Trodde hon var gravid - var bara stressad.

Vet ni av att jag har hällt ganska hårt på vad jag har ätit den senaste tiden. Jag ska ju ha den där klänningen imorgon. Nu har jag ägglossning. Det gör ont! Men fuck that, ont av sånt har jag haft i många år. Värre är att magen sväller!!!!!! Fattar ni? Jag kommer se gravid ut eller nått. Fan. Jävla piss!! Hoppas på att det ska vara bättre imorgon. Annars lär jagkommapånågot... Åter till att skapa en naturlig skönhet. Håret jobbas det på nu. Naturligt såklart.

Därför tänker Sarah lämna pojkvännen - kaffemaskinen vann hennes kärlek!

Jag vet att jag är det ofta men nu är jag så där måste sova i min säng trött. Är det andra dagen jag sover hemma nu, eller är det tredje? Jo nog är det tredje! Så självständigt! Saknar min kaffemaskin. Haha. Det är den jag saknar! inte en varm och gosig karl i sängen. Nej jag saknar att vakna och slå på kaffemaskinen. Måste ta hem den. Måste få ett ställe att bo på. Ett boende, som i inte flera.
Anledning till plötsligt panikbehov av ett boende; intensiv längtan efter kaffemaskin. 

Framtiden väntar med ett hus. 
Nutidens-Sarah ska testa nyårs-outfiten med nyinköpta stay-upsen. 

Imorgon är det jobb. Jag saknar mina jobbarkompisar. Ska krama extra mycket på dom imorgon. Min Stjärna och min äkta man. Fina Lisorna. Och världens bästa Cecilia.


Gud vad jag är trött.

Ny superinsekt upptäkt i Sverige - Tänkidusbloggidus!

Jag har lekt lyxhhustru idag nrä jag jobbade som städerska. Fixade garderoben. Inte hos mig, är ni tokig?
Städade i svarta tajts, vart tajt linne och mina skor jag ska ha på nyår. Måste ju träna. Drack skumpa till städet. Det får man inte göra när jag jobbar med att städa på mitt riktiga jobb. Nu ser jag visst smart ut om jag var insekt. Tänkidusbloggidus. Johanna, vem annars?

Jag har käkat hos Annelie, kikat på film, druckit vin. Johanna luktar i mitt hår som besatt. Violschampoo. Ibland funderar jag på hur hennes psykiskahälsa egentligen ligger till. Hon måste ha blivit tappad när hon var liten. Niklas?

Matskräckchocken!

Fy tusan va jag är trött nu! Det var tydligen stora köttbitar vi åt. Jag tyckte det tog tid att käka. Jag har så dålig koll på hur mycket mycket kött är.
Nu är det filmmys med Annelie. Kaffe först, vin sen!

Har du ingen outfit till nyår? Tränger julkilorna i nya klänningen? - Då är det dags att få panik!

Dom här skorna har jag fått låna av en mycket snäll kusin till nyår! Visst är dom fina! Har bara ett litet litet obetydligt problem med dom. Kan ni gissa vad? Det är lite som när jag inte kunde ringa från min mobil.. Jag kan inte gå i dom. Så bra. Jag måste träna lite. På att gå alltså. 24år gammal/ung.
Bilden under är vad jag lyckades få på bild av min klänning just nu. Svart med strasstenar över hela! Hittade på bikboks rea i våras tror jag det var. 75kr!
Imorgon lär jag inhandla svarta stumpbyxor eller stay-ups. 






Uhm.. Ja annars går jag på mitt livs första medvetna "diet", dvs jag panikundviker onödiga kolhydrater så jag ska se så bra ut som möjligt i klänningen! Den är tajt! Det betyder att jag inte käkar godis. Jag!!(?) Galet. Inte chips, inte kakor inte nått. Sallad och kyckling. Fil, frukt, bär knäckebröd. Det är det jag äter. Det håller i sig den här veckan sen fan ska de ätas ostkrokar! Men vet ni.. jag är nästan aldrig hungrig annars, kanske inte så konstigt med tanke på mitt ständiga småätande av godis.. but still. Nu är jag hungrig jämt och äter bara en massa mat och norrländskt fika*. Det kanske verkar knasigt men jag tycker det är underbart! Känns normalt. 


*Norrländskt fika skiljer sig från sydligare orters fika. Vi fikar mackor och typ frukostgrejer, medan de längre ner käkar bullar och saft till fika.

Teknikkedjorna skräckbluffar under mellandagsrean - satsa på klädloppis i början av nästa år istället och spara tusenlappar!

Det blev lite mer kläder. Kände igår när jag fick på mig sånt jag faktiskt kan ha att det var dags att fixa garderoben! Johanna lider av samma problem. Allt är för stort! Lyxproblem. Hittade ljusa jeansleggings, jag hoppas att dom är lika som mina mörka för dom ser verkligen ut som jeans! En jeansskjorta ska väl behövas i sommar med(?). Klänningen har jag pillat på i butik och kollat in många gånger på hm's hemsida många gånger, nu var den på rea! Allt jag har köpt var på rea! Haha. Skorna var så söta så dom fick komma och bo hos mig med.
Och jag vet, jag har så mycket skor. Nu är tanken så att jag och Johanna (kanske att Annelie också skulle vara med) tänkte ha hemmaloppis (kläder och skor) första helgen nästa år! Allt sånt som vi inte använder längre (eller kanske aldrig har använt) ska bort! Priserna är inte satta men det blir nog mellan 1kr och 50kr! Ni kan ju gissa att det blir en hel del skor!
Treggings - Ljus denimblåSkjorta - Mörk denimblåKlänning - PuderbeigeSkor - Puderrosa

Tog a-fil - istället för knark.

Nu har jag mitt knark. Jag åt massor av a-fil, blåbär och sedan chansade jag på att banan var bra med! Så nu är allt lugnt och fint i magen. Nu dricker jag kaffe, smart va? Haha. Jag känner mig förlamad av trötthet. Fattar inte hur jag tog mig upp ur sängen alls idag. Jag somnade på mitt ansikte igår i sängen. 
Mamma kaffemaskinen är fantastisk! 
Örhängena ska vara på g. 
Tågbiljett är bokad. 
Min hund är inte skotträdd eftersom jag till skillnad från många andra är smart. Stundvis. Jag var förra nyåret iaf.


Jag måste nog lägga mig i soffan en stund innan jag orkar göra något mer nu
Tänk att klockan bara är strax efter tio. På en timme har jag;
Tagit mig upp
Tvättat mig, borsta tänderna och klätt på mig.
Lämnat Sonic på hunddagis.
Postat paket.
Handlat mjölk och kattmat.
Gått till Niklas.
Surfat, bryggt kaffe, fixat lite frukost (hå'brö'macka)
Tänk att klockan bara är strax efter tio. På en timme har jag;
Tagit mig upp
Tvättat mig, borsta tänderna och klätt på mig.
Lämnat Sonic på hunddagis.
Postat paket.
Handlat mjölk och kattmat.
Gått till Niklas.
Surfat, bryggt kaffe, fixat lite frukost (hå'brö'macka)

Blogg-Sarahs lugnor frät bort i mystisk sjukdom - räddningen fanns mindre än 2m ifrån henne.

Jag hittade massor men nya kläder! Som jag kan ha! Underbart. Nu ska ALLT som jag inte kan ha BORT!
Just nu skiter jag förvisso helt i kläderna för jag har magkatarr och min jäkla medicin ligger hemma hos Niklas. Som visst sover. Min mobilladdare ligger också där. Jag har ingen mobil. Det här är inte alls saker som gör att jag stressar upp mig till gränsen att jag börjar gråta. Jag är inte bitter eller irriterad på att jag inte kom ihåg att packa ner det när jag gick idag. Jag har inte alls så jävla ont i magen nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen eller magsyra upp i halsen så det känns som att lungorna ska frätas bort. Inte alls. Så jävla mycket är det så! Inte heller kan jag ju få tag i folk jag behöver få tag i. Blir det inte bättre så funderar jag på att ta nyckel som av ett under hamnade i fickan istället för i postinkastet i morse. Så jag kommer ju in till Niklas. Grejerna ligger i hallen. Jag stod där utanför, kanske 1,5m från det jag behövde som mest.
FAN!


Nu fick jag igång en mobiljävel iaf. Men det är inte den jag behöver mest. Gaaah!

Bloggerska nertrampad på mellandagsrea. Frågan alla nu ställer sig - vem får kaffemaskinen?

God morgon!
Idag börjar dom flesta efter julledigheten men jag tänker ta en dag till! Allt jag kan göra idag kan jag skjuta upp till imorgon! Jag är så bäst på det så ni fattar inte! 
Vaknade sju idag, låg i sängen till åtta då jag orkade ta upp Jenna Jameson boken och läsa vidare. Hon är så snygg att jag blir sur på henne. Jag blir lixom lite svartsjuk. Normalt. Inte för att hon varit porris utan för att hon är så jävla snygg!

Smuttar på kaffet nu som jag kanske ska svepa så jag hinner i tid. Snart dags att möta upp Johanna och göra som alla andra puckon och fara in på mellandagsrea! Hoppas att det är lite mindre folk så här en måndag fm!

I nästa inlägg kan jag nog lägga upp bilden på de årliga snöänglarna jag och Jens gjorde på juldagen.

Ibland är livet så jävla orättvist att inte ens en Aftonbladetrubrik funkar! - och ibland löser det sig!

Har haft en jättebra juldag och än är den inte slut. En broder Andersson tänkte visst hålla fast vid traditionen i år och göra snöänglar. Alltså jag är inte bitter för förra året. Visste att jag blivit dichad för en tjej men jag trodde det var svartsjuka men nu visade det sig att det var visst liggpotential. Vet inte hur mycket bättre det var.

Jag tappade mina Swarovski-örhängen idag. Jag gröt och var sur och tyckte livet kunde ta slut ett tag där. Allt var bara så orättvist! Jag har världens bästa pojkvän så han har ordnat förlusten. Det ska komma nya. 
Nej han masstillverkas inte och jag vill inte byta bort honom. Han är bäst! Ingen protest! :P


Nu är det dags att gå om jag ska hinna!

