Nätshopping - ett av världens störta bekymmer.

Hihihi va spännande! Jag har beställt något och det ska bli hur kul som helt att få hem det och testa det! Spontant så där. Nu ska jag baka paj. Undra om karln kommer hem snart?

Öppna KFC - eller jag lämnar Sverige!

Jag är så jävla hunrig och maten står och blir mat. Vi, jag och Niklas, har lyssnat på Backstreet boys As long as you love me vilket slänger oss båda tillbaka till en KFC-restaurang i Vietnam och vad blir jag då? Jo gaaaaalet sugen på Popcorn Choicken! Så jääävla gott! Åh! Varför finns det inget KFC i Sverige? Som svar på frågan säger Wikipedia att KFC gjorde försök att etablera kedjan i Sverige under vintern 80/81 och att det var god kundtillströmningen men när kyckligen blev dyr i Sverige så minskade kunderna och restaurangerna stängde. ÅTTIOTALET? Dags att försöka igen! Om Bangladesh får ha KFC borde jag som Svensk också ha rätt till det! Så det så!

Chockskräcken i gamla - barndomskvarter.

Det är så varmt! Det är så skönt men det är så ovand som svensk. Jag fusktränade förvisso i Vietnam! 
Har egentligen tänklt knåpa ihop ett inlägg om lördagen som var, tror jag ska ha bild till det inlägget någonstans.Visst har jag varit duktig som har fått med bilder i massor av inlägg nu? "Jaaaaa!! Jätteduktig".

Alltså. Ja det är varmt, det är ungefär det som händer i mitt liv nu under mina två lediga dagar som tar slut imorgon och helgarbetet sätter igång! Tror jag ska hjälpa Niklas med maten nu.

Jo justja, var ute i "the old hoods" när jag hälsa på mamma i måndags. Vi stannade på Ica Björksätra och jag väntade i bilen eftersom jag inte vågade lämna Sonic själv i bilen, på parkeringen, bland galna kids och påtända knarkiz. Tänkte nästan låsa bilen och rulla upp rutorna men jag samlade mot och lät rutorna vara nere och låset öppet. Snacka om att utmana ödet! 

Så här ser livet ut i trygga Jäderfors. Höbalar och kossor.Du minns inte vad du gjorde förra midsommaren - sju av tio svenskar smuttar en gång för mycket på snapsen.

Efter att ha laddat upp hela kommun så tog jag det lugnt på midsommar, känner att någon lära bidra med det här i krokarna med. Vi for ut till Larssons sommarstuga och käkade Fru Larssons goda mat (nu är jag lite fördomsfull för Herr Larsson kan ju medverkat i matlagningen), mös med kidsen, fick lite tid med bästis och käftade lite med Biker. 
Mot kvällen åkte jag och Niklas vidare. När vi for till Ockelbo tog vi en ny väg för oss dit och hamnade ute i absolut ingenstans men vägen till Holmsveden var förbi alla "ute i ingenstans". Jag frågade mig hela vägen vem som faktiskt bor där ute. Vad gör dom, vart jobbar dom? Vad gör dom när mjölken är slut? Hälsingland sa skylten och husen var helt plötlisgt fleera hundra år gamla och jag var osäker på om vi befann oss i samma tid som när vi for. När jag hade kommit över hur gammalt (och otroligt fint) allt var så började vi närma oss Cedeholmskapalatset som, om vi säger så här, ligger jävligt dolt! Att den "vägen" fanns med på googlemaps är ju helt otroligt, creds till google! Det var en bredare kostig som vuxit igen med lupiner och hela köret. Jag trodde vi skulle befinna oss i en skräckfilm men ingen mördare kom. Jag vet ju att jag överlever ändå, bara låta bli att visa tuttarna för en blond tjej så klarar hon sig! På tal om det, hur tänker ungdomarna i skräckisar när dom går iväg och jökar lite när dom nyss hittat sin "bff" mördad i en skog? "Äsch Brittan har blivit mördad, jobbigt, jag måste nog tröstknulla lite" ? Or what? Tillbaka till verkligheten så käkade vi lite mer (Palatsvärdarna käkade mer än vad jag skulle få i mig på fyra måltider), bastade och drack lite vin. Det var midsommar i all sin prakt med regn, kall luft och galna pojkar som badar i en iskall sjö efter bastun. Jag blev utsedd till snyggast i bastun. Ännu en gång en fördel med bröst. 

