Förvåningen när sanningen avslöjas. Bakom höga klackar gömmer sig en - en hippieunge?

Hej! Jag är en jävla hippieunge som blir varm i kroppen när jag ser fejkade fårullsvästar och ligger och nynnar på "Yellow Submarine" när jag inte kan sova och tänker på hur kul det var att leka med pappas lilla gula Beatles-ubåt där alla medlemmarna ploppade upp i små luckor när man öppnade dom. Fast i smyg för pappa, så klart.

Eftersom Beatles är trista, snåla, fjantar så får man inte klistra in youtube-klipp med deras låtar. Man kanske ska vara glad att dom ens finns på youtube, för Spotify är ju inget för dom. Det var en stor händelse när dom bestämde sig för att finnas på iTunes. Well.. Här är är en bild/youtube-länk i alla fall!


Hittade även bild på hur pappas ubåt ser ut.Och sist "ullvästen" jag såg i Valbo idag.

Sista sommardagen?

Det är varmt ute! Tjoho!
Idag är det barnvaktsdag och som tur är så ska Niklas vara med och det är som sagt fint väder ute så det finns massor av skoj att göra som inte är så ansträngande för mig!
Barn på landet i solen. Det kommer bli en bra dag!

"Jag vill nog gå hem nu" - hur gick det sen?

Mina jobbarkompisar är fantastiska, speciellt min David.
Men någon som slår alla andra med hästlängder och som gör mer än vad jag någonsin förväntade mig så är det världens bästa pojkvän Niklas. Det är fantastiskt hur han bara finns ett samtal bort och hur han får världens sämsta stunder att kännas ganska okej ändå. Det är så skönt att kunna lita på att han alltid finns där om jag behöver någon. 
Idag fanns det två överraskningar hemma dessutom, karln har gått och köpt oss en tvättmaskin! Underbart! Vi har en tvättmaskin i huset. Den är jättefin! Och, och, och ett par skor!! Jepp! Skor! Hur bra? Så bra! Jag hade lagt undan ett par som han for och köpte och så fick jag dom! Så nu har jag ett par jättebra höstskor! Ja, jag har en miljard skor men the truth is that dom är inte speciellt användbara då dom nästan uteslutande har en klack på minst 12cm och är väldigt, ehm, icke varma! Inte så bra höst/vinterskor. 
Speaking of, snart borde mina gratis Nelly-skor komma! Dom passar in på både ketegorin "stört hög klack" och "varma höst/vinterskor". 

Nu ska jag åter dö i soffan och hoppas på att mina lemmar börjar vakna till liv snart igen. Så här ska det inte va'.


Skorna jag fick på förra Nelly.se-eventet.


Det blev inte den här tvättmaskinen, men jag är lika glad ändå!
Där är skorna igen, btw!

Me and my darling, för vad som känns som en evighet sen.

Misstog patient för - skit?

Landstingets sjukvård suger verkligen rejält. Jag tänker aldrig sätta min fot på inne på en vanlig hälsocentral igen. Gå hem och vila, det går över. Yeah right. Ringde Manpower och fick prata med världens trevligaste sköterska som gav mig mer hjälp än vad jag har fått på fem år på det där jävla amatörstället där sympati för länge sen har lämnat varenda människa som jobbar där inne. Några tio minuter senare var jag inbokad hos en sjukgymnast och hade fått förklarat för mig vad yrsel och andra likande saker kan bero på och vad som troligen gör mig så yr att jag inte kan cykla eller gå för den delen. Fått lite statistik dragen för mig och fått höra orden "Jag vet att det är jätteläskigt för dig när det händer". När hon sa det höll jag på att börja gråta för det är så otroligt fint sagt jämfört med "Ja många patienter får så. Finns inget att göra". What?
Och det där med att vila, ja det var fel. Jag ska upp och skutta, springa och hålla igång. Så efter typ en vecka hemma på soffan där skiten aldrig gick över så drog jag mig upp och satte igång och har inte stannat än för världen står ganska stilla så länge jag hoppar runt. Konstigt.
So, fuck Landstinget. Dra åt helvete, vem trodde att privatägd sjukvård skulle finnas i Sandviken och att den skulle spöa den statägda med hästlängder?

