskt lite häftig som satt där och diggade med höggravid som jag är. Timbaland var med på scen hela spelningen och hade en mellanakt dessutom. Informationen jag hade fått var att han skulle börja men jag vet inte vad som hände för vi satt där och väntade medan en DJ körde lite låtar i en och en halv timme typ, men sen körde det igång och det var sjukt bra! 
Som en bonus så la jag märke till en liten snubbe i grön mössa som gick förbi i trappen och efter att ha glott som en toka och varit lite fundersam så vände jag mig till Niklas och sa "Det sitter en kille där uppe som är sjukt lik Jason.. Ja men Timbuktu", Niklas svar var det jag trodde men inte trodde ändå, att det var ju han! Haha! Så jävla coolt! Två rader bakom oss satt han och en massa andra killar jag kände igen från hans spelningar och så. För mig var det det häftigaste på hela kvällen!


Här om dagen var jag och mamma till Valbo och skulle bara handla lite bebiskläder men det blev jättemycket bebiskläder, kläder till mig, saker hem, lådor på IKEA och när vi var på IKEA hittade jag till Sonic stora glädje handdockor på barnavdelningen! Han har haft en älg/ren i många år men som gav upp tidigare i år (tror jag det var) men nu har han en drake och som vi har lekt med den! 
 
 
Död älg och en drake som precis har varit med om sin första rond.
 
 

Tjejer och bilar

Tjejer som försöker förtså sig på en bil.
 
-Alltså bilen startar inte. Eller den gjorde det men sen fick jag motorstopp och nu går den inte igång igen.
-Ehm okej?
-Jag fattar inte vad som är fel.
-Nääää din bil är ju ny!
-Jaaa....
-Lyser det någon lampa?
-Ja, den är gul och ser ut som en hjärna, typ.
-Ehmm... Okej? Haha. Olja?
-Nä den är röd.
-Ahh.. Jag vet väl bara batteri annars.
-Nu startade den!
-Jag har en körskolebok hemma vi kanske kan hitta lampan i den.
-Haha ja!
 
 
Så kung på bilar så det är sjukt. Jag har försökt komma på vad det är man kan behöva kolla för vätskor i bilen på en uppkörning och allt jag kan minnas är att spolarvätskans lock inte satt i motorn utan lite utanför på körskolans bilar, det hjälpar lixom inte! Hahah!

Den perfekta söndagen

Idag har varit en nästan perfekt söndag, så där sköna som söndagar ska vara.
Jag föråt lite chokladfrukost innan Niklas bakade scones för söndagar är alltid "scones söndag", vi latade oss i soffan och jag sov nog lite halvt en stund innan mamma ringde och ville låna Sonic för promenad i skogen, hon ville ut i solen så vad hon skulle göra i skogen fattade jag inte riktigt för det finns ingen sol i skogen! Eftersom det inte är riktigt hållbart att sova hela dagarna följde jag och jättemagen med ut och hittade två fulla bajspåsar med svamp! Sonic fick springa av sig i skogen och vakta oss och allt vad han gör. Han hittade självklart ett svinäckligt ben från något djur, som han alltid gör. Kan djur sluta dö i skogen där jag är? 
Ja.. Sen blev det mat och en massa tv-tittandes.
Slappt och skönt. 

Sista timmarna har bebis gjort sig påmind och haft lite övningar för sig, alltså tränat på "the big escape". Dusch, vetekudde, alvedon (fy fan va less jag är på alvedon, jag är en iprentjej!), andats och tänkt på andra saker och nu börjar det väl kännas lite bättre. Så hade det inte varit för denna träning så hade söndagen varit perfekt.


 
  

Lite peace

Nu är dagarna verkligen upp och ner. Igår var jag trött så jag höll på att dö men kroppen kändes ändå ganska lätt, idag tycker jag magen vägen hundra kilo ungefär. Det är tungt att sitta känns det som. Att jag har känt mig snurrig i skallen och mått så illa att det inte ens har varit på tal om mat hjälper ju inte jättemycket, satsar på en bättre fysisk dag imorgon! 

