Först kom staketälskaren - nu kommer knopparen!

Jag är troligen helt störd nu men jag har blivit kär i flera av de här knopparna/handtagen! Med dom kan man ju göra om vilken trist byra som helst till fin och rolig! Loppis, loppis, Johanna vi måste åka på loppis för jag har en jättebra idé!

Minns ni föresten den där "tjejen" som sa sig vara gift med Berlinmuren? Hon var konstig hon!

Stalker lös i stan!

Blev nå fel på tidsinställningen, här är ett i nlägg som skulle postats i natt.
Satt och tittade på bilderna i min blogg och kom till inlägget med nallen, fan. Hittade hem till "namnet" i torsdags men då det inte var någon hemma lämnade jag ett brev jag skrivit, men inte fått någon respons på det. Än. Kommer nog inte få heller. Jag vet inte vad jag ska göra, skulle bara vilja få en förklaring till allt. Man kan fan inte bara försvinna utan att förklara varför! Åh idiot fan vad jag saknar dig!

Ska lägga mig och sova en stund nu och förtränga att du finns någonstans där jag inte får fatt i dig. Förtränga att vi någonsin möts eller någonsin varit vänner för det gör bara ont att tänka på dig. Ska börja tänka på dig imorgon i vanlig ordning när jag städar mitt kära bolag. Kanske smyga lite utanför din lägenhet eller ta reda på vad du har för bil nu. Helt vanliga stalker grejer.


Favoritordet idag: fan.

Djupdykning i - skåpen eller havet?

Jag har funderat nästan hela dagen på vad som känns konstogt med att vara "hemma" själv, utan Niklas. Och jag kom på nu att det är för att han inte kommer hem och sover, jättekonstigt. Jag ska sova själv, hos honom. Skumt. Dessutom rotar jag runt i alla hans grejer. Jag som knappt velat öppna skåp innan för att det är hans skåp och hans grejer, nu ska jag gå igenom allt och packa? Wierd. 

Sjukt(magsjuka) trötta i bilen påväg ner till hamnen där båten väntade.


Gubbe i liten, konstig, runt båt.
Samma tjat som alltid - igen.

Nu har jag tömt skåp och låda, fått ihop två lådor och är verkligen så less på att packa att jag inte kan finan ord till det! Det eda jag kan tänka när jag packar är "fan all skit ska upp igen med". Niklas tycker att jag har mycket böcker men jag undrar om han tänkt på hur många han har? Lika många! Men mest har han nog en massa sladdar, till allt! Vilket i och för sig är bra. Du ska inte ta det här dåligt Niklas, jag är bara oerhört less på flyttande efter, när den här veckan är slut, tre veckors packande och flyttande. Jag längtar tills vi är klara, i alla fall tills vi har allt i huset och får packa upp och känna att för varje liten pryl vi packar upp så är vi lite närmare målet. För varje sak som hamnar på sin plats så är vi snart färdiga. Underbart det måste kännas. Tänk när sista lådan är klar. Sweet.

Opererade hund - i köket!

Fy fan va effektiv jag känner mig idag!
Jag har gjort tusen saker jag har skjutit upp, som tex bokat tid för kastrering av Sonic - jepp jag kom fram! Jag fick en klump i magen när hon började prata om lugnande och annat skit, får lämna han där och hämta han under dagen! Herregud hur ska det gå för mig, jag som är så mammig med honom, har jag hört! Haha. Hur ska det gå med mig, han som ska opereras! Pff! Fixade över försäkringen när jag ändå var i djurfarten, det var mycket enklare än vad jag trodde! Fick även hem kartritningar eller vad det heter som ska skickas in för ansökan om bergvärme, betalde den fakturan så där på en gång vilket fick mig att känna mig väldigt vuxen! fakturan stod ju lixom inte ens på mig! Som jag sa kom det snabbt upp en bild på mig, cykeln och Sonic i korgen på systers blogg! Henne kan man lita på!

Stal cykel - mitt på blanka dagen!

Nu äger jag en cykel! Inget hem, men en cykel i alla fall! Tack så mycket mamma!! Jag glömde ta ett kort, men jag tror syrran har några så kanske dyker upp något på hennes blogg, vem vet. Syster Suzanne alltså. Annars kan jag ju ta senare. I och för sig.

