Måste köpa nya glas!

Jag hittade en flaska med Congac-glögg här hemma i mitt städskåp. Låter lite oroväckande med ni som besökt min lägenhet vet ju att det där städskåpet är ett av tre "skåp" jag har som förvaring i hela lägenheten. Så det står ju lite allt möjligt i det där skåpet. Det finns en mathylla, hundhylla, presentpapper, alkohol, skruvar, medicin, stulen sop, tomma verktygslådor.. och vad som finns under all skit vågar jag inte ens kolla om.
Hm. Hur som blir jag lika ställd varje gång jag ska hälla upp lite glögg och ska just precis vända mig mot skåpet med glas (och alla andra saker man har i ett kök, typ) och plocka fram ett congacsglas som jag har druckit glögg ur i flera år nu så inser jag att jag inte har nå jävla glas! Och varje gång svär jag i några sekunder, tjurar på mig själv att jag inte snodde med dom, lovar mig själv att köpa nya. Fina, bättre. Sen svär jag igen och plockar fram reservglasen från Ikea som faktiskt är jättemysiga men dom är ju ändå fel!
Sen minns jag tusen saker och blir bitter eller ledsen.
Det är nog dags att köpa nya glas.

Måste leta på Sonics papper. Veterinärspapper och sånt.
Han är sjuklig idag, inte så att han måste åka till veterinär men det påminnde mig att jag inte minns vart jag har kuvertet med Sonicgrejerna.

Snart lär jag sova. Imorgon är det dags för Niklas sista födelsedagspresent! Snällaste syster Sanna och hennes pojkvän Erik är snälla nog att låna ut sina Crossar till oss. Eller till Niklas. Jag vet inte om jag vågar åka. Kanske. Vi får se. Eller lånar ut, dom ska ju också med. Kanske skulle ha dragit i fler trådar och fått med en ambulans i paketet. Kan ju behövas när Niklas ska framföra annat än bil ;) Nä nu var jag lite taskig! Det kommer gå kanon imorgon. Hoppas jag.


Första är från Orrefors och kostar lite för mycket just nu.
Nästa är från Ikea, men finns inte i Valbo.
Jag har världens bästa kille. Faktiskt.
Han är fantastisk.
<3

Förbidden

Jag vet att det är fel, att jag inte får.. Men det går inte att stå emot! Jag är så kär i Idol-Olle!! Jag vet inte vad dom andra fortfarande gör i tävlingen, varför det ens blev en tävling efter hans audition!..?

Even the French know better than to fuck with me /

Börjar känna mig lite sugen på att lägga mig i sängen och sova en stund. Kollade på en film men den var så trist att jag stängde av den. Misstänkte att den skulle vara a bit dull, tyckte jag snappade upp något franskt namn i förtexterna och det säger ju allt har jag lärt mig.

Fan va trött jag är. Den glättiga Sarah är bättre än jag nu. Alicia Keys ska få sjunga lite hemma hos Niklas nu medan jag sätter mig i badkaret och duschar bort lite förflutet. Det var enklare att vara arg. Det är mycket svårare att försöka acceptera. Om jag fick önska vad jag vela just nu skulle det vara en timmes sanningar istället för en massa jäkla "vet inte" "tänkte inte" som bara ekar när jag försöker förstå. Robyn får sjunga en stund först.
Påminnelse till mig själv: Trötta ut hjärnan före kroppen.
Aktivitet nu: Återgå till normal.

Tydligen ingen dusch. Öppna port. Promenera Sonic. 
Jag vill duscha. Tönt, jag alltså.

Part 2

Jo men tjenare, då fortsätter vi väl då!
Det jag skulle säga om min lärare var att jag inte vet vad han heter, lite pinsamt så där :/ Lär ta reda på det haha!
Det har varit en jättebra dag hela dagen idag, förutom precis när jag vaknade. Hsb Furan är en riktigt trevlig förening, tänker på sina medlemmar. Mysiga. Som idag! Niklas fyller ju år och då tänkte dom (nog) "Det här lär vi uppmärksamma och fira på bra!", och som dom gjorde det! Dom gav han en ny fin väg här utanför, direkt utanför hans balkong faktiskt.. en väg precis bredvid grunden till huset, det ser ut att bli supertjusigt där! Det var bara en jättesmal liten gång ner till kontoret tidigare och nu är det en stor fin istället, då slipper det bli halt och alla halkar. Ja och "föreningen" a.k.a vice värden kommer ju ner med sin omkrets också. När vela dom ge denna present till Niklas? Dom var så ivriga att dom inte kunde vänta så kl 7 på morgonen började dom riva upp lilla gräsplätten/kullen och asfalten som var där. Klockan 7. Klockan sju stod dom med grävskopa och skit och REV UPP VÄGEN!! som satt mer eller mindre ihop med grunden. Klockan 7:45 VIBRERADE sängen (av helt fel anledning)... Jag var inte speciellt road och Niklas uppskattade inte alls sin present. Han ringde argt runt och försökte få tag i vem det var som hade bestämt att han skulle firas av Furan. Tjocka tanten a.k.a föreningen a.k.a vice värden var tydligen ansvarig men hon tycker inte om att svara i sin telefon så vreden fick ta locket på och vila lite.
Jag tyckte inte alls att det var en värdig start på en så bra människas födelsedag så jag ringde Bellissima och bokade en floating. Verkar helt underbart, jag har dock aldrig testat det men enligt Niklas var det toppen och han såg lite fånigt salig och lycklig ut när han kom ut. Så där härligt avslappnad och lite småtrött efter en lååååång vilan. Tycker absolut ni ska testa det! Kostar en slant men absolut en uppskattad present! Gå i alla fall in och läs lite om det! Jag fick testa lite mineral-makeup som var helt underbar som jag måste ta mig råd till den här månaden eller nästa! Just nu fick man en mascara med om man köpte två produkter, fattar inte vad jag ska med den till? Alla vet väl att man kör på Dior-mascara!? Eller? Sen pluggade jag där i deras butiksdel på en stol.
Spontanlunchade en snabbis med bästaste Anna också på fiket som inte bör nämnas vid namn eftersom dom är så kassa egentligen men ligger för bra till för att bojkottas i längre perioder. 

