Tur att vi redan har käkat. Operation Skön...

100media_imag079 (MMS)

Tur att vi redan har käkat. Operation Skönhet på femman nu. Blääää!! Fattar inte hur någon kan plastikoperera sig. Det ser så jävla vidrigt ut!!!

Malin bjuder på pizza idag! Såååå gott! Ke...

100media_imag078 (MMS)

Malin bjuder på pizza idag! Såååå gott! Kebabpizza från Napoleon och kanske defekt cider till det! Htc disire hd på TV, jag "åh hoppas jag får den. Blir ju kåt när jag ser den"

Light up!

Fixat julschema, köpt cola light, sandwich pepparkakaglass, fått entrématta på jobbet + fikagodis av Stjärnan. Awesome! PS, jag älskar dig!

Verkar så skoj att ha bil nu. Såg tre bila...

100media_imag078 (MMS)

Verkar så skoj att ha bil nu. Såg tre bilar på tio minuter som kört fast. Dagen känna bättre nu. Kom på att det är dumt att tjura om absolut ingenting , bättre att vara glad. Nu väntar jobbet. Julschema. Nu blev jag sur igen. För fan!

Solen lyser. Inte jag.

Solen lyser. Jag har flera kilos packning att släpa hem. Hem hem hem!
Sonic ska släppas av på dagis och leka med sina polare idag. Måste komma ihåg att messa pappa. Snart börjar jag och dagen har bestått av absolut ingenting. Toppen..
Ska jag vara ärlig så vill jag att det ska sluta snöa nu. Orkar inte ha nå mer snö nu. Det är inte skoj längre. Allt står stilla. Det är jobbigt att gå och jag ser inte över snövallarna längre. Längesen Sonic såg någonting annat än vitt nu. Tittade ut genom köksfönstret idag innan dom plogat Promenaden. Det var bara vitt. Ärligt. Jag såg ingenting utanför fönstret. Det var en vit värld utan vägar bara några mörka pluttar här och där. En plutt var en snart hel igensnöad soptunna. Den får man inte slänga hundbajspåsar i. Så ni vet. Jag missar det jämt.

Dags att gå nu. Tar väl en timme att gå i snön. Hoppas alla vägar är plogade nu.

Wake up sunshine

Tror ni det hjälpte med att sova. Knappast! Just nu känner jag mig så jäkla trött och börjar bli lite bitter. Härligt att jag just idag ska jobba. Sitter med kaffe och risgrynsgröt och funderar på hur jag ska orka resa mig. Det tog 2h innan jag orkade slå av larmet. Det låter lite hemma hos mig, det är ganska lyhört och så. Grannarna grejar och har sig. Men aldrig har jag då vaknat av att någon vrålat "håll käften" på Björkgatan 3. Fan va trött jag är.

Dags att ta tag i det här nu. Jag längtar hem.



Nu ska vi sova. Jag har varit vaken i 10h....

100media_imag077 (MMS)

Nu ska vi sova. Jag har varit vaken i 10h. Det är en lögn. Jag vaknade halv tolv men har nog sovit två timmar under min vakna tid. Sov typ tolv timmar natten som vad. Något är fel. Niklas har i alla fall jobbat.

Stannar inne

Jag blir kvar här resten av dagen. Det blev ingenting alls idag.
Städat i Niklas lägenhet, iofs. Yäy.
Har kikat på julpyssellådan och på kassen med andra pysselsaker. Undefär så mycket jag kände att jag orkade. Ska plocka lite till och sen lägga mig i soffan och dö lite. Kanske är jag sjuk, men det tror jag inte. Inte varm, bara trött.

Tack att jag får vara här. Du är bäst.

Fortfarande inget go i mig.

Fortfarande inte vaknat. Det är nått fel idag. Jag orkar bara inte.
Jag vill för alltid ligga kvar i Niklas soffa och inte alls göra någonting idag. Ligga här och äta mina smartisar och titta på Grey's som inte alls funkar nå bra fast jag betalar för skiten på femmans hemsida. Det toklaggar/hackar. Suck. Känns ju ganska ovärt när man kan tanka gratis från piratbay. 
Men visst får man väl ha såna här dagar med? När inget känns värt nått.
Jag ligger och kramas med min hund och är bara väldigt glad att han inte försvann igår.
Han verkar känna av det gör han ligger kvar fast jag kramas på honom och det brukar han inte göra.

Tröttast

Idag är jag så jävla trött och jag fattar inte hur klockan kan vara så mycket redan. Jag måste börja göra någonting vettigt snart. Plugga. Jag måste bara vila lite till först.
Jag kommer aldrig vakna idag. Uhhh..

Sonic är ett arsel som skrämmer livet ut sin matte!

Niklas står i köket och lagar mat och jag sitter och dör lite här vid datorn. Ska nog faktiskt krypa upp på bänken bredvid honom i köket och bara ta det lugn nu känner jag. Har gjort galet mycket dag känns det som.
Fixat med traderaauktioner som tar enorm tid om inte internet funkar som det ska. Har varit ut och lekt med Johanna, Jordan, Niklas och Sonic. Sonic fick för sig att kuta iväg helt plötsligt. Jagade efter honom livärdd att han skulle bli påkörd. Som ett tv-spel. Första hindret var en plogbil/traktor, andra en backande bil. Bara skrek och det funkade för världen stannade upp lite. Inte Sonic. Han fortsatte ut mot stora vägen. Fick fatt i honom till sist när jag lyckades få upp lite macka att locka honom med. Jävla idiothund! Trodde det var kört. Hmm..

Kika på Johannas och mina tavlor och hjärtan!




Nu ska fina flickan mysa. Min granne är ju för rolig.

Jag och Johanna sitter och pysslar. Jag är...

100media_imag076 (MMS)

Jag och Johanna sitter och pysslar. Jag är trött. Så trött. Vet inte vart jag vill sova. Jag vill inte sova i sängen på balkongen det vet jag. Så.. sova hos Johanna, hemma eller stalka min käre pojkvän? Jag vet ju vad som lockar mest. Tänk om man kunna somna på ett ställle och vakna på ett annat, vore ju underbart. Lite droger och någon som flyttar en mitt i natten kanske. Well, peace out!