Cyklade nästan förbi mitt förra hem. Det är verkligen jättevemodigt och konstigt. Jag känner för att bara springa upp och hämta nått, bara som jag brukade göra. Det är konstigt. Jag har hunnit bo på så många ställen i Sandviken sen jag kom hem från Norrköping och gymnasiet, men det är inget ställe som verkligen har kännt så mycket hemma som Björkgatan gjorde. Jag har ju hunnit på på Mossvägen, Norra Götgatan, Fredriksgatan och Promenaden, men inget har varit så där hemma som Björkgatan. Norrköping kändes hemma, det gör det fortfarande. Zirkongatan ÄR hemma, det fattar ju alla. Jag hoppas att Kärråsvägen blir lika mycket hemma som Zirkongatan. Det ska bli så spännande att flytta! Och jag vet att jag tjatar som fan om det hela tiden och om alla saker vi måste ordna och ordnar och allt vad det nu är men vänta tills ni köper hus så ska ni se vad ni med kommer tjata och då kan jag lyssna, och kanske till och med komma med tips och råd! Eller så vet ni allt eftersom jag tjatar så mycket om det, om ni inte för längesen har slagit dövörat till. Bryr mig inte i vilket, bara jag får tjata om mitt HUS!

Försöker ringa djursjukhuset och få en kastreringstid till Sonic, men dom svarar ju aldrig i telefon. Lika lätt att få tag i dem som en myndighet! Antar dom har för mycket att göra.

Packade ner katten - "jag gjorde ju lufthål"

Sitter mitt i världen flyttkaos. Hela min lägenhet är intryckt i Niklas förråd, och ja.. Utanför med. Hoppas grannarna tycker om oss och att ingen tänker sno mitt stuff! Det som inte fick plats runt grannarnas förråd står i Niklas lägenhet. Och ja, det är mycket grejer! I like stuff! Som min senaste t-shirt säger!
Tarzan gillar visst kaoset, det är mysigt att, mysa i!

Niklas är borta på kurs i tre långa dagar nu. Det känns som skitlång tid, speciellt när jag ska gå och längta efter onsdag av två anledningar. Niklas kommer hem och VI FÅR HUSNYCKLARNA!!!! Tur att jag har att göra. Packa! Niklas lägenhet ska ner i lådor. Tjoho! Lämnade nog öl hos Johanna, motiveringsöl! Eller? Ja!

Firade inte morsdag igår, tar igen det genom att åka med mamma till Valbo och låter henne köpa en cykel till mig (25-års present)!

Lämnade hela hemmet - på tippen!

Idag blir det ett spännande liv! Gud vad jag hoppas att jag jobbar med en massa roliga människor idag så att jobbdelen av dagen blir helt fantastiskt! För annars kan det här blir motsatasen till förra torsdagen! 
Målet för idag är att pula ner all skit jag har kvar i lägenheten i sopsäckar så det kan hivas iväg på lördag! Spännande va? Lönen kom idag så jag ska väl betala en och annan räkning med. Skoj! I och för sig fick jag ett tips när jag läste lite facebookstatusar. Om man betalar räkningarna när man är som fullast i månaden (måste alltså bli skiiitfull ikväll) och sedan bara förtränger skiten resten av månaden då är det visst som att doma ldrig finns. Sas det. Kanske ska testa?

Well.. Lite kaffe och How I Met Your Mother då! 

Jo justja jag ska skriva papper för lägenheten med! Tjohoo!! Snart är allt sånt här klart. Sedan ska vi bara jobba på huset men jag längtar tills man kan tänka på bara det och inte en massa papper och bankmöten hit och dit hela tiden. Ändå gör Niklas det mesta, hur orkar han?

Minns faktiskt inte helt vart vi är, men jag tror det är när vi väntar på första planet som ska ta oss tillbaka till Sverige! Det var löjligt gott med lax/brie-macka och vitt vin. Smakade Sverige.Nu kom en katt och var lite smidig som Sonic. Niklas du har ljugit, katter är inte ett dugg smidiga!

Nya träningen - flytta utan hiss!

Tack världens bästa Limpan för din enorma insats idag! Fy tusan vad vi har burit och haft oss idag. Hela min lägenhet gick in i Niklas förråd, fattar ni hur stört det är?! Orkar inte ens skriva om det, ska lägga mig i soffan och krama på Niklas och bara ha det lite bra innan vi ska sova! 
Imorgon väntar jobb, sen städ, sen jobb på fredag, sen städ. Sen städ. Sen städ. Vet ni vad jag sla göra på lördag? STÄDA!! Och slänga skräp! Städade lite hos kusin idag med, som uppvärmning! Imorgon ska jag köpa lasange. 

Blev nog ingen dans idag.

Se de unika bilderna på - lyxvillan!

Nu när jag.. Vi! Nu när vi äntligen har bestämt och fått ett tillträdesdatum för huset så kommer det lite bilder på det! De här bilderna var de som låg på hemnet och är tagna av mäklaren! 

Niklas & mina bilder.

Vägen bredvid huset.


Avslöjad! Sa han var smart - är korkad!

Y -Dom kanske skulle tro att jag föder upp något djur som dricker mycket mjölk. Jag tänkte säga ko men kossor dricker väl inte mjölk?
S -Ööhh vaaa?? Mjölken är ju till för kalvarna!
Y -Tyst nu!