Nu sitter jag och ska mysa med Sonic och katterna, se en film och äta en massa rulltårta (det är ju födelsedag och det kräver födelsedagsfika även om inte födelsedagsbarnet gillar fika), snacks, cola light, macka, kiwi och äppeljuice. Fattar inte hur jag ska hinna äta av allt innan Niklas kommer hem igen. Han är och firar med sin bästis Fröken C.
Hans föräldrar var här och sen hans bror, det kändes lite skumt att stå innanför dörren och bara "hej hej!" typ som välkommen, fasiken jag bor ju inte här. Vet ni. Vet jag det? Man kan ju undra när alla saker jag tappar bort visar sig vara kvarglömda här och nu sitter jag här, själv, och ska ha lite egentid - "Sarahtid". Efter en snabb blick runt om lägenheten så kan jag konstatera att jag absolut inte huserar här, det ligger inte kläder i alla hörn och golv.
Knasigt kändes det i alla fall när dom ringde på och sen när dom gick.. och faktiskt när dom var här. Jag visste inte riktigt vart jag skulle göra av mig själv liksom. 


P.S Det gick bra på engelska-testerna, jag fick VG! Jag kände mig så nöjd när jag fick veta det! Ska träna på grammatik och stavning, det var allt. Behövde inte köpa boken som hör till. Jag var bra! Helt fuckning jävla otroligt! Vem kunna tro det! Nu är det bara att hålla alla tummar för onsdagen och den examinerande diskussionen vi ska ha i pedagogiken, känner mig inte så säker inför det. Jäjäjä. Det går nog bra ändå!GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!
<3


Part one

Det gick så bra i skolan idag! Typ. Alltså.. Jag blir lite nervös när min engelsklärare står och lyssnar när vi diskuterar i grupp och att jag var trött i morse hjälpte ju inte heller direkt. Jag måste skriva min engelsklärare trots at jag tycker om att nämna folk vid namn eller iaf en förkortning.
Äsch ni får vänta, nu kom Niklas föräldrar på besök för att fira hjärtat.

God natt!

Nu är det dags att sova. Båda mina killar är redan i sovrummet. Enda pillar på teknik och den andra sitter innanför gallret och gnäller efter mig. Han sitter inte i en bur utan det är galler för dörren så inte katterna och hunden bråkar på natten. Räcker ju med att Tarzan går runt och låter "mjaauh, baou mjau mjua baoouu boumjau" och öppnar fyser. Han är lite gullig så där han. Ungefär like söt är Sonic när han smiter in på toa och flyttar ut kattbajs på vardagsrumsmattan. Mysiga husdjur!

10min kvar av dagen nu.
Imorgon fyller världens bästa Niklas år! :) 


Good night!

Tycker du inte om kärlek?

Det är en självklarhet, har alltid varit för mig. Aldrig någonsin under min uppväxt har jag fått höra av mina föräldrar att man måste vara som normen för att bli älskad. Nej tvärt om! Om jag är mig själv, om du är dig själv, om vi älskar den vi själva är så kommer resten av världen älska oss tillbaka. Jag ser det som idioti att förvänta sig att en människa ska trycka ner sig själv, stänga in sig själv, bara för att en del människor i världen tycker.. ja vad tycker dom? Att deras värld blir lite enklare om alla älskar efter normen? Och vad är egentligen den där jäkla normen idag? Det finns väl inte en kotte som är som den andra. Jag gillar mörka killar, min syster gillar mörka tjejer. Ungefär som resten av stan. För ibland ska jag säga er, ibland är jag en majoritet som är minoritet bland minoriteten.

Det är väl en självklarhet att få älska och bli älskad. Hbt-människor har ingen sjukdom, dom är inte farliga, inte heller ser alla likadana ut. Dom är bara helt vanliga människor som vill ha samma rätt att älska deras pojkvänner, flickvänner, sambosar, fruar och män! Skulle du vilja leva utan din käresta?

Så till dig som tittar snett, känner dig obekväm och tror att varje homosexuell tjej/kille ska attackera dig och smitta dig med lite "gay" - Ta det lugnt! Det kommer inte att hända! Dom är precis som du och samtidigt precis så unik som varje människa är. Dom är bara förälskade, tycker du inte om kärlek?

"Kom hem med vem ni vill, bara det inte är en nazist eller rastist"
Kanske är det så att världen bara behöver en hel drös med hippie-föräldrar, så alla lär sig att kärlek är det viktigaste. Hur, eller vart eller i vem du blir kär i spelar ingen roll! Ja, så länge det inte är en rasist det vill säga :)All you need is love.
All you need is love.
All you need is love, love.
Love is all you need.

All you need is love.
All you need is love.
All you need is love, love.
Love is all you need.


-Va fin du är idag! -Jo, jag har varit på banken!

Jag skulle lite snabbt ner på banken, trodde jag. Jag blev kvar där i en och en halv timme och ändrade med pension, lån och beställde ett nytt Visa-kort!
Nu har jag en hund som sitter på mig och jag tror han säger, mys med mig matte! Jag tror han vill gå ut en sväng med så det ska vi göra. Oj nu råkade jag dra han i örat men han verkar glad ändå. Ska passa på att lämna igen en jobbarkompis bok som jag har haft liiiite väl länge sen ska jag och Sonic gå till Arken och köpa tuggben och torrfoder! Har han tur kanske vi provar någon ny blötmat men han är ju så kinkig på dom. Han vill mest ha pappas hemlagade mat, kan man ju förstå!

