Fin ska det va! - Säger karlns "bistis"

Jag ska säga som det är, just nu ligger jag i ett badkar i en 12000kr/natt svit och hoppas på att jag inte tappar min dator i vattnet medan jag skryter om vilken tur jag har haft! Och ärligt talat vet jag redan nu att det är här långt ifrån det bästa som kommer hända mig inom den närmaste månaden! 

Niklas och Carin är på Skansen nu och kikar på djur, eller är på g hem igen, alltså hem till Skeppsholmens hotell, det är där vi bor men en fantastiks utsikt och fyrverkerier heeeela tiden. Jag vet att många av er bryr er om djuren som lider men jag undrar jag, inga av dom hundrar jag har haft i min närvaro har lidit av det och ingen i min familj eller jag har gjort en big deal av smällandet, snarare har hundarna tyckt om fyrverkeriera. Nu ljuger jag va? Nej det gör jag inte. Jag ligger i ett gigantiskt badkar och talar sanning. Jag väntar på två underbara människor och bara njuter av mitt hotellrum. Btw, Blondie jagade raketerna som i "fånga raketen nu, duktig vovve" och hon sprang inte i onödan! 


Jack Bauer does not sleep, therefore he needs no pajamas.

Imorgon är det nyårsafton och jag är ledig! Ärligt talat minns jag inte när jag senast var ledig ett nyår för innan jag började på bolaget så jobbade jag ju i blomsteraffär och det blev ju ganska många nyårsförmiddagar i lukten av hyacinter och så mycket silverglitter att jag inte behövde klä om när jag kom hem för jag luktade blommor och glittade mer än vilken festblåsa som helst. Nu vet jag vilken skumpa jag bör köpa istället, den med finast etikett!

Efter att ha jobbar idag orkade jag inte annat än att lägga mig i soffan med en öl, popcorn ihop med en mysig hund och se Jack Bauer rädda USA ännu en gång. Så här cool är Chuck Norris, paus för tid då ni läser några av skämten/faktan..

.....paus....

Nr 2; Some people wear Superman pajamas. Superman wears Chuck Norris pajamas. Gissa vad Chuck Norris har för pyjamas? Thats right! Jack Bauer pyjamas! 

Nyårsskor.

Jag önskar att jag hade fått ha med mig de här skorna och fira in ett nytt år med..



men jag får nöja mig med dessa två. Ja två, har man inte ett par perfekta blir dett två dugliga.

Sarah vänta, jag kan inte säger Sanna och tvekar innan hon stiger på rulltrappan och lägger den jackbeklädda handen på "ledgången"

Vaknade ovanligt tidigt idag, 06:00. Eller vaknade och vaknade, jag tog mig upp ur sängen, fick på mig kläder och hunden koppel och som i ett mörker kom vi till bussen. Alltså i ett riktigt mörker för det är så jävla mörkt vid busshållsplatsen att jag inte ser Sonic nere på vägen. Tur att jag har köpt den där lilla ficklampan man kan förblinda vargar med! Den är röd. När jag väl vaknade till liv efter ganska mycket kaffe så insåg jag att jag var i Sandviken när tantfan inte hejade tillbaka. Vet att jag var på jobbet och drack mer kaffe medan jag skurade golv och toaletter, glamor som vanligt på bolaget. Antar att det blir lite flådigare imorgon när jag får prata om Champanger och liknande. 

Jag och Sanna tog en tur till Valbo men vände ut genom portarna (eftersom vi är fast as lightning hann vi med Subway, en del affärer och toa) och for till Gävle. Alla supertjockisar hade samlats på Gallerian-Nians toa som för övrigt är den vidrigaste snusktoan jag någonsin har varit på, kaklade väggar och tak (so far so good) med fint tillhörande äckliga äckliga äckliga ståltoaletter och handfat. Sanna torkade händer under en sån där handfläkt och jag skrek "Vad göööör du?!", sen köpte vi tuggummi i fruktståndet.

Något har blivit fel på oss under våran uppväxt, eller mer troligt så påverkar vi varandra för mycket nu för vi har en och samma stora fördom och äcklas av bakterier som finns överallt. Hissknappar, handtag, spolknappar och uuuh på vattenkranar. Det är inte heller trevligt när främmande människor rör vid en, en del helt enkelt inte människor alls, punkt.