Me and my baby!

Sitter på Emma-båten påväg hem efter en solig dag med JockeC på strandbaden!

Saker vi lärde oss den dagen:

Även om det är jobbigt är det möjligt att blåsa upp luftmadrasser med sina egna lungor. 
Badbollarna som säljs på strandbaden är riktigt dåliga.
Rutten vattenmelon köpt på Maxi luktar jävligt illa.
Det är inte lätt att få bort den jävla stanken av rutten vattenmelon från fingrarna.
Strandbaden har ingen kopp med teskedar bredvid kaffeautomaten.
Slurpies eller vad dom kallas är för söta och borde alltid serveras med en slurk vodka, rom eller gin.
Det finns folk som fortfarande kollar valutakurser på bankernas hemsidor istället för google.
Det finns folk som inte förstår sig på google, helt enkelt.
Emma är ca hundra år gammal och har varit nära att skrotas.
Vägen vid Bångs är mindre än hundra år gammal.
Tjurskalleballe.

Fantastiskt, jag erkänner mig besegrad av macen och tänker gå in i vardagsrummet och tjurigt se på tv. Jävla skitdator. Den är smart iofs, problemet är att inget annat utanför den är smart. Som blogg.se tex. Bajs! Nu är jag sur.

Tekniknördens trendigaste transport!Ja det är sant, vi åkte Segway!! Det var grymt! Det var så skoj och så läskigt, och så skoj!
Vi gick förbi en butik i Tallin där man kunde hyra Segways per timme, så efter lite funderande över en lunch (dom var inte direkt gratis att hyra) så bestämde jag att vi helt självklart var tvungen att testa, för hur ofta stöter man på en Segwayuthyrning i Sverige, eller Sandviken? Nä precis. Och nu får jag skryta om det lite, att jag har åkt Segway! Så ungefär så här ser alla våra semesterbilder ut! Vi for runt på våra Segways och kollade på alla stenbyggnader som man absolut var tvungen att se och posade likt riktiga hard core turister!

Katastrofmöte - på sjukhus! Säger sig räddats av vännerna.

Notes: Skit i doktorer och ta hjälp av vännerna i stället så kanske du överlever!
Skulle ta min cykel idag till jobbet men efter några tramp på Kärråsvägen inser jag att det här kommer aldrig sluta bra så det var bara vända och ringa efter bästis och hjälp. Eftersom jag hade läkartid trodde jag att det var ganska lugnt men va fan, vart är läkarna som kan prata svenska och lyssnar på vad man har att säga, visar lite sympati och bara är liiite mänskliga? Snälla, det vore så fint om min doktor inte (här kommer en lista)

x Behövde Swedisch lexikon.
x Avslutade alla meningar med "Åkeehj?".
x Behöver fråga om saker som tydligt står i journalen.
x Har problem att skriva in informationen i journalen.
x Svarade att "så har många" och tycka att det är en fullduglig lösning.

Jag har förstått att det är brist på läkare så jag antar att dom som utbildar sig kommer vara eftertraktade. Hur som så fick jag helt enkelt inte direkt någon hjälp av honom men efter hjälp av bästa Annelie fick jag lite hjälp på sjukhuset och sen tack vare världens bästa Joacim Cederholm så återfick jag lite krafter i kroppen och kotor flyttades tillbaka där dom skulle sitta.


Min bästis är världens bästa bästis!
and i hope you're not lactos intolerant because the second half of that word is -

DARY!!! Vi testade det coolaste man kan framföra just nu om man är en jävla tekniknörd i alla fall och det var så jävla awesome att jag nu utser gårdagen till den mest awesomma dagen det här året!