Skräckens jul - Ung kvinna gick i sömnen medan pojkvännen vaknade i koma.

God morgon!
Det är bara jag och katterna som är "vakna". Niklas ligger nog i sitt vakna komaläge och jag känner mig som att jag sover men är vaken. Seg i huvudet.
Har inget att skriva. Konstaterar ännu en gång att mina händer ser äldre ut än vad dom gjorde för något år sedan.

Dom ser använda ut. Jag gillar det. Tror jag. Vill ju inte se ut som sexton.

Jag är nöjd med min rubriksättnings so far. Aftonbladet det är bara att höra av sig till [email protected] om ni vill anställa mig! Eller ringa, jag finns på hitta.se

Pojkvän lämnade flickvän ensam på julafton - för en annan tjej. Den unga kvinnan säger att hon uppmuntrat beslutet.

Nu är jag hemma igen efter mycket julmys. Tänk att man kan mysa så att man blir alldeles slut! Eller hemma.  Jag vet snart inte vart hemma är, allt är hemma. Hemma hos min lägenhet, hemma hos Niklas, hemma hos Johanna, hemma hos mamma. Jag är hemma hos Niklas iaf. Själv. Eller med två katter och en hund. Kom precis på att mina allergipiller ligger hemma i min lägenhet, toppen. Har Bricanylen iaf. Niklas är hos bästis Fröken C.

Fick massor av julklappar idag med. Bästa julklappen (efter örhängena) är "friendship"-ringer som jag fick av Johanna. Testar den nu och känner efter om det är rätt storlek. Hon kunde ha sin som jag och Niklas köpte på världens sämsta guldbutik. Kärringar. Den passade, hon blev jätteglad och vela inte byta. Vi köpte en som det är gravyr utanpå. Jordan Nikolina står det på den.

Nu ska jag bada. Jag kommer somna i badet.
Nä, det är dumt. Ska ta en öl med. Innis and gunn rum cask. Yes, that's right jag äger en sån.
Imorgon är det julmiddag hos världens bästa Affe & Monica - jag längtar!


p.s. kaffet var supergott. 






Heart Rosaline Pierced Earrings

Ung kvinna nära att ryka med - i bortskämdhet!

God jul!! Sitter i soffan med Niklas, han slår in Fröken C's julklapp. Jag har fått min :) Jag ska erkänna att jag släppte någon tår när jag öppnade mitt, jag fick mina efterlängtade Swarovski-örhängen! Idag väntar en mysig, lugn julafton. Tack mig själv för det. Och tack Bodil och Kenneth. Öron är snälla som låter mig vara med på deras familjejul! Nu ska jag fixa kaffe, för jag fick en kapselmaskin av världens bästa mamma igår! Ska bara välja kaffe, hihi :) Fick massor av fina saker igår (min familj fick fira igår, mamma och Suz jobbar idag)

Idé så bra att hon får nobelpriset - i fantasivärlden!

Jag har en ny idé för rubriksättningen, jag ska köra på aftonbladetrubriker, stört dåliga, överdrivna och lite för många såna här tecken -. Jepp!

Supergranne M räddar tjej - från dödsniten!

Jag lyckas ju jag! Tur att jag har en supergranne! Inte idioten under mig utan Granne M som bor bredvid mig! Jag sitter och pysslar lite och lyckas stämpla fast en nit (se bilden under) i fingret på mig själv. Klant! Jag försökte få ut den men kände att den bara satte sig djupare då. Funderade på om jag skulle vänta på att Niklas kommer hit. Tänkte vidare på det en stund och kom fram till att det skulle göra för ont att vänta. Kom sen på att jag visst kan ringa på hos Granne M för lite hjälp. Tror ni han blev lite förvånad eller? Där står jag, halv tio, med en nitpryl i fingret och vill ha lite hjälp. Haha! Fingret klarade sig helskinnat! Kom så lite blod det kan komma utan att inte komma nått alls. 
Sa sen att jag väntar på Niklas som ska göra mig sällis upp till vinden eftersom jag tror att det bor spöken och mördare där. Granne M trodde inte att det fanns något av det där och sa att om jag vela upp där någon annan gång var det bara att ringa på så skulle han beskydda mig om det kom något spöke eller mördare. Jag hade tänkt tanken faktiskt men tyckte det verkade lite för stört att ringa på och be att bli skyddad för dessa farligheter, till och med för att vara jag. 





Vad har du gjort idag? Jag har handskas med "intressanta" människor.

Idag köpte jag två bh:ar för 199kr på Cubus, hon var nog ny hon som tog betalt. Jag hoppas hon var ny. Jag ångrade mig när jag hittade bh och tre trosor på rea för 140kr på hm!! TJOHO! Tack mamma! Julklapp! :D Lämnade tillbaka cubusgrejerna, till samma tjej som jag för 10min har köpt av. Hon kan inte. Hennes kollega som nyss stått och pratat i telefon med sin kompis eller nått istället för att hjälpa kunderna i kön, kom och hjälpte till. Snällt så. 
Hade en fruktansvärd upplevelse i en butik i stan idag, kan inget säga om det för det är lite julklappsrelaterat. Men människorna som jobbar där var hemska. Jag hoppas lite att dom får en dålig jul. Dom tänkte ju förstöra för mig. Töntar. Jag och Niklas vann! haha. 

Annars ha jag städat i 2-2,5h idag. Inte hos mig själv. Haha! Lätt värt det! Ganska rogivande. Jag är störd.
Imorgon är det skolavslutning för Jordan! Hans första riktiga!! (Tycker jag då som är kvar i stenåldern när man började skolan vid sju års ålder) Sen är det jobb!


Oj vad mycket klockan är. Kom älskling nu sover vi en stund.

En bild säger mer än tusen ord, det här måste bli mycket då!

Det här var min dag igår.
plus en puss.



Det fulaste marmorbordet ever! Hittat på Ånyo, såklart.



Johannas avlopp behövde rensas, alla resurser sattes in!









Med fantastisk tajming så tog avloppskillarna sina slangar och gick
precis när vi skulle börja klä granen, hela familjen!
MYS



Jag försökte hålla intresset av julgranspyntning vid liv i Jordan, men 
tv-spelet vann! 



Så här fin kommer Nikolina vara på julafton. Ganska nöjd tjej när allt
hon ska ha på sig är rosa och hälften glittrar!






spontant avslutades kvällen hos Louise och en tur ner på åttan. 
Mäkta koncentration för att tända en tändsticka.
Gick ungefär lika bra för Big Brother-Mimma!

Jag kanske är lik Nour?

Jag borde vara så jäkla trött nu.
Det var meningen att det skulle bli en lugn och tidig kväller idag. Jag skulle till Niklas och krypa ner där jag trivs som allra bäst. Jag blev kvar hos kusin halva kvällen och natten. Jag besökte det beryktade eightball, "åttan". Det satt tjocka, fulla, konstiga, dryga ladies där. En an dom fick höra att hon var lik en komiker, hennes svar var "Jag hoppas inte hon är tjock"..!! Troligen då! Sen rabblade hon upp kvinnliga komiker, Nour kanske hon var lik? Herregud. Hon var full hon. Blek, fet full och ful i typ 40års åldern kanske, och hon tror hon är lik Nour?

Favorithalsbandet för tillfället hittade en ny äger idag. Ska leta nytt imorgon. 
Längtar till imorgon efter 4. Massor av mys. Kan man vara så här kär?

Mys, vin, glögg, pynta gran, vad mer?

Oväntad dag. Jag har fixar det mesta jag skulle. Hängt med bästa sillen och klätt granen med underbaraste barnen! Så mysigt!

Nu sitter jag hos kusinvitamin Louise med andra kusin Linn och en bunt människor vars bloggar jag nästan dagligen läser och en människa som är öppet homosexuell (whaaaaaaaaaaaaaaaaaaat???!!!!! I KNOW!!!!) och sökt till Big Brother, hon inte jag. Sorry jag vet jag skulle söka men det var för avancerat!

Nu mer vin och titta på en fin tjej.

PS jag har hittat nyårsskorna jag ska låna av Louise!

Skit billigt!

Vad gör jag uppe fort farande? Jo visst ja jag packar tradera paket som jag ska posta i morgon! Det är så ruskigt roligt att kolla så alla har betalat osv osv osv. Tänkte se en Julia Roberts film och äta pop corn men nu blir det bara pop corn, kanske tar filmen i morgon. 

Vet ni? Det är skit jobbigt att sär skriva. Jätte jobbigt. Jag måste anstränga mig, så hur kan folk göra det hela dagarn?! 





Bild hittade på google.com, typ.

Som vanligt har jag rätt och andra fel.

"Jag hoppas att den döde på Bryggargatan leder till att vi frågar oss varför han blev så fruktansvärt frustrerad, vad vårt sätt att leva och ose, i Sverige, i Europa, gör med våra medmänniskor; vår utestängning, arbetslösheten, rasismen, vårt deltagande i kriget i Afghanistan, vi som en gång hade den underbara idén om att vara och förbli neutrala.
Han har ju faktiskt inte dödat någon annan än sig själv. Han borde vara värd en mässa, som talar i en helt annan tonart än mediekoreografin."

Tydligen har Maria-Pia Boëthius skrivit detta i en krönika. Varför är vissa människor så dum i huvudet frågar jag mig. Jag tänker inte fråga mig varför han var frustrerad, eller varför han inte tyckte om att vara arbetslös om han nu var det.. Det måste verkligen vara så hemskt att komma till Europa och Sverige, fruktansvärt måste det vara. Utestängningen vi bedriver här, vi som inte kan sjunga Idas sommarvisa för att det kan vekar stötande och kanske lite för svenskt. Klart, jag skulle känna mig ganska utpekad om folk inte kunde fortsätta med sina traditioner för att dom trodde att jag kanske kunde känna mig stött, så där har hon ju en poäng. Fast det borde kanske heta utpekning.

Katastrofkaka

Har försökt baka en kaka, det gick inte alls bra! Förra gången blev den kanon men nu blev det bara katastrof av det!
Den blev rinnig hur mycket jag än gräddade den. 