Om det blir strömavbrott kan vi köpa ett sånt elelement och ställa i ett rum så kan vi värma upp det i alla fall, så bor vi där. Eller?

Jag vill att ni ska veta att det är pitch black, kolmörkt, supersvart, verkligen hur mörkt som helst här ute. Gatubelysningen funkar inte och jag såg inte ett dyft när jag rastade Sonic. Det blev en kort promenad för varken han eller jag är förtjust i mörker. Niklas tog oss ner på baksidan och kikade på stjärnorna och sen var det nog. Jag hoppas mest att elen i huset inte dör för vi har ingen ficklampa. 

Ficklampor står höst uppe på listan imorgon. Ingenting är viktigare än en stor jäkel som man kan slå ihjäl folk med och en mindre lite mer behändigare ledlampeficklampa som man kan lysa vargen rakt i ögonen med om man stöter på den. Ficklampor alltså. Och batterier. 



Årets värsta mellandagsrea är utsedd - efter en dag.

Jag brukar säga att mellandagsrean oftast är riktigt världelös, det känns som klädbutikerna hänger fram de där plaggen de aldrig blir av med, fast dom har hängt med p åvarje rea de senaste tre åren. Oftast är de någon tröja i en storlek som börjar på XX. I år har Nelly.se verkligen ansträngt sig för att vinna första pris i sämsta mellandagsrea. Herregud vilken tur att jag är medlem och kan få en kod till denna exklusiva, fantastiska rea så ingen annan hinner köpa slut på de där skorna med remma och härliga färger i svar, guld och neongrönt. Igen. Eller haremsbyxor i mönster inte ens en blind skulle klara av. Såg faktiskt ett par stövlar jag gillade.
Ändå ska jag in till Valbo imorgon.
Pappa, systrar och två hundar var här på eftermiddagen/kvällen och firade jul. Så mycket firande eller om det var speciellt juligt vet jag inte men vi böt julklappar, åt lussekatter och paradispraliner. När de for fortsatte jag fira jul med Jack Bauer.

Låndad bild av syster.

Ett riktigt julfirande i mitt, mitt, mitt (och Niklas), mitt fina hus ska inte skitas ner av någon aftonbladetrubrik.

Idag ska vi fira jul hos mig, på riktigt. Först kändes det drygt men nu känns det så mysigt. Jul i mitt hus! Systrar och pappa kommer hit. Att jag får ha julmys med världens bästa systrar två dagar i rad är ju bara en enorm bonus. Vet dock inte om dom förväntar sig mat? I don't do food on the juldag! Jag vet en pizzeria dock som gör fantastisk pizza så här till jul. Verona! En paros, ett gäng lussekatter, lite dadlar och pepparkakor låter som en plan. Jag har allt utom pizza, det här är en uppmaning till fina systrar som läser. Och tro för tusan inte att det finns julmust här. Men jag har en gran! 


Jag föreställer mig att när inlägget publiceras så ligger det en bild här istället för den här texten, men vi får se om jag minns det.

En paus i julmyset(?)

All the facts you'll need for MY AWESOME CHRISTMAS - och så mycket mer!

Jag är som ett barn, vaknar till på julaftonsmorgon och kan omöjligt somna om. Lekte tomtenisse och la Niklas "julstrumpeklapp" på sitt ställe, dock inte i en julstrumpa för jag glömde fråga mamma om dom men det hade inte spelat någon roll jag hade inte aldrig orkat åkt ut dit igår, det fick räcka med en minijulklappsshopping och ett dåligtsamvetebesök hos pappa innan jag fick komma hem igår kväll.
Pillade lite på sömntabletterna och läste innehållsförteckningen, laktos. Vattenfri laktos, vet inte vad det vattenfria betyder men självklart, självklart innehåller dom laktos! Jag tycker ju att det borde vara så lite att det inte ska göra något men jag har ju klagat om att jag mår konstigt av dom. Kul julinfo. För er. Valde i alla fall min bok jag fick av Niklas igår istället så nu ska jag krypa upp i en fotölj och hoppas på att det söver mig.