Semester

Den här semestern äger! Jag har nyss druckit SÅ god öl och igår var en dag man kan kalla legen, wait for it..

Livet är så jävla hårt - ibland!

Saker jag bekymrar mig för och tycker är riktigt jobbiga:

x Matfrågan! 

Herregud, varje dag förväntas jag eller Niklas att använda våra egna huvuden eller slå dom ihop och bli kloka så vi kan komma på en maträtt som, och nu blir det i alla fall lite drygt på riktigt, jag tål och han tycker om! Och som jag tycker om. För han tycker bara om curry och det är satans påfund, det ska jag säga er! Satans påfund. Den gula alltså, dom andra är ju goda! Men den gula.. Helvete hamnar man i om man äter den! Det ska jag lura i mina barn i alla fall! Herpes får man troligen av den dessutom. Men det här med maten då. Visst man kan ju köpa ute, men då kommer ju frågan - vad och vart ska man köpa maten då?

x Kläder, mer specifikt packning.

Varför är det så svårt att packa som tjej? Jo för att man måste ha med sig ALLT! Tänk om det blir fint väder, tänk om det bli dåligt väder? Tänk om jag känner mig som en tjusig tjej eller en lodis? Tänk om jag känner för just precis den där klänning och den är hundra mil bort! Sen är det ju också skiiitjobbigt att se en ny klänning hänga i affären och man just precis har lagt sina sista pengar på ett par underbara skor, ett par skor som skulle vara så perfekta till just den där klänningen! Och skulle det inte vara så kul att ha den där klockan i alla färger så man kunde matcha med en ny klocka varje dag!?

x Duscha

Jag luktar heldre vissa dagar än att ta mig in i duschen. Rinnande vatten. Varmt, rinnanade vatten. Vatten som blir varmt utan att jag gör någonting alls, bara vider på den där knoppen. Men vet ni. Ibland skruvar Niklas åt knoppen jättehårt så jag måste ta i när jag ska vrida den (har sagt åt han nu så han har nu slutat med det) och då gör det ibland lite ont i min hand. Det är jobbigt att orka ta av sig kläderna (hör egentligen till punken ovan men any way) som varit svåra att välja ut i garderoben på morgonen. Det är jobbigt att välja vilken duschcrém man ska använda. Det är jobbigt att skölja håret tre gånger. Tre gånger!! Två schamponeringar och en (minst en) hårinpackning/balsam. Raka benen? Välja hudcrém och sen bli tvungen att smörja in sig med vald hudcrém.

x Se på TV.

Vet ni hur många serier det för tillfället finns på boxen? Skiitmånga! För många och för några på samma gång. Det är hur svårt som helst att välja och ibland blir jag bitter på att följande serier inte produceras snabbare, de borde alltid ligga ett nytt avsnitt i boxen. Ja men följande serier är: Desperate Housewifes, Gray´s, How I Met Your Mother, Couger Town. Jag antar att det är någon mer serie.
Ser man på vanlig TV, som en vanlig teknikdödlig människa som zappar så finns det ju så många kanaler och det är ju inte alltid tv.nu funkar och ibland bråkar både internetuppkopplingen och guiden samtidigt och då måste man zappa mellan kanalerna för att få veta vad det är på tv. Fast problemet börjar egentligen inte vid att välja vad jags ka titta på, utan på vad jag ska titta på som i vilken tv-apparat och tillhörande ljudsystem jag ska slå på eller om jag möjligen ska planka mig framför macen eller krypa upp i sängen med bärbara?

x Läsa

Samma som innan, grymt svårt att välja vilken bok jag ska läsa och dessutom om jag känner för en bok på svenska eller engelska. Hur fort vill jag läsa den, den är ju så spännande och så bra men om jag läser ut den snabbt tar den ju slut men jag vill ju veta hur den slutar NU och dessutom köpte jag ju en ny bok hör om dagen som jag kanske måste påbörja. Påbörja aldrig för många böcker,d et kan bli virrigt!Mat, kläder, rinnande vatten och överflödig teknik, läskunnighet och även där ett överflöd av böcker är mina stora problem.
Blev det fel eller är det rätt?