Johanna vet sin plats. Lördagsmat - planks...

100media_imag076 (MMS)

Johanna vet sin plats. Lördagsmat - plankstek! :)

Jo, det snöar fortfarande.

Idag blev jag bakis. Jag är så trött så trött så trött. Hela kroppen gör ont och jag vill nog mest bara dö en smula.
Istället för att dö har jag gått en två timmar lång promenad i snön med Niklas. Fick fika av världens bästa ''svärföräldrar" sen. Fast fika här, hos familjen Larsson, har jag gjort med Johanna och kidsen. Niklas är ute på egna äventyr. Jag vet, konstigt. Jättekonstigt. Vet faktiskt inte alls vad han gör. Ännu en gång blir ni chockade över detta faktum va? Jag vill hänvisa till tidigare inlägg om att vi har egna liv. Jopp.

Jag och Johanna har skrivit ut lite bilder, pillat och haft oss. Nu ska vi hämta grejer hos mig, åka hem till henne och pyssla järnet! Mat? Jepp nu sa hon något om att laga mat. Gott!

"Stor, lång, grov och för små inte så smickrande bröst"

Det var roligt igår. Just nu är jag inte i skick att jag orkar skriva. Vill bara ligga här i min säng och glo på serier. Johanna ska komma med hemmabakat bröd och ett par byxor som vi har bytlånats lite med.

Det snöar fortfarande och jag undrar hur mycket snö det har kommit. Vet ni? Det är ju pudersnö så det packas inte på marken så det ser väl mer ut än vad det är antar jag. Jag vet inte hur man mäter nederbörd. Det är mycket iaf. Galet mycket. Justja, tog en bild. Ska maila mig själv och lägga upp den.

Paus för bildöverföring.

Inser att jag hade kameran. Gud jag tror jag dör nu när jag måste resa mig upp för att koppla in kameran. Måste. Ha. Bild. I. Blogginlägg. Bloggläsare. Tycker. Det. Är. Roligt. Med. Bilder. Jag. Med.




Men om fanskapet skulle kunna gå vilse eller nått, bara vara tyst i natt.

Jag är så jävla trött på min granne nu! Jag är så jävla trött på att gå ner och be det där förbannade jävla elevhemmet han drivet hålla käften, sänka musiken.. Va fan. Jag är så in i helvete jävla trött på att be påtända ica-arbetare stänga av sin musik så jag får sova halv fyra på natten. Hur svårt ska det vara?!!!! HÅLL KÄFTEN SÅ ANDRA I HUSET FÅR SOVA! Idag, ja nu nyss så inatt då, då tröttnade jag rejält Plingade på och fick ingen respons så klart. Får man ju aldrig..... ¨Så då röck jag upp dörrjävlen och skrek åt dom att stänga av musiken och hålla käften. Satt en pundarbrud där som var helt väck och en härlig snubbe som jag gott och väl känner igen som inte bara brukat alkohol. Nä men ni vet halv fem ska han börja instalera spis och ugn. Jag informerade honom att det inte var riktigt okej... Mindre trevligt. Jag har tappat allt tålamod, allt jävla vett och all helvetes jävla kukhelvetes förståelse eller vad som helst för den där efterbliva idioten som bor under mig! Hur svårt ska det vara att fatta att man beter sig´i en bostadsrätt.. Ahh man kan inte bli vräk, nä men det finns annat man kan bli. Hoppas.. nä.. Jag vill bara att han försvinner så jag kan bo i min underbara lägenhet med mina fina grannar i lugn och ro. Jag vill inte ha en ful jävel sm ringer på mitt i natten, jag vill inte behöva oroa mig för om jag ska kunna sova under natten. Nu skriker dom till varandra eftersom jag har sagt åt dom att stänga av "den där jävla kassa musiken och bete sig som folk!!!". Fick veta att jag inte "följer Stockholmstiden". Nä som svar fick han veta att jag fan bor i Sandviken och följer Sandvikentid och i Sandviken håller man fa käften halv fyra på natten.

Tror ni jag är lite arg eller?
Så mysigt att sova själv när jag har ett psykfall under mig.
Jag är fast besluten om att sova hemma. När sov jag hemma en fredag/lördag senast..? Någon som minns? Inte jag. Jag tänker inte ringa taxi och bli skjutsad till närmsta tysta plats. Jag tänker inte ringa och hoppas på att kärleken svarar och störa honoms sömn och jag tänker inte gå hem till Johanna med nyckeln. Jag ska sova hemma och aset och hans höga polare ska vara tyst. Så är det.
Jag heter Sarah och jag är inte rolig att bråka med även om jag ser väldrigt blond och liten ut

Så här ser vi ut i "norrland" när vi pulsa...

100media_imag076 (MMS)

Så här ser vi ut i "norrland" när vi pulsar till krogen! :)

Fuck the party, this is better!

Jag skulle skriva om party men nu sitter jag och är glad till tårar. Alltså. Jag älskar allt som skapas med känsla, med händer. Allt som är konst och hantverk. Jag beundrar Frida Stormare för hennes teckningsskills. Hon skrev tillbaka. Fantastiskt! Okej, bloggkommentar. Men för mig är det bland det häftigaste just nu!

"Tycker att det ser himla bra ut! Början är ju alltid svår, och frustrerande, men du har onekligen en väldigt häftig sådan. Början alltså :)

Fänx för kommentaren, speciellt det där med inspirationen. Det är ungefär det bästa jag vet. Om man lyckas inspirera någon. Tack!"


Frågan just nu är ju om hon är en ärlig tjej, om hon faktiskt tycker det se bra ut, om hon verkligen tycker att det är en häftig början. Jag som nästan hade tröttnat på teckningen. Lika bra att fortsätta då!


Peace out nu ska jag jag festa som aldrig förr!