Samtal om att Y köper stört mycket mjölk och kattmat. Undra vem Y kan vara och varför är Y så korkad?

Världens bästa säng - i stans finaste etta.

Jag packar ihop min lägenhet nu.. Fan det är inte lätt. Jag älskar min lägenhet, det är lätt den bästa ettan i stan! Även om den är liten och allt sånt, men det är verkligen så jävla fin! Men det värsta är att skiljas från min säng. Jag vill inte. Jag funderar på att behålla den ändå. Jag vet inte vad jag ska med den till men den är ju så skööön!! Har aldrig sovit så bra i en säng. Nej jag kan ju inte behålla en säng för att sova i på dagarna? Eller? Näää..hh..ee?
Skål! Nu ska jag telefonera.

Letar efter vän - ställer upp i "spårlöst"

Jag ska packa egentligen, jag vet. Men jag kunde inte låta bli att öppna datorn och googla det där namnet som jag saknar så mycket att det nu förtiden för ofta gör ont av saknad. Det finns en ny träff men jag har redan testat den och fick inte mycket respons där. Men ett telefonnr är ju tusen gånger mer än vad jag haft tidigare. Men vad ska man med ett nummer till när ingen behagar att svara? Jag tänker så ofta på namnet, så ofta det finns plats mellan huslån, renoveringar, bubbelplats, flyttlådor och Niklas. Det är inte så mycket utrymme kvar men varje gång allt stannar då finns namnet där och ekar. Jag saknar så mycket. 

Jag ska nog skriva ett brev innan lådorna börjar fyllas igen.
Jävla dig.
Move me!

Det är faktiskt skittråkigt att packa. Det är ungefär lika trist att packa upp dessutom! Suck. Onsdag går lasset till Promenaden för att åka vidare om en vecka eller två, kanske. Fiiint. Jag, Niklas, Jocke E och Suz ska kånka på onsdag, kommer ju gå fooort när vi är så många! Yes!

Lyckat! Jag och Sonic är utelåsta! Imorse ...

imag0866 (MMS)

Lyckat! Jag och Sonic är utelåsta! Imorse kunde jag inte lämna Niklas lägenhet eftersom jag inte hade någon nyckel att låsa med, nu när jag ska in till min lägenhet har jag ingen nyckel att låsa upp med eftersom den ligger inlåst i Niklas lägenhet. Räddningspatrullen Johanna och Nikolina är påväg!

Vad är det för fel - hon flyttar från slusket?

Här är en passande väg att rasta Sonic på, ligger precis bredvid mitt hus.Så här skulle det kunna se ut.Här är åkern vi har som utsikt från tomten, det här är dock från vägen.
Och nu ska ni minnas hur det ser ut där jag bor, Sandviken centrum alltså.Om Sandviken anstränger sig ser det även se ut så här i centrum.
Är det inte ganska självklart varför jag flyttar?!

Andra punker som gör att med glädje flyttar från "stan" är

x Jag möter inte "dagens alkis" på morgonpromenaden.

x Jag behöver inte fundera ut vart jag ska åka för att få ligga på en gräsmatta och sola för mig själv.
x Sonic får enorma ytor att springa precis hur han vill på.
x Jag får bo med Niklas. Hur bra som helst, bäst faktiskt.
x Mitt hus kostade 1,1miljon mindre än Niklas kompis radhus. 

Och visst det är en bit in till stan och sånt men nu ska ni få höra en hemlis som ingen verkar veta:
Det går bussar och jag kan konsten att cykla! Det finns även taxi, Niklas kör bil och jag har ju faktisk ett körkorskonto som bara ligger och väntar på mig, jag ska bara orka med det.

Yes, i love it!! :)

imag0856 (MMS)

Yes, i love it!! :)

BAJS - Bara allmänna järnvägar Sverige.

Idag har jag verkligen gjort allt för att visa Niklas hur okvinnlig jag är. Eller ful jag är. Jag vet inte. Fy fan. Blev ganska sliten på jobbet efter en helt galen dag där, så när vi äntligen kom hem efter en promenad så dog jag väl mer eller mindre i soffan. Sörplade i mig sås och slängde ner lite kött och ris när jag ändå höll i besticken. Jag har sett riktigt jäkla förjävlig ut hela jag och för att göra mig lite gräsligare till utseende så stulade jag Niklas pyjamasbyxor och någon tröja - utan bh. Chaaarmigt! Ser ut som en slusk. 

Jag gjorde lite kvällsfika, lookie!
Varvade jordgubbar i chokladpuddingen!

Filmade olaglig inne på statlig mark.

