bajs

Jag har upptäckt att jag jobbar till 19:25 vilket suger ganska rejält! Jag vill inte vara här plus att jag skulle vara hos Louise klockan sju sa jag för finare-öl-drickning. Jag och Jocke for till Valbo igår för att handla våra fina öl. Dom hade andra sorter än kung och Sofiero, spännande! Köpte ett jättefint nagellack på Ica igår som jag sitter och målar på nu. Mmsar en bild senare, fint är det vettni! Eller kom oin och se det live! ;)

Polisen utreder om arbetsolycka var blogginspirerad operation.

Jag är verkligen sämst på att blogga nu. Det händer lixom ingenting som riktigt är bloggbart. 
Jag jobbar på och vill mest bara vända varje gång jag kommer fram till den där hemska plåtdörren som vi har som entrédörr just nu. Jag hatar att vara där mesta tiden även om det så klart inte alls syns, klart jag är den där treeeevliga tjejen. Fy fan. De få som just nu gör det ens värt att bara vara där är guld värda! Utan min man och min Stjärna skulle jag nog ha slängt mig i den där pressen för längesen. Jag undrar om det är normalt med så många kramar som vi delar ut till varandra? Jag har nog jävligt gryma jobbarkompisar. Eller brukar ni stå på lagret och bara hålla om varandra en stund för att dagen ska kännas lite lättare? Haha. 
Missförstå mig inte, det är inte jobbsysslor eller kunder som jag är less på, absolut inte! Det är det där förbannade bygget och bristen på precis alla bekvämligheter som vi normalt har, som fikarum, toa, luft. Ja ni vet. Jag hatar byggdamm, mer än alla orättvisor i världen just nu. 

Jag har firat påsk med men det blir ett annat inlägg för straxd kommer Niklas och hämtar mig och likt Kissie är jag ständigt sen när min pojkvän ska hämta mig. Steget till bröstförstoring är inte långt nu.

Dog av syrebrist i statliga lokaler.

Syre är ganska grundläggande behov för människan. Frisk luft. Systembolaget håller visst inte med. Nej, jag vill inte ta livet av mig idag.. idag längtar jag bara nå fruktansvärt efter minisemestern i Jönköping med Niklas och fröken C!

mumsfilibabba

Ett avsnitt grey's och jag har gråten i halsen. Fattar inte varför jag alltid blir så gråtfärdig av den serien. Eftersom jag inte har orkat gå hem idag, vad är det typ 5min hem till mig? så är jag kvar hos Niklas. Förvarnade honom tidigare idag att det kunde bli så men det kanske blir en överraskning ändå. Hoppas han gillar överraskingar, haha. Big brother och chokladpudding nu! inget jävla nom nom nom utan MUMS!

Slapphäng.

Slapp är bara förnamnet idag! Jag drog mig ner till promerundan och satt där i solen medan Sonic jagade en pinne som jag kastade. Lutade mig bakåt och lyssnade på musik tills det kom två andra hundägare och alla tre hunderna lekte i en halvtimme eller så. Good! Trött hund nu! Jag vill typ bara sova men lär väl vänta så jag sover hela natten och är pigg imorgon på jobbet!

Kvinna hittad livlös efter lång natt med - främlingar?

Jag och Niklas for upp till stugan igår och tog det lite lugnt, vart dä ri flera timmar innan vi tog oss hem och skulle käka och bara mysa lite men det blev pub och krog med fröken C istället! Idag är jag så trött att jag knappt orkade ur sängen. Jag ställde mig upp och försökte när Niklas väckte mig vid ett men insåg att det inte alls skulle funka att vara vaken så jag sov en halvtimme eller kanske timme till? Lunkade till sist ut till soffan och kröp upp i famnen där och halvsov tills Niklas for iväg. Nu är det tomt här. Jag vill nog ha ett hus. Spännande nog är jag inte bakis, iofs drack jag inte mycket men.. ja. Trött istället, men det är det lätt värt! Hade så skoj igår med pojkvän och hans bästis plus att alla tjejer som någonsin har jobbat eller jobbar i stan var ute. Kul att för en gång skull känna en massa folk, annars brukar jag känna mig helt lost bland alla främlingar!