Ingen krans i år, hade blommor på tröjan och naglarna istället. Jocke C hade sommarhatt.


Se när freaksen försöker plocka blommor - live!

Hm. Om jag betalar en massa kan jag få en något enormt försenad app till bloggen. Schyrre. Antar att den inte funkar. Bitter idag jag. Kan bli det av jobbet. Dagen före midsommar är minst sagt hektisk för en stackars knegare. Fanns några ljusglimtar och många jordgubbar. Det bittra är att min Stjärna inte finns kvar där när jag kommer tillbaka på måndag, semester när jag inte har det var är det för påhitt? Pff! Löjligt. Tur hon kommer tillbaka. 
Jag jobbade i alla fall nästan tolv timmar sedan hoppade jag på cykeln och for hem med en låda alkohol och en hund! En av flaskorna visas på bilden, den ska intas ihop med en freaktårta som alla människor kan äta, även freaks. Jag missade när tårtan hade sitt huvudnummer så jag har beställt en ny och får lixom någon form av repris, fast med alkohol till då. Det måste vara fint att vara kompis med mig ibland, få order och så. Trevlig så jag.

Himlen var nyss blå, nu är den lite grå. Det är konstigt att bo i Sverige. Jag minns när jag flydde då det var bäcksvart klockan tre på dagen och aldrig sol. Nu är det förvisso ingen sol heller men det är ljust heeela tiden.
Imorgon är det midsommar och jag ska väl göra som alla andra och dricka lite vin, plocka blommor och kanske åka efter en båt och basta lite. Hur som ska jag göra allt med min kära sambo! Som jag nu ska krypa ner i sängen med och myyyyysa! Det är jag värd. Vem försöker jag lura? Det är jag alltid värd!
Media berättade att hon var "fattig" - aldrig förstått det själv.

Ingen hud på fingrarna, ledvärk i hela kroppen och feber.. glömde jag något? Lite smärre andningsproblem ja. High life! Vad gjorde mina föräldrar för fel när dom gjorde mig? Drog mig igenom mer än halva dagen på jobbet men sen gav jag upp, for hem (fick skjuts av världens bästa Johanna) och sen somnade jag. Vaknade av att jag var tvungen att meddela vad jag vela ha köpt på Ica, bra pojkvän! På tal om pojkvän så har han återupptagit sin fighterkarriär, hahahaha. Stopp för att tänka på den lilla fula som alltid pratar om att ta upp den där "karriären". Slut på stopp. Nä men han har åkt in till Sandviken för att träna lite så jag är ensam igen, med våra tre djur. Ensamt. 

Läste lite i aftonbladet men som oftast så retar dom upp mig så jag slutar läsa. Nu har dom skrivit om någon stackare som sover i vardagsrummet för hennes två barn ska ha egna rum, dom kan aldrig åka på semester och bu-freaking-hu, hur tror hon andras liv är? Eller hur tror aftonbladet att liven ser ut? Hon har fyra barn, men om man verkligen läser så inser man att bara två bor hemma. Två att försörja kan man anta då? I min familj var vi tre barn. Jag semestrade på campingplatser och vet ni vad, det gjorde min "Solnapojkvän" med, skillnaden mellan att bo i min familj var att vi bodde i tält istället för husvagn. Jag fattade aldrig det där med husvagn när jag var lite ändå, tyckte det var mysigt med tält. Morfar hade husvagn som stod på stugtomten som vi sov i ibland när vi hälsade på där, men jag tyckte inte riktigt om att sova i den. Jag saknade aldrig något när jag var lite, kan inte tänka tillbaka och tänka "åh det hade jag vela gjort" för jag gjorde ju en massa saker. Jag fattar att mamma fick jobba hårt för det vi hade, absolut, men att skriva och debattera om att det är synd om barnen är bara skitsnack. När jag var lite var det synd om dom barn som var fattiga på riktigt, dom som inte hade kläder eller skor i rätt storlek. Det var synd om dom barnen som inte kunde följa med på en enda skolresa (och på min tid kostade en skolresa inte många kronor). Jag vet inte vart den här tanken om att alla familjer måste åka på utlandssemestrar på sommaren har kommit ifrån, eller att alla ska ha ett ställe på landet? Är ni galna eller? Det är lyx att ha det. När blev det som standard att alla skulle ha råd med Thailandsresor, dyra stugsemestrar i Sverige där alla coola ställen ska besökas under samma vecka och när, när, när blev det samhällets ansvar att varje förortsmorsa ska äga en stuga med tillhörande brygga och båt?