Man vet aldrig vart en dag tar en! Igår när jag stod och skrek i bara frustration på jobbet så trodde jag absolut inte att Filip & Fredrik skulle tåga in med ett helt kamerateam några timmar senare. Jag skulle inte i min vildaste fantasi kunnat fantiserat fram att dom skulle "hänga" med Pewo för att dom hade träffat på han på bussen (?) jag menar, wtf? Vad gjorde dom i Sandviken, hur kommer man på idén ens? Inte heller trodde jag när jag vaknade igår att jag skulle hamna på heartbreak vid dyngsbytet och dansa mig galet trött, att jag skulle sova 4h nästkommande natt. Inte trodde jag att jag skulle hänga på krogen med en massa sköna människor och två riktigt tråkiga killar vid nman Filip & Fredrik! Men det var precis vad som hände!

Som fan!

Kaffepaus i fikarummet/kontoret. Backen är...

imag0849 (MMS)

Kaffepaus i fikarummet/kontoret. Backen är vår stol/bord.. Jag sitter på golvet! High life på bolaget just nu!

123

Jag trodde att besvikelsen idag, ikväll, inatt, skulle bli att det inget blev men besvikelsen blev dom! Hur kan man verka så skoj och vara så fucking boring? Jag hade kul i alla fall, så klart! Men vettefan om morgondagen är värt det? Men troligen.. mest sugen på ostkrokar nu!!

Jag har sett vackra saker, mer behöver int...

Jag har sett vackra saker, mer behöver inte världen veta. Jag har kanske en legendarisk kväll, mer behöver ni fan inte veta - just nu!

Framtidsmaskin uppfunnen - av indianer!

Herregud jag vet knappt vad som händer nu! 
Igår var det en kille med typ hela sin släkt här och kikade på lägenheten, samtidigt som en annan människa med samma namn ringt och vela kolla på lägenheten så i en invecklad historia trodde jag att dom var samma människa ett tag. Ganska nyligen var människa nr 2 här och kollade på lägenheten och nu är det så att han vet om dom andra med dom andra vet inte helt och håller om nr 2. Nr 1 gav ett riktigt dåligt bud, så dåligt att jag blev riktigt sur på dom, men nr 2 verkade helt okej med givet bud från mig. Jaja men det är ju bra att jag har två på lägenheten, eller hur. Men nu är det ju så att jag försöker sälja den så snabbt jag kan och varför då? Jo för helt plötsligt ska jag flytta ut på vischan med världens bästa människa, i ett hus. Hur fan hände det här och när hände det? Allt går riktigt fort nu. Men det vill jag att det ska göra med för jag vill flytta till vårat hus nu nu nu nu nu! Och hur sjuuuukt är det inte då? Det låter väldrig främmande. Vårt hus. HUS! Vadå hus? Jo, hus! Mitt och Niklas, hus! Stört! Hus! Haha. Hahahahaha.

Det är en tjej på tv som ser ut som en kille. Jepp.


En snabbis.

Det här med val av bank är inte så jävla lätt ska jag säga er! Fan va svårt det ska vara! Enkelt att välja bort men svårt att välja vilken man absolut vill ha. Speciellt när det kanske blir en bank man helt måste ändra inställning till!

Vilket underbart väder! NOT!!! Tur att man...

imag0824 (MMS)

Vilket underbart väder! NOT!!! Tur att man kan fejka medelhavsvärme!

Nu pratar Niklas om nå spel som heter lano...

Nu pratar Niklas om nå spel som heter lanoiaiäroblah. Det nyligen förbi en brud/tant i skiiiiitfin cocktailklänning som hon smakfullt matchat med JEANSLEGGING! Ffs! Omg... Jag väntar på chokladtårta!

Jag hittade dom här två sötnosarna på jobb...

imag0819 (MMS)

Jag hittade dom här två sötnosarna på jobbet här om dagen! Dom låg där på golvet och lös med sin uppenbara färg och form! Vad ska jag göra med dom?

Går en av mina sista promenader hem från s...

imag0673 (MMS)

Går en av mina sista promenader hem från spontan utgång på puben. Det är fucking briliant att bo nära alla ställen nu men det är fan så att hur nära det än är nu så känns det långt! Från och med Jäderfors slipper jag gå en meter hem mitt i natten - TAXI!! Ändå underbart att komma hem till mina första 30kvm jag någonsin ägt. Även om jag längtar brutalt efter en farstukvist istället för en trappuppgång.

Tidningsätaren nr 1Alltså.. jag vet inte riktigt. Jag blir knäpp ibland bara. Vet ni.
Ska läsa den här senare idag i alla fall. Så är det. Eller kolla på bilderna, jag ska inte ljuga. Jag kan inte läsa. Vet ni.

Tjuv stal - rubrik!