Fan det var läskigt igår.
Skrämmer mig idag.

I'm blue, i'm didabadida.

Jag har varit dålig på att blogga nu. Insnöad kan man väl minst säga att vi är här i Sandviken. Går ju knappt att ta sig någonstans nu, så mycket snö! 

Igår var en omtumlande dag. Konstig. Först var jag jättetrött och låg. Sov i Niklas knä i en timme. Vaknade. Vi spelade Sanningen eller Konsekvens, kortlek han hade. Det var roligt! Jag blev målad med läppstift av han, jag blev inte vacker! Fick veta en massa roliga saker! 

Idag känner jag med nere igen. Ingen aning om varför. 
Jag vill verkligen följa med Niklas och Fröken C till Sundsvall på nyår, men vet inte om jag kan. Jag vill kunna! Så det så! Hoppas att det löser sig på nå vis.

Nu blev jag på dåligt humör, jag som var så glad.

Jag har en pappa som bråkar på mig som en 10åring för att jag inte vill fira jul "hemma" i år. 
Hemma betyder en stund hos mamma, en stund hos pappa en stund någon annanstans och ingenstans där jag faktiskt vill vara eller mår bra. Jag står fast vid att jag VÄGRAR fara runt hela stan bara för att man ska fira jul ihop med hela sin familj. Jag kan inte behöva åka och hälsa på bara för att jag får dåligt samvete av hans gnäll. Ska det vara så svårt att få ta det lugnt en jul? Tydligen. Tydligen har man inte rätt att få göra som man vill.

Det är så jävla bra att inte fattar inte hur bra jag har det!

"Hur är det?"
"Det är bara absolut jättebra, tack!"

Hur skulle det kunna vara någonting annat? Jag vaknar bredvid en människa jag älskar, med en hund liggandes vid fötterna. Får mysa runt och ha lite snabbfrukost med min älskling innan jag går till jobbet. På jobbet låter alla jätteglada när jag kommer, Stjärnan till och med kom fram springandes och gav mig en stor kram! Stor grötfrukost med massor av beröm till alla som jobbar hos oss från chefen. Fick en trisslott för att jag har klarat legkoll. Ingen vinst. Jag tyckte jag skulle få vinst för hur bra motivation skulle inte det här va -> Klarade legkoll, fick 10miljoner! <-
Hur skulle det inte kunna vara helt underbart bra då?! Älskar livet som det är nu!
Kommer hem och det väntar söta meddelande från fb från my love. 
Tänk att det blev så här.

Nu ska jag käka micrad pizza som blev kvar från myskvällen med tjejerna!

It takes a fool to remain sane.

Jag är nöjd, jag är klar! Jag vette tusan vad det blev av det där men säkert nog att få ett godkänt. 
Jag är tokyr i huvudet! Dumt nog har jag suttit i soffan och skrivit allt, den här gången med datorn på rumsbordet iaf! Men jag kan ju säga att ryggen känns av.

Hade hoppats på att få sova i den där supermjuka sängen med den där supermysiga karln i, men den där karln har nog redan somnat dessvärre.

Tycker själv att jag har varit jätteduktig idag! Läst galet mycket kurslitteratur och skrivit ett paper på 960 ord. Kanske ni tror att jag gick upp långt innan gryning och började med detta. Icke. Sov tills det blev ljust, käkade frukost i lugnt och ro, gick in till stan och fikade med syster Suz, har hunnit haft flera medellånga telefonsamtal och varit hundägare och ätit mat. Dessutom slösurfat och bloggat. Mohaha! Awesome, får vi väl se om det blev.

Det står lite still i huvudet..

Det står lite still i huvudet nu. Lyssnar på Melissa Horn för att pausa en stund i mitt superrace i skrivning av ett paper. Jag är fortfarande fast besluten att bli klart klockan 21. Då ska jag vara klar!
900 ord satsar jag på. Typ 250 ord kvar till det. 

Jag ska belönas för detta!

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

"Du är en saga för god för att vara sann
det är en saga i sig att vi funnit varann
vi kunde lika gärna
aldrig nånsin mötts
eller var vårt möte
redan bestämt långt innan vi fötts"

Jag håller tiden mycket bra tycker jag. Jag skulle vara klar med läsningen vid 18, var klar ganska nyss typ 18:15! Ska skriva till klockan nio, då SKA jag vara klar! Absolut senast. Jag hoppas det går snabbare.
Måste fixa lite käk, värma en låda med biffar, ris och sås och undertiden lyssnar jag på lite Lisa Ekdahl. Vilket fick mig att tänka på Lisa, min fina Lisa. Måste nog slänga i hennes platta i datorn och lyssna en stund innan jag skriver.

Plugga hardcore style!

Gud. Vad är det med mig och teknik. Nu är datorn stöd med. Högerklickar när jag vänsterklickar. Vilket skämt.

Jag sitter och pluggar, det är lite långtråkigt idag. Intressant men långtråkigt och extremt omotiverad fast jag har en deadline och en framfantiserad belöning om jag blir klart inte allt för sent idag. Det som gör mig omotiverad är det faktum att Lennart Svensson skriver som en kratta och uppenbarligen inte haft något som korrekturläst han text innan den har tryckts i en bok. En bok som heter Introduktion till pedagogik. Jag roas lite av hur dåliga många av dom här grundpedagogböckerna faktiskt är. 

Framtida mål:
När jag blir smart och färdigutbildad ska jag skriva en bok som går att:
1. Förstå språket.
2. Läsa utan att behöva upprepa meningarna pga att författarna lider av enorma kunskapsbrister i hur man bygger upp en svensk mening på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt.
3. Inte missbruka kommatecken.

"Vad detta innehåll är, är en en omfattande fråga, som här endast skall beröras kort, med hänvisning till hur vi brukar tala om detta innehåll".

Ska byta bok nu. Klok så jag.
ps vill påpeka att man faktiskt får skriva hur man vill i en blogg. Undantag, felstavingar och medvetna felstavningar, särskrivningar. Om jag skulle råka göra det får ni gärna rätta mig!






Ursäkta men jag är så jävla awesome! Jag har skrivit en inledning till mitt paper lite fritt igår, bara på känn så där. Saker som dök upp i huvudet. Sitter nu och läser min superbok på engelska, som Oxford university press har publicerat. Smarta människor alltså. Lite samlade uppsatser och verk. Tror ni inte att jag hittar en text som påminner mycket starkt om min inledning?! Så fucking awesome!

Vad ska jag göra nu, det kliar i kroppen

Imorgon klockan 15:00 har jag deadline på mitt paper. Jag borde nog plugga mer. Jag borde inte gå ner till Aldos och fika frukost med syster Suz, men det gör jag ändå. Jag får säkert sitta halva natten och skriva. Nä. Jag känner att jag har ganska bra koll. Jag är besviken på vad vi läser men det är väl för det är grundkursen. Jag är trött på den nu. Jag vill ha lite mer utmaning. Det ska bli spännande när jag får freedback på senaste uppgifterna. Är jag ett geni eller inte?

Jag vill ha mer av allt. Eller nått. Hela livet har stått så stilla nu, det behöver hände någonting. Varför är det så för. Vad är det med våran generation som hela tiden måste uppleva någonting nytt. Jag får lite extrapengar i februari. Det kloka säger att jag för en gång skulle borde spara dom till sämre tider men det är ju så tråkigt. Det är ju så mycket roligare att resa, eller tatuera mig som jag gjorde förra året. Jag har ju sagt att jag aldrig någonsin tänker åker till Thailand.. men till och med det kan jag tänka mig ändra på bara jag får göra någonting. Åka bort och ta det lugnt. Haha! Jag är nog inte ensam om att kanske behöva göra någonting annat nu. Stört. Jag var i Grekland i höstas. I Grekland förra våren. Åkte över halva Sverige sommaren innan det om jag inte minns fel. Året före det var det Rom.. Före det var det Egypten. Hunnit både uppåt och neråt i Sverige under den tiden, varit på konserter och dansshower.. Teatrar. Egentligen är det ju någonting varje månad men ändå är det inte nog. Och man kan ju tycka att jag efter det här året ska vilja ha det lugnt och händelselöst runt mig men icke. VAD SKA VI GÖRA?!

Htc desire och tänk dom som har + hd

Ni kan ju omöjligt ha missat mitt problem med att lägga mitt försäkringsärende på mobiltelefonen hos 3. Idag, äntligen! äntligen äntligen fick jag prata med en människa som visste någonting igen! För det är så här att ungefär den miljonte gången jag ringde 3kundtjänsts så fick jag ett nr till 3försäkringar. Vet ni, när man ringer dom kan man lägga försäkringsärendet direkt där! med dom i telefonen. Helt otroligt. Hur kan ingen av alla människor jag pratat med tidigare ha informera mig om detta. Vet dom ens om att den här avdelningen finns? Eller ja dom hör till ett annat företag egentligen men ändå. Varför har ingen gett mig numret tidigare? Han förklarade iaf lite saker jag undrade över, typ om dom tänkte laga allt som är fel i mobilen eller bara skärmen. Varför ger dom mig inte bara en ny för? Jag tänker vara en bitch idag när vi far in. Ska även lämna in mitt modem. 

Annelie har köpt en HTC desire hd. Jag blev lite bitter. Sen taffsade jag på den en hel del sen konstaterade jag att jag knappt kunde hålla i den. Haha. Den var mycket mycket mycket fin. Och stor. Så fin

Mina böcker koooooom!

MINA BÖCKER KOM!!! idag!
Dessutom hemleverans av brevbäraren! paket går inte in i mitt minimala supergamla brevinkast! Så awesome! Slipper jag gå till Enen och hämta dom! Jag är så glad nu!

Kolagodis som fastnar i tänderna.

Nu måste jag starta dagen! Vaknade ganska tidigt men den har varit trög. Som kola.
Borstat Sonic iaf, högen med avtussad päls blev lite stor som Sonic själv. Inte riktigt men det kändes som det! Hoppas jag slipper hitta fler tussar överallt i lägenheten nu! 

