Ett bröllop och 26 födelsedagar!

Bröllopet gick bra bra men det fanns inte ens nästan tid till att blogga de sista dagarna! Men som sagt, allt gick hur bra som helst! Bröllopsresan blev hur lyckad som helst den med :D Bröllop slut, semester slut men en del lediga dagar här och där och, och, och, jag fyller år på måndag! Tjoho!!!! Vet ni inte vad ni ska köpa? Presentkort på H&M kanske är trista att ge men gud så kul att få! Har sett tusen kläder och väskor jag absolut behöver ha i höst! ;D Peace & Love, nu ska vi köpa gipsskivor på Byggmax!

Awesome awesome awesome!

Vi ligger före i tidsschemat vilket så klart är helt jävla fantastiskt!!!
Tyvärr tog det precis slut på bläck i familjen Larssons skrivare så vi lär nog ta ett stopp någonstans på vägen hem. Typ Sandvik kanske. Det blev aldrig någon målning i hallen igår så jag antar att jag får roa mig med det idag. Tjoho! 
 
 
 
<3    <-- Dagens bild.

Är bruden nervös? Nej hon är TAGGAD PÅ FEST!

Det råder bröllopsfeber här hemma men inte ens under en vecka tänker vi tappa bort varandra i något planerande så även om dagarna går åt till inköp, fixande och donande inför bröllopet så har vi ett helt annat tema på kvällarna den här veckan - RESIDENT EVIL! Vi har alla filmerna hemma och snart även Resident Evil 4 till xboxen. Vi har det förvisso redan till Wii men det är så jävla vidrigt med inlevelsen när man får sikta och skit med dosan då. Uuuhh! Men nog kommer det smita in en hel del pillande ändå men det till de läskiga filmerna och spelet! 

Igår handlade vi en väska till mig!!! Den blev inte alls som jag vela ha den men jag har för bra smak så alla dom var ju slut. Dissade alla vidriga sidentygsväskor och köpte en vit Chanel-inspirerad sak istället, mycket mycket nöjd! Blir bra att ha till fest och vardags sen med. Köpte en sån där läskig freebra också. Fattar inte riktigt hur jag ska få på den men det blir väl ett äventyr i sig, haha. Tur att klänningen trycker åt rejält den med annars skulle jag aldrig våga ha en sån där "bysthållare" på mig! Inhandlade muggar, servetter och annat sånt nödvändigt och duk, så fin duk! Det här kommer bli så bra! :D

Idag står det mer shopping på listan men innan det ska det städas och senare ska det även målas lite så hallen är fräsch inför lördagen. Fick precis sms-avisering om att paketet från partytajm.se har anlänt till Enen så det ska också hämtas ut. Där i ligger det mycket skoj! 
 
Övrigt så har jag rensat bland mina skor och just nu ligger det sex annonser ute på Tradera, men vet att jag har många fler i gömmorna att lägga ut. När skorna är borta ska jag börja beta av en del kläder igen. Niklas borde göra samma sak. Vi har för mycket. Ska även lämna lite i en sån där bistånds-container.
 

Varenda liten stund, alla dagar.




Snart är det du och jag - för alltid.

Hur många blondiner behövs det för en riktigt rolig kväll?

Ja i fredags behövdes det tre! 
Malin hade föräldrarfritt och en sån upplevelse har man väl inte haft på snart tio år! Dock tog man inte taxi till krogen efter några timmar då eller vinglade hem med klackarna i handen istället för på fötterna när dansen var slut och den där snygga killen visade sig vara ganska tråkigt. Ehm, jo men jag ska gifta mig! Och min kille är rolig! I äkta FF-anda sov vi alla kvar hos Malin men vid frukost var det jobb som gällde för vissa och jag var gladare än någonsin att få sova ut efter två fester på tre dagar. 

 

Möhippan! - Efter det här får jag nog ingen annan man.

I onsdags lurades jag ut på möhippa! Jag trodde dum som jag var att jag och Louise skulle in till Gävle för lite shopping och sen ta något glas rosé. Jag visste ju att Johanna var upptagen hela dagen så även om det hade varit ett bra drag att lura mig att hänga med Louise så skulle det ju inte gå konstaterade jag. Det var dessutom jag som hade hört av mig till Louise från början. Tur dom jävlarna hade! När jag lite sen som alltid kom till Louise och kliver in hos henne står min kusin Erik där med en ful jävla mask och räcker mig en påse. Jaha tänker jag, vad ska jag med en påse tomglas till? Frågar han den och ställer ifrån mig det han gav mig och tänker börja packa upp det jag har med mig och sen dra till Gävle, har fortfarande inte fattat vad som är på gång. Då ger Erik mig några rosa lappar och min enda reakton är "nej nej nej nej, jag har inte väska med mig. Nej!. Sliter upp kylen och stjäl en cider av Louise (visar sig sen att det är Linns. Viktigt) och häller i mig sen för jag veeeet ju vad jag kommer behöver göra under dagen. Jag vet att det ska dras av en massa hår från mig. En sån där latin-amerikansk vaxning. Jodå. Livrädd är jag inför det så jag kan inte ens läsa vade det står på lapparna! 