Fan va glad jag blir! Jag skulle ladda upp en bild men dök rakt in i albumet från Vietnam! Såg massor av underbara bilder och mindes hur vårat liv var under en månad. Det var slappt och fantastiskt! Jag ska ta med mig datorn till Niklas och ladda upp bilderna när jag har lite bättre uppkoppling istället, tar så lång tid med bajs3's nät.

Lyssnar på Petter och mår lite bra nu, ska strax iväg och hjälpa Niklas och David att slänga en massa bråter ur Niklas förråd. Spännande? Det blir bättre! Vi ska försöka hinna med mitt skit med! Jajamensan! Woowoo! Yadayada-whatever?

Larmet går säger Kjell!

Igår när jag satt på Hansens och fikade så läste jag, eller bläddrade jag i, Recidence och försökte hitta några bra inredningsidéer. Jag fick inte en enda idé men jag skrattde däremot högt och till tårar åt Kjell Häglunds text om inbrottslarm!
Efter att ha installerat ett nytt, superhäftigt inbrottslarm med kameror och hela köret så skriver han: "Min största skräck för inbrott just nu är följaktligen att någon ska klampa in och sno mitt nya larm". Haha ni måste gå in och läsa och alla ni som har teknikgalna karlar i er närhet kan nog känna igen er en hel del! Själv ringde jag upp Niklas och sa att han absolut inte får köpa något larm (utan mig) och jag vill tilläggar att jag inte är pigg på idén att gräva ner alla kablar och allt vad det nu var! Läs Larmet går här


Ps god morgon!

Följ (sjuk)systers sjukdiet - frisk blir du aldrig ändå!

Suzanne säger att man får äta vad man vill när man är sjuk! Jag äter därför en hel påse ostkrokar och en hel chokladkaka till middag idag! Okej, det blir lite kvar till imorgon men bara för att jag sparar chokladen så jag får njuta två dagar! Haha!
Min hostmedicin smakar skit! Lepheton. Den är smaksatt med en massa mongosaker. Anis, honug och apelsin. Är dom dum i huvudet eller? Är det bara jag som är smart i heeela världen? Snälla..
Jo jag skyller ju allt hostande på Niklas och hans "bistis" för jag VET att det är erat fel, det är ni som har smittat mig! Niklas säger att "bistis" hade hostan först.

Big Brother - tv-programmet som gör dig orespektabel

Okej hur gott verkar inte det här? Johanna jag tänkte skriva att du säkert tycker det verkar äckligt eftersom jag tycker det verkar hur gott som helst men jag ångrade mig, du tycker nog om idén med! Fruktglass! Typ frystfrukt mer eller mindre. Jag hoppas att jag har kiwi hemma så jag kan testa nu! 

Köp min lägenhet vettja! Alla behöver något nytt och fräscht till sommaren så varför inte slå till?!
Länkar till Blocketannonsen så fort den kommer upp (imorgon tror jag)!!

Idag har jag mest tänkt bli smartare men det är så svårt när det är en massa idioter som får skriva utbildningstexter och forskningsrapporter! Fan! Jag har blivit ruinerad på apoteket men fått en hostmedicin som är så stor att jag glatt kan klunka ur den hela dagarna om jag vill, men det blir nog inte speciellt bra då jag tror den funkar som den där som heter nått.. ehm.. Cocillana!! Mhm! När jag pratade med hälsocentralen frågade dom en miljon frågor occh bara det gjorde mig lite orolig och när tanten helt plötsligt bokar tid åt mig på tisdag började jag tro att jag är döende. Jag får inte skriva så för Niklas, eller han blir kall då. Så men ni vet, jag tycker om att överdriva ibland. Jag hoppas på att jag är bättre på måndag så jag kan avboka tiden!

På fredag skriver vi på! JAG LÄNGTAR SÅ JÄVLA MYCKET! Jag vill vara helt säker på att ingen annan kan komma och ta mitt hus! Fy fan va bra det kommer bli! 

Fort ut med Sonic nu innan Big Brother!

Jag känner inte att jag kan ta texten jag ...

imag0653 (MMS)

Jag känner inte att jag kan ta texten jag ska läsa på allvar Snubben som har skrivit den har citerat "Rage against the machines". Texten handlar förvisso om skolan och skolelever men när universitetet skickar studiematerial så förväntar jag mig.. ja inte låttexer i alla fall!

Tredjevärldskriget, skattesmitare och pesten - allt finns att köpa!