Det är lite kallt i min lägenhet. Den ska vara varm. Jag har hittat tre möjliga faktorer till denna kyla!

x Det är bara en fjärdedel av elementet i rummet som funkar.

x Balkongdörren har inte gått att stänga helt.

x En ventil ovanför fönstret har varit öppen tills idag.

Tror ni att det kan ha någon som helst inverkan? Blev så sur och glad när jag hittade ventilen idag. Fan va dumt, det hade ju kunnat vara så mycket varmare så länge! Och balkongdörren var jättelätt att fixa! Dumt att vänta till nu med att ens försöka kika vad som är fel! Jag är inte alltid smart! Elementet i rummet ska luftas snarast. 
Det kommer bli så vaaaaarmt!!!
Inge mer pyjamas, filt, duntäcke och en hund bredvid som värmer. Efter att ha eldat 9 värmeljus i några timmar.

Nu ska jag plugga. Hoppas på post och böcker nu!

När livet är bra

Ikväll har vi haft pizzamys och kikat på Desperate housewives och pratat super tjejiga saker. Vilka planer! 
Jag hoppas böckerna från bibblan kommer imorgon, annars kan man väl säga att jag är lite körd. Eller jag har en resevplan som gör att jag fixar det om böckerna kommer på torsdag fm/lunch. Hur som löser jag det. Det gör jag jämt!

Cola light och godis. En mysig hund. En lång dejt med pojkvännen imorgon. Myst idag med vänner. Kan inte klaga!
<3

Sveriges idé om yttrandefrihet är inte alltid en briljant idé.

"Det är väldigt berikanda att lära känna människor från olika kulturer. Självmordsbombaren mådde säkert inte bra. Tur att inga andra människor blev skadade. Jag lider med hans familj." Fantastisk kommentar från någon töntig chat på Aftonbladet. Herregud. Ja stackars stackars sjkälvmordsbombaren! Det är så jävla synd om honom att jag tycker vi ska hedra hans minne med en direktsänd begravning! Lägga högar med blommor på dödsplatsen, fira hans födelsedag kanske? Han mådde säkert inte bra, ursäkta Anna men är du dum i huvudet? Vem fan bryr sig i hur han mådde när han tänkte förstöra livet för flera hundra familjer precis i julfirandet? och ja, det verkar vara tur och ingenting annat att inga andra människor blev fysiskt skadade. En jävla tur. Men det är klart, han mådde nog inte bra. Suck.


HAN MÅDDE SÄKERT INTE BRA!!! ÅÅÅÅÅÅH!!!!

Jag saknar min mobil! mitt liv.

Jag är så trött på 3 nu att jag blir yr bara jag ska läsa mail jag får från dem. Eller från dem, nu är det från 3försäkringar som egentligen är ett annat företag. Tydligen. Dom skickade med ett frågeformulär om hur jag upplevt servicen för att förbättra deras kundhantering. Om dom skulle börja med att vilja hjälpa deras kunder kanske. Tjejen som ringde från kampanjavdelningen som troligen inte ens sitter hos 3 utan på ett telemarketingföretag var den enda som ens visat vilja att hjälpa mig. Jag har alltid tyckt om 3 nu men är jag bra less på dom! Ska åka in till butiken i Gävle imorgon och skrika lite på dom när jag lämnar in telefon. Okej kanske inte skrika för då lyssnar ingen men arg iaf. Idioter. Mina svar på formuläret är nog dom sämsta dom har fått. 

JAG VILL BARA HA EN FUNGERANDE RIKTIG MOBIL, INGEN STENÅLDERSSKIT SOM MAN BARA KAN RINGA OCH TYP SMSA PÅ!!! jag vill ha mail, appar i tusen, spotify, internet!

Lunchdejt.

Idag är jag likblek med svarta fläckar under ögonen efter en inte så noggrann sminkborttagning igår kväll och en tjejkropp som funkar som den ska. Fan va jag hatar mens. Ja det är äckligt!

Riset står på plattan och kokar. Niklas ringer på dörren. Lunchen väntar.
Det var skittråkigt att städa idag. Åka lite lussekatt och drack julmust för att göra det lite roligare. Det hjälpte föga.

Den efterlängtade julkänslan lyser fortfarande med sin frånvaro!

Jag fick gå på Lucia i kyrkan! Den finaste jag har i mitt liv följde med mig och myste där bland de reserverade bänkraderna. Fick kanonplatser längst fram då inte dom blev fullsatta! 
Det var jättefint i kyrkan, luciatåget och kören var jätteduktiga och allt var så mysigt!
Jag tycker inte riktigt den där julkänslan har kommit än. Den kanske inte alltid kommer när man blir stor? 

Varför kollar jag på nyheterna igen för? Dum idé.
Ska sova strax. Jobba imorgon! 
Önskar jag hade mjölk. Sugen på Oboy. Får bli té.
Sonic vill ut och lukta på löpkiss. Sonic borde sova. 
Han är en kräkhund. Konstigt när han käkar upp en oanvänd tampong! 


Yeah, well.. Peace out!
och godnatt!

Jag vet att jag är på rätt spår!

Jag är duktig och pluggar. Beställt böcker från universitetsbiblioteken, Sundsvall och Östersund tror jag. Jag hoppas båda skickar idag så dom kommer imorgon em eller onsdag fm. Deadline torsdag kl 15:00, paper 1000ord. Det fixar jag lätt. Hoppas på lika lätt som förra gången. Då hängde jag med Johanna och Annelie samtidigt som jag läste och skrev. Haha! Pillade vidare på kvällen hos Niklas efter lite filmmys om jag inte minns fel. 

Målat naglarna röda idag. Det ser fint ut.
Undra när jag senast inte hade nagellack. Jag tycker jag ser sjuk ut utan.

Plugget jag har gjort idag är engelska. Fixa den där presentationen snart kanske. Har iaf bestämt mig för att bara filma och skicka in så det går ju att ordna under jullovet. Det börjar bli drygt att gå till komvux. Att gå i en fysisk skola är nog inte min grej. Jag trivs bra med att bestämma över mina dagar själv, läsa mina böcker och skriva mina papers. Ensamt ibland men det var kung att plugga med Asta. 

Det ekar i mitt huvud, jag tror du är gjort att skriva uppsatser. Bygger mitt självförtroende ganska bra det! Så tack. Det var snällt sagt. Jag tror inte ens du läser. 


Lucia

Jag funderar fortfarande vart "Vad fan hände!?" är. Stör mig på att ingen tycks reagera. Är ni så coola att världen bara fortsätter precis som vanligt? Jag är inte ett dugg cool, jag hade skitsvårt att somna igår. Har inte kunnat prata om annat med Johanna idag. Kollade på alla tevekanaler samtdigt i morse, inte läst någon tidning än. Kollat på säpos direktsända presskonferens. 

Fast jag började dagen med en mugg varm Oboy och Lucia på tv! Sen började Darin sjunga, alternativt bajsa på sig på tvåan så då bytte jag till bombdådet. Jag hoppas på att för första gången gå på Sandvikens lucia i kyrkan ikväll. Håller tummarna. Justja. När jag vaknade i morse och kikade ut genom köksfönstret hos Niklas så var min första reaktion "fan va mörkt det är". Tror ni jag går upp klockan sju ofta? Haha! Två gånger den här vintern tror jag. Älskar att plugga!

nine eleven, den 11:e december och en massa andra dagar.

Jaha. Vet ni att jag mins när.. hur ska jag uttrycka mig för att låta politiskt korrekt. Eller. Jag orkar inte bry mig. Minns ni före nine eleven? Kommer ni ihåg när man inte funderade på om muslimen fyra rader bort i planet kanske har ett bombbälte eller planer på att kapa planet.. Jag vet att alla muslimer inte är terrorister, men let's face it det är som det sas till mig idag alla terrorister är muslimer (verkar det som). Förutom AFA och greenpeace. Dom är bara dum i huvudet ändå verkar det som. Men hur som. Kommer ni ihåg att det var en tid då det var lugnt att åka tunnelbana i London, vem fan kunde ens tänka tanken att någon skulle spränga en bomb där. Vem kunde föreställa sig att två plan skulle flyga in i manhattans högsta byggnader. Jag visste inte vad en terrorist var, alls. Hade ingen aning. Men så kom den där dagen då alla satt framför TV:n och såg två stora plan sitta fast i två stora torn. Vi såg alla hur tornen kollapsade. Det var stört. Är fortfarande. Det är så många som skriver att det här var väntat. Att vi har vetat att det ska ske, att Sverige absolut inte är ett undantag. Men kom igen, trodde vi verkligen det, på riktigt? Jag tror inte det. I fredags var Johanna och Niklas där. En dag senare spränger en människa sig själv, där dom var. Min bästa kompis och min stora kärlek. Det är två stora tänk om. Tänk om dom hade åkt på lördagen och tänk om alla bomber hade fungerat.
Och ja.. tänk om dom inte hade varit där men det fortfarande hade fungerat. Jag fattar att Fredrik Reinfeldt står lugn och säger att det gick ju bra, det blev ingen katastrof. Vad ska han säger då? Få panik, sex bomber hade kunnat ödelagt stora delar av Stockholm city och hela Sveriges julfirande. Hundratals människor hade kunnat skadats och dött. Få panik, Sverige, få panik. Nä det skulle nog inte hjälpa oss för uppenbarligen är det ganska enkelt att tänka ut själv och då kan det vara ganska skönt att tänka att det finns människor som jobbar med det här och försöker hålla ett lugn.

Kommer ni ihåg hur det var innan självmordbombare fanns. För Jordan och Nikolina kommer aldrig leva i en värld där det inte finns.

Önskelistan update




Ny på önskelistan. Inte just det här glaset men congacsglas önskas!
Dom ska vara utan fot och kupas, som glaset på bilden!


Klicka här för att komma till resten av önskelistan!
plus det här

Lilla lugna lagoma Sverige.