Innan vi går ska vi tydligen döda älgen lite mer!
Underbart!

PRESENTER!!!

Jag har ju glömt att berätta det! Jag har fått två, hm paket kan man väl säga, idag! Ett som var ganska fult inslaget, skittråkigt innehåll och har jag otur så fanns det bokstavligttalat någon form av avförig i paketet. En stor svart plastsäck med skitig tvätt fick jag av Niklas! Charmig karl det där vettni! 
Okej jag hade kanske sagt att jag kunde tvätta åt honom. Möjligen är det så att han tidigare faktiskt har köpt tvättmedlet som jag har (iofs mot att jag tvättade en säck med kläder åt han då med) och att vi hade en liten överenskommelse den här gången med. Lite mat från ica. Man skall icke underskatta byteshandel!
Andra paketet var MYCKET bättre! Linda, min söta bästa Linda Larsson, som egentligen heter Linda Stenmark nu, skrev på fb här om dagen "ett skepp kommer lastat" och om det gjorde! Ett vadderat kuvert med en massa pärlor och pärlpysselsaker! Hur jäkla sött är inte det då? Hon hade visst städat lite i hennes pysselhögar och hittat en massa saker som hon tydligen inte kommer använda. Tack så mycket älskling!! <3

Jag hann ner på stan och hade gott om tid, jag menar jag bor ju i Sandviken, utbudet är inte enormt! Haha! Hann in i tre butiker och röjde igenom utbudet av min speciella pryl jag skulle ha inför lördagens planer! Hemlishemlis!
Men jag gjorde som man gör i Sandviken och shoppade loss på Dressmann, så klart! Vart annars?
Och det lär jag då säga, jag ÄLSKAR Dressmann! Kanske den trevligaste försäljaren på hur länge som helst! Det är ingen hemlighet varför dom alltid vinner "bästa servic" om alla är som underbara hon! Beklagade mig om utbudet av en viss artikel och då trollade hon fram så jag fick precis det jag vela ha och helt så där ändå så fick jag ett bättre pris fast jag ju redan hade sagt att jag skulle ha det! Hon bara gav mig en sak. Sedan krånglade jag så klart med mitt kort som troligen har överlevt ett mindre krig i min väska för det saknar chip och är sprucket! 

- Kan du slå in det manuellt?
- Självklart! 

Det var inte så enkelt som hon trodde eftersom hon hade fått en nu betalmanick. Inte ens när vi slog ihop våra kloka hjärnor blev det nå bättre så hon ringde typ alla hon kunna komma på tills hon testade en knapp vi inte alls trodde det skulle vara. Stackas henne skulle ju äntligen få komma hem men hon bara ursääktade sig och hoppades att inte jag hade bråttom. Fasiken jag som hade krigsskadade-kortet! Vi skrattade lite och så.. och sen fick jag ett packe strumpor för att det hade tagit tid. Jag borde ha gett henne ett pack öl eller nått som tack för att hon var så himlans trevlig.
Jag älsklar Dressmann! Det har jag redan sagt va? Ooops :)


Här kommer bilder från dagen!"Tack" älskling!
TACK älskling!
20101030
- Tack älskling.
-Varsågod!
Nu ska jag ta tag i det här. Tur att Niklas håller mig sällskap.
Annat var det när jag hade städerska.
Underbara tider.
Drömmer.

Nu ska jag flänga runt lite snabbt!

Nu ska jag flänga ner till stan en sväng och fixa lite inför planer på lördag! Det är ju någon som fyller år då! Det är så roligt med födelsedagar! Hittade två artiklar nyss, hihi. Jag känner mig lite busig och som att jag vill ställa till lite hyss men det är kanske inte riktigt rätt läge nu.

Nä nu stänger dom om 20min! Attsenkattsen! Jag lär springa!

Äventyr!

For till Gävle för äventyr men vet ni vad? Huvudpersonen ansåg nog inte att han hade tid eller ork för en, ja vad ska man säga, ganska viktig händelse. Rättsväsendet är ju inget man måste ta på allvar, har jag hört. Tydligen är det lite som att gå till frissan, vill man inte eller om man ångrar sig så kan man bara hoppa över rättegången. Så där ändå bara. Om man verkligen inte vill ha nå med nått att göra man man bara stoppa huvudet i sanden (eller mossan, marken, under kudden eller bara lämpligt hål) och gömma sig ett tag och säga fina saker istället för att göra något. Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Det senare egentligen tror jag när jag faktiskt tänker på saken och de underbara de orsakar onödig smärta som ingen är värd.. Men det är enklare att bara skratta åt idiotin som finns. Idioten.

Lär pausa och kolla riset.

Paus.
Enter.
Start.
Enter.

Inte klart, men såg disken och kom ihåg min goda tanke. Så nu lär jag sluta och ta tag i disken istället. Tända ett ljus kanske. Mysigt.


Tänk att man kan köpa klockor som överstiget värdet av de hus jag drömmer om. Galet. Men man får ju köpa vad man vill om man har pengar, det vekar bara så onödigt. Ändå.
Jag tycker ju att man ska få tjäna sina pengar och göra vad man vill med dom, men någonstans går min högersida bort och vänstern tar över, jag har en gräns för hur höger jag är. Den går tydligen vid ett armbandsur för en och en halv miljon. Crazy, I tell you!

Du vet, jag har haft skoj!