Inget slår dagens tidigare rubrik. Så jag har ingen nu.

Det var lite mer pillgöra med hjärtat som tog tid, mer än jag trodde men det gick bra. Det blev skeeeta snygg. Jag mena att det blev jättefin men jag har ingen bild för kameran ligger hemma och nu är jag hos Niklas.
smygkika

Sonic invägde sitt nya hundtäcke idag, han blev supersöt! Sitter och väntar på att Niklas ska komma ut ur duschen och skicka den till mig. Rullar väl tummarna här en stund. Lalalala. Vi var lite lätt störda när vi var ute och gick. Alltså inte bara för att vi var ute i galen kyla och gick en timme utan jag tror kylan påverkade våra hjärnor till någon maxad stördhet. Vi spelade Spice Girls och Dr Bombay i telefonerna och dansade. Rättar jag dansade (mest). Inte speciellt bra heller. Jag såg nog mest ut som en "söt" michelingubbe med någon typ av anfall. Sen dansade vi som i Viking Line reklamerna, slowmotion. Vackert.
Sonic anföll snön och hoppade som en hare där det blev för djupt. Ibland fick han kura ihop sig och ta sats så han kom upp och iväg. Roligast var när han kom springandes och mötte snövallen då tog det stopp!

Imorgon blir en awesome dag! Börjar med frukost (Johanna jag vill ha frukost! Mannagrynsgröt) hos Johanna, sen 08:20 till Murgårdsskolan för Jordan ska sjunga julsånger med klassen. 09:00 börjar jag jobba! Ska bli roligt! alltså på riktigt ska det bli skoj! sen är det mat med Johanna och gayklubb med syster, hennes kompisar och bästa sillen! Undra om jag kommer bli rekryterad? Nästan så man hoppas ju! tss! Eller kanske.

Mys i soffan med bästa kärleken nu!



Jag har skidbyxor på mig, jag är inte fet.


Say whaaaaaaat!?

Fy fan va bra!
Imorgon är det Open mind i Gävle. Syster-Suz messade nyss. En pling tjong plong senare så hade Johanna bytt barnvaktsdag från lördag till fredag och VI ÄR PÅ! Vad ska jag ha på mig? Min nya rosa tidningstrycksmönstrade klänning kanske? Vad har man till? Skor, strumpbyxor (mönstrade, svarta, naturliga) gaaah! Måste nog slänga iväg ett sms till Sara på byoung, hon borde bli personlig stylist eller nått. Hon är grym! Kanske märks att jag tycker det med tanke på att jag i princip aldrig handlar kläder om det inte är på byoung i Sandviken och Sara jobbar.

Mycket kompis lite kärlek verkar det bli i helgen.
Nu ska jag göra lite hjärtan av ståltråd. Hoppas på att det är lika enkelt som jag tror att det är! Uppdaterar väl senare om hur det gick! 

571580 Nostalgi för oss tjejer! Hittade på...

100media_imag074 (MMS)

571580 Nostalgi för oss tjejer! Hittade på loppis men jag köpte det aldrig, tyckte bilden räckte :)

Jag stavar Sarah med awesome, A-W-E-S-O-M-E!

Shoppingen med Johanna blev inställd. Jordan hade sin kompis Johan med sig hem.
Har skickat in min uppsats/paper nu. Ett dygn tidigare än vad som behövdes men imorgon jobbar jag och det är skönt att för en gångs skull ha det inne i tid. Tänkte ju ändra i den men det slutade med att jag skickade in orginalet för jag tyckte det var så bra. Vi får väl se vad läraren tycker.
Det här med skoluppgifter gör mig så nervös. Blir toknervig när jag skickar in något.

Jag och Johanna satt i bilen och pratade om hur folk stavar fel i namn, ganska ofta i mitt namn eftersom det varkar vara väldigt svårt att komma ihåg att jag stavar med ett h. Sarah. Undra hur ofta dom stavar syrrans namn rätt, Suzanne. Sanna är lite enklare. Ofta får jag höra att det är konstigt att mina systrar heter Suzanne och Sanna för dom tycker att Sanna är en förkortning av Suzanne. Är ni stöd eller?

Sarah
Suzanne
Sanna
Pappa Stefan
Farmor Siw
Farfar Sture
Farbror Sonny
Gammelfaster Solveig
Gammelmormor Signe
Gammelnågonting Sören
Jag tror det finns fler.

Tror ni dom har ett litet hang-up på S i min släkt eller? Passande att hunden min heter Sonic då. Jag vill ha ett till djur som ska heta Super Mario!





 

Jag har ingen rubrik.

Smidigt! Fan! Jag raderade hela inlägget. Jag har en paus i en dag med mycket göra. Tvättar, pluggar och köper pysselsaker med Johanna - samtidigt!
Ska pilla klart med uppsatsen, skicka in den efter jag hämtat upp tvätten och sen hem till Johanna så vi kan fara in till Gävle och köpa såna papper man skriver ut på och kan stryka fast på tyg. Hem till hennes föräldrar och skriva ut lite grejer. Oh yes! Ikväll ska jag nog betala pengar på femmans hemsida för att kolla på de senaste Greys-avsnitten. Orkar inte ladda hem. Jag är laglig.
Jag ringt posten men inte fått svar. Kom fler paket nu som skickats hem till Inga, sen exet.. Mongon.
Fotade mina smycken igår. Har bilder redan egentligen men slutat vänta nu, väntat på att få dom i ett år. Haha.
Nu kanske ni tror att jag gör såna där fula hemmagjorda smycken som alla andra gör. Då tar ni fel. Har ni inte lärt er att allt jag gör är awesome! Jag nöjer mig inte innan saker är perfekta. Minsta lilla ring böjs ihop till perfektion! Fattar ni väl! Slänger upp lite bilder sen.



Här är ett armband iaf.

Engelska?