Ångest första semesterfria veckan? - chocka kollegorna med fler semesterdagar!

Två dagar jobb efter semestern känns ungefär som tusen dagar, eller i alla fall som precis innan semestern. Om inte värre, ändå. Dagen räddades när Malin kom och jobbade några timmar, och när en charmknutte på kanske 2 år kom och flirtade med mig! Nej fy det här med att jobba är inte min grej, jag ska bli hemmafru och göra sådana saker som hemmafruar gör på TV. Fila naglarna om jag anstränger mig för helst ska jag ju få dom filade på salong! Anstränga mig med ett yogapass någon gång i veckan med min PT kanske? Ja sådana saker. Säga åt kocken vilken mat jag vill att det ska serveras klockan 18.03. Sådana saker skulle jag göra galant! Eftersom jag inte är hemmafru än, jag säger än, så ska jag i alla fall prova på hur det skulle vara så jag tar lite mer semester nu till helgen och far med båt till Tallin och bor på spahotell en natt och gör sådana där saker osm man ska göra som rik - åka på alkoholprovningar! Öl då. Inte vin, någon hejd får det vara på finigheterna!
Ps, mitt hår är inte längre vitt utan nu något som kallas naturligt. Jag tror det är bra. Jag tror jag är nöjd. Jag vill helst klippa av mig det eller bli rik så jag kan gå och få det fixat hos den bästa jag kan hitta på! Typ flyga till New York och få håret fixat av proffs där typ varannan månad. Jag säger ju det, fan va bra jag skulle vara på att vara rik. Ge mig pengar då?!

Så gör du om hemma! - en helt ny "vattning" stil.

Det ekar tomt i hyllorna, fast det ser fullt ut. Mat måste inhandlas idag!

Jag har att välja på:
Tacogratäng,
Hallonkräm,
Popcorn,
Freakkakor.

Behöver jag säga att jag inte kommer hålla mig mätt på dessa saker under dagen? Jag är redan sur för min normala frukost uteblev, filen var slut.
Jag längtar efter spa/öl-resa, whiskeyprovningar, go-cart men kanske mest av allt, någonting helt annat! Så jag får väl tänka på det istället för att filen var slut.
Jag ska äta tacogratäng till jag kräks, sen ska jag göra ett ryck här. Sa jag att vi har haft en mindre vattenläcka som har sabbat golvet precis när man kommer in i köket? Golver ligger lagt så man lär riva upp hälften av alla brädor om man vill byta ut dom som nu är fula. Man måste kanske också ha väck en del av köksinredningen för att få bort alla fula brädor. Vi hoppas på att dom ska snygga till sig magiskt när fukten torkar. Vi torkar dom med en kupévärmare för tillfället, större och bättre fläkt väntar. Ps, Vattenläckor är inte till för att få på söndagar. Speciellt inte söndagar som är Niklas sista lediga dag. Kom ihåg det.
Ps2, Kommentarer så som "så är det att ha hus" är ungefär lika festliga som "nä man får inte dra av på skatten" på frågan om kvitto önskas. Jag vet att det är så det är att ha hus, för jag är inte dum, blind eller döv - jag har sett alla hus/rust-byggarprogram.


När jag googlade bild på "vattenläcka kök" fick jag upp den här bilden

Bilderna avslöjar - fjortistlivet som chockar alla!

Här är dom bilderna jag törs lägga upp på bloggen. Som riktiga bloggar brukar säga så är inte bilderna bloggbara helt enkelt, men gud så jag skrattar åt dem ni inte får se! Herregud! Fast det här är riktiga finisar det med! Njut!

Sista bilden visar vinnarna, bästa Peter08 och Kissie.

It's something fishy about the drink!