Jag har haft skoj!!! Så nu går det bättre att plugga! :) Tur för mig att jag har den bästa man kan ha! Plingplong! "Jo jag har inte så mycket tid så jag flexade ut lite tidigare". Va, ursäkta? På riktigt..? Ja. Fick sällskap ganska länge faktiskt :) Fint att det fortfarande finns människor som prioriterar sina nära och kära och inte arbete. Inte för att jag på något vis är bitter men det fanns ju en tid då jag fick tjata i två år om en endaste ledig dag och ja, jag hann aldrig få den. Eller hann och hann, jag var aldrig prioriterad. Jag hade fått väntat i en evighet på den och efter det hade jag fortfarande nu väntat på den. Så kan det vara.
Fick massa extra tid i fredags med kom jag på! For upp till familjen Larssons stuga och tände en brasa och frös lite haha. Tur att jag har så stor variation av sällskap :) Fast jo justja, syster och Chris i lördags! Spännande dag det!

Putsade mina svarta stövlar nu på kvällen så nu är dom så fina! Blev lite inspirerad när jag lovade att putsa upp ett par lätt slitna fin-sneakers, man kan väl säga att jag har lite prylar till skor. Lite. Lagomt så där. Hm..?
Lyxade till det till stövlarna den här gången, fast bara lite mer än vanligt. Schampoo, ofärgad crém som är vattenavstötande, svart skokräm som är lite paj så jag fick gräva ut lite färg så nu är jag grå om fingrarna (lätt värt det) och avslutade med att putsa upp dom med disksvamp och vax! Så fina är dom nu! Svarta och blanka istället för daskmörkgråa och matta. Mina fina stövlar. Så fina!

Sonic ligger och sover i soffan och ser så söt ut att jag kanske måste mysa lite med honom nu! Ska läsa klart det sista i min "typ" bok ikväll för imorgon ska jag läsa klart den supertrista boken och åka på spännande äventyr med fröken Larsson! Fast det blir väl mest "Jaha, kan du tänka dig, han kom inte. Spännande" "Mhm, undra vad som händer nu" och jag vet inte, hoppas på något roligt. Men äventyr blir det! Hihihihihi!

Jag vill göra någonting kul, vet du!

Förstår inte varför, jag borde ju vara pigg och ha massor av energi efter semestern men jag är så jävla trött att jag somnar ståendes snart! Sover ju inte som jag ska. Svårt. Sover så dåligt hemma och i den andra sängen har jag lite svårt att andas i nu, kattallergiker ihop med kattmänniska är väl inte den bästa kombinationen, men vad ska man göra? Jo, ge mig ett hus! Thats right! Eller ja, jag kan väl betala själv iofs. Hus? :)
Har inte orkat kolla igenom semesterbilderna än heller, så nu får fortsätta titta på den som jag la upp senast. och den är ju så fin!

Igår var det mat hos Niklas föräldrar. Dumt nog hade jag visste dubbelbokat lite, hade ju blivit inbjuden på lunch hos Johannas föräldrar med. Nagelbitning. Visste faktiskt inte hur jag skulle ordna det för det var vid lunchtid vi skulle vara hos Niklas föräldrar med. Alltså man ska verkligen ha en stor kalender så man har koll på vad man lovar! Jag bestämde mig för att glömma bort Johanna och hennes föräldrar och följa med Niklas.. men när vi kom dit var Johanna och kidsen där, märkligt! Men justja! Jag hade ju glömt, dom har ju samma föräldrar! Min pojkvän och bästa kompis är ju syskon! Dumt av mig att glömma det! Fan va jag har tråkigt.
Vi fick supergod fylldfransen, typ lixom bland det godaste man kan få till lunch! Bah!..
Resten av dagen var väldigt lugn. Jag, N och Sonic gick till parken och kastade pinne. Gick in och mös med ljus och té, Sonic sov. Jag och Niklas spelade Othello och sen fem i rad tills han tröttnade och jag hade förlorat ungefär en miljon gånger, vann i sten sax påse däremot! Jag är KING på sten sax påse!
Gick hem till det dubbelt så stora hemmet och kvällsfikade, kikade på ensam mamma söker och var bara så där löjligt kära och såg varandra i ögonen och ni vet, det kommer små fåglar och sjunger, älvor sprider kärleksstoft, blommor börjar blomma från ingenstans, någon kommer spontat in och sjunger en kärlekssång, himlen blir magiskt skär, stjärnfall, regnbågar, feta små bäbisar skjuter pilar med hjärtan, fyrverkerier fyller himlen. Det vanliga. Sen sov vi.

Cola light, ostkrokar, pluggpluggplugga kallar på mig. Suck. Jag vill göra någonting roligt!Welcome back. Thank you.