Nyvaken.
Ska jag gå på engelskalektionen? Det brukar vara en jäkla massa bortkastad tid. Kollade schemat "muntliga presentationer" men ingen är inbokad på det. Jaha? Suck. Det kanske är lika bra att gå. Dags att sätta fart i så fall. Kommer jag ens hinna?.. Börjar nio. Lämna hund, i med tvätt och gå i storm.
Vi får väl se.

Efter bollibompa!

Allt jag har att säga är god natt!
Nu ska jag lägga mig i sängen och vara löjligt lycklig över att få ligga och mysa med mina drömmars karl.

Imorgon är det engelska och inlämning av uppsatsen.


Funkar inte att hoppa ner en rad med enter, inte ens med shift + enter. Tur att en annan är uppvuxen med att göra lunarstormpresentationer så man minns den enkla koden <br> haha

Vart finns gud och vem är det egentligen..?

Är det inte märkligt med magkänsla.
Kanske är det bara så att vi märker av små saker som inte stämmer med vanliga rutiner och vanor. Varför känner man saker i magen. Är det inte märkligt? Vet inte om jag sagt det förr men min jobbarkompis säger att hon har gud i magen och jag börjar nästan tro henne, för ska han vara någonstan så är det nog där.
Värsta är när magkänslan kommer och hjärnan börjar bearbeta och vrida och vända på varför och hur det känns. Då blir ofta saker överdriva. Men då och då har mage + hjärna rätt och det kanske är därför jag aldrig kan släppa den värsta tanken jag får när den där dåliga magkänslan kommer.

På Kevins dop petade Alexandra in fingrarna i båda sina näsborrar, så jag tror hon hittade gud där. I näsa, i kyrkan.

Anything less than i love you i lying.

Det är fortfarande kasst med lungorna. Det är känns tungt när jag andas och det gör lite ont. Varje försök till ett djupt andetag följs upp av en hostattack. Mysigt. Jag har testat med bricanyl, det ger föga effekt. Öppnar ju luftvägarna efter hostattackerna men det hjälper ju inte lugnorna. Ska testa lite allergipiller nu tänker jag. Dumt att ringa herr eller fru doktor, jag vet. Tänker att det nog blir bra. Är det så att jag håller på att bli sjuk så är det ju bara så, inget dom kan göra åt.
Niklas var här i förmiddags någongång, har ingen aning om vad klockan var. Han tänkte hämta min tvätt jag skulle tvätta men grejen var ju den att jag inte hade plockat ihop min egen ännu eftersom jag tänkte tvätta hans först. Jag hade bokat fel tvättid, har imorgon inte idag. Hur som så diskade han min disk istället och tog med den blöta tvätten som jag inte orkade hänga upp i måndags (eh.. hm.. ja. jag är lat) Hur bra pojkvän har inte jag då? Han vela vara snäll mot mig när jag var hängig. Åkte från jobbet för att ta hand om mig lite. Killar som honom finns det inte många av!

Anledningen till att jag skulle tvätta hans tvätt från början är att jag hatar att köpa vissa saker. Det finns tre saker som står höst upp på listan och som är så trökiga att köpa att jag blir matt bara av tanken på dessa inköp. Jag har lite för vana nu att deal med Niklas så han köper tvättmedel & sköljmedel till mig när det är slut så tvättar jag hans tvätt då. Awesome!

Följande saker, i denna ordning, hatar jag att inhandla.

1. Toapapper
2. Tvättmedel
3. Sköljmedel

Toapapper var det längesen jag köpte. Nu kanske ni tror att jag är lite äcklig och inte torkar mig efter mina toabesök men så är det inte. Om du känner mig bra vet du att jag har gjort en liten sport av att "hitta" toapapper. Sämaste men kanske det "finaste" toapapperet  jag har "hittat" är på en slottstoa. Andra lite vanligare ställen är fik, bibliotek, skolan, diverse kundtoaletter. Ja.. jag har hittat hos min granne en gång också men det är en helt annan historia. Det var han skyldig mig kan man väl säga.
Det går jättebra att skänka mig en bal med toapapper om du eller kanske du vill det. Jag är inte så kräsen bara det inte är sånt där toapapper dom har på Sandvik som man skär sig på eller alternativt det tidigare som det gick hål i när man torkade sig med.



Avsluta och starta om datorn.

Så jävla skoj morgon. Vaknar av att jag inte kan andas och hostar som en galning. Hostar tills det inte finns några få lyckar till andningsförsök och letar fram bricanylen i väskan. Tack Doktor P. Den hjälper. Lite. Somnar om. Vaknar. Slänger upp tyngsta tvättsäcken ever på ryggen och knatar ner till tvättstugan bara för att upptäcka att jag har bokat fel, det är imorgon jag har min tvättid. Släpar upp säcken igen. Gick som ringaren i Notre Dame. Nu andas jag som ett jävla arsel igen. Ska tycka om min bricanyl igen och sen tänker jag sova. Idag är jag sjuk om någon undrar och sjukdomen heter; min kropp är helt jävla värdelös, fuck you. Sonic avslutade med att kräkas på golvet. Inte konstigt när han visst hade svalt en hel pappershandduk och lite mjukplast. Pucko.

Loppis, päronsoda och en flashback som fastnar.

Jag har ju hängt lite på loppisar. Här är några av mina fynd.
En klänning/tunika från Cubus 25kr
Klänning från Indiska 30kr
Tomtelykta 15kr, Lindberg-bäbistofflor 40kr, julkula 1kr
Krukan är från Interflora, julstjärnan från IKEA och ljusfågeln från Owes.

Jag minns när jag var på Owes och hittade den där fågeln. Köpte den och drömde om att ha mitt eget hem. Det var längesen nu. Nej det var bara ett år sedan.







Mitt hjärtas prins.