Igår var jag storkund på Hansens i stan, köpte frukost, lunch och fika. Pratade skit med en jobbarkompis och läste lite mer Backman-bok, var tvungen att lägga ifrån min boken och knata runt lite på stan istället när jag upptäckte att jag var vaken men satt med ögonen stängda istället för att läsa, thats not right!
Innan jag spenderade alla mina pengar på Hansens så var jag och Niklas till barnmorskan och allt såg som vanligt bra ut, allt växer i en stabil takt men hon var faktiskt tvungen att ta fram ultaljudsmaskinen och kolla efter huvudet på bebisen för hon kunde inte känna det för den duktiga lilla krabaten har flyttat sig så långt ner, lagt sig till rätta och "fixerat" sig. Duktig bebis! Jag ville ju inte gärna åka på en sätesbjudning, uuuuh! Men det är klart bebis förstår vad han/hon ska göra, bebis har ju en sjuk smart pappa och en inte så dum mamma heller. 

Det är helt okej om veckorna rullar på nu, snön tar och faller och bebis kommer hem till oss. Jag är redo. Typ. Idag i alla fall. Jag längtar i alla fall varje dag. Tänk att vi ska bli en egen liten familj.



Det har inhandlats många bebisgrejer men igår gav mig själv något, något jag suktat efter länge.
40% hos Naja Design, då måste man slå till!

 
 

God morgon, god middag, god kväll

Idag har varit en bättre dag. Jag sov i natt, bara det är ju en stor hjälp och sen har jag inte känt mig yr men illemåendet har stannat kvar men inte alls på samma nivå som när hela världen snurrar samtidigt.
Jag är bara gladare och gladare över att jag har lyxen att få vara hemma nu för hur tusan orkar man gå upp till jobbet med alla dessa gravidsymptom? Det är värt att ha haft skitont hela tiden för att kunna ha lugn och ro nu och bara ta dagen som den kommer, varje dag. Underbart! 

Jag drömde i natt att vårt barn föddes för tidigt men mådde bra. Drömde om vilket kön det blev och att bebisen log när han/hon såg Niklas. Bebisen var så liten men så fin. Det är underbart att drömma om att bebisen har kommit för då kommer jag ihåg att det faktiskt kommer komma ett nytt litet liv till oss snart, annars känns det oftast väldigt overkligen trots alla förberedelser vi gör. 


Nu på eftermiddagen/kvällen har vi haft besök av en gammal vän och hans fina flickvän, så himla skoj med besök. Det är väl något som är ganska trist med att bli vuxen, det är så svårt att hitta tid att ses för alla har så mycket med jobb och hem så mellan det är det ibland svårt att hitta tid och ork att umgås. 

All we need is love

Eftersom jag inte mådde så bra igår så var Niklas utan frukost och matdosa idag, baaad wife baaaad wife! Tur att han är vuxen och kan göra som alla vuxna killar - åka hem till mamma och pappa på lunch! ;)
För att gottgöra honom har jag lagat vad jag tror kommer bli en riktigt god middag och stekt pannkakor så han har kalla, sladdriga, bleka pannkakor att doppa i osötad grädde i morgonbitti.. Mums va? Själv vill jag ha mina mörka och krispiga och ska det vara någon grädde till så ska den vara sötad till tusen! Man kan ju bara strö socker över hela pannkakan eller dränka den i lönnsirap. Vi gillar det lite olika kan man säga.

Imorgon ska vi få finbesök så jag har städat trots att hela huvudet snurrar, hoppas på en bättre dag imorgon!

Btw, det är inte så svårt att göra något lite extra kärleksfullt i vardagen, det behöver inte vara att man köper hem blommor eller små presenter (säger inte att jag inte gillar det Niklas, alla tycker om presenter) men ibland kan man bara göra något för att den andra ska börja dagen med ett leende.





Oftast skriver jag något snällt på ägget men den där kvällen var jag lite kreativ.

 
 

Wassup!

Det finns inte så mycket att skriva just nu. Jag är mest bara höggravid och börjar bli väldigt medveten om det också, att vi snart ska få barn. Ibland funderar jag på vad det är för dum jävla idé vi kom på, varför ska vi blanda in en till person i våra liv vi har det ju så himla bra ihop men sen i nästa sekund så känns det som det bästa vi har gjort och jag antar att den där bästakänslan kommer vinna när bebisen är här. Läskigt börjar det i alla fall bli.