Fy vad jag är trött nu! Ska käka lite godis och läsa i min bok jag hade glömt att jag köpte i Istanbul! Dear John tror jag den heter! Var iväg och fikade med Magnus en sväng nu på kvällen och hälsade även på Jocke "patrik" Cederholm en snabbis! Visade spontanköpet och fick te! Tidigare idag kom Mio äntligen med dom nya madrasserna till sängen, leveranstiden var ungefär en evighet och människan som sköter utkörningarna lider av någon minnessjukdom så vi var väldigt glada att till sist få dessa efterlängtade madrasser! Helt perfekt att dom förra gick sönder så vi fick fastare nu, jag gillar inte mjuka sängar. Jag vet att det är nå fel på mig, jag vet! Hjälpte Niklas få dom på plats innan jag gick hem (till Johanna, barnvakt imorgon bitti ju) nu. Gissa om jag var nöjd över att kunna sno åt mig flera pussar och kramar innan jag gick! :D

Rikslarm till allmänheten - efterlysning av inredningsbloggar!

Hänger hos Johanna nu och pratar sönder henne om hus och sånt. Hon försöker prata om Göteborg och hennes crush! Det går så där för henne, stackars bästis! Är det någon som vet nå bra inredningsbloggar? Någon som inte handlar om bara "shabby chic" och hur jag slipar vita möbler, det kan jag och vet redan. Jag vill ha en lite nyskapande inredningsblogg så jag kan få nya idéer! 

Vann allt - och lite till!

Det här är mitt nya äppelträd! Och min nya bod! Dock är det mina granar (med största sannolikhet, om det inte är bondens) och den stora granen vill jag ha bort, någon som känner någon som kan hjälpa mig med det?
Varför jag helt plötsligt har äppelträd, bodar och granar? Jo det är för att jag och Niklas är mitt uppe i processen att köpa ett supermysigt litet grönt hus! Okej det är inte så jäkla mysigt just nu eftersom det är tre inredningsblinda karlar som har rustat och inrett det, men snart kommer det en kvinnas varma hand och tar hand om det! Haha!


Så nu blir det till att läsa inredningstidingar och andra spännande saker som hur man går till väga om man ska installera bergvärme, om man får borra för bergvärme.. Tur att jag har Niklas! För det är så här att även om han säger att jag ska göra något så är han så ivrig eller bara så van att göra allt själv att han helt plötsligt ringer och säger "älskling, jag kollade det där som blablabla". Idag var han helt plötsligt på banken och lika fort fått lånelöft i bådas namn. Jag visste inte ens att han skulle dit. Effektiv till tusen är han karln min. 

Så jag och Niklas är blivande husägare! Vi ska bo ute på landet och bara ha det bra. Ni som undrar hur man tar sig till Sandviken från Jäderfors (jepp det är där huset ligger) så kan jag berätta om det unika färdsättet Buss! Dom har även något som kallas Cykel? Vet inte riktigt hur dom funkar men jag tror jag har sett en sån i någon film någongång. Kanske är nått nytt från Amerika?
Men det är klart, jag har väl alltid varit mer av en stadstjej som mer eller mindre har haft panik när jag har dragit ut till Kungsgården, men let's face it, Sandviken är ungefär som att bo på landen så vad blir det för skillnad? Jo jag kan knalla ut och sätta mig på en ca 20kvm stor veranda och dricka mitt underbara kaffe ur min gudomliga mugg och titta på när katterna jagar möss och ta på mig gympadojorna och knata ut i skogen med Sonic varenda dag om jag vill! Varje dag! Jag behöver inte se alkisar hela dagarna, jag behöver inte möta folk jag avskyr, jag slipper betonghus. Jag slipper idiotgrannar och hoppas på såna där mysiga grannar som det fanns förr. Jag behöver inte låsa dörren det första jag gör när jag kommer in. Jag kan bara mysa runt och plugga i 4 (blivande 5) rok.
Det blir långt till närmaste affär men jag har hört att man kan planera, och jag kan hoppas att Albin och Pia har lite varor. Dom har färdigmat och öl i alla fall. Så jag kan hålla mig full och mätt där ute i alla fall. 

Men det bästa av allt är att varje morgon när jag vaknar och varje natt när jag ska till att sova så kommer världens bästa och finaste människa ligga precis bredvid mig. Jag kommer att få träffa den människan jag älskar mer än något annat måndag till söndag varenda vecka. Aldrig mer kommer jag behöva känna att det suger att gå hem till min lägenhet och sakna han den dära, för han kommer vara min sambo! :D Aldrig trodde jag livet kunde vara så här bra! Nu längtar jag ihjäl mig till att skriva på alla papper och ännu mer till att få nycklarna och låsa upp dörren en första gång och kliva in där, i vårat hus!

Surrsjukan utlöstets av - mäklare.