Fick på mig en snygg kamera och ölglasögon. Ölbrillorna passade inte åt rätt håll med kameran på men jag löste det fint tycker jag. 


Jag fick gå mellan olika butiker och göra uppdrag. Jag nojade mig fint på stan om vad som skulle hända efter jag hade gjort första uppdraget på Kicks där jag skulle be dem ställa en mugg i deras skyltfönster. Jag konstaterade i nojan att dom inte har något skyltfönster så hur ska dom göra då? Och vad händer när jag har lämnat muggen? Vet dom att jag kommer? Det löste sig! Whaaat? :) Jag fick en ny lapp och kilade över till Fotobaren där jag så gärna vela förstora upp en äcklig öl, där fick jag den som går att läsa här under.
Delifinen var en sån där som det finns en "rabbit" av också. Jag gav allt och ruskade runt han i påsen och menade att han var näst intill död. 


Efter Dolphin-uppdraget skulle jag gå till Ilinum och säga att jag vela ha en vaxning. Jag sa förvisso att jag vela ha den men jag skakade på huvudet så mycket att jag trodde det skulle ramla av. Vid det laget hade hela gänget kommit inrusande skrattandes åt mig och min fantastiska uppsyn. 

Yr, en del hår fattigare och extremt sugen på en alkoholhaltig dryck fick jag sätta mig ner på Living Room's utesevering för ett glas rosé. Skönt! Här är några från möhippegänget!



För en månad sen eller så såg jag, Niklas och Suzanne boxning och sumobrottning på stan. Det såg såååå roligt ut och i onsdags fick jag testa! Boxningshandskarna + "skorna" var så tunga att jag orkade bara en match med dom, resten blev det sumo!

Linn vs. Louise

Suzanne flyr från mig.


Lite Acroyoga som vila mellan matcherna. 


Jag gav Johanna en omgång!




Efter det där var jag skiiiittrött och hoppades mest på mat. Dom hade andra planer. Efter att ha vunnit alla mina matcher skulle jag visst få spö själv. Av Europamästarinnan i submission wrestling! Hjälp?!! Jag gick en liten omväg fram till henne och bad henne att inte döda mig. Sa att jag vet vad som är hennes "specialitet" och att jag visst också älskar strypningar men det på tv inte på mig själv. Okej. Jag ska dö nu tänkte jag och insåg sen att vi ska brottas i olja. En pool med olja. Där försvann det enda jag kan, stå fast på marken. 
Kul som fan var det och jag överlevde! Så här såg det ut.




Här ser det lite ut som att jag försöker mig på någon egen variant av strypning men jag försöker bara hålla mig uppe för glatta livet. Observera hur jäkla tanig min arm ser ut jämfört med hennes. Hon var stark! 


Jag klarade håret och sminket. Nöjd. En seger i sig. 


Minns ni den här bilden på Christina Aguilera? Det pratades om det var mens eller spraytan som rann. Well...


Efter oljabrottningen fick jag komma ner i en supermysig lokal med relax&spa. Jag fick duscha. Snällt! Sen blev det mat, bubbelpool, massor av dricka, spel och en liten stunds dans! Har inte speciellt många bilder från det så om det är någon som har, skicka gärna! [email protected]




Någon gång senare blev jag satt i en taxi och ramlade in hemma och somnade på hallgolvet. Precis som en möhippa ska sluta alltså! 


Tack så otroligt mycket Johanna, Louise, Sanna, Suzanne, Sanna, Linn, Katri, Mamma och Monica!
Och till alla andra som hjälpte till och ställde upp! 

Möhippa, pre-part.

Kusin och bästis överraskade mig och tog mig verkligen på sängen med en möhippa igår! På något vis lyckdes dom få in massor med roliga saker som var helt fantastiskt roliga att göra! Det trots att jag inte alls tycker om några möhippegrejer what so ever. Eller så kanske jag gör det? 
Senare idag när jag är nykter, inte bakis, inte döbrötrött eller vad jag nu är i för tillstånd just nu så ska jag lägga upp lite bilder och berätta vad som hände och vilka mer som var med!

TACK!

12 dagar 3 timmar 56 minuter och 9 sekunder kvar!

Efter många telefonsamtal, ett besök och en del gnäll så har klänningen äntligen kommit! Kanske kunde inte Gimlins göra mer än att själva skicka meddelande till leverantören men dom hade kunnat ge ett bättre bemötande till mig som kund. Nu har jag i alla falll den finaste brudklänningen i hela världen och en helt fantastisk slöja till! Inte fick jag ut den dagen innan bröllopet heller så vad gnäller jag om egentligen?
Jag är helt uppe i allt det här nu, det finns ingenting annat i mitt huvud nu och listorna på vad som ska göras och vem som ska göra vad är långa så jag är glad att huvudet fungerar bra igen! Bröllopsfesten ska bli så jäkla bra för nu jävlar ska det ätas, drickas och firas att jag och Niklas har fått varandra! 

PS
Tack mamma för brudklänningen!
RSS 2.0