Igår var en konstig dag. Vi handlade lite grejer, jag övningskörde, köpte en kaffe och sen gick vi en skön höstpromenad med hunden och fotade lite med nya kameran. När vi kom hem var det jättevarm på övervåningen så jag gick ner och la mig i sängen och kollade på Netflix, sen somnade jag för andra gången sedan jag gått på morgonen, somnade i soffan när jag och Niklas kikade på Elementary tidigare. Hur som.. När jag vaknade snurrade hea världen och jag tog mig knappt upp. Jag satte mig i soffan med Niklas och kände hur kroppen verkligen inte var vaken utan bara helt väck. Efter ett tag släppte komaläget men jag var fortfarande yr som tusan och mådde jätteilla och så fortsatte hela kvällen. Googlade runt lite och läste på vettiga sidor och tydligen kan bebisen lägga sig så den klämmer blodkärl så man blir yr. Nu mer än tolv timmar senare känner jag mig fortfarade lite konstig men det kan också bero på att jag är svinhungrig men mår så jävla illa och att jag knappt sovit något i natt för jag sov så mycket under dagen plus att jag kände mig yrslig när vi la oss och då är det inte så lätt att slappna av.

Eftersom vi var ute och fotade med nya kameran kan man tycka att jag ska ha några snygga kamerabilder att lägga ut men ni förstår att det är roligt att knäppa bilderna men det är så jävla tråkgit att föra över dom till datorn!
Ni kan väl bara plocka fram en bild ni gillar och lixom hålla upp den mot skärmen och låtsas att det är en bild i inlägget, på så vis får ni en bild ni tycker om dessutom! Win win. Nu ska jag försöka äta något.

Mysäckelhund

Absolut ingen bra kvalié på webcam-bilderna, men så här ser det ut mest hela dagarna. Sonic ligger så nära mig han kan och jag ska hålla i hans ben så det blir enklare att tugga på det. Det passar oss båda väldigt bra faktiskt för jag är lite fast i soffan större delen av dagen så bra att han vill gosa och tugga.
 
Nu ska vi nog gå ut på den blöta åkern och gå lite. När vi var ut i förrgår och gick på åkern hittade han kvarlevorna efter något litet djur, en mus eller något, som han glatt mumsade i sig innan jag hann göra något åt det och i morse kom äcklet upp igen! Tack för den lixom. Jag hoppas att han inte hittar något liknande idag, jag kanske får ha lite bättre uppsikt över vad han gör när han springer runt där lös och fri att hitta på bus.
Har vi tur kan vi lura i mannen/husse att det skulle vara bra med lite frisk luft för honom och hans huvudvärk så vi får sällskap av honom också. 



 


 
 

Sitt säkert lilla bebis

Idag kanske babyskyddet kommer! Vi beställde ett från Lekmer.se eftersom vi i ett av alla gratispaket vi har hämtat ut fick en rabattkod och ett reklamblad om just det babyskyddet vi tänkte köpa. Eftersom ingenting går problemfritt för oss nu så strulade det med rabattkoden men efter lite kontakt med kundtjänst så löste dom det åt oss. Jag läste om så himla många saker i början och bestämde mig ganska tidigt för vad vi skulle köpa och när jag har bestämt mig kan jag inte ändra mig, det är helt omöjligt :) 

Hahaha avbrott i inlägget. Det är en fågel ute som kvittrar till lite och varje gång den gör det svarar Sonic med ett "moff", han gjorde likadant sist vi hörde den där fågel också, andra fåglar skiter han i när dom låter om han inte ser dom på marken för då vill han jaga dom. Kvitter, moff, kvitter, moff, kvitter, moff, kvitter, moff!

Vi väntar i alla fall på en BeSafe iZi Go+ i Fresh Grey. Det blev en neutral färg även om dom turkosa och lila var riktigt snygga men jag är en sån där som inte vill ha för mycket blått till en flicka eller för mycket rosa/lila till en pojke, so sue me, och när vi inte vet vad det blir och vill kunna spara babyskyddet till nästa barn så blev det en neutral. Vi har varit och känt och klämt lite på den på Barnens Hus och den känns bra, den har fått bäst i test flera gånger och solskyddet är en fröjd att dra fram och tillbaka. Ja jag har fått höra att vad spelar det för roll med solskyddet men nu är det så att jag känner mig själv och min man väldigt väl och om vi skulle behöva strula med något som ska vara så simpelt skulle det där jäkla solskyddet fara åt, ja ni vet vart, efter någon vecka. Vet inte vem som skulle tappa tålamodet först men någon av oss skulle slita av skiten, stampa på det, svära och sen slänga det i soporna. Saker ska funka, så är det bara och av någon anledning så funkar solskydden jättedåligt på andra babyskydd jag har testat så det blev den avgörande detaljen.
Hur som, jag hoppas verkligen att den kommer idag! Varför jag känner mig så lyrisk över att få hem en bilbarnstol har jag ingen aning om men man är väl knäpp så där när man blir mamma för första gången. Det är också en grej till att bocka av från listan. När vi får hem den har vi allt vi måste ha för att klara av att ta hand om bebisen första tiden, skönt! Köpte skötbord här om dagen.