Nu ska jag ta på mig brillor, sätta på Sonic selen och knyta fast ett långt rep så jag kan sätag mig på en bänk i solen medans han gör vad han nu tycke rom att göra ute. Kissa och lukta på kiss typ.

Härligt väder ute idag! Jag och Sonic tar ...

imag0551 (MMS)

Härligt väder ute idag! Jag och Sonic tar oss en kortare tur i solen på min fika-halvtimme! Underbart! Mindre tjusigt att göra det i full bolagetmundering!

Rånmördad mitt på dagen - för en mobil.

Sitter och laddar kraft för att ta mig in till duschen för avsköljning för att sen kila hem och träffa någon människa som jag har stämt möte med. Fattar inte ens varför jag har gjort det för jag känner mig inte ett dugg intresserad av hennes grejer plus att jag tycker att det verkar lite töntigt och.. ja. Varför har jag stämt möte? Mjah. Tyckte väl att det verkade dumt att säga nej kanske, vad vet jag? Nä jag vill inte alls iväg någonstans, jag vill bara träffa min pojkvän och mysa lite i solen idag. Inte för att jag har träffat honom två dagar i rad eller någon sånt men ändå. 

Morsning korsning.

Hittade miljonvilla - på loppis!

Gaga går på hög volym på promenaden nu! Jag antar att jag kanske ska ta mig hem men det blir nog en promenad med Sonic i krokarna, i mina nya skor, och sen en vända upp hit för vidare ansvarsgrejer. Tänk om jag var rik, jag skulle vara bra som rik. Jätterik. Fast jag vill nog vara smart med. Bli smart. Suck. Jag är grymt avundsjuk och så otroligt imponerad av en f.d arbetskompis som kan ta ut sin magister efter 2,5år (eller var det två år? sak samma), men magister som ska ta 4år att få. Hur duktig har inte han varit? Så duktig kommer jag aldrig att bli. Nu ska han plugga vidare och få ännu en examen. Han har gjort det jag så gärna skulle vilja men aldrig någonsin kommer orka eller känna motivation till, hur gärna jag än skulle vilja det. Han har läst om hur människan funkar psykiskt och ska nu läsa om hur det fysiska delen funkar. Fatta hur bra man kan förstå vad som händer i människor då! Jag nöjer mig med någon lightvariant tror jag. Har ju ingen plan än. 

Hos mamma finns det en gård mitt bland alla hyreshus och radhus. En hel bondgår som förvisso inte är i bruk men alla byggnader finns där. Smassensgården. Nu säljer dom den. Jag älskar den. Det är också jättekonstig att den säljs för det betyder att Smass-Olle inte längre bor där och att han kanske inte ens länge finns. Konstigt. Jag har väldigt delade känslor inför det här. Jag hoppas verkligen at det är en stor och glad barnfamilj som köper stället och att dom tar hand om gården och behåller huset som det är utvändigt. Det värsta som skulle kunna hända är att det är något pucko som köper gården och river allt eller flera av byggnaderna. 

Har hittat en loppis som jag vill hyra bord på men Johanna jobbar då och jag vill absolut inte stå själv. Suzanne du har ju hur mycket som helst i ditt förråd du säkert kan sälja, följ med mig!

Ring klocka ring - men inte imorgon.

Började halv åtta idag, slutade halv sju. Det har rivits upp golv på andra sidan väggen halva hela dagen eller vad man nu säger och tusan va de det har låtit men det gör faktiskt inte så mycket när humöret håller i sig. Det har varit en riktigt bra dag. Bevittnat brott, cykelstölder. Cykelstöldliga. PRatat med polisen i telefon sen inte hört nått mer. Träffade två patruller innan dock. Det blir tre patruller på två dagar, eller kanske tre dagar? Två och en halv säger vi. Tog en promenad med Niklas när jag kom hem och sen har vi myst och varit jobbiga på "föreningen". Som vicevärd borde man verkligen inte felparkera bilen utanför kontoret. 
Tycker jag har hunnit med mycket fast jag har jobbat ändå. Träffade mamma en snabb sväng, dock under arbetstid och mycket mycket snabb sväng. Hann lära mig att jag inte alls uppskattar när folk ljuger, hittar på eller försöker lura mig. Flera som har försökt under en endaste dag. Fast alltså inte mamma, om det lät som det. Mamma cyklade och var glad.