Jo men är det helg eller? Det känns!
Idag är jag så grisigt bakis. Jag tror det är bra att jag är så  mosig i skallen för det här hör man inte varje dag "Sarah.. Fredrik Reinfeldt ska ha presskonferans live snart. För misstänkt terrorbrott" eller hur nu Johanna sa det när jag kom in från den vanliga kissaSonicpromenaden. Stört. Jag kan inte fatta det. Vem spränger sig själv i bitar? Det är så jävla stört att jag inte kan förstå hur det ens nästan funkar i den människans huvud. Och ja jag vet, det är inte första gången det händer men kom igen, jag kan inte vara den enda som helt plötsligt tycker att det är på riktigt istället för något som man bara ser på film eller hör på nyheterna, och nyheterna är ju som att det är film. Det är så långt borta att det inte rör oss. Sverige. Lugna fina lilla lagoma Sverige. Och helt plötsligt läser man att någon har sprängt sig själv i Stockholm. Fast det är lite svårt ändå att ta det på allvar. Det känns som att någon bara driver med oss.

Måste duscha. Fryser. Någon som vet hur man luftar element?

En awesome kväll!

Jag måste lägga på om jag ska bli klar här hemma innan tjejerna kommer! Varför sitter jag då här? Ni lär väl få nått nytt! Det har inte hänt så mycket som är värt eller går att berätta. Kollade på Idol-finalen som halva Sverige, fast jag hörde nog inte så mycket för jag babblade så jäkligt, tror Niklas pratade med. Han påpekade att jag pratade inte bara mycket utan väldigt snabbt också, han undrade om det hade varit lite folk på jobbet sen skrattade han! 

Ikväll blir det party, här ska det firas att vi är så jävla bra. För det är så. Det finns inga bättre tjejer än dom tjejerna som kommer hit ikväll (plus dom som inte kunde komma). Ska knäppa bilder och lägga upp imorgon i min bakfylla. Imorgon måste jag fixa en bok. Den där oxfordboken som jag har skickat tillbaka till bibblan. Hoppas dom har den inne. Behöver verkligen den. 

Disk, skumpa och lite Linnros!!! Eller vad hette han? Oskar Lindgren? Svårt. Haha!
Strax på med snyggaste partystrassen och bästa humöret!

En awesome kväll, eller som andra skriver awsome

"Du har någon ny att somna bredvid nu. Det är inte lätt att vara så ung. Fy fan va skönt att jag slipper bli.." Well, inte där än. 25 alltså.

Det blir dött när jag jobbar!

Märks det att jag har jobbat idag eller? Jag tänkte gå upp och blogga lite innan jag gick iväg med Sonic till hunddagiset men sen var sängen så skön så jag stannade där och mös med Sonic istället! Sorry!
Dagen har varit så ospännande! Kom till dagiset och då var dom ute på promenad, jag fattade inte alls vad jag skulle göra då. Det stod helt stilla i huvudet så jag ringde söta syster och frågade (med säkert alldeles för otrevlig röst, FÖRLÅT!) vad jag skulle göra?!! Eftersom hon är snäll och bäst så sa hon att det bara var att gå till jobbet så skulle hon gå för bi där och hämta Sonic! Tack tack tack!
Sen har jag jobbat. typ. Odramatiskt. Inte en enda full människa tror jag. En mamma som tappade en barnpuréburk i golvet. Jag tog upp det. Ja...

Lägger upp mer grejer på Tradera och Blocket. Lägger upp länkar till grejerna sen. Köp lite vettja!
Måste få lite plats här!

Sova sova sova, jag kan inte sova.

Jag kan inte sova. Kasst.
Sover inge bra ensam. Behöver sällskap.
Förstår inte varför det ska vara så svårt att somna hemma, hos Niklas hinner jag knappt lägga huvudet på kudden innan jag somnar. Jag behöver nog dig.

Tatuera hela min kropp!

Fy tusan va trött jag är idag! Jag fick mitt paket, fick ett till med! 
Jag somnade i soffan vid åtta. Vaknade av en gnällade hund som vill ut och lukta på löpkiss. Mysigt. Drog på mig mina rosa "uggs" och lät Sonic släpa mig runt kvarteret. 
Jag vill tatuera mig lite mer! Har flera idéer! Kan kanske bli en liten handtatuering. Bara en liten. Praktisk och på skoj. Tänk er, en tatuering i skrivmaskinstext med ordet höger, under den högra tummen! Fattar ni? Jag kommer aldrig glömma vad som är höger och vänster! Jag har tänkt på den ganska länge så det är ingen dum idé jag bara har fått nu. 

Ska se klart lyxfällan och äta en clementin, sedan faller jag i koma.
Zzzzzzzz


Jag är så galet kär.




Orginalbilden.

Disken är odiskad.

Tror ni jag har diskat? Det är så skönt under täcket.
Jag måste nog diska nu. Och packa ihop. Måste nog gå hem strax.
Fixa julklappar och beställa saker på jobbet, typ spikmatta. Otippat, jag vet!

Det finns ingen som lockat mitt hjärta så underbart

Jag hoppas att mitt paket kommer idag! Det blev postat igår. Hoppas hoppas hoppas! Minns inte riktigt vad jag har beställt men jag minns dom viktigaste sakerna iaf! Plockade ner lite saker från rean.

Jag lär diska undan efter maten strax.. snart. Känner mig slö idag. Känner mig inte helt på topp än efter fucking förkyldningen. Tror jag ska hämta det jättestora täcket och gosa ner mig en liiiten stund innan jag ska diska och sånt. Lär hem och städa med.


Bästa lunchen!
<3

Vad är det med konsulter? Jag vet min plats i hemmet!

Jag tror att konsult är det nya jobba över. "Nej jag kan inte komma hem än, konsulten är inte kvar" ist för "Älskling jag måste jobba över". Niklas har alltid en massa konsulter på jobbet, aldrig kan han komma hem på lunch, sen blir han från jobbet med.. Måste jobba till småtimmarna - okej typ klockan 18 möjligen 19-tiden. Låter det inte lite suspekt? Hur ofta kan dom ha konsulter där och hur ser dom här nya populära konsulterna ut egentligen? Yrket konsult är ju lite löst med, do kan ju konsultera vad som helt. Kanske är en sexkonsult, det vet man ju inte! Kanske vore något, sexkonsult. Åka runt och konsultera folk med sex..? Tror det finns ett annat ord för det men jag kan inte komma på det precis just nu.

Jag hoppas ni förstår att jag bara driver med det hära!
och Niklas ska faktiskt komma hem på lunchen idag.
och hur ser egentligen konsulter ut!

Varför har jag tittat på bonde söker fru idag för?

Min tröja är snygg.
Nu ska jag sova.

Men om kanske kanske kanske mitt rövhål till internet kunna funka då.

Pratar med 3. Igen. Andra gången idag, fjärde gången om samma ärende. Jäkla muppar. Blir så trött. Först ska man till butiken, sen prata med kundtjänst. När man börjar lacka blir dom sura. Nu ska jag lämna in det här jävla modemet på lagning. Suck. Så jag lär in till Gävle.. Igen. Tänkte inte åka in innan jag ska lämna in min mobil. Kommer bli kompis med alla på tre. Som Suzanne är kompis med Fredrik på elgiganten.

Garderobsrensning!

Fick ett ryck nu! Ska ta och rensa garderoben! Har så mycket som bara ligger där, en massa kläder som jag inte ens kan ha! Och varför ska jag spara en massa medium-kläder när jag inte tänker bli så ledsen och tjock igen? Jag är awesome nu och tänker fortsätta vara det! Så vänta en stund, snart slänger jag upp skor och kläder på tradera! 
Ligger fint ihopvikta högar med kläder på golvet. Det går inte in i garderoben. Jag har för mycket kläder helt enkelt.


ÖNSKELISTA

Jag fick låna Niklas Creative hörlurar när jag for till Grekland, dom var grymma!
Ni kan lägga till den på min önskelista!
Även bilden med flickan och döskallarna! Verkligen, jättemycket!





Lyssnar en stund på låten jag hörde på Mocca idag. Den är fin.

Jag är så trött nu. Kall om fötterna. Glömde först att ta av Sonic kopplet.
Hoppas världen sover nu.

Ibland förvånas jag. Positivt.
Make peace.

Livet känns så bra nu. Allt är fint. 






stulen på google.com

All I want for christmas is you

I år så ska jag för första gången i mitt liv inte fira jul hemma hos mamma. Jag har bott hemifrån sedan jag var 16år (parentes det luktar hyacint i min lägenhet, tack sillen!) och jag kan väl erkänna att det inte har varit många år jag har varit singel, jag har varit ganska så rejält insyltad i en annan familj än min egen under den tiden med, men aldrig någonsin har jag känt att jag har velat fira jul någon annanstans än hemma med min familj. Till nu. Efter ett år med Niklas så kan jag inte ens föreställa mig att göra någonting annat än att ligga i hans famn under hela julen. Vad ska jag med en julafton om inte det är min uppgift, att bara ligga där och må riktigt jävla bra!
Undantagen för min fantastiska plan är när jag ska hänga med Johanna och leka med kidsen!

Julaftonplanen i mitt huvud

x Vakna hemma hos Niklas och kika på den där fantasyfilmen jag gillade, den som är som en saga.

x Gå en mysig vinterpromenad med hund och karl i stadsparken.

x Åka till familjen Larsson

x Mycket snabbt avklara artigheterna för att..

x ...inta soffan! 

x Resa mig från soffan om det möjligen kanske behövs hjälp i köket (hoppas intensivt att det inte behövs) annars tidigast när maten serveras.

x Vänta på tomten, tagga Jordan till max för tomten (väntar fortfarande på svar om Timo kan ställa upp, mamma?!) och njuta av en mysig julklappsutdelning till barnen.

x Mysa till max

x Mysa till max med Johanna (Niklas far till sin bästis en stund)!

x Åka hem och stupa i säng när Niklas kommit tillbaka från sin bästis.


Tro mig, den här julen kommer BARA handla om att jag ska ta det lugnt och inte inte inte inte inte inte alls åka runt som ett annat skilsmässobarn. 



Men jag kommer saknar min familj. Självklart. Speciellt mina systrar. Dom är bäst! och det kommer bli jättekonstigt utan er!

Idag var det bara mina kläder.