Planerat impulsköp på stan nyss. Ny Hurtta y-sele till Sonic. Billigt och bra. 265kr poff, borta! Hurtta tror visst inte att det finns hundar i alla storlekar. Fanns ingen klockren storlek till Sonic. Hans nya sele är nog lite stor nu men det.. ja det blev ju bättre än tidigare iaf med tanken på att den andra snart skulle strypa honom och att han hade panik när han skulle ur den. Och vem vill köpa en sele med en massa metallringar och skit på som det är på dom andra? Om man bara köper nå sele och koppel utan att verkligen känna efter och kolla på alla små grejer så går hunden helt plötsligt runt med flera kilos extravikt. Galet.
Köpte det här hundtäcket tidigare. Friluftsoverall till både mig och Sonic vore ju nått. Kanske blir såna i vår eller höst, om jag har något behov av såna saker just i höst. Jag vill ju inte ha det. Åhh. Drömmer mig bort en stund nu. Nä det är ingen bra idé, jag ska drömma om fritidsoveraller istället! Guld att inte behöva duscha hunden varje gång man kommer in efter en promenad en regnig månad.

Jag kanske tjatar på om Sonic, men det är lixom han och jag. Jämt. Nästan vad jag än gör så är han med. Han följer med överallt han kan eller får följa med. Jag önskar jag fick ta med honom på fler ställen. När han är på dagis eller som idag hos Suzanne och jag pluggar hemma så är det tomt här. Det är kanske skittöntigt. Jag kanske är som en crazy cat lady.. Well well, då är det så.



Sonic hittade en liten pinne.



Nä men om jag ska sätta mig på det här bananskalet och gliiiiiiiida en stund då!

Så så så så så så grymt awesome!!! Vilket flyt jag har. Jag missuppfattade ju min förra pedagogikuppgift lite. Skrev en uppsats på 1000 ord helt o onödan. Sparade den så klart eftersom jag tänkte att jag kunde ha någon användning av den sen. Stöd text eller nå sånt. Paperet vi ska skicka in senast den 26:e är på 1000 ord visade det sig. Jag framförhållning. Knappast! Jag jobbar bäst under press. Loggade in. Och blev klar. Ska kika lite på den imorgon innan jag skickar in den. Kanske ändra lite. Pilla på den i en timme eller två. Fattar ni va grymt! Jag har en uppsats jag kan skicka in!!!! Jag behöver inte göra någonting alls med det nu.

Andra saker jag har att göra i skolan

x Läsa klart A christmas carol
x Skriva en bokanalys på nämnd bok.
x Rätta referenserna i min första uppsats.
x Skriva min muntliga presentation jag ska framföra i skolan på engelskan. Uha!

Så jag har ju att göra men nu har jag ju en massa tid till det! Kanske ska slå på stort och måla klart lägenheten också! Hahahaha hur jävla awesome är inte det här nu!

Fyndade en klänning från Indiska och en liten röd stickad tunika på loppis. 55kr för båda. Katschiiing!


I övrigt är det kallt ute. Bok. Te. Ostkrokar. Soffa. Varm IKEA-filt.
Önskar jag hade Niklas badkar.



KALLT!!!

Personalen blir förbryllad. 10kr på ikea. det här är inte ikea.

Sitter i en bil med Sofia och Johanna. Varför, frågar jag mig. Fyra timmars sömn. Poppis som mål. Kaffe i Hagaström nu. Behövs. Dom är så jävla störda. STÖÖÖÖÖRD!! PS Sofia älskar sig själv. Förstår jag. Vem gör inte det.

Det går ingenting nu

Det här med att teckna är verkligen inte min grej. Som mest kan jag kleta med färg och få en tavla av det, men att göra riktiga former och saker. Det är så svårt. Vi får se vad det blir när det blir klart. Just nu går det varken bra eller dåligt, det går absolut ingenting tycker jag. Övning, övning, övning.

Klockan är för mycket. Nu MÅSTE jag sover. Herregud va sent det är.


Ett papper med kladd.

Bah-barah-bahpabapah.

Film och mat med min man och min stjärna idag (dagen som har varit, måndag). Alltså David och Malin. Inglourious Basterds. Jag älskar när Brad Pitt spelar Italienare. Så trovärdigt. Haha! Älskar att man inte har tagit hänsyn till någonting i filmen. Verkligheten skets det i. Underbart.
Stannade hos systeryster på Odengatan och värmde mig lite när jag följde med Malin till bussen. Det är bra kallt ute nu. Egentligen menar jag; Fan va kallt det är ute! och kallare ska det bli! Mysigt. Kallt. Ska sätta eld på lägenheten så bli det kallt. Vem vill komma och lufta mina element? Går bra att anmäla sig med en kommentar. Först till kvarn!

Sonic sover. Jag ska måla, rita eller något nu.
Suzanne tecknar grymt bra! Jag blir avundsjuk varje gång. Varje gång är hon duktigare. Du borde göra nå av det dära! Göra klart det du har påbörjat och.. ja göra nå av det! Vet att alla säger så men fattar du hur duktig du är!

Jag är så jävla glad just nu.... NOT!!!

Sitter och gnuggar svart penna på papperet och ritar döskallar. Passande. Min räkning har visst kommit fel. Så klart. Aldrig ska livet försvinna. JAG HATAR LANDSTINGET SÅ JÄVLA MYCKET JUST NU!!!! Ska fan ringa och be dom fara till helvete och fråga om dom tyckte det var kul där sen. Inte så att jag har ändrat min adress. Flera gånger. folkbokförd på min adress. Ändrat på hc flera gånger. Men det är väl klart. Om man ändrar på en hc så ändras det väl inte på dom andra. Det vore ju dumt. Om saker funkade! Förbannade jävla cpn!!! Om alla skulle vilja vara så snälla att skicka min brev och mina räknar till mig och inte till mitt ex så skulle jag bli så jävla glad! och lugn. Harmonisk lixom. Inte förbannad. För fan!

Nu ska jag gnugga svart med känsla.

Jag har skottat utanför porten. För jag är snäll. Så jävla snäll. Alla grannar blev visst förvånade. Dumt att göra något själv tydligen. Bättre att vänta tills snön har frusit till is och någon som ska skotta hos oss en gång i vecka inte får bort det och Tant O under mig halkar i stället. Pulsa fram, fastna, få massor av snö under skorna. Nä skotta, vad är det.. Själv? Utanför vår egen port. Observera att jag inte skottar en millimeter utanför vår gräns, vägrar skotta åt Sandvikenhus. Heldre dör jag. Nä, men nästan.