Semestern var superhärlig och jag tänker vid senare tillfälle både berätta om den och lägga upp bilder, kan ju passa på att kolla om mina spådommar stämde med verkligheten då med. Nu är jag trött och orkar ingenting!
Skulle ha en lugn och skön lördag hemma med Sonic. Paus. Här frågar alla alltid "Vad gör Niklas då?" "Vart är Niklas då?", tro det eller ej men han har ett eget liv och k o m p i s a r han med! Helt otroligt jag vet! Att han inte alltid är exakt brevid mig hela tiden och övervakar varje sekund av mitt liv. Jag hoppas ni överlever denna chock och i smyg har jag en viss förhoppning om att slippa denna lite idiotiska fråga. Och om ni verkligen vill veta vart han är eller vad han gör så kan ni göra som mig och bara anta att han hänger med sin bästis Fröken C. Om det är sommar kanske han är i stugan.
Så jag hade planerat en hemmakväll med hunden iaf och bara ta igen lite tid efter utlandsflykten. Plingplong! Vad gör du?! Systeryster Sanna med tillhörande hund Kino var hit på spontanbesök. Gjorde ingenting alls faktiskt och tog en promenad. Jo jag kikade på hus och fantiserade om värme. Hittade ett hus med allt!..nästan. Öppen spis, bastu, dusch som kan byggas ut och bli en mega dunder dusch. Badkar får plats någonstans där med. En stor säng med en karl om natten som fungerar fint som värmekälla :) Fick inte allt detta omedelbart men precis när jag ska trava upp och in i "värmen" så ringer Mr. Borlänge och säger att han är i trakterna och undrar om det går bra att komma förbi på en kopp kaffe? Självklart! Snabbröjer, diskar och tänder ljus så det ska bli lite varmt och mysigt. Mr. B vill inte ha kaffe som smakar bränt även fast jag förklarar att det är mycket godare än Greklands skämt till kaffe, så vi dricker flera koppar té.
Jag fryser fortfarande så efter två mycket trevliga spontanbesök som totalt sabbade min planering (haha) så ska jag bädda ner mig i sängen, fullt påklädd - stumpor, mysdress och halsduk -  och läsa min tidning och äta min choklad sen ska jag sova och få en ny dag, och den dagen ska iaf ha en karl i sängen som värmer mig!

Övrig info: Jag blev lite allergisk mot katterna och fick lite problem med luftvägarna igår men vad som är värst är att jag inte kan skratta som folk så jag skrattar längre ner i halsen och låter då tydligen som Bewis and Butthead. Toppen! Jag och Niklas timade in det med en komedi. Kul att bli mer skrattad åt än filmen. Verkligen.Jag på semester. Jag vet. Helt otroligt.
Hur kan jag vara SÅ cool OCH snygg på samma bild?
Det är en gåta.

Fastnade för Duffys Syrup and Honey under semestern. Konstigt? Knappast. Underbar text.

don't you be wastin' all your money
on syrup and honey because i'm sweet enough
don't you be usin' every minute on makin' a livin'
because we got our love

listen to me 1, 2, 3,
baby, baby, baby,
spend your time on me

don't you be out all night long
leavin' me all alone
because i, i need your love
don't you be spendin' every day workin' away
because i'm waitin for you

 

Mamma!!! Är vi frammmmmäää snaaaart ällä?!!!?

Vi sitter och väntar på planet. Jag har inte sovit nå, men druckit lite skumpa. Johanna har sovit för lite, hon har lite attitydproblem. Inte mot oss men hon tror att ALLA är tjuvar och banditer! Städtanterna hade problem, tjejen i reklamen borde troligen deporteras med anledning: ful pose! Jag behöver antingen sova eller dricka mer. Tror jag ska satsa på båda på planet! Nu ska jag kika på Sabo-smycken. Om jag orkar mig upp! Jag kommer sakna bloggandet. Kanske Obama har en dator jag får låna. Vi kommer troligen bo grannar, fattar man ju! ;) "Men gud kolla. Kolla. Strumporna. Hon kan ju inte gå så. Är det en karl? Kolla då! Nä hon såg bara lite karlig ut.. gud!"

Semester hela veckan!

Nu ska jag strax lägga ner det sista i min packning, ställa fram allt vid dörren, slänga ihop klädhägarna till en och inte komma hem till en fin lägenhet nästa vecka. Men så är det när man kommer hem till mig! När det är klart ska jag dåsa ner i soffan och vila tills Annelie kommer och hämtar mig kl 2 i natt. Planet lyfter 7:10, tur att det är så jäkla smidigt att flyga! Det känns som om vi bor i Luleå eller nått när man lär fara mitt i natten när planet går på morgonen. Suckers!

Blogginlägg för veckan (läs bara en del per dag så ni har nå att göra i en vecka)
Torsdag 14/10-10

Jag solar. Det är skönt. Hoppas ni inte har det blåsigt.
Johanna fiser hål i sanden och Annelie tjatar om nå stenkulturarv. Jag vill shoppa.
Grekisk mat är gott!
Älskar semester!!!
Johanna höll sitt löfte så det första vi gjorde när vi kom fram var att köpa nya solbrillor till mig. Jag tror att jag har skadat ögonen den korta stund jag var i solen utan glajor!
Fredag 15/10-10

Solar idag igen. Drinkarna är goda. Vi har hittat ett bra ställe!
Poolen är kanske grön, kanske fin. Havet är skönt! Botten är läskig, men det är den alltid!
Tror fördomsvemdär kommer fram idag.
Min bikini är snygg! Nojar mig lite om tatueringen kan blekas i den starka solen. Troligen inte. Jag har typ solskydd 30 på den. Undra om jag har bränt mig än. Troligen inte. Kanske ligger jag med blåsor på hela kroppen, kanske har jag tagit matolja och smörjt in mig med. Kanske inte.
Lördag 16/10-10

Äsch idag ska ni väl festa? Det gör säker vi också! Vi är awsome bland grekerna och snygga!
Böckerna är lite trista men vet ni? DET ÄR GANSKA SÅ JÄKLA LYXIGT ATT PLUGGA PÅ STRANDEN VID HAVET TILL VÅGLJUDET! Jag har det skönt och bra!
Puss!
Söndag 17/10-10

Saknar vovven lite tror jag. och mitt andra hjärta. Så klart! Men än så länge är allt bara bra!
Undra hur våra rum är? Jag har stökat ner iaf. Johanna städar väl efter mig i något försök att hålla ordning. Hehe!
Nä nu lär vi fortsätta vara bakis och jag lär sola lite mer och ta det liiite lugnare. Semester is the shit!
Krekerna gillar oss, även om vi pratar arlselet av alla!
Måndag 18/10-10