Igår hittade jag superbra julklappar! Kanske jag skrev det tidigare? Hur bra som helt iaf! Längtar tills dom kommer med posten! Tjoho! 
Idag har jag tvättat, 6h för två pyttesmå maskiner. Försöker krympa lite jeans och tröjor. Blev bjuden på mat hos Johanna och blev kvar där lite för länge så jag hann inte tumla allt så imorgon bitti är det upp och slänga in det sista i torktumlaren! Hade nog vart två minuter hos Johanna innan jag stod framför spisen och lät som en mamma. "Nikolina passa stolen. Ja du är jättefin, helt rosaglittrig på heeeela armen. Jättefint. Ska vi tvätta dig nu?" "Jordan hur många dagar är det kvar till julafton nu? Gick det såå bra på innebandyn! Va roligt! Och jag missade det! Jag var ju sjuk... Gjorde du några mål? Gjorde du! Va duktig du är!! Ska du äta dina pannkakor nu eller väntar du tills vi andra äter?" Blablablablaah! Det är jätteroligt jag älskar kidsen! "Sluta slå på mamma nu, jag vill inte skala din morot om du inte slutar slå henne. .... Fan.. Ja men du, okej jag skalar. Titta Nikolina nu ser moroten ut som en snopp"

Nu ligger jag och kikar på Desperate housewives. 
Är det kanske läge att ta en tur till lite sol igen? Kan behövas i vintermörkret.

Vad gör en Sarah med det sista batteriet?

I'm bored! 
Batteriet är snart slut i datorn och jag är lika duktig på att prioritera batteritid som jag är på att prioritera pengar! Blogga eller plugga? Blogga! Bättre mat inga kläder eller snabbmakaronen och coop-köttbullar och kläder? Coop och kläder! Inte nå svåra val egentligen!

For in till Gävle i morse och mötte Malin (Asta) på bibblan här! Det känns lika skönt varje gång jag är i Gävle. Det är skönt med folk som rör sig fort. Folk som ska någonstans. Inte som zoombi-Sandviken. Fast jag trivs med det i längden. Tycker inte om att stressa, tycker bara om att se ut som om att jag har ett så pass viktigt jobb att jag behöver stressa, eller att jag har bråttom till någon viktig lektion! Sanningen är ju den att jag ska plugga men eftersom jag soft kör distans på halvfart plus den där Engelskan så har jag inte bråttom någonstans! Bestluten jag har tagit det senaste året har varit de bästa i mitt liv!

Det är väldigt tyst på Gävles bibbla. Inte som i Sandviken där alla pratar, inte störande men folk är inte rädda för att föra ett normalt samtal. Här viskar man! Ett stort minus är att snåljoparna tar betalt för att gå på toa! 5kr ska dom gamarna ha för att jag ska få uträtta mina behov. Tror fan jag ska kissa på deras stolar nästa gång, det blir dyrt för dom! 

Nu borde jag nog plugga lite till! Fixa engelskan. Yes! Mål: muntligpresentation nästa torsdag. Niklas kommer du ihåg power point? Need your help my dear!


Ps, det är skiiiitskönt att plugga med någon. Inte så ensamt.




Här har vi Asta. För några år sedan!

What's up Google!

Jag har nu för mitt eget bästa insett att jag lär byta över till Google Chrome, explorer suger! Jag som är en sån google-tjej, förstår inte hur jag har kunnat hålla fast vid explorer så länge. Skönt att ha något som funkar nu. Något som inte heller funkar är 3's jävla mobila breedband. Ska ringa imorgon, igen. Nu får dom ordna något. Tycker också att dom borde fixa min faktura, jag betalar ju för bredband, inte för en blinkande pryl. Kanske kan använda usb-modemet som usb-minne bara? Får jag ju användning för det. 

Snart dags att connecta om.

Shoppar vidare på pärlsajten min. 



Köp lite julklappar!

Jag har inget liv just nu.

Ligger i soffan och har precis kikat på SHF. Nu är det Kvinnors hemliga liv, har aldrig sett ett enda avsnitt tidigare men idag är det om porrstjärnor och det är lite fascinerande, det är Isabel Adrian med.

När jag gick hem från pappa idag mötte jag en kille i typ 25-30års åldern som inte hade samma kultur som mig. Så här var vårat samtal

Han -Är han jobbig? (syftar på Sonic)
Jag -Jo han är lite smådryg ibland.
Han -Jag förstår inte varför ni har om dom är jobbiga. (han menade absolut inget illa med det, han undrade bara)
Jag -Men när han är inte smådryg är han snäll!
Han -Ah! Småsnäll med!

Sen funderade jag lite på varför jag har hund, varför någon alls har hund. Tittade lite på Sonic när han strök efter snövallen och luktade på kiss, asirriterande. Sen mutade jag honom med godis för att vara en normal hund. Fast svaret är ju så enkelt, det är egoistiskt. Det är obegränsad mängd med ovillkorlig kärlek hela dagarna! Hur kan man inte ha hund? Eller annat husdjur som katt.
I flera år bara längtade jag efter att få en egen hund. Så fort jag fick chansen att få Sonic tog jag den! Skulle ha han på prov en vecka för han jag var tillsammans med och bodde ihop med då var inte säker på att han vela ha hund men alla visste ju att jag skulle få som jag vela!
och nu är han nästan tillbaka där han började. En matte, en låtsas matte (Johanna, som är orginalmatte) .


Nu ska jag kika mer på porrkvinnorna. och sova.

Som en brat på Stureplan!

Ibland känns mitt jobb jättekonstigt. Idag satt jag på huk bredvid en golvbrunn och hällde bort flera liter vin. Nästan tre boxar rött vin och en liten box vitt. Varför? Bara för att det är kul ju! Nä. Jag gillar att vaska. Nä det var det inte heller, varför gjorde jag det nu igen? Virrig av den där cocillanan jag drack igår. Jo jag hällde bort det för vi har provat det tidigare och nu var det avskrivet och klart att hälla bort eftersom vi så klart inte provar upp en hel box. Man kan ju önska att man fick det. Och att man inte provade det utan bara drack det.

Imorgon ska jag träffa min vän Asta och plugga lite på Gävles bibbla. Halv nio ska jag ta bussen så det blir en vanlig morgon. Idag låg jag i sängen till halv elva tror jag det var, men en karl som hade tagit sovmorgon. Kan bli så. Igår kväll när vi egentligen var tröttna och tänkt sova så låg vi och pratade i flera timmar, klockan tolv sa vi god natt och det var väl typ då jag somnade, när Niklas somnade vet inget. Efter mig iaf.


Ps ta det lugnt i julstressen!




Vårat julbord förra året, ser lite hårt och tort ut. På hurtsen under fanns
senare att finna en lapp med texten "Hjulbord"
fyndigt




Inte dagens vin.

oh i oh ah ah ting tang walla walla bing bang

Jag har inget att skriva.
Min mobil, min kära mobil funkar inte. Jag kan bara ringa och sms med den jag har. It sucks! Får väl ny snart hoppas jag.
Har en hand med blåa naglar och en omålad. Hann inte måla den andra handen. Imorgon är det dags att ta tag i allt som inte togs tag i den här sjuka veckan. Det har varit en tråkig ensam vecka. Ska njuta av att inte hosta eftersom jag har fått botemedel och njuta av den värma mysiga mannen som ligger bredvid mig. Han är bäst.
Jag tycker på raderarknappen fast jag ska skriva. Trött kanske.

Dags för tandtrollen att säga adjö, nu ska jag borsta tänderna och sova!

Irishen på Mulligans var inte skitbra idag, dålig bartender. Dom som brukar vara så bra. Lite bättre i halsen iaf. Jag är korkad som inte tänkte på att ringa min mamma och be om lite. Korkad säger jag! Well well. Nu ska jag göra något som jag har längtat efter länge nu. Hela veckan. Jag ska krypa ner med Niklas. Så vad gör jag sittandes här, mackan är ju slut! Korkad säger jag ju!
hostan är typ över. typ. Hoppas den försvinner när jag lägger mig ner. Konstigt nog gjorde den det igår så det bör ju bli samma nu. Inge kul att hålla någon vaken med hosta.

Vem vill bli pensionär, handikappad. Vem vill leva i sen sfär?

Idag har jag lagt försäkringsärende hos 3 på min trasiga, mycket trasiga mobil. Jag känner mig handikappad. Krypplad. Niklas borde skadas lättare. Så där ändå. "Fan va fort du skriver.. För att vara tjej höhö" sen sa han att jag skriver snabbare än honom så jag vet inte vad det gör honom? Förlåt jag borde inte skriva om dig honey! ;)
Om en vecka ska jag komma in med min mobil iaf för få borde 3 ha hört av sig och som poliser dubbelkollat min fem menings långa händelse för olyckan. Sprucken skärm. Till min besvikelse såg jag en vanlig Desire i butiken, hade lite hoppats på att dom hade försvunnit från 3. Vill ha en Desire HD, samtigt som jag vill ha samma som jag har. iPhonens skärm är pytteliten har jag kommit på idag iaf, trodde faktiskt helt ärligt att dte var nå fel när jag kollade fb. Jag kan inte kolla fb eller bloggen i min antigen lånemobil en gammal sleten Nokia eller min fem år gamla lg. Den är rosa, min lg. Chockad?

Nu ska vi till mulligans och se om min hosta blir bättre av whiskey.

Rubriken är något internt från en annan tid. Kompisar som inte finns kvar.

Samma som alltid, det godaste!

Gud jag är så rolig att Niklas kommer dö av för hög dos av kvalitetshumor! "Ah men vet du, Norrland stavas nästan lika som Sarah!... MED AWESOME!" Hahahahaha så rolig. Niklas var tvungen att gå in i köket och skratta! Han skrattar ganska tyst men alla är vi ju olika!

Nu blir det mat! Kyckling i ostsås och ris. Va har vi käkat det förr. Typ jämt!