Jag tar en dos inspiration till kaffet, tack!

Jag är som tidigare nämnts såld på Frida Stormares teckningar. Nu har jag bestämt mig att jag måste testa det där med att teckna, igen. Jag har så svårt att få det jag har i huvudet ner på papper. Mina händer sammarbetar inte och tydligen är det svårt att "bara göra" när man teckna, det är ju så jag gör med allt annat pyssel. Vi får se hur det går. Måste googla lite inspiration först. Få någon idé. Eller i alla fall utvecka den lilla jag har. Kanske ska göra som alla stora konstnärer och kröka lite. Har en New Castle i kylen och en uppsjö av glögg-flaskor i hyllan. Let's get the tecknarparty started!...?

Justja, jag har målat om en ful julstjärna. Ska nog lacka den sen.
Den blev vit. Vad annars?




Ommålning

     


Nya pennor, gammalt block och en julstjärna som
tycker att jag ska vara hemma lite oftare.

  

 

Alla kan inte vara helt underbart jäkla awesome!

Idag är jag lite trött. Det blev mat på Mulligans efter Lurberget.
Och öl. Många öl. Jag och Lisa fick äran att "bråka" lite med en knäpp karl. Han stod och gjorde jordens största megajuck mot trubadurstaketet och knuffade runt alla som gick förbi, om man kom förbi alls. Oss med. Jag blev lite arg för ajg uppskattar inte att slängas in i människor med öl i handen. Uppskattar sällan att bli knuffade av en stor ful röv. Knuffade tillbaka lite och upplyste han ganska vänligt om att det fanns andra människor där, inte bara han. Idiot. Då börjar han bråka och fråga vad fan jag håller på med när jag knuffade till han. Orkar inte så vi går. Då följer han med ner på toa och ska bråka. Smart kille. Följa efter två ganska små tjejer och bråka med dom. På en pub. En pub med en massa arbetarkarlar som troligen inte skulle se det som speciellt bra om han skulle börja slåss. Det såg ut som han vela det. Jag skulle slå han själv. Han var så full att jag hade klarat det. Haha.
Han avlutade med att försöka gå in på toa. Han öppnade dörren och gick rakt in i den. Idiot.
Niklas tog av sig tröjan. Jag måste nog äta frukost nu.
Och kolla på How I met your mother.

Trök

Lurberget väntar. Luras berget. Hedesundavägen är SKITTRÅKIG!!! Idag har jag städat toaletter. Ung och bortskämd..? Nä inte precis. Pappa lämnade skorna jag har på fötterna när han hämtade min vovve på förmiddagen. Lite bortskämd där kanske. Den här vägen är så lång. Här vill man inte få stopp på bilen. Nä.

Åka sopsäck. Vad kan vara bättre.

Vi har varit på bio. Träffade Madde i godiskön, hon lurades med sin karl och skulle på samma som vi. Buried. Inte Due date. Glömde bort att Mådde och Niklas redan träffats. Dåligt minne så. Bra minne när jag mindes när. Hur livet ändras. Tänk om jag vetat då vad som är nu. Just nu, burnande volvosar på Statoil-parkering. Väntar på Niklas som köper mjölk. Så klart.

Bananer i pyjamas

"Bananer i pyjamas de stojar och står på,
bananer i pyjamas dom jagar björnar små,
för dom vill så gärna kramas vilket fasligt shåå"

Jag tycker Bananer i pyjamas är läskiga, samma sak med dom där lömska Teletubbies! Jag tror dom har nå lurt på gång.

Jobbet går bra. Jag är äckligt trevlig och packar till och med påsarna åt kunderna när jag har tid! Jag tror jag kanske går på knark i smyg för mig själv. Lyckopiller. Fast dom blir man ju likgiltig av. Grannen kanske smyger in saker i min mat när jag inte är hemma. Vem vet. Nu börjar jag nog strax igen. Två timmar kvar hem ska jag hem! Slitsamt att arbeta 14h i veckan. Pjuh! Jag är absolut värd mat och bio med Niklas sen.



Jag är så där extra kär idag!



Dumburken

Sitter och glor på Spårlöst, tycker inte det är bra egentligen. Väntar på att Ladies på östermalm ska börja och jag orkar inte resa mig för att höra nå annan än glo på TV. Har aldrig sett Ladies men så väl dags nu. Ska fixa min julstjärna med!

What, who?

Ompalompier heter det så? Såna ska jag ha jobba för mig när jag tar över interflorabutiken i Sandviken och gör om hela konceptet så det blir en helt ny kedja som jag startar och lutar mig tillbaka medan ompalompierna jobbar! Awesome! 

Handlat på loppis idag igen. Massor av julpryttlar! En julstjärna i trä som jag ska måla om så den blir vit och en jultometlykta som man öppnar i baken för att stoppa in ljuset! hihi. Pics senare när jag kommer hem!
Hade engelska idag. Gjorde en uppgift jag skulle ha gjort hemma. Så man kan ju säga att det blev två flugor i en smäll eller nå sånt, om man vill!


Personer.
Jag = Jag, Sarah Fagerlund.
Niklas = Pojkvän.
Sonic = Min hund (tidigare Johannas (lite Niklas) hund).
Johanna = Bästa kompis och syster till Niklas, SiL/sill - Sister in law.
Jordan = Johannas son, "styvson".
Nikolina = Johannas dotter, "styvdotter".
Bodil = Niklas & Johannas mamma, svärmor.
Kenneth = Niklas & Johannas pappa, svärfar.
Fröken C = Niklas bästis som är så jävla snygg!
David = Jobbarkompis, även kallad min man.
Suzanne = Lillasyster.
Sanna = Lillasyster.
Annelie = Utböling, kompis sen många år tillbaka.
Linda = Bästis från Stockholm, lärde känna i gymnasiet.
Alexandra = Lindas dotter, guddotter.
Kevin = Lindas son, gudson.
Stjärnan = Jobbarkompis.
Kristina = Tidigare jobbarkompis som tycks ha stora separationsångestproblem då hon hela tiden dyker upp på schemat och jobbar hos oss fast hon slutat.