Idag kommer bli en relativt lugn dag, ska bara ha det bra med dom människorna jag älskar mest av allt i världen. Morgonjulmysa med Niklas (nej Johanna jag menar inte så, jag menar film och varmchokladmys), fara hem till Larssons och pussa på barn, bästis och krama hela, hela resten av familjen Larsson. Hela. Sedan hem till min världens bästa mamma för hennes julbord som slår alla andra julbord (sådana man kan gå på jobbet med är inte alls speciellt goda), paketarrangering under granen så julklapparn ser extra fina och många ut. Man kan tro att i en nu vuxen familj där "barnen" nu är 25, 23, och 21 så kanske fokuset på julklapparna ska ha släppt lite men vet ni vad, det kommer nog aldrig hända. Jag är ledsen mamma om du har något förhoppning om det i dig där gömd någonstans, det kommer nog aldrig sluta. Det är ju för härligt att få vara barn en hel dag igen! Efter kanske en något överdrivet intresse att få det fint med julklapparna så har ju myset redan kommit igång med min fina familj.

Btw, texten börjar bli lite knögglig och jag har problem med att (hahahahahahahaha allt ser så roligt ut) den ligger lixom i gupp och gropar. Kanske knaprade i mig en sån där liten tablett ändå och en konstig kapseltablett med en massa vitt pulver (självklart den som hjälper mot den andra) så sömnen skulle komma tillbaka. Börjar bli lite luddigt nu. Började morgonen som ett nyfiket barn, går som en modernpillerknaprande kvinna och sover några timmar till. 


SNART FÅR JAG ÖPPNA JULKLAPPAR!!! :D Sova vidare en liten stund först.

Dan för doppardan kommer - fru panik & tant hysteri!

Mitt i julklappsruchen - finner vi Sanna Fagerlunds nya stil!

Idag har varit en stor julklappshandlingsdag, inte för mig, men för i princip alla människor jag umgås med. Johanna köpte förvisso inga julklappar vad jag minns men hon handlade mat för resten av året eller möjligen till julbordet. Jag såg ju faktiskt aldrig om Suzanne köpte några heller, jag såg mest hur hon provade kläder till sig själv och muttrade något om att man aldrig ska testa kläderna. Tror hon var besviken över att dom inte var lika fina på. Jag såg den prefekta tröjan åt henne inne på Gina, tog dock ingen bild och hittar den inte på nätet men texten på tröjan var "All you need is me", hur bra skulle den inte vara på juldagen? Röd dessutom! 
Jag såg Sanna köpa julklappar i alla fall så nu vet jag vad både Erik och Suzanne ska få! Vet vad mamma ska få med.. och en grej Johanna ska få. Oj vad jag vet saker! Själv köpte jag 10 små gosedjur på IKEA till Sonic. 




Sanna strikes a pose!

Man fast på antarktis - planerar att odla vingar och flyga hem.

Syster min är helt inne på det där med karma så idag har vi varit på julkonsert och varit goda. Jag vet inte riktigt hur vi var goda, jag tyckte om att lyssna på en kör den råkade vara i kyrkan men visst, jag var god. Hemma började jag fundera lite på karma och att det ju finns plus och minus av allt i världen, oftast lika mycket eller i alla fall så det väger upp och blir någon form av jämnvikt, det var något prat om hindu på tv samtidigt och om hur Raj skulle bli en miljonär med vingar om han spenderade tre månader på nordpolen med Sheldon, inte viktigt.. hur som. Efter ett tag verkade karman ganska logisk (lika mycket positiv energi som negativ) till jag kom fram till att om jag vill att det ska finnas lika mycket plus som minus i världen, borde jag inte bara slänga ut en massa minus så universum måste väga upp med en massa plus som kan råka hamna på mig? Jag tror jag måste fundera lite mer på det här för just nu har jag bara kommit fram till att man borde göra tvärtomkarma. Antar att det är fel.

Lussekatterna den största tjockisboven i jul!