Vad hände? Igår blev jag helt plötsligt så jävla full, från ingenstans. Jag kände hur det bara klickade till och sen var jag tvungen att sätta mig på golvet bredvid Niklas så jag kunde luta mig mot honom. Hade jag suttit kvar på stolen hade jag garanterat ramlat av! Nu däckade/somnade jag mot Niklas axel i några minuter strax efter jag yttrat orden "vi borde åka till 8ball och shotta" eller nåt liknande. Bra idé Sarah, bra idé! Jag tror det var kombon av guldflarnsbubbel, fishy drink (mojito med fiskisbitar i), fanta&rosé och gud vette fan vad jag mer drack som kanske blev en lite knasig blandning. Speciellt mojiton, speciellt mojiton i barnmatsburk med hål i locket så man kan ha ett sugrör i. Man missar lätt hur mycket man dricker då, för det är så kul att dricka bara, ur en barnmatsburk! Eftersom jag har blivit teknisktinvalid så lär jag be Niklas föra över bilderna då jag inte har en jäkla aning om hur man får över dom från hans kamera till en mac. Pinsamt. Jag skulle säkert lyckas om jag gav mig fan på det men, ja, jag är bakis och kan inte ge mig fan på nått. 

Pappa och farmor kommer om en timme, whaaat? Så det är väl dags att börja plocka ihop hus och mig själv, skulle nog behöva ta en sväng om i duchen med min nya Björk&Berries.

Johanna blev bästa Kissien, Joakim Elm bästa Peter08:an och jag vann mobilskalstävlingen! 


Tarzan visar sin rätta sida. The gay cat.

Kissiekopiorna invaderar - Jäderfors?

Idag är det födelsedagskalas och jag flög upp ur sängen så fort klockan ringde. Vissa tycker nio på morgonen är sent, jag tycker det är läskigt tidigt att gå upp en ledig lördag! Men med tanke på att jag somnade någon gång mellan elva och tolv igår kväll så ska det ju räcka. Stackars Niklas får alltid se slutet på filmerna själv. 
På tal in fil, Niklas och tv så köpte nämn karl en gigantiskt TV till filmrummet här om dagen, 50" (den var grym där nere och vi kommer lätt ha bästa rummet i höst/vinter), så vi invigde den lite.

Gäspar och har mig nu, känner mig sur på klart.se då dom har tagit bort den stora solen och ersatt den med en massa "sol med moln". Idioter, jag vill ha solen! Jäjä, kanske bra så jag kan ta tag i allt som ska göra! Igår pulade jag ihop lite goodiebags och nu ska jag nog sätta igång med "Champangeglasen". Bilder kommer senare! Kvällens tema är Kissie/Peter08! Kommer bli fint med tjejer i stora tuttar och pojkar i kjorta kavaj och röda byxor!

Två mood setters, eller killers?

Jag och Jennie sitter utanför Goya och vän...

imag1374 (MMS)

Jag och Jennie sitter utanför Goya och väntar, dricker och baowdar. Jag pratqr massor, självklart.. Jennie går nog in något ord men när någon annan pratar känner jag mig stressad för alla ord som skulle kunna flyttat ut ur min min just då! Saknar min bästis, det är också självklart! Något som mer är självklart är väl att vi, jag och bästis, kommer halvdela på skorna som jag får. Hon borde ju vara här egentligen, om hon kunna. Btw J, du skulle gilla J som sitter här!

Dåliga siffror ingen chock - förutom för skattebetalarna!

Ja, det är som ni misstänker den dåliga uppdateringen beror på att mitt liv är lite för awesome att bloggas om. Internet skulle inte klara av den mängden av awesomeness! Thats right!
Nu ska jag och Ugglan iväg och möta upp Jennie på jobbet för ett besök på Nelly-eventet! Legen? Kanske, men en sak som är säker att det hur som blir awesome! Imorgon väntar en åktur med Emma med Joacim och Niklas!


RSS 2.0