Eller är det bara så att min mamma är så jävla mycket mer awesome än alla andra? Om så kan hon ju bli rik på föreläsningar.


Billig stuga?

Lagomt kul med kvällsmöte på jobbet. Trala...

Lagomt kul med kvällsmöte på jobbet. Tralalalalala.

Bästa söndagstipsen.

Jag saknar dig, jävla skitkompis, så jag dricker lite och skrattar till How I Met Your Mother. Jepp.

Bamsebjörnar får gamla tårar att se - rött!

Det är guld att kunna sitta vid köksbordet och äta frukost ihop med min sambo. Sambo! Köksbordet är i och för sig mitt gamla pysselbord men det funkar fint för oss så länge, men med det sagt - om ni har ett köksbord som står och skräpar tar vi det gärna, lika så med gamla byråer. 

Igår förskte jag och Johnanna oss på att fixa håret lite. Det blev bra det blev det men paniken under tiden var.. man kan säga enorm! Vi slingade med två färger. Först blev slingorna typ råttfärgadebruna men när vi sköljde ur färgen blevdet jättefina blonda slingor med en uns av rött pigment i, så håret blir mindre grå/grönt! Alltså det ser inte rött ut! När vi lyckat har gjort detta på oss båda så ska vi lägga i några ljusare slingor för att bli så där awesome som vi är, alltså det är ju naturligt kommet normalt men nu när solen varit borta i några dagar kan man väl säga att håret har blivit lite ledset och kan behöva en liten "boost". Johannas hår blev grått. Det stod nå om isljusblond men det blev med "bored old fucking lady". Vi skyllde allt på någon annan och kletade i resterna av färgen med rött pigment och ta-da, awesome! Jag hoppade andra färgningen även om en extremt bitter Johanna tyckte att jag skulle sympatifärga mitt hår. Jag skrattade fast jag inte fick åt hennes hår hela tiden och mindes mitt misslyckade runt sista april! Det hade lika många färger som en regnbåge då, fast i tonerna grå, blå, grön och brun!

Niklas sitter och pratar med Johanna i telefon nu, säger något om att det är dåligt att man inte kan förutspå vädret 2011 och i vanlig ordning hör jag "man kan landa på mars med robotar och livestreama men man kan inte bygga en glassmaskin", nu för tiden skiter jag i glassmaskinen eftersom jag ändå hatar den då den inte längre kan ge mig lycka i form av glass eller milkshakes.


Läste tidningen. Massor av människor som har dött, som vanligt. Bläddrade vidare i en tristess fylld av brist på empati tills jag såg en bild på Liten. Vad är det med djur? Vad är det för fel på mig?

Klicka på bilden för att komma till artikeln om Liten.

Tidsfördriv.

Jag ser kanske en hel del blå himmel bakom det där gråa jättemolnen som glider förbi mig. Kanske ska utforska tempmappen på boxen, hitta nå roligt att fördriva tiden med. Kanske.

Gruppliv, muppliv.

Har precis fyllt i alla papper man kan tänka sig kan behövas fyllas i för en flytt till hus, eller nä det är inte sant men alla dom där papperena som inte var akutviktiga, dom som blev liggande. Sandviken Energi tyckte kanske inte helt lika som mig men va fan, dom får ju hur som betalt! Right.
Värsta jag har fyllt i var "grupplivsskiten" dvs, grupplivsförsäkringen. Det känns ju helt sjukt att sitta och fylla i papper så att Niklas får pengar om jag dör så han kan lösa ut min del av huslånet. Så stört. Hans papper ligger i samma bunt så han ska fylla i dom när han kommer hem. Men vadå. Vad ska jag med vårat hus till om det inte kan vara vårat längre? Jag är redan som det är rädd varje dag att han inte ska kliva innanför dörren på kvällen och komma hem, dom här papperena hjälper ju knappast till lugn. Det borde finnas försäkringar på att om man verkligen verkligen älskar någon så kommer man aldrig att förlora honom/henne, det vore en bra försäkring!