Orkar fortfarande inte skriva om helgen faktiskt. Jag är fortfarande sjuk. Syrran med. Jag ska plugga massor idag så jag kommer säkert orka senare. Planen är väl typ att lämna Sonic på dagis så jag har fritt hela dagen till plugg å sen ja, plugga. Suck. Jag ska till Johanna ikväll och vara barnvakt imorgon bitti, väcka barnen är inte skiiitsvårt! :)

Igår var jag och Niklas iväg med en man som heter Göran och kollade fukt i det fina gröna huset, jag släpade med mig Cecilia så hon fick inspektera och dömma med. Vi hittade fukt, vilket var ganska givet då det är ett gammalt hus men det var okej trots fukten. Cecilia tyckte det verkade trivsamt och kunde inte hitta några större fel. Låter bra, right? Efter har vi pratat med mäklaren både på kontoret och i telefonen. Eller Niklas mest då jag inte vet vad jag ska säga typ. Niklas har koll. Min hjärna låter bara som ett surr när mäklaren finns i närheten och jag glömmer alla argument för lägre pris eller vad det nu kan vara. Nervös, jag? Njäääaah! 
Just nu känner jag mig bara jäklligt otålig. 
Hoppas även på goda nyheter från min mor.

Här om dagen saknade jag Vietnam så intensitv att jag bara vela
skrika när jag stod instängd på jobbet


Påtal om jobb så sökte jag ett nytt nyligen och fick det men bittert nog tackade jag nej igår eftersom jag så gärna vill ha ett hus med Niklas. men jag var välkommen att söka nästa år igen.

Top Model-stjärna går inte till det extrema.

Jag fattar inte! Jag sitter och kikar på Top Model 3 från 2004 och det är en brud som säger att hon inte är van att gå i högklackat men att hon övar på det i alla fall "but not this extreme" säger hon och tar upp ett par lågklackade skor! Typ 4-5cm höga. Skojar hon med mig?!
Dom här lallade jag runt i, bakis, igår!
Gårdagen var mest en kamp att klara av. Först bakis till tusen plus att jag var sjuk. Fast som vanligt ska inte sånt stoppa mig så jag och Niklas for till Valbo och kikade på soffor och annat skoj! Hittade massor av fina saker på IKEA vilket var en stor förvåning. Hittade den finaste bänkskivan ever. Jepp jag blev kär i en bänkskiva. Tur att jag har postat bilden på skorna så jag inte blir Sveriges tråkigaste 25-åring!
Lär göra mig klar nu för Cecilia kommer med muin räddning snart och sen ska vi på shoppingrunda i Sandviken. Cecilia ska shoppa jag ska titta på, typ. Jag ska köpa bänkskivor om några månader istället. Haha!
Lördagen skriver jag om senare, har finaste bilden på mig, Suz och Jocke! Ja Suzanne jag ska skicka bilderna till dig!

Sommar sommar sommar - hur ser du ut i sommar?

Bikiniöverdelar från H&M! Jag kan inte ha en enda övderdel från förra året så behovet finns där, om någon månad antar jag. Haha.

What?

Efter mycket funderade på hur jag skulle göra med sista delen av kursen jag läser och som jag har hamnat en hel del efter i då jag inte orkar ett skit då jag kommer hem från helveteshålan så har jag hittat oväntade krafter och tagit tag i pluggen! Fan det här kommer ju gå. JAG SKA HA BETYG I FÖRSTA UNIVERISTETSKURSEN DEN HÄR TERMINEN! Vägrar att misslyckas! Så om ni vill göra roliga sake rmed mig den här månaden, glöm det! Jag ska inte ha kul, jag ska bli smart igen! Kanske har tid för liiiite kul. Så hör av er. Öl är ju gott lixom.
Nu sla jag göra ett ryck och få mig själv presentabel och kila iväg till hunddagis och Johanna!

Ung kvinna förlorar snart förståndet - finns räddningen i kyrkan?

Så underbart! Min syster är helt fantastisk, äntligen har hon visat sin sanna kreativa sida! Det är Sanna jag pratar om! Det är ju så att Suzanne är gudomlig på att teckna/måla och jag, ja jag är ju halvbra på det mesta utom att teckna, men Sanna hon har lixom hållit sig ganska lugn på skapar sidan men nu har hon visat vart hon lägger sin kreativitet. I tänkandet! Hon har kommit på en helt ny diet förstår ni! Den är briljant och jag förstår faktiskt inte alls varför Kissie hålle rpå och fjantar med sina barnmatsburkar? Sanna har kommit på droppdieten! Bara att koppla in lite dropp i armen så kommer näringen, fettsnål till tusen! Hur briljant är inte detta?

Min diet har bestått av godis, godis och mera godis. Byxorna sitter löserna än innan så vad spelar det för roll? Jag vekar ju inte kunna gå upp i vikt alls nu så det är ju bara att käka på.. Ja tills nu då när ekonomin sätter stopp för det. Bättre att lägga pengarna på mina svindyra fucking jävla laktosfria filar och mjölkar.. Fan. Alla vitaminer börjar ta slut med. Hoppas jag håller mig frisk tills jag har råd med nya. Dom har ju varit underbara! Underbara säger jag! Vill ni bidra till min hälsa går det bra att köpa något av följande: ren B5 i pillerform, esberitox, bricanyl (något mer livsavgörande än de andra), Zyrlex. Möjligen järntabletter med. Kanske funkar det att bara sno en påse dropp av Sanna?