Fasiken va dagarna går fort!
Idag far N iväg med jobbet. Hämtad med limo på morgonen. Synd om han så där. När jag far med jobbet får jag fint ordna min resa själv. Lyxkontorsnisse!
Solen lyser, bästa för den det! Vi har väl kikat på lite grejer men det kan jag berätta om när jag kan lägga upp bilder. J saknar kidsen. Gör nog jag lite med.
Jag börjar längta lite efter att få flyga igen. Så skoj ju! Härligt när det är i perfekt lutning så man känner sig tyngdlös. Tänk på det honey, nu när du ska flyga!
Grekiska viner är skitäckligt! Tur att det finns Sangria och Ozscszzuus eeh.. ni vet det som smakar lakrits?
Tisdag 19/10-10

Nästa sista dagen! Bäst att njuta! Sola lite mer. Lite brun har jag blivit iaf! Hoppas den störda mannen som nu inte heller är i Sverige har solat solarium så han är brun också, så jag inte vinner. Eller solar. blir attackerad. Haha!
"Jag försöker undvika solarium i så stor mån som möjligt" eller hur det nu var.
Jag saknar att se på How I met your mother på kvällarna och käka macka. Men det äger ganska bra att hänga ute med tjejerna och ha det riktigt jäkla skoj! Mysigt med! Antar att tjejerna får en massa Krek-ragg! Hihi.
Åter till att plugga lite pedagogik!
Ikväll ska vi till det där stället som såg så jäkla skoj ut! Mohah! Hoppas J sjunger kareoke! Hehe isf ska jag spela in! Lätt!Onsdag 20/10-10

Som på beställning! Idag känns det att det är skön att det är sista dagen! Jag längtar efter mitt Sverige. Jag tycker om trygghet och efter ett tag är alla länder lite läskiga. Dessutom gillar jag hösten.
Men nu är det sista dagen och jag ska njuta till fulla och pressa fram lite mer brun färg. Tävlingen är det viktigast! Brunare än N när jag kommer hem fast han bara har varit i höst-Sverige och en del av Europa som nog inte så ofta har sol. Oftare än England får man ju hoppas iaf!
Hoppas Sonicen har det bra hos pappa <3
Sol, party sol sol sol sol sol sol sol sol!!!!!
Pussochkram syns på stan soooon!
Torsdag 21/10-10

På g till flygplatsen. Skönt med charter så man bara blir upplockad och iväg huttad till rätt plats.
Undrar fortfarande vad det är jag har glömt. Fredd hade ju en bra lista, synd att jag inte har mallen.
Saknar att ha lite närhet nu. Skönt att komma hem.
Nu saknar jag mina hjärtan och kan inte vänta på att det ska bli kväll så vi alla ligger i sängen och myser!
Hoppas ni har haft en bra vecka. Snart får ni inlägg som faktiskt är skrivna idag och inte för en vecka sen!


Varför får jag inte äta chokladen?

Nu är jag hemma och borde göra saker, men vet ni? JAG ORKAR INTE!
Tvätten liggeri maskinerna och hänger på tork nere iaf. I mitt öra låter det "Auuuiiih moouffh, auuuii! uragggh! uuuiagghh", tror det betyder "lek med mig då, för i helvete. Jäkla trökmatte", eller "varför tog du av mig chokladen och åt upp ALLT själv. Dumma matte".
Jag har packat. Jag har igenaning om vad jag har packat. Den där lilla vita härliga sommarklänningen vet jag att ligger i väskan men sen vette tusan. Kommer ju säkert inte använda nå annat heller. Packade ur lite tishor. Alltså, hur varmt är det i Krekland nu? Gör en Paris Hilton och flyger i min röda mysdress och som alla andra stars byter jag om på planet. Byter dock troligen inte om som stjärnorna utan på en trång toa som jag föröverigt är skiträdd för! Så kanske på min plats om jag sitter en bit in och inte har nå vakna äckliga gubbar runt mig. Eller så orkar jag inte och landar också i en röd varm mysdress och lyser upp flygplatsen, en aaaaning!
Laddar kamerabatteriet men det är inte ett orgnialbatteri och glappar därför lite i laddaren så jag får gå och kolla till det lite hela tiden! Fucking usless shit!

Nu lär jag rusa och tömma maskinerna så hon i porten brevid med dom söta små hundarna kan slänga in sin tvätt! Jag bor i ett sånt trevligt hus! Alla är så snälla. Jag med. Mycket snäll!

Självdisciplin? Nä det gick över i måndags!

"Nä jag är inte kvar när du kommer hem på lunch" pffffs! Jag skulle upp och göra en massa saker, typ tvätta, städa, plugga. Frulle? Frulle check! Grey's? check! Ska ta mig i kragen och gå hem för lite kvalitetstid med tvättstugan och mina skitiga kläder, antar att man förväntas ha rena kläder i Grekland med. Men å andra sidan, man vet väl aldrig med greker? Jag får inte tag i någon resväska. Ingen vill svara i telefonen.

You can call all you want,
But there's no one home,
And you're not gonna reach my telephone!

Ett livsviktigt åtagande jag har idag är att jag ska gå ner på stan och löpa mig ett nytt rosa nagellack, jag har för få. Fick för mig att jag verkligen MÅSTE ha ett av "rosa bandet"-nagellacken. Johanna på jobbet har ju även lyckats göra så att jag har fått dille på tanken på turkost nagellack, så jag lär nog kika lite i dependhyllan om det finns något sådant att finna där.
Fick en fin lapp i morse så nu har jag packat ner den i jackan tillsammans med min polaroidbild på mina två hjärtan. N and the minidog!
Jag nojar lite över att jag kommer sakna min hund när jag är borta men J har ju för tusan två barn! Jag kanske ska sluta vara en tönt och, ja ha lite perspektiv? Hahaha! Yeah right!
Det är nog bra att vi drar iväg ett tag, lämnar lite utrymme och plats till alla andra här i stan. Storstan.

