Spotify är luft!

Idag blir det röj hela dagen! Ska först på något vis orka samla kraft till att röja upp lite här i lägenheten och sedan bär det iväg till Gävle och party hos Madde och en hel drös med tjejer! Kommer bli så jävla kul!
Jag vill träna, känns så kontigt att inte ha tränat än idag. Kommer inte hinna heller. Får man räkna shakeitshakeit på dansgolvet som träning? Går snabbt att bli lite narko på träning. Blir beroende av allt nu. Kaffe, Cola light, bars, Facebook, träning.. Vad var det mer? Ben & Jerrys! :D och självklart spotify, men det är väl mer ett standardberoende som ingen kan vara utan. Lite som luft?
Grundläggande behov:
Luft
Vatten
Mat (kan diskuteras)
Spotify (kan inte diskuteras)

Känner att koffein kan kvala in som grundläggande också, men känner mig inte helt säker.


Varför går tiden så fort när jag vill att den ska gå sakta? Och varför rör sig inte dagarna i kalendern framåt lite snabbare? Jag vill att tiden ska gå, så det blir lite mer tid mellan nu och då. Om jag hade kunnat stanna där jag var igår. För alltid.

Kärlek.
Alltjagtänkerpå.

Who do you dance for?

Nu är jag trött!
Har plockat saker i en evighet nu. Nu ger jag upp, det kommer inte bli klart idag. Så är det bara. Fast faktiskt så är det mest tomlådor som ska slängas och lådor som ska upp på vinden nu kvar.
Sen är det dom där jäkla skafferiprodukterna som aldrig packar upp sig själv. Nä, det blir på lördag! Systeryster ska bo här nästa vecka, så det kan väl vara trevligt om det är lite mer klart då. Men mest vill jag bara ge upp och låda det stå helt tills jag flyttar härifrån. Ha!

Men jag orkar ingenting längre.
Jag är rädd, osäker, tvivlar på den jag egentligen litar mest på.
Tröttnar all over again. Jag ger aldrig upp.
Jag tänker vänta här nu, kom om du vill.
I quit!

Taggad!

Tuggar frukostgröten och känner mig mycket oväntat taggad som fan! Men det är fan inte så gott med havregrynsgröt, men utan den kommer jag inte stå på benen länge.
Peppar mig själv med Timbuktu. Han gör mig glad!

Timbuktu & kärleken.
Ta det lugnt.


Idag blir det gym med Sabrina (så klart), sedan en massa öl på jobbet.. Alltså packa av, på, ut öl. I mängder. Oh yeah! Pust. Blir tyngre än gymet det! Sedan är jag värd en massage, så det ska jag få! Haha! :D Ska avsluta dagen med att packa upp det sista, nu är det ta mig tusan dags!

Träna. Älska.

Orkar inte ens tänka. Jag är så trött! Måste sova!
Blev iväg lurad till gymet idag av Sabrina, och väl där lurade jag på oss ett varsitt 6 månaders kort. Lika bra att ordna det på en gång. Har jag det måste jag utnyttja det annars känns det som att jag bara slösar bort en massa pengar. Bra motivation. Jag har ju någon motivation iaf. Nu jävlar ska det bli en smalis av mig! Sabrina tjatar om muskler. Okej, visste. Bara jag blir smalare :) Mohaha! Vi kommer vara så jävla snygga i sommar. Om en månad bara om jag ska slava under Sabrina. Hon har ju börjat sitt nya liv, och eftersom hon är mitt nya liv (känns det som haha) så blir det ju mitt liv. Även om det bara blev en snabbis idag så känner jag mig lite skakis i armarna nu. Skönt! Okej, jag vill också ha muskler. Mukkler. Sonic vill ha godis. Jag vill ha kaffe, på alla sätt. Yes.

Saknar kärleken.
Kärlek.


Underbart.

Cant help.

Jag är lätt världens mest opålitliga bloggare. Ett blogginlägg per år, är det bra?
Min vän, du ska få något att läsa! Men död till dig om du sprider den här adressen!


Min värld är underbar. Mitt liv är närmast perfekt. Om jag bara fick stryka lite, och lägga till lite mer av annat. Men jag älskar mitt liv. Jag är så lycklig. Hoppas på snart vansinnigt! Alla dagar fylls av mina underbara vänner, av en massa skratt. Tårta. Glögg. Här och där pirrar det till i magen. Jag trodde inte detta var möjligt. Det var omöjligt. Så länge. Jag vaknar ibland upp, mitt under dagen, och fattar inte vart jag är. Helt plötsligt i en vardaglig syssla så snurrar hela huvudet till och jag minns allt jag har gjort. Jag minns att allt inte är precis som det alltid har varit. Det är annorlunda. Bra. Bättre. Ge mig bäst.
Musiken fyller ord jag inte har.

Men ibland är jag så rädd. För om man har nästan allt, då har man mycket att förlora. När man har satsat allt, då känns det ibland som att livet står på spel. Det är så läskigt ibland. Då tänker jag på allt det underbara. Jag tror på det här.Who says I can’t be free?
From all of the things that I used to be
Re-write my history
Who says I can’t be free?

RSS 2.0