Min (våran) julgran är bättre än alla andras, den lyser finast, den luktar godast den.. okej pyntningen är skitfin men det är ju lite objektivt så där hur man gillar det, men enligt mig är våran pyntning finast och finare ska det bli när svärmor kommer med mer kulor. Jag hoppas på lite andra färger än rött och vitt på kulorna!
Här om dagen hittade jag laktosfri risgrynsgröt och i en blandning av lycka och panik rev jag åt mig tre av de fyra sista och slängde ner i korgen med orden "det kan ju ta slut, det kan ju ta slut".








Jag har ingen unge att sätta framför granen så här säger Sonic god jul istället!




Charmig som alltid. Alltid stavas alltid med två l, aldrig stavas aldrig med två l.









Ca 50 små lussekatter blev det av baket. Pjuuhh!
Jäderfors bjuder på lussekatter hela nästa vecka.

Det är synd om mig för jag måste skriva en rubrik i min blogg.

Vad är det med folk och deras facebookstatusar, det är ju bara ett enda långt jävla gnäll. Oj va tjock jag är, helt plötsligt. Fan va bakis jag är, ungen snorar, kärlekslivet är åt helvete, skolan är tung, jobbet är piss, huset är kallt, kompisarna är skit, hunden är jobbig, jag dricker för lite eller för mycket, sambon är dryg.. Blablabla. Maten är för tråkig. Julklappar måste slås in. Måste. Herregud va synd det är om folk. Kanske var det också slut på favoritsmaken på Ramlösan så det fick bli melonsmak istället för jordgubb. Fy satan vilket tungt liv. Tror livet känns lite roligare om man försöker fokusera lite mer på det positiva i livet och inte bara det som känns jobbigt. Kanske kan vara svårt men jag är då helt säker på att det inte bli bättre av att berätta för sina 150 närmaste fb-vänner om sina problem. Ingen tycker synd om dig på facebook. 

Något kul är att googla nyår flashback, jag älskar människorna som rör sig inne på flashback!


Julklappar, julklappar julklappar.

Systeryster frågade mig vad jag önskade mig i julklapp och jag är visst så tråkig att jag önskar mig presentkort i Valbo. Det låter så otroligt tråkigt men jag som så mycket tycker om att kika på fina saker och ta med något hem (man får ju inte bara stoppa ner grejerna i väskan och gå, man lä rju betala.. snikna jävlar!) så är ju det en helt fantastisk gåva att ge mig, en stund att tralla runt där och kanske köpa ett par nya skor, en bh, kanske en blus. Ett halsband? Åhh.. Jag hoppas jag får det! Ser redan hur jag får gå där och välja ut något superfint till nyår! 
Jag är skadad. Så är det någon mer som har problem med julklappar till mig så är det inte så att jag skulle dö om jag fick flera presentkort där. Inte alls. Faktiskt.

Ordnade Niklas julklapp idag och ska försöka få ihop något till systrar och bästis. Förvänta er inte världen för jag äger typ en uttorkad brunn i Afrika, så det blir väl handgjorda härligheter.

Upptäck vad du kan göra i en - fåtölj!

När jag och Niklas började drömma om hur vi skulle inreda vårat lilla gröna hus ute på landet så var jag från början totalt övertygad om att det tvungen skulle finnas två fåtöljer att sitta i och bara kunna mysa, umgås, läsa, och fika i. Någonstans att sitta som inte är i vardagsrumssoffan eller köksbordet. På IKEA i Valbo såg vi hur dom ställt en fåtölj framför Billybokhyller fullproppade med böcker, vilket passade väldigt bra in i min dröm om ett eget litet bibliotek. Dom där hyllorna var ju enkla att hitta, de fanns ju på IKEA och böckerna har jag så många att det täcker och blir över (fick en hel drös av svärmor med + att Niklas är en lite boksamlare han med) men att hitta två fåtöljer som inte kostade mer än vad huset kostade var skitsvårt att hitta. Tur som är så for jag och två Larssons iväg på Erikshjälpens loppis i Gävle för någon vecka sen och där stod dom, mina fåtöljer! Helt perfekta. Jag älskar dom. Min hörna är bättre än vad jag trodde den skulle bli! Upptäckt att det går bra att dricka vin, öl, whiskey, glögg och martini i dem med. Går bra att spela frågespel och läsa korsord i dem med. Det finns väl bara en sak jag inte har testat i dem.. än. 