Lotta där har du en lista, lättförståelig.
Lotta = Tidigare jobbarkompis på Iris, interflora, som jag hälsar på hela tiden eftersom jag också tycks ha lite problem att slita mig från tidigare arbetsplatser.

Måste vara Jordans pepparkakor som gjort susen!

Det här har jag gjort idag

x Dragit mig i sängen
x Långpromenad med Sonic
x Frukost framför svt-play i över en timme
x Pluggat
x Städat och diskat
x Städat och diskat igen, första gången var hos Niklas.
x Handlat
x Lagat mat till fyra personer
x Middagsmys med systrarna
x Träffat Niklas en mycket liten stund. Vill inte skriva snabbis då det lätt misstolkas.
x Surfat ohälsosamt mycket

Ändå tycker jag att det har varit en ganska slapp dag. Latdag. En mycket bra Sarah-dag. Det blev mycket mat. Niklas fick en stor matlåda. Sonic fick lyxmiddag. Alla har vi käkat köttfärsbiffar, potatis och hav av sås!

Såg karl som går som om han har skitit på sig. Verkligen, på riktigt. Som att han har bajsat i byxan. Han går roligt.


Sorken



Det tomma vinstället fick bli skoställ.

Tomten jag önskar mig en Frida Stormare reproduktion i julklapp!

Ni måste kolla in den här tjejens teckningar, dom är helt fantastiska! --> Hellomiami.blogg.se
Hittade henne en dag när jag hade tråkigt och rullade runt lite på blogg.se's startsida. Hon har en bild med en tjej och ett gäng döskallar och det är min absoluta favorit. Jag måste måste måste måste ha minst en av hennes bilder, men jag känner att bara en bild inte kommer göra sig lika bra som flera brevid varandra. Vet inte riktigt hur jag ska kunna kombinera hennes färgstarka teckningar med min ljusa inredning och min nuvarande hemmagjorda tavla jag har ovanför soffan. Men jag är beredd att ändra looken i min lilla lägenhet efter hennes otroliga konstverk, bara för att få det att passa in. 

Efter en massa läsning och faktiskt en hel del insikt i barnuppfostran och en någon större kunskap om hur barn fungerar och påverkas (mycket mer än vad jag trott) så är mitt huvud lite trött och behöver vilas från plugg. Jag hör mest, gå och köp färgpennor och försök måla lite! Kanske ska lyda. Inspirerad av "hellomiami"... jag? Som fan!

I kväll ska jag bjuda två fattiga systrar på mat. Alla är fattiga den här månaden. Jag med.



Här är en sunkig bild på min tavla.



Jag vet att det är ett riktigt kasst foto men jag fick inte till något bättre den dagen jag tog det. Min mobilkamera var inte alls på humör, och den går lite på humör. HTC you know. Inte samma kvalité som iPhone har t.ex. men å andra sidan kan jag dela med mig av mina bilder till mina vänner via bluetooth, som då å andra sidan känns ganska värdelöst när bilderna blir som ovan. Ännu en konflikt i android vs. apple.

Hur får jag mina föräldrar att göra att åt mig?

Jag har så svårt att resa mig upp och gå hem när jag är hos Niklas. Det är så mysigt och skönt att bara sitta här i hans jättefina lägenhet. Mysa i soffan med min kaffemugg. Här finns det alltid mjölk till kaffet. Hemma hos mig blir mjölken alltid gammal. Det existerar lixom aldrig här. Fantastiskt. Kanske drar jag mig för att gå hem när jag vet att jag verkligen måste ta tag i tvätt, städ och disk. igen. Alltid. så tråkigt.
Det var underbart att ha Johanna som städerska. Underbart! Fantastiskt! Kanske min mamma eller pappa kan börja komma hem till mig någon gång i veckan och städa. Som i Ung och bortskämd! Jag menar, det är inte ens långt för dom att åka eller gå! Det är kanske 4km mellan mamma och mig, inga sex mil! Börjar förstå hur lata mina föräldrar är som inte kan göra sådana små uppoffringar för mig! Herregud. Olga-Isabelle fick färskpressad juice på morgonen och resväskan packad när hon fick lämna huset! Vet ni vad jag fick när jag fort utomlands, förutom dom där 150kr som jag inte riktigt vet om jag lånat eller fått, dumt att fråga lixom.. he. Jo jag fick tillbaka mina klänningar som mamma lånat. Hon lämnade dom i porten. Kom inte ens upp och hjälpte mig packa. Omg.. Inte konstigt att mitt liv är så tungt och jobbigt. Jag rekommenderar alla att gå in på svt.se och kolla på "ung och bortskämd" det är galet vad man kan lära sig av det programmet. Tex att 

Jag har dealat med mig själv och kommit fram till att jag ska läsa klart mitt kapitel i boken och sen gå hem för att läsa det andra där. Jag tycker ju jättemycket om att vara hemma, jag älskar min lägenhet. Men det är något med Niklas hem. 

Som bonus får ni veta att någon "lux"-kille springer runt i stan och kolla inomhusmiljöer, han vela gärna komma in och kolla inomhusmiljön här. Jag fann det inte lämpligt att släppa in en skitkonstigt krulltotte i en lägenhet som inte är min. Han vela veta vad Niklas hade för märke på dammsugaren, jag upplyste honom om att jag faktiskt inte dammsuger åt andra inte ens min pojkvän så jag visste inte. Jag går ju lixom inte och kollar dammsugarmärket för skojs skull när jag kommer hem till folk heller. Han skulle komma tillbaka. Grattis Niklas! Han kluddade lite streck uppe i spiralhörnet på sitt block när han skulle, inte vet jag, "anteckna" att jag inte visste vad det var för märke på dammsugaren.