Well fuck you

Det är stört. Jag kan fortfarande höra i huvudet en röst eka, varför skrev du så där, varför sa du så där. Tycker du verkligen att du kan skriva så om mig, hur uppfattar dom eller det eller vad som helst det. Du borde nog tänka på vad du säger när dom är med, du kan inte skämta om det. Blablabla funkin' bla! Så fort jag gör någonting som rör en annan människa jag tycker om hör jag en kritisk röst som ifrågasätter om jag verkligen borde ha gjort som jag gjorde, var det verkligen passande? Nästan jämt funderar jag på hur andra människor uppfattar mig, sen om jag bryr mig om det eller inte det är en annan sak.

Ska kolla till min uppvärmda Veronapizza nu. Inlägget publiceras i natt någon gång.

Let's spend the night together

Det blev en sväng till systeryster Suzanne. Kom hem för ett tag sen nu och sitter här med min kära hund och försöker komma på om jag ska micra pizzaresterna jag hittade i kylen eller om jag ska göra urgröptvarmmacka. Vitlökssås måste göras till iaf. Jag är nog typ frisk nu. Är hungrig det måste vara ett bra tecken för det var det läääängesen jag var nu. The one and only har nog somnat redan, vela inte sova själv. Eller jag vela kramas så fort som möjligt, jag är så otålig.
Det hade snöat kanske en decimeter när jag gick ut. Kanske mer. Det var mycket snö på backen och oplogat iaf.

Tydligen är Jay the man. Men Olle är snygg!

Jag är nu övertygad. Det tog en hel säsong av Idol, men ja - Jay Smith är grym! Det finns ingenting han inte kan göra tydligen. Jag är absolut inget fan av Metallicagrejen, jag klarar helt enkelt inte av Metallica. Men nu, den andra låten nu i semin som Jay kör, Eliws låten, den övertygade mig. Ska googla/youtuba gaga-låten han gjorde för den fredagsfinalen missade jag.

Ps,
Big brother var ett skämt men nu måste jag kanske ansöka ändå. Challenge accepted.

Kan Laila variera sig?

Precis just nu tröttnade jag på Laila Bagges (jag vet att hon har ett till efternamn men det tänker jag inte skriva) döskallar. Alltså, om hon kunde variera sina smycket an gnutta i Idol. Eller något tvprogramm. Alltså hon har alltid sin egen jäkla döskalle kollektion. Den har varit fin men som allt annat som det blir liiiite för mycket av försvinner det för mig. Blah. Jag har ju så gänra vela ha ett sånt halsband med bara en liten döskalle på. Men nu känner jag mig lite trött.

Var det någon mer som såg den bittra minen dansaren gav Olle? Och vad gjorde dom där, set såg ut.. Jag har nog inte ord för det. Det såg amatörigt ut. "Det var kul med alla tjejer som hängde tvätt där bakom, eller vad dom gjorde" Baggebjörnen!

OCH YES DOM GJORDE REKLAM FÖR BIG BROTHER!!! så länge har jag väntat nu! Jag ska söka. Lätt!





Planer för sommaren tar form!

Ligger kvar i sängen. Kommit fram till att det är enda sättat att bli frisk på. Dricker romglögg efter inspiration av syster Sanna. Kollade på Weeds men blev avbruten av Mr Borlänge. Vi pratar lite sommar. Han flyttar ner till skåne till familjens sommarstuga. Deras stuga är awesome! Jag älskar den! Nära allt man vill ha nära till. Båstad, hav, äventyr. Jag började drömma mig bort. Såg hur jag låg där på gräsmattan och lyssnade på vinden och solade. Semester. Tjejer, i sommar åker vi och hälsar på Mr Borlänge! Kanske en tur in till gbg med. Någon av er känner väl någon där som kanske kan ha rum för oss? Mr B säger att han ska flytta till grannen när vi kommer och hälsar på. Det är bara struntprat du kommer ÄLSKA att ha oss där, som en tupp i en hönsgård!

"Jag tror att man kan ha så jävla grymma kalas,börja dagen på stranden och avsluta I båstad eller bara hemma på gården" Killen vet vad han snackar om!"

Ska kanske orka ta mig till syster Suzanne, jag kreverar här. Hon ska ha partaj fast hon är sjuk. Alla som kommer är också sjuka så jag bör ju passa in. Bara få komma ut och göra någonting! Imorgon tänker jag bli frisk! Jag tänker bli så jävla frisk och ta på mig fina kläder och gå ner till Mulligans och dricka en öl! och pussas. Kanske med helt okända människor. Nä! Med Niklas!



 



Jag tycker visst om dig en smula.

Min kärlek ringde. Jag blir så upplivad och så mycket piggare när jag får prata lite! Speciellt med honom, för det ska inte glömmas att det här är den personen som jag har pratat med om allt i flera års tid nu och kan prata med om ingenting hur länge som helst och nu när vi verkligen har ett liv ihop så finns det ju tusentals nya saker att prata om. Vi har lite förhoppningar om nästa år, äventyr och skoj så det kan vi ju prata om bra länge. På något vis ska vi till New York! Det är härligt att ha någon så nära som honom. Jag behöver inte tänka på vad jag säger eller ens speciellt ofta hur jag säger det, vi kan skoja om allt för vi vet så bra vart vi står och vilka värderingar och principer vi har så om vi drar världens mest icke politisktkorrekta skämtet som skulle låta helt fel för oss om någon annan drog så är det bara humor i det för vi vet ju. Ibland glömmer jag bort det, även om vi är pojkvän/flickvän (bojsenfreund/gurlenfreund) så är vi ju fortfarande dom där två kompisarna som har jävligt svårt att slita sig från varandra för allt är så kul! Han är verkligen den bästa jag någonsin skulle kunna träffa. Det finns ingen annan för mig. Det är vi nu och kommer så alltid vara. Jag vägrar tro någonting annat.

Jag hoppas alla får det jag har.





Det är inte ens med mening som vi gör samma tecken och min.
Eller så kopierar han mig, fattar man ju!

Vad skulle sjukskrivning vara utan plöjning av serier?

Jag är kär i tv6play!! <3 Två säsonger av Weeds som jag har missat, trodde det var sista avsnittet jag såg förut, men icke! Så awesome! Nu har jag något att göra igen! Ätit lite glass, druckit lite cola light och pratat med Mr Chef som önskade krya på mig och sa att det var löst ändå ikväll vilket betyder för mig att jag inte behöver resa mig ur sängen på lääääänge.
Ser fram emot Olle ikväll. Hoppas Niklas ringer tillbaka snart och pratar lite med mig. 30min med Johanna tidigare idag räcker inte för att fylla mitt sociala behov. Ni är välkomna att besöka mig i sjukdomstiderna.

Jag fick en hyacint av min sill idag. En rosa!

Sjuka-Sarah fortsätter.

Jag fattar inte hur jag någonsin ska orka gå upp ur sängen. Dessutom var jag ju dum nog och sa att jag ska jobba sista timmen. Kommer dö. Troligen. Hoppas jag bara behöver gå runt och se lite trevlig ut och fronta. Dom tänker väl inte sätta mig i kassan...? Ganska taskigt mot kunderna att sätta Sjuka-Sarah i kassan så dom kan bli lite sjuka inför helgen. På tal om helg så tyckte väl chefena tt jag orkar väl jobba lördag men det kommer ju inte hända det känner jag nu. Tänkte själv att det borde väl gå men det finns inte ens chans. Jag fixar inte ens att äta ordenligt än. Hur ska jag orka stå upp utan någon kraft och en feber som tycks vara påväg tillbaka. JAG VILL BLI FRISK SÅ JAG FÅR MYSA FFS!!!!

Radera tidigare önskelista här är allt jag vill ha!

It's gonna be legen... wait for it!

Jag och How I Met Your Mother-gänget har hängt i några timmar nu. Längesen vi sågs så här. På nytt lixom. Vi har kört många repriser under sommaren och hösten men det var härligt att ta en riktig kväll ihop. 8 härliga avsnitt på raken, kan det bli bättre? Klart det kan, jag menar det hade kunna varit 100 avsnitt men så många har det inte kommit än så just nu is this as good as it get's! Åh och dom nya ledgendary, mhm! Klassiker, dom kommer bli klassiker! Ni som inte har sett avsnitten av den nya säsongen ni har bra grejer framför er. Kanske inte det bästa, men riktigt bra grejer. Like a really good sandwich!

Jag ser säkert om dom nästa vecka, eller imorgon. Vem vet.

Jag har lärt mig det här året att det bästa som finns när man inte känner sig på topp är många många många avsnitt av How I Met Your Mother och en stor bytta Ben & Jerrys! Vi har många fina och lite deppiga stunder ihop. Det kan ingen ta ifrån oss. Vilka minnen. Ahh..!

Förkyldnings update: känner ingenting kan man väl säga, jag är nog hög på ipren vid det här laget. Mitt bord ser typ ut så här; ipren, stort läppsyl, otrivin comp, bricanyl, nasonex, en rulle toapapper, cola light, ostkrokar och rester från rivet äpple. Kitty-kalender och Soup in a cup-skräp. Om jag kunde skulle jag ha en toa som magiskt kom fram bredvid soffan så jag slapp gå alla tio steg in till toaletten.


Världens bästa kusin Linn

Kommentar
Kusin Linn
"Jag har studerat det här. Helt sant, våran b-uppsats handlade om Oprah. Det är så hon jobbar. Hon avbruter för att ta makten, dessutom ger hon råd om saker hon inte kan/vet/har varit med om.
Jag hatar henne sen dess.."

alltså fattar ni hur nöjd jag är över det här? Det är ju vetenskapligt, typ ja.. alltså det är ju en b-uppsats skriven av studenter på Örebro universitet. Vetenskapligt bevisad att Oprah är STÖRD! och att man inte bör lyssna på henne!
Tack Linn, bästa julklappen ever!

Louise (eller Jocke) om ni vill försöka slå Linn i bästa julklappen kan ni ju kanske styra upp en awesome världensbästafika i jultema? :D

Han kom med nya "hur jag träffade din mamma".

Ensam hemma nu. Ingen vakthund (Sonic sover hos Johanna) och kärleken gick precis. Tur att vi har kikat på den läskigaste zoombiserien ever, The walkning dead. Awesome! Nu vill jag bli frisk! Jag vill ha mer pussar och mys. Jag vill krypa ner i en varm säng med en varm och mysig Niklas. Nu!

bästa pussen på länge

The dress!