S, J & A!

Hoppas på fortsatt fint väder idag så kanske
det blir en favoriter i repris!

Fattar ni hur jävla skönt det ska bli?!

Nu är det mindre än 36h kvar tills vi far!
Jag, bästa sillen Johanna och våran Annelie lämnar Sverige och intar Rhodos! Det kommer bli så skönt att jag inte med ord kan förklara hur mycket jag längtar. Min kropp vill så desperat gärna ligga där i solen på stranden och få vila sig. Som min kropp ska få vila sig på dagarna! och hjärnan jobba, den switchar vi det och låter hjörnan vila och kroppen festa! :D Mohahahaha! Min enda mening under dagarna, och kvällarna, kommer vara "Vart är min drink" haha ;) Nä, men en och annan kommer nog slinka ner. Hur ligger man annars vid poolen? ;D
Men det ska erkännas att jag kommer sakna mina hjärtan som blir kvar i Sverige. Sonic-älsklingen ska bo med pappa så jag VET ju att han kommer ha det bra men det hjälper ju inte saknade. Klart jag kommer saknar älskling nr 2 med, men han sköter ju sig själv så han får bo kvar hos sig själv. med katterna :)
När jag pratade med mamma och jag sa vilka vi var som skulle åka sa hon "Är det NI TRE som ska åka!! Stackars greker", vi kommer tydligen prata ihjäl de stackars grekerna.
Nu kom jag på varför jag inte kommer sakna N så mycket, han är ju grek. Jag kommer ju se han i varje karl på den där ön - right? :)

Vet ni när jag duschade mitt hår på riktigt senast? Lördags! Nu är det dags! Snabbt ska det gå för strax börjar fruarna och det får jag inte missa! N kommer och hämtar mig så far vi hem (till honom), fikar kvällsfika och ser klart fruarna där!


JAG KOMMER INTE BLI BRUN MEN JAG KOMMER I ALLA FALL BLI MINDRE BLEEEEEK!!!


Puss och kram och hej!

Im awesome!

Oh ny god! Nu är jag trött! Att jag någonsin tidigare har påstått att jag varit trött framgår mest som ett skämt i jämförelse! Jag somnade 5:30 och klockan ringde 9:30 idag, vaknade dock innan den började plinga om en ny morgon. Man kan väl säga att jag inte sov igår utan bara har sovit lite kort den här morgonen. Såg en bekant facebooka att hon nyss hade vakna och skulle ut på morgoncardio, då hade jag precis lagt mig, typ: :P Har fått mat i magen nu och ska bara koka lite mer kaffe innan jag ska tillbaka till Komvux och göra ett nationellt prov i Engelska B. Jag kommer somna när jag ska skriva uppsatsen. Tjohoooooooo! Btw, Johanna Larsson är VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS!

Burn baby burn!

Jag är yr i hela huvudet av all koffein och allt socker. Burn var min bästa kompis denna natt! Jag är klar med den största delen i mitt paper som handlar om hurvidare män och kvinnor har samma villkor i deras ledarskap, kul va? Du blir så jävla sugen på att läsa mitt paper va? Fy fan, jag skulle dö som lärare. Nästa rubrik heter för tillfället "Teknologins effekter på utbilningen i arbetslivet", men jag kanske döper om den till "Indier är små och jobbar billigt och bra" men det kan uppfattas rasistiskt och det är ju dumt, vill inte kopplas ihop med sd, jag gillar ju centern. Fattar ju alla, Maud är ju sötast. Lätt sötare än Jimmie. Alla gånger sötare än Mona. Usch tänk om det här fastnar på internetet som hasch i hjärnan eller tuggummi under skorna och någon hittar det om 5 år när jag är smart och klar med plugget, då kanske jag får vara med i aftonbladet när jag får sparken från någon skola där jag precis har fått en kuratortjänst på 50%. Vore ju skoj. Tur att jag har min stresshanteringskurs som jag driver att falla tillbaka på, eller ja, en rik man. Ska du bli rik? Häpp, satsar på den där stresskursen ist då.

Jag har gjort ett "mixed tape" på min spotifylista, och nu ska jag komma igång igen med Teenage dream!


YOU MAKE ME FEEL LIKE I LIVE IN A TEENAGE DREAM THE WAY YOU TURN ME ON! I CAN'T SLEEP LET'S RUN AWAY AND DON'T NEVER LOOK BACK, DON'T NEVER LOOK BACK! MY HEART STOPS WHEN YOU LOOK AT ME. JUST ONE TOUCH NOW BABY I BELIVE THIS IS REAL SO TAKE A CHANCE AND DON'T NEVER LOOK BACK, DON'T NEVER LOOK BACK!

YYYOOOOOUUUUUUUU MAKE ME FEEL LIKE I LIVE

THIS IS REALJepp jag är typ 12 år. Helt rätt!

Stupid dog!

Idag handlar allt bara om att plugga. Plugga, plugga. Men handlar mina dagar någonsin om någonting annat nu? Idag har jag läst fler sidor i min stora fina bok, okej det är inte min det är faktiskt Mittuniversitetets biblioteks bok, som konstigt nog är lättare att förstå än vad de flesta andra böckerna har varit, fast den här är på engelska! Jag trodde att det skulle bli en riktigt utmaning men med googles helt jäkla FANTASTISKA översättningstjänst så är det ju en barnlek. Inte nog med att jag kan översätta ett ord bara jag kan skriva in hela meningar och få en ganska korrekt översättning så jag verkligen kan förstå sammanhanget om det är någon mening som är lite väl klurig. Underbart. Jag älskar Google. Så mycket att jag tror jag måste köpa någon av deras produkter. En Android-telefon kanske? Nej justja, en sån har jag ju!