Nu travade det förbi en tjej på en hässt utanför mitt köksfönster.


Chockar världen med en piggelinkrämshbakfylla av världsklass!

Jag känner mig alldeles snurrig och konstig, som om jag vore bakis. Jag betedde mig som om jag var full igår kväll så det kanske är en låtsasbakfylla? 
Sonic är inte alls lycklig över hans fina tratt och spring.. går bara in i väggar och bord med den. Katterna är nog väldigt nöjd med utvecklingen. Hunden är trött och seg, ser dessutom inte speciellt mycket med tratten runt skallen vilket betyder att dom börjar ta ut svängarna och springer glatt på golvet trots att hunden ligger bredvid!

Ska surfa lite på elskling.se och känna mig vuxen i mitt hus nu.

Kvinna spårlöst - borta.

Niklas har blivit bromsbiten, på foten.. så det började blöda. Detta när han klippte gräset. Efter det har han fått två myggbätt med ca en centimeters mellanrum på exakt det stället. Det sved tydligen till ganska bra när bromsen satt där och gnagde. Undra om bromsen kanske var en orm? 

Nu säger han "och du ska håna mig" när jag gör min berömda Popular-dans och börjar efter det räkna upp saker som gör honom till en cool snubbe. Han pratar om kampsport. Någon som minns när Niklas var en kampsportare? Ska nog ringa G Vasa och höra om dom var grapplingpolare. Sen pratar han om att han kör hoj, eller ångrar sig och säger att han kan köra hoj? Vem pratar han om egentligen(?) Ah, nu rättade han sig och sa att han ägt hojar i alla fall. Så Niklas är en "cool snubbe" eftersom han någon gång har ramlar rätt på en matta och ramlat ännu fler gånger med motorcyklar. 

Min coola killes fot med broms, eller var det myggbett. Ingen vet.


Nätshoppade gratis på nätet - "lånade" sambons kort!

Man kan fråga sig varför så många trodde att det skulle komma ett inlägg idag? Har ingen någonting alls att göra idag
kanske? Jag hade att göra fram till 15.00 ungefär sen har det varit ganska dött. 
Började dagen med att lämna Sonic på Djurkliniken i stan för kastrering. Det var hemskt, för mig. Sonic vifftade på svansen och blev bästa kompis med veterinären. Senare charmade han resten av personalen. Han var sövd, han ser ju lixom söt ut i alla fall. Jag for till jobbet och förklarade för min chef att det faktiskt inte var så mycket att göra som han trodde, troligen är han blind eller har något mystiskt fel som gångar allt med tio som han ser. Klockan slog 13.30 och jag försökte komma iväg fårn jobbet men eftersom hjälp bara kommer från ett håll så blev jag kvar ett tag för länge och fick slänga mig in på banken, kolla saldostatus på konto, panikringa till Niklas då alla mina pengar inte landat på mitt konto än och rejsa iväg på cykel för att hämta en helt nerdrogad vovve. Skumpade 7km hem och landade i soffan med en matdosa och ett galet lågt blodsocker. Stannade i soffan till Niklas kom hem.. och ja efter det med faktiskt. 

Har nätshoppat ala Sarah. Plockar i allt jag vill ha i den visuella shoppingkorgen och går till kassan där jag kollar på alla saker ungefär en miljon gånger, kollar på priserna lika många gånger och stoppar tillbaka alla saker på sina ställe. Mycket enklare att hänga tillbaka saker när man bara behöver klicka på "ta bort från listan" istället för att rusa runt hela butiken och leta på rätt hängare!
Inhandade ett spotifypremium-konto hur som så jag kan spela samma låt tills Niklas inte står ut mer! Grattis älskling!
ps, jag betalade med ditt kort som vanligt!


Hund med tratt, utan punkkulor, är en ledsen hund men alltid lika mycket poserhund!

Arbetsrutinerna - en livsfara?

Med hjälp av en Stjärna har vi införskaffat Super Mario-handskar på jobbet! 