Jag och Johanna var i Valbo igår och kikade på kläder, inte för att någon av oss har råd med några. Hur som hittade vi den här klänningen som Johanna och Bodil (Johanna&Niklas mamma) sett när dom var där tidigare. Tydligen hade Bodil haft en nästan precis lika klänning när hon träffade Kenneth (som alla fattar är det då J&N's pappa). Självklart lära jag testa den. Jag ser ut som en förvuxen docka som är sjuk. Det var verkligen inte en bra fotodag det där. Så sliten. Precis börjat få feber. Kan inte ha linser när jag är sjuk så jag lär ju ha dom här fula glajorna.
Den är söt klänningen, fast man ser ut som en förvuxen docka.



Oh my darling oh my darling..?

So wierd. Någon från tre på kampanjeavdelningen ringer mig och har fått mitt nummer av min vän Niklas. Jag har visst lite problem med min telefon..? Haha vad har du nu gjort min darling?

Oprah. Ja jag har inte nå att göra när jag är sjuk. It's booooring!

Oprah -Nu avbröt jag dig, det var inte meningen!

Haha jag trodde det var så hon jobbade när hon intervjuade sina gäster. Ställde en fråga och när gästen sagt två ord så slänger hon in en av sina kloka funderingar och när programmet är slut så har man inte hört sin idol/förbild sagt en hel mening men är fullmatad av Oprahs "kloka" ord.

kul mobil.

Toppen. Det går ju inte att ringa från min mobil. Htc, bra skit. Bättre än apple.. haha. Tss! Bara byltsa på mig alla kläder och gå ner till jobbet, tur att det är så nära. 2min. Nu kanske 5min med feber och halka.

Missar kanske den roligaste kvällen...

Från att bara ha känt mig sjuk och otaggad på att försöka samla lite enerig till kvällen och Linnros på heartan/slick så känner jag mig sjuk och bitter eftersom jag har insett att jag inte kommer orka med det. SÅ JÄVLA SUR NU! Såg verkligen fram emot att se han men ännu mer att gå ut med båda bästa syskonen Larsson samtidigt. Jag och Niklas hade tränat in skiiiitsnygga dansmoves som vi skulle visa Johanna och Annelie på dansgolvet. Antar att vi får vänta med det. Nu vill jag bara magiskt bli frisk men jag vet att det inte kommer hända så det är väl bara att bädda ner mig i min ensamhet (Sonic får bo lite hos Johanna idag) och kika på en film.

Måste också ringa och sjukanmäla mig för det finns inte en chans att jag orkar jobbar imorgon. Fan. Hatar att ringa och sjukanmäla mig. Känner mig alltid så skyldig på nå vis. Ja jag vet. Det är ju inte mitt fel att jag är sjuk. Så säger jag jämt till andra. Gå hem och vila, tänk på dig själv strunta i oss! Hmm.



Det här vill jag hälsa min förkyldning.
Haha så kass humor.

Inte mitt mest awesome jag idag.









Nu ska jag ut med Sonic och Johanna. Och min feber..

När jag blir stor och har vovve, villa, volvo.

Som vanligt kan jag inte sova när jag är sjuk. När jag är gift ska jag tvinga min man att stryka mig på ryggen tills jag somnar varje gång jag är sjuk. Tvingar låter hårt. Utöva utpressning.. Be snällt om kanske? Jepp, varje gång jag är sjuk ska jag be snällt om det. Om det inte funkar med att be snällt ska jag muttra något om "i nöd och lust, in sickness and in health". Det kan jag inte göra nu för jag är inte gift (annat än med David då, men det är lite si så där med vårat äktenskap nu. Ska jag vara ärlig vet jag inte om det är giltigt heller. Det kommer nog bli skiljsmässa hur som), nu bor jag med min hund på 30kvm och trivs så bra med det. Förutom nu då, när ingen kan stryka mig på ryggen.

Jag har ju pojkvän förvisso så jag är ju en bit på vägen. En mycket snäll sådan ska jag berätta också. Idag har han först lämnat en Hello Kitty-kalender med små leksaksprylar utanför min dörr. När jag senare ringde honom och bad han hämta Sonic på dagis så frågade han om jag behövde något på affärn', han fick en liten lista på mina typiska sjukis saker (Blåbärssoppa, smörgåsrån, mjukost & äppeljuice) som han åkte och handlade. Tyckte det tog lång tid och var lite orolig att han hade åkt av vägen nu när det är så halt ute och man inte ser över snövallarna, men det hade gått så bra han hade bara tagit en promenad med min lilla hund så jag slapp gå ut. Så jag har väl typ blivit stuken på ryggen redan idag. Jag älskar dig.

Nu blir det en snabbkissning för Sonic så ska vi försöka sova här på Björkgatan.








Klicka på bilden på blir den stor. Killen som är inringad är väl lite längre än mig.

Joacim Cederholm här har du bevis!

Önskelista 2010 till en tjej om kanske är lite för snäll!







Den här toppen finns på Bik Bok och jag kan ha önskat mig den av Sanna tidigare,
kanske i fel storlek med. Den önskas i storlek S efter en provvända.





Samma topp på båda bilderna, finns på Wear it också storlek S.
Ps ser ni Johanna i gluggen? :)




Ser du peacemärke-halsbandet tomten? Det önskar jag mig så mycket!
Om du inte kan göra ett själv så finns det på Glitter!




Johanna på jobbet säger att hon tycker eller tror att jag är för snäll för mitt eget bästa, är det någon som vill säga emot? Alltså jag menar, jag är ju alldeles bedårande söt och underbar det kan ju ingen säga emot. Titta bara på mig i mitt rosa fluff och vita hår, mitt söta trevliga leende. Klart jag har varit snäll i år!
Fast utan att vara så där, så har jag varit snäll i år. Det tycker jag.

We wish you a fuckin' cold, we wish you a fuckin' cold and a whinin' dog

Jag är så less på att vara sjuk nu! Tredje dagen jag inte orkar göra någonting alls, första dagen jag har fler symtom än just trötthet. Snorar, har ont i halsen, är täppt, har jävligt ont i tänderna. Ja jag vet det är stört, men jag får skitont i tänderna när jag är förkyld. Jag vill mest bara slå ut dom för det vore skönare. Det känns som om jag han extrem tandvärk i alla tänder. Lovely. Sonic ligger och gnäller. Piper är nog rättare beskrivning på hans läte. Just nu har jag faktiskt ingen aning om varför.
Ska kanske ta och sova snart. En stund iaf. Måste se grey's sen. Sonic vill visst leka. Toppen.
Sova. Sova. Inte leka. Sova.
Ska ladda in bilderna så lägger jag upp önskelistan sen.

Så brann det på Björkgatan 3 igen.

Nu blir jag lite bitter igen. och rädd. Fan!
Fått upp värmen i lägenheten lite med en massa värmeljus i alla mina olika lyktor jag har fått och samlat ihop mig på loppis den senaste tiden. Det var nog egentligen inte så kallt från början det är bara jag som är sjuk och fryser. Tycker helt plötsligt att det nog luktar lite konstigt och jag tror då fan det, klart ett ljus har övertänts. Självklart. Det gör odm jämt för mig! Hade två jättefina glittriga blockljus från dollar som stod bredvid varandra i mitt växthus/omgjord till lykta, taket var öppet och allting på det så det kan omöjligt bli för varmt! Jävla tur att elden inte hann få fatt i gardinen. Sitter här lite skakis för jag tycker det är så läskigt. Niklas var nyss här med Sonic och mat. Önskar han var kvar. Men det reder sig. Jag är ju vuxen, har jag hört.
Lär så klart vädra mina 30kvm som luktar fan nu. Kallt!!!!

Julklappstips, det bästa!

Hur går det i julklappsletandet? Jag är tokförkyld och letar inte en enda julklapp idag. Har nog hittat det jag behöver, fixa och dona lite med det så ska det nog bli bra! Jag har hunnit kika på lite saker jag vill ha och fotat det. Tänkte jag ska lägga upp det här så ni vet vad ni kan ge mig ;) (mamma, systrar).
Men det hjälper ju inte om ni har idétorka på julklappsfronten. Därför ska ni nu få ett jäkla bra tips av mig! Besök den här bloggen och kika på handgjorda smycken och shoppa loss för priserna är riktigt bra så här inför jul!




Va vadå? Jaha! Jo justja det är min och Johannas blogg.

Det syns nog inte men idag är både matte o...

100media_imag079 (MMS)

Det syns nog inte men idag är både matte och vovve påpälsade. Läste om -20 på facebook och då kom hundtäcket, till Sonics missnöje, fram. Nu är han så upptagen av all gul snö att han nog har glömt det. Glasögon på för jag har erkänt mig besegrad, jag är förkyld!

Det känns lite konstigt och fel.

Jag drömde att jag hade sex med en thailändsk hora i mitt gamla rum hos mamma, hela hennes radhus var ett vandrarhem. När jag gick på toa började Suzanne banka och bråka sen slängde hon in (genom den stängda drörren) en jättelyxig sminkbox med en bla en parfym som luktade blåbär och skrek "det var så Amanda luktade förr".. Vart får man sina drömmar ifrån, ibland kan jag verkligken undra. Tror det var ganska längesen jag pratade om thailändska horor och Amanda har jag inte sett på evigheter. Blottar/bloggar från mobilen så enter funkar inte, ni får överleva det. Jag har skitont i halsen och huvudet. Täppt och jävlig. Ska ta ut min hund och kika om någon är på hunddagiset, lämna honom där isf och sen köpa frulle på Enen. Justja, när Jag vaknade nyss trodde jag först att jag hade en massa frukost hemma för jag drömde också att jag var på ett konstigt ica och handlade med Fred, inte ens så konstig händelse för ett årsedan ungefär. Jag har ju tänkt både på frukostinköp och Fred. Kom på att jag drömde att det var julvecka på jobbet med och att Julle var hemma från London. Fina Julia.
RSS 2.0