Idag fick jag mina skor från Nelly! Kommer...

skor (MMS)

Idag fick jag mina skor från Nelly! Kommer nu ihåg att jag och Johanna var på Nelly-party när J fyllde är och att vi var bland dom första hundra tjejerna? Vi fick ju ett par gratis skor var då och dom här kom idag! Dom var precis så fina som jag minns från mitt fylleyr när jag valde skorna! Ganska imponerande lär jag säga att jag valde skor jag verkligen vela ha och tror jag kan känna mig nöjd med länge istället för ett roligt udda par, i fyllan! Åh kommer ni ihåg att jag träffade Olle då? Jag hade nästan glömt det!

Ung man säger att mamma är hos - den döde morfadern.

Ja nog fan kom fjortisarna tillbaka, men det ångrade dom nog för först fick dom stå ut med "näbbgäddorna" och när dom visade väl mycket attityd och sparkade i dörren så lacka vi ur så både Securitas och polisen kom till vår undsättning! Trevliga killar där allihopa och tydligen jobbar Pelle Snyggsson hos polisen. Trevligt. Mindre trevlig var en rejält trög attitydproblem-tjej som visst verkligen vela ha stryk men man får inte slå barn så säger lagen. Ett jävla liv var det då allt här innan alla försvann och efter så mycket bråk med ostabila tonåringar som var packade och vissa lite speedade eller nått så kan man fundera på om det känns som en klok idé att knata hem genom bruket/parken/stan själv...

234 små moppepojkar - flydde i skräck!

Fy vad jag är trött nu. Ligger i soffan hos familjen fröken Larsson och tittar i vanlig ordning på Pocahontas, inte riktigt lika spännande efter så här många gånger. Vi har ätit god mat och handlat godis som vi mölat i oss! Mitt i allt mys hörde vi ett kras på baksidan och hittade en krossad flaska. Fjanten i lägenheten ovan har "ff" och känner visst varenda 16-åring. Knatade upp blev insläppt, skrek att alla skulle ut innan polisen komma. Haha jävlar vilken fart det blev på dom! Fick fatt i glaskrossaren som var en riktig med och fick honom att noga plocka upp allt splitter. Nu är dom visst tillbaka. Suck. Allt jag velat igår och idag är att falla ihop i soffan och bli lite omhållen och ompysslad kanske, men det blir inte alltid som man tänkt sig med det. Kramats med Johanna och kidsen istället!

Min lediga dag blev inte så ledig.. Droppa...

imag0499 (MMS)

Min lediga dag blev inte så ledig.. Droppade in på jobbet för att kolla när jag börjar imorgon men fastnade i ett hav av kundordrar som skulle fixas. Hem och slänga i ny tvätt i maskinerna och lite fil i mig sen vidare till kusin där det har städats. Hon och M är snälla som bjöd på en skvätt vin, inte för dom vet om det än men ja, snälla. Det blåser stört mycket ute. Sitter på kusins balkong och konstaterar detta. Ska träffa Niklas när han slutar! Var några dagar sen nu.

Håll hårt - i maten!