Fick höra något idag jag knappt kan förstå!
Person 1 - Skaffa en iPhone då?
Person 2 - Nej den är för stor.
P1 & P2 fortsätter prata medans min hjärna försöker bearbeta den här informationen.
P1 - Blahablaha blaaah.
P2 - Blahbajs.
Jag - Vänta, för stort? Telefoner kan inte bli för stora. Jag vill alltid ha större!
I vilken värld kan en telefon bli för stor? Jag hörde nå argument om att det viktiga är att man kan ringa och sms med den. Förstår det här lika lite som att den kan vara för stor. Om inte mobiltelefonen kan sköta mitt liv åt mig är den inte mig värdig, och det borde var allas uppfattning om deras mobiler. Men jag antar att det är ett tecken på extrem ålderdom då man kan ha en för stor telefon, och man anser att man endast behöver ringa och sms från den. Möjligen enklare surf och Spotify.
P1 - Aha, så storleken har betydelse?
Jag - Niklas nu pratar vi om telefoner!

Samtalet ägde rum då jag och Niklas (+ Sonic, så klart) tog en kort höstpromenad på en så där nätta två timmar. Det var kallt men fint ute, sånt där underbart höstväder och det ser ut som om hela världen har exploderat i färg. Jag älskar hösten.
Niklas visade sin aktiverade och laddade iPad idag. Nu funkar vlc-spelaren i dom så man kan kika på filmer och serier, så från att vara en ganska världelös men lite skojig pryl så har den ju blivit skitbra! Förlåt, tokbra! Så självklart avundas jag alla som har en sådan. Ge en gärna till mig. Plus att den var mycket snyggare än vad jag trodde att den skulle vara. Hm. Inte bitter, jag får säkert leka med den imorgon! Se ett avsnitt How I met your mother i sängen om jag har tur. Flirt? ;)

Nej nu lär jag nog börja skriva på mitt Paper om jag ska bli klar i natt. Så jag får sova. Så jag är vaken när jag har engelska. Hur ser lärare på kaffe i lektionssalar? Som något bra va? Jag får lite ångest om jag måste plugga och inte inta koffein i lite osunda mängder. Mmmh, kaffe.
Sonic är inte alltid så smidig. Han har hela dagen velat ligga uppe på bordet
med alla mina studieböcker och strunt. Som ni ser så är det inte nog
med att faktiskt på sova på bordet utan också i boken.
Och så här charmig är jag idag!
Tur att Sonic älskar sin matte
hur jag än ser ut.
Vocationalism

Kan inte google översätta, eller någon annan sida heller men det varkar ha något med att yrket är viktigt? Problemet är att typ hela texten jag läser handlar om denna "vocationalism". Jag är trött på att alla dessa förskare och författare hittar på egna ord. DET ÄR INTE OK! Okej att Barney Stinson gör det när han söker jobb och vad han nu gör egentligen, men det här är inte okej! Jag förstår förvånandsvärt mycket i min astjocka bok som det står "Oxford" med stora bokstäver på. Det är fyra författare till boken, dom har lyckats klämma in 1182 sidor i den och ord som skulle räcka i en evighet, även om inte alla ord är riktiga ord då, som sagt. En av författarna jobbar på Oxford dom andra på en massa andra universitet. Dom verkar smarta. Kanske är det så att om man är tillräckligt smart så får man hitta på egna ord?

Och ja.. Det är lördag. Jag sitter och tänker på att utbildning verkar vara viktigt i hela världen pga det där ordet samtidigt som jag hör Marshall Eriksen sjunga "Studying law. Making a responsible choice for my future. On a Friday night... Being a lawyer had better be awesome".
Jag hoppas att vad jag än ska bli kommer bli awesome. Kurator, kanske?

Nu måste jag lägga ner det här, dra på mig partystrassen och bli party-awesome för strax kommer tjejerna! Johanna den spinkige ska leta kläder som hon kan ha och jag ska försöka göra mitt blonda skämt till hår till något snyggt! Annelie är nog redo och läcker redan! Förfesten blir hos söta syster Suzanne. Hon är kanske mer snygg än söt.. Ja.


It's gonna be legendary!

Jo och justja. Niklas har köpt en iPad. GRYMT! :D Jag såg den idag. Tog på den. Den var inte aktiverad så jag tog lite mer på den. Kikade på Applepåsen och tänkte att en sån skulle man ha. Såg ut som en gammal gympapåse. Cool. Jag skulle gå runt och se cool ut med den. Se ut som en människa som äger apple-prylar. Jag äger en. Faktiskt. En liten, pyttepytteliten iPod shuffle som är helt fantasiskt när man hänger på stranden eller far utomlands och hänger på stranden där. Den ska med nästa vecka. Men Niklas har en iPad. Och en iPhone 4. Och en iMac. Mitt högra öga rycker.

Spännande!

Blottar från mobilen så det här kan komma att se ut lite hur som. Sitter hos Johanna med Jordan som sällskap i soffan och tittar på Idol. Tittarnas val kvar. Olle? Men Jaaaaa!! Det blir en höst (hoppas jag) med en härlig röst! Nu menar jag hans dialekt. Sen sjunger han ju bra också! :) Okej, sen ser han ju jävligt bra ut också! ;) Påtala om snyggingar så längtar jag jättemycket till imorgon! <3

Spännande!

Blottar från mobilen så det här kan komma att se ut lite hur som. Sitter hos Johanna med Jordan som sällskap i soffan och tittar på Idol. Tittarnas val kvar. Olle?
RSS 2.0