Blev rasist - på cykelbanan!

Nä men, är det ett riktigt blogginlägg?
Ojoj ni ska bara veta vart jag sitter och skriver detta, haha! Jag har nyss gjort en ny spellista som jag döpte efter lite inspiration av Timbuktus nya underbara låt resten av ditt liv, jag älskar den låten! Det är den bästa hatlåten ever! Har jag skrivit det innan kanske? Så bra är den iaf! 
Jag ska strax hoppa in i duschen - paus för att lyssna på hatpratet. Hahahahahahahaha!! Väldigt, väldigt, väldigt, väldigt trött ut - och skrubba bort en massa hud! Måste bli snygg och fräsh inför byns största happening som är på lördag, rockabillyfest! Blir sola, grilla, dricka drinkar och dansa på holmen! Jag har stora förväntningar på lördagkvällen. Om solen sviker blir jag sur! 

Idag har jag jobbar för sjunde dagen i rad, men nu börjar jag komma in i det här. Snart kommer jag ha abstinens när jag inte får kärra öl, fronta vin och leta på rätt vodka på lagret. Jag har en ny bästis, förlåt, den heter sodastream + xenergy! En liter energidryck på mindre än en minut och näst in till gratis! Missbruk? Alla gånger!
tog en tur på Lindex och inhandlade en ny bikini och lite bhar, man kan ju inte vara bikinilös när man äger den mest ägiga balkongen i kommun! Så efter inhandladet styrde jag cykel hemåt och testade min nya cykelväg för första gången. Den var äg den med! Den var så idyllisk att jag nästan tror den var fejk! Ska fota imorgon! Glömde helt bort det idag i min lycka över att den mest svenska underbara sommarväg var min väg hem från jobbet och att målet var mitt hus. Otroligt! Mitt och Niklas hus, rättar. Ännu bättre! Kom och hälsa på!
Somnade i solstolen, lagade gudomlig mat ihop med Niklas och solade lite till efter det! 


Nya bikinin. Köpte trosorna med, kan vara bra att ha dom med! 

Linnelilinnlinn

Det här är ett blogginlägg till kusin Linn!
Mer blir det inte nu.

Jo jag lever, knappt! Jobbar för skojs sku...

imag0977 (MMS)

Jo jag lever, knappt! Jobbar för skojs skull eller för en jävla fina ob denna dag. Pizzan är bjudpizza och gör mig så lycklig att jag nästan sitter och gråter när jag käkar!

Första dagen i väntan på bussen! Som bonus...

imag0966 (MMS)

Första dagen i väntan på bussen! Som bonus var chaffören trevlig och resan blev gratis! :) Några av mina favoriter!

Långhelg blev - lång helg

Nu kör flytten igång på allvar! Jag har så ont i ryggen att jag känner mig yr så jag vette tusan vad jag ska göra idag. Hoppas bara på att det går över så jag kan göra nåt på jobbet de kommande dagarna. Ni som har långhelg, jag har lång helg.

Samma sak som igår - knark, prostituerade och kunglig fest!

Jag börjar tröttna på Simons "bla bla bla", är jag ensam om det eller? Men fasiken vilket bra sällskap han och Martin har varit idag. Big Brother live när man packar lådor är så jäkla awesome så det finns inte! Dom har babblat om Martin och Saras relation till varandra nu i någon timme(?) "Ant vill du ligg mä hon ellä bli ihop mä hon"

Räknade lådorna och jag tror det har blivit 16st nu. Slängt ner mina småpryttlar som har stått i påsar och skit nu, och även snyggat till i hallen så Niklas slipper komma hem till ett bombnedslag.. eller det är det fortfarande men bomben var lite mindre nu! Hmm.. Jag tycker jag har varit duktigt nu! Blir väl några lådor till imorgon efter vi har varit hem till vårt hus för första gången! Imorgon hämtar Niklas nycklarna när jag jobbar, och när jag har slutat far vi dit! Hem. På torsdag flyttar vi hem. 

Joakim C var här en stund när det åska och höll mig sällskap. Vi kikade på roliga saker jag hittat när jag packat och hittade medan jag packade när han var här. Det är bra med lite pratsällskap när man packar, lika bra som packskumpa!RSS 2.0