Hängde hos Johanna här om dagen och fick lite matrester för ovanlighetens skull. Får ofta mat av min bästa kompis. Eftersom vårsolen låg på och värmde upp hennes baksida så bestämde jag mig för att vi skulle sitta där ute och njuta lite av värmen. Värmde på maten, bar ut allt och gick in till köket för att bre tre mackor till Jordan, misstag!! När jag kommer ut hör jag Nikolina "Jag har matat Sonic", visst tänker jag och funderar lite på varför hon ser så glad och finurlig ut. Jag tittar mig lite om och Nikolina säger igen att hon har matat Sonic och då ser jag att hälften av potatismosen saknas på tallriken vilket resulterar i en suck för mig själv och typ "Jaha ja jag ser det" eller nått och tänker att moset kanske räcker och att jag är glad att bi... biffarna!? Biffarna är inte alls det kvar. Lite förvirrad över detta faktum tittat jag ner på uteplattorna och studerar moset en stund och flyttar blicken lite till höger där jag möts av, just det, en köttfärsbiff. Till vänster om moset ligger den andra och mitt i allt står Sonic stört nöjd över att det ligger mat på backen. Nikolina har lixom skopat över allt från tallriken ner på backen. Suckar mycket djupare och säger "det var ju min mat" och till svar får jag av Nikolina "jag tycker inte om sån mat", upprepar "men det var ju min mat" och lunkar in till Johanna och berättar att Nikolina har matat Sonic med min mat, och fyller på med ny mat. Strax efter hör jag Jordan ropa till Nikolina "mata inte Sonic med mina mackor" när han springer in en sväng. Ja Jordan, vissa saker tror man inte att man ska behöva säga men lillasyster har full av (o)lustiga påhitt!

Följ kaoset på nära håll - för nära.

Snacka om att jag är sämsta bloggaren just nu. 
Igår var jag åp jobbet och jobbade typ 14h. 14 timmar!!!! När jag äntligen släpptes ut i frihet kom min käraste och hämtade mig, klockan 10 på kvällen. Vi får till Statoil eftersom allt annat i den här stan är stämngt den tiden. Ja inte Verona, men man kan fundera på om dom någonsin stänger, jag tror att om man knackar på klockan 3 på natten så öppnar nog den där karln dörren och frågar vad man vill ha, i nattmössan. Fast vi stannade ju inte där. Jag ramlade in och plockade ihop saker jag kunde äta, sen ska man ju betala och det gick ju lite så där lär jag säga. Jag ansträngde mig verkligen för att verka trevlig och inte se ut som om jag klättrat upp ur en grav, jag försökte verkligen jättemycket men ändå tittade assrskan så märkligt på mig. Kanske var det för att jag knappt orkade stå på benen och troligen såg ut som en död pundare. 
Lyckades fickringa Fröken C dessutom, mycket pinsamt då jag precis innan hade ringt Niklas och då framstod som någon galen stalkerflickvän som inte drar sig för att ringa runt till pojkvännens alla vänner för att få fatt i honom. Jag skickade ett vad jag tror kan ha varit ett ganska förvirrande förklarande sms. Alla vet att jag aldrig skulle ringa runt för att få tag i Niklas,  jag åker hem till vännerna och kikar genom fönsterna, finner det mer effektivt! Annars funkar ju statelitbilder fint med, har ju Niklas på ständig spårning. Så klart. Har inte ni era pojkvänner under bevakning? Hur ska man annars lita på dom? 

Idag jobbade jag 4h, efter en timme hade jag rast och besökte Hansens.

Hansenstanten -Vad fint ni får..!
Jag -Jag vill ta livet av mig....
Ht -Va?
Jag -Det är så rörigt, jag vill ta livet av mig.

Dramatisk? Kanske, men ni var inte där idag! Imorgon går det bättre för dom och på fredag rullar säkert allt på som det ska! Det är lite, okej jävligt, trångt inne där nu men fasiken vi är så trevliga att ni inte fattar hur vi orkar!

Älskar människor som klagar på hundar och ...

imag0494 (MMS)

Älskar människor som klagar på hundar och tycker deras barn ska vara det viktigaste som finns, för alla. Fattar faktiskt inte varför kommun inte ska ta hand om hundlort när dom ska sanera efter hennes jävla ungar, för tro fan att dom kommer växa upp och öka kostnaderna genom sönderslaget glas, klotter, fylla eller dylikt. Fast klart, inte Annelies barn för dom är ju gudabarn. Men om dom inte blir guds finaste änglar i tonåren och min hund inte kan gå på gatan eller springa lös i parken av all skit som människor slänger så antar jag att Annelie vill införa någon form av barnskatt?

RSS 2.0