Jag och Niklas kikade på ett hus igår men det låg väl mer eller mindre på riks80 det med, plus att det verkar ingå en hel del fukt i huset med möjligheter till ganska stora fuktskador, så det blir inte det huset. Fast sovrummet hade kunnat bli himmelskt! Idag ska vi iväg och kika på ett Jäderforshus. Tror vi mest åker på det bara för att åka och kanske lära oss något nytt om Jäderfors. Lära oss något alls om hur det skulle vara att bo i Jäderfors. Och lyssna på bullernivån från vägen, dock inte motorvägen. På söndag väntar världens mysigaste tomt med vad som ser ut att vara världens mysigaste hus, ligger dock oroväckande nära den där jäkla motorvägen riks80 det med. Vi borde nog flytta ut i ingenstans där det inte finns några vägar. Kanske en ö? Eller så måste man klättra i träd för att kiomma till huset.. Kanske landra med helikopter? Spännande! Aja först ska jag iväg till Valbo kyrka och hälsa på! 

Niklas blev nöjd igår när han kom på att han har "två innestående" på Fröken C, mysiga och mindre mysiga. Ena handlade om nå rått ägg? 


påsk i Jönköping!

Men så jävla underbart!

Det är så mycket som är lite skruvat nu, men fan vad jag älskar att ha det så! Det är härligt att ha hittat någon och något som passar för mig. Det här livet är ju så långt ifrån vad jag har levt innan. Allt jag har gjort det här året är saker jag aldrig hade vågat innan, jag var så jävla feg i allt! Vågade inte alls leva. Men tusan var jag har levt det här året och fy fan va kul det har varit, och är! Jag vet nästan inte vilket som har varit mest spännande! Jag antar jag är tvungen att säga Vietnam men det har ju varit så mycket och ibland kan mindre äventyr bli de mest nervpirrande? Jag har då inte ångrat en enda sak och skulle vilja göra om varenda en av dem! Jag undrar hur det här slutar? Haha! Med hus i alla fall hoppas jag!

Så blir du hetaste bruden på stranden!

Sitter och slötittar på Trinny och Susanna samtidigt som jag mölar i mig ännu en påse godis. Det har blivit för mycket godis sista tiden. Verkligen. Har ingen aning om hur mycket godis och ostkrokar jag har tryckt i mig den senaste veckan. Jag tycker om godis, väldigt mycket. Jag tycker inte om Trinny och Susanna speciellt mycket. Jag tycker att det är ganska orättvist att dom far till Sverige under vintern då alla tvingas in i sina hemska vinterkappor soms ka hålla borta -20. Vi är inte fina i dom, så är det bara. 

Livet utanför godispåsen har typ sett ut så här: Skrattat och gråtit till How I Met Your Mother i flera timmar än vad en människa bör under en dag! Jag borde ha städat min lägenhet men det ger mer uppskattning att städa någon annan så jag har städat Niklas lägenhet istället! Spännande? Well...

I veckan väntar husvisningar! Hoppas kunna vara med på båda! Ett fint rött tvåvåningshus i Sandviken, en enplansvilla i Jäderfors och ett supermysigt rött hus ute på vischan!

Vickan streakade - på poledancingklubb! Se bilderna och läs allt om skandalen!

Sista apri firades väl precis så som alla firar sista april. Vi missade fyrverkerierna & brasan och fick istället stå vid glöden och värma våra fötter och dricka blaskig öl! För det är det man gör. Eller Fröken C dricker alltid sin konstiga "öl". Jag är inte superförälskad i ljustasteljustaste lagern. Håller med Jocke om att Fuller's ESB kan vara en av de bästa ölen ever! Fast som sagt, igår var det sista april så inga finöl då inte! billig burköl hela kvällen! Ja och sen mer whiskey än jag någonsin har druckit innan då vi körde "Vem vill bli miljonär, med hutt"! Inte tesat det? Som fan! Niklas dricker inte så han fick göra andra saker som att springa halvnaken ute på lekplatsen och köra lite "pole dancing" istället! En helt vanlig sista april alltså med ovanligt snyggt sällskap och ovanligt god mat!

Idag är jag av någon märklig anledning inte ett dugg bakis men däremot paralyserad av trötthet, somna klockan 5 är inget för gamla tanter och gubbar! 
Nu vankas det mat och lite Hello Hey med Vickan!

RSS 2.0