 
 
 

Ditten och datten

Idag har illamåendet kommit tillbaka i full kraft igen. Det har varit lite smygande dom senaste veckorna men idag ger jag upp kampen, illamåendet vinner och jag tänker åka in till stan för att handla min sjukpåse. Alla har väl en sjukpåse? Sånt som man måste ha från affären när man mår dåligt. Min innehåller alltid, utan undantag, blåbärssoppa, rån, äpplen, äppeljuice och coca cola. Beroende på tillstånd behövs det kompleteras med mandelbeskvier, mjukost och annan frukt. När det finns hemma är det bara att luta sig tillbaka och äta, äta, äta. Bara tanken på mat får det att vända sig i magen på mig (haha som att det finns någon plats för något att vända sig där inne, knappt ungen som bor där inne kan röra sig) men sjukpåsen den är jag sugen på! 

Annars då förutom att kylskåpet har börjat äckliga mig igen så är jag så där härligt svälld så det gör ont i fötterna att stå på dom och händerna går inte riktigt att sluta för det tar emot så jag tänker bara duscha svalt och glo på White Collar i väntan på att min kropp vill leka igen. Ingen idé att gå ändå för jag bara fiser när jag rör på mig. This is fucking awesome! Men gud så jag är tacksam över att få vara hemma och göra saker i min egen takt och att jag varje dag har en fantastisk man att luta mig mot. Det kommer aldrig vara brist på kärlek i bebisens hem, det är jag helt säker på.
Vi har som alla andra överflöd av det mesta, vi har mer mat hemma än vad vi egentligen behöver, sko och klädgarderober så fyllda att många människor inte skulle förbruka det under sin livstid men mest av allt har vi så mycket kärlek innanför dom här väggarna att jag ibland inte vet vad jag ska göra med den eller hur jag ska visa min tacksamhet till den så att tänka att det ska komma någon till världens som kommer fylla våra hjärtan och vårt hem med obeskrivligt mycket kärlek känns lika svårt att förstå som att tänka sig vart universum tar slut. 
 
Så till er som tänker handla idag, välj en annan affär än Willys i eftermiddag för där kommer Michelingubben gå runt och fisa.

Fin fint.

Det finns så ruskigt mycket fina kläder just nu och det är så trist att inte kunna prova dom, se hur dom sitter på och så, så jag får handla lite på känsla för jag kan inte hålla mig! Det är ju helt omöjligt ibland att låta bli! Så det har blivit någon klänning, någon tröja, ett par skor (tror i alla fall att det bara är ett par), dom där träningsbyxorna i förra inlägget och den här underbara jackan/kavajen från H&M. Jag gick förbi H&M i Valbo när jag var ute med svärmor och handlade och blev så kär i den, så när lönen kom blev den min! Som sagt så himla trist att inte kunna prova det jag köper för jag vet inte alls hur den sitter på men jag tror att den ska passa i storlek och form, vi får se i vinter/vår. Nu hänger den i garderoben med alla mina andra jackor och bara väntar, precis som träningsbyxorna fast den här tänker jag då inte svettas i bara vara så jäkla snygg (förhoppningsvis!) i!

Nej nu när jag satt och funderade kom jag på att det är två par skor, ett par med "låg" klack i nudefärgad mockaimitation och ett par svarta ballerina med spikes och stassnitar, också i mockaimitation, båda från Lindex på rea. Så var det ja. Ooops.

 

Inför valet.

Sitter och väntar på att klockan ska bli åtta, den här timmen har släpat sig fram. Klockan åtta är det första valårets partiledardebatt! Jag vet att det är inte så där jättemånga som jag känner som någonsin tittar på sånt eller är intresserad men jag laddar upp med popcorn, kakor, läsk, öl/vin, vad jag nu har och sen bänkar jag mig framför debatten och roas av vilket tjaffs det kan bli. Vem kommer säga vad, vem kommer ta mest plats, det finns alltid någon ny partiledare som man vill få en uppfattningn av och den här gången är det Stefan Löfven som trots att han har suttit som partiledare för Socialdemokraterna i snart två år är väldigt anonym för mig. Jag vet att han ser ut som James Belushi och att han satt som ordförande hos IF Metall väldigt länge så han borde ju ha ganska bra koll på arbetare. Annie Lööf ska det också bli roligt att se och höra mer från för vart man än står politiskt så lär man imponeras av denna kvinna, eller ja kvinna hon är ju bara något år äldre än mig och yngre än Niklas men hon har ändå hunnit bli advokat, partiledare och mött sitt livs kärlek, det är bra gjort! Annat som kan hända är ju att någon bestämmer sig för att inte komma och sånt är ju alltid spännande, för tänk om man får sitta bredvid någon som inte tycker som en själv då blir man ju sur och måste gå. Kanske man kan håna någon i live-tv annars och uppföra sig som en barnunge (ja det är vänsterns senaste två ledare, way to go!). 