Ännu en prinsessa i Gästrikland.

Jag skulle få beställa en klänning från Nelly som mamma skulle "ge mig i julklapp", det resulterade i två klänningar och ett par skor. I julklapp. Igår sa Niklas att jag såg ut som en prinsessa i den rosa och frågan är om jag kanske blev gladare än vad Nikolina blir när man säger att hon ser ut som en prinsessa i någon av alla hennes otroligt fina klänningar. Nikolina är som ni vet 5år. Jag är alltså 20år äldre än henne. Well.. 









..så nu ska jag bara välja skor!

Han är den finaste jag vet.

Jag tror jag avverkade en hel veckas aktiviteter igår. Inte konstigt när jag gick upp klockan kvart över fem och for många mil bort och hem samma dag. Inte konstigt att jag önskar att jag kunnat gnagt av mig mina öron när jag i tre timmar hörde "fitta, knulla, pattar, slynor". Jag tackar gud för Nelly.se´s fina mobilsajt. Nej jag tackar inte Nelly.se för jag är mest förvånad att dom lyckas ha en fungerande mobilsajt när deras vanliga sida funkar lite som den vill. Det var en lyckad resa ändå, trots allt.
Väl hemma tog jag och Niklas en promenad med Sonic och sen en tur på sparken och kollade in en gata jag hittat mysiga hus på. Ni läste rätt, spraken! Mormors gamla spark. Det blir inte mer byaktigt än så. 

Innan jag somnade mindes jag hur det för en tid (år) sedan gjorde ont i varje del av kroppen om Niklas bara råkade nudda mig och hur jag var totalt övertygad om att jag gick sönder om han faktiskt rörde mig för jag tyckte så mycket om honom. Nu pirrar det i hela kroppen bara jag ser honom och jag känner mig aldrig så hel som när han håller om mig. Så ni vet.. 

Föredetta SEGA-man spelar huvudrollen i nästa - Superman!





Shoppar du också fel? - Här får du ingen hjälp!

Innan jag for till Vietnam i början av året så var jag på jakt efter ett par mörka billiga "ballerinaskor" som jag skulle kunna slita sönder där. Här har jag en liten uppsjö av skor men ser ni vad som finns där? Ett par blåa sammetsklackar. Det blev dom. Dom fick inte följa med till Vietnam.

Pepparkaksbak med mig själv.





Löjligt nöjd över att jag har en "apple"-pepparkaksform.



Se de UNIKA BILDERNA - Christmas @ Fagerlund/Larrson






















Och så här såg det ut ute idag, SNÖ!




Bröstvårtor, pullor och muffins - helt naturliga saker.

Niklas gick upp runt sex i morse, så självklart gjorde jag det också!(?) Fattar inte varför jag tyckte det skulle vara en bra idé. Ögat rycker som tack nu. Spenderat en del av dagen hos Johanna och det lät ungefär så här "Men viiisa bröstvårtorna då" "Nu ska jag raka min pulla" "Nu ser jag ju bröstvårtorna ändå" "Det är jättesvårt att inte titta nu". Vi åt muffins som jag bakade igår och Johanna bakade bröd till julafton. Inga konstigheter. Nu ska jag försöka mig på att fixa till lite julbilder i Lightroom. Jag och Lr är inte kompisar. Inte alls. Så vi får se hur det går. Dom kommer hur som upp här senare. 

...hoppas jag.



Sjukt fin bild på mig och Ugglan!
We are lovers!

Suzanne gör ett först uttalande - "Allt är en TÄVLING"

Suzanne och Johanna hade laddat upp med en hel drös dekorationer, jag hade fyra olika strössel. Jag har tur att snäll är det nya kul, så dom var snäll och lät mig "låna" en massa av deras saker! Suzanne hade redan gått in i det som en tävling så jag ändrade inställning och gjorde det med. Så vilket är finast? Vem vem? Rösta!



Johanna and the kids.








Sarah











Suzanne









RSS 2.0