Jag är öppen för nästan alla partier det här valet vilket gör mig lite förvirrad och har väldigt svårt att bestämma mig för vad och vilka jag ska rösa på om ett år och jag tar min röst på allvar så det är en spännande kväll nu :)

Träningsabstinens!

Många av dom som fick barn i somras har börjat med träningen nu igen och jag längtar så jäkla mycket tills jag får börja slita med den här kroppen igen! Får väl se om jag kommer en kilometer ens innan jag dör och om kanske bara skivstågen utan vikter på är så jag precis klarar av att pressa upp den haha! Det blir nog verkligen med skakiga ben och armar som jag börjar om men sen ska jag spöa skiten ur Linda när boxercisen börjar i vår.Tur nog har vi en del träningsgrejer här hemma så när bebisen sover får jag väl börja smygträna hemma.
Träna träna träna träna träna träna träna!!!!!

Jag har börjat ladda upp garderoben med nya kläder till efter förlossningen och bland dom har det blivit träningskläder också. Mina förra färgglada träningstajts har blivit lite urmattade i färgen men så fick jag tips om dom här så nu väntar dom bara på mig och mitt svett!




Här är jag och dom förra färgsprakande tightsen.
 
 


Hejsan hoppas, har det gått en vecka till redan?

Oj så dagarna rusar förbi nu. Det har varit en händelserik vecka och det är så skönt med helg för det betyder att Niklas är hemma på dagarna också och inte bara fram mot kvällen, men snart är det dags för bebis och då blir Niklas hemma ihop med mig första månaden, väldigt väldigt lyxigt känns det som. 
Det har varit ganska mycket aktivitet under veckan så idag har varit en riktig vilodag då pyjamasbyxorna har suttit på hela dagen och jag har mest legat i soffan och blivit attackgosad av Sonic.

Anticimex har varit här i veckan och besprutat plus att vi fick kiselpulver att strö och peta in längst listerna så får vi hoppas att det biter på dom där sista små jävlarna som inte vill dö ut helt. Eller så här är det, dom dör dom små jäklarna men inte innan dom hinner lägga ett gäng ägg som kläcks efter någon vecka och vips så finns dom där igen och så fortsätter det om och om och om och runt igen. 
Sedan har jag pluggar körkort, övningskört lite hemma och med körskolan. Jag tror att det går bra även om jag är så jävla nervös när jag kör med körskolan men jag tror att det kommer gå bättre efter senaste lektionen. Det är så skönt att köra för då glömmer jag bort stora tunga magen, förutom när jag ska ställa in stolen för det är så svårt att få till ett bra läge där jag når pedaler och ratt men inte känner att jag hamnar så jäkla nära ratten ändå med magen haha! Jag har en toppenlärare nu i alla fall som är lätt att prata med och dom påminner mig om att man måste andas ibland också. 
 
På bebisfronten så har vi varit hos barnmorskan och vi hade hon som vi haft under föräldrarutbildningen så för första gången under de här månaderna kändes det mötet roligt och intressant. Annars är det mest som den rutinkontrollen det är tycker jag men den här barnmorskan har en sådan härligt lugn och mysig personlighet att allt bara känns mys! Jag och Niklas lägger märke till nya saker i dödens korridor på sjukhuset varje gång vi är där och den här gången sgå vi att dom har faktiskt satt upp konst på väggen. Grå, rutig konst som absolut inte är uppiggande. Om dom satsade på att göra en ångestfylld korridor när dom "inredd" så lä rjag ju säga att dom verkligen har lyckats, var målet någon som helst annat så säger jag fail!
Jag och svärmor har varit ut och letat vidare efter grejer till vaggan och spjälsängen men det är inte lätt att hitta fina saker i butik, men vi lyckades! Så nu har vi spjälskydd till vaggan (spjälsängsskydd hade vi redan) och jättefina bäddset till både vagga och spjälsäng. Har inte fotat något av det än, får väl göra det sen. 

 
 
 
RSS 2.0