Mamma kom med frukost, mina naglar är för långa jag kan inte bre min macka!

Denna förmiddagen går inte i många knop. Ska fördriva tiden med att se vidare på ung och bortskämd. Förstår inte om dom är ett skämt eller inte. Jag tror inte det. Det måste betyda att jag inte är bortskämd alls och att min mamma borde skjutsa mig till Gävle och betala min shopping mycket oftare än aldrig. Right?

Frukost.
och julmust!

Jag och mina husdjur!

God morgon!
Jag gick nog ganska mycket igår utan att jag tänkte på det för jag har ont i fötterna idag! Går nog över. Ska strax ta på mig strumpor och skor.. och allt annat som behövs en kall vinterdag som denna! Solen skiner. Morgonpromenaden med Sonic blir mys. Mina trosor är förstora. Behöver nya eller egentligen tvätta. Har handtvättat underkläder i en vecka nu. Orkar inte gå ner och boka tvättid. Måste nog idag. Eller..?
Vet fortfarande inte vad jag ska göra med håret.

Jag har tappat bort en katt.
Jag har hittat en katt.



Här är jag och min nya pälsmössa!
Love it! Den är så varm!




och jag vet, det är inte snyggt att ta bilderna i badrumsspegeln, men jag har ingen annanstans jag kan ta dom just nu.

Bländande eller bländande?

Ben & Jerrys

Någon gång i slutet av förra året var det rea på Ben & Jerrys-glass på ica, jag köpte fyra burkar. Fyra burkar räcker länge. Sen köpte jag Ben & Jerrys hela början av det här året och våren. Jag "rehabade" mig med glass. Så gick jag ner 10kg. Awesome! Lånade filmer som jämt blev försenade tillbaka till hemmakväll. Dom har jättegott godis, jag åt mycket av det. 

Idag har varit awesome men jag har ångest för mitt hår. Kanske måste köpa ny färg imorgon. Har kanske tröttnat på att vara tokblond.
Justja bild. Paus för fixa med det.
Postar en bild direkt efter inlägget. Ni får säga vad ni tycker, är det dags att överge tokblond och kanske satsa på något mer, mindre bländande. Ska jag ge det en chans veckan ut kanske?



Såg idag i rondellen före riks 80 i Gävle.

Blond!!!!

Nu är jag så jävla galet blond och inte ett skymt av gult, orange eller gråtonaktighet kvar!! Tror jag. Slänger upp bildbevis ssenare! Awesome!!!

Loppis!

Snacka om fynd på loppisen! Äkta pälsmössa (80kr) som lixom är "formsydd" så den går ner lite över öronen, inte sådana öronlappar. Hitta en kudde, ljuslykta i form av ett hjärta i rött som ska hänga i "köket".. var det något mer? Julkula. Och en till sak men den skriver jag om sen så det inte blir nå missuppfattningar. Oh och en julduk! Nu ska håret bli mindre gult och mer blont! Hoppas jag! Håll tummar och tår! :)

Kristina är en stjärta, jag menade stjärna!

Idag är en alldelses alldeles underbar dag, nästan utan anledning! Allt känns så bra bara! Ja utom mitt gula hår men inte ens det kan förstöra mitt glada humör! Det är så fint ute med nyfallen snö i perfekta minusgrader. Solen skiner. Jag slutar jobba snart, har en liten minirast nu. Ska åka på loppis i Gävle med Johanna och Bodil när jag slutar! Underbart! Allt är så jävla underbart, vet du! När går solen ner idag? Hm. Arbetarbladet. Pappersform. Kl 15:16, deprimerande. Kiruna 13:54. Värre. Jaja, promenad innan det i solen med the minidog! Nikkaluokta hade -30.1C igår, skönt! Skillinge 11.4C. Skaplig skillnad! Vi hade nollgradigt. Idag ska det vara -2C. Snö resten av veckan, love it love it love it love it!!!! Här är länk till bild från i morse. http://m.facebook.com/photo.php?fbid=1595410117544&id=1004671613&fbb=r79f99a6f&refid=13 Work work! Glömde skriva, bästa Kristina jobba idag. Nog det som gör dagen så bra! ;D

Håna mig inte jag lider, men det ordnar sig!

Jag och Johanna "fixade håret".. Det gick inte så bra.
Vill vidhålla att jag är naturligt superblond och bara blekte det lite av grupptryck eller support.. Möjligen av misstag. Ett misstag ser det då ut som. Imorgon blir det en sjal på huvudet när jag jobbar. Ser inte klok ut. Har jag nämnt att jag ser orange ut i håret?
Imorgon ska vi fixa det här och bli awesome igen!


Ja ni ser ju.

Bilder






















Jag ger upp, det är hela jävla omöjligt att lägga upp bilder på ett normalt sätt på den här bloggsidan. Det blev ett kaos men nu har ni lite bilder iaf. Och jag är förbannad efter eländet.
Nu går jag till Johanna!
Tro fan inte att jag ska få sätta texten som jag vill heller. Nä idag ska allt vara centrerat. Fuck! Nu jävlar njuter ni av dom här bilderna för det var sista gången det kommer upp några.

And if you think I'm corny

Jag har ingen mobil. Ligger hos Niklas. Toppen.
Om jag sa att livet känns bra utan min mobil så skulle jag ljuga. Ljuga så näsan blev flera mil. Jag hatar att vara utan telefon. Fast det är skönt. Men det är ju så handikappande.

Leker med Sonic och lägger över bilderna från helgen.
Väntar på Johanna. Vi ska bli snygga i håret igen. Klippning och blekning, blekning på Johanna jag är ju naturligt superblond. Jepp. Harkel hurm..

Engelskan var waste of time. Jag tänker bara översätta delar av min pedagogikuppsatts som vi ska skriva nu, om barnuppfostran och liknande. Sätta det i ett svenskkulturellt perspektiv så löser det sig. Så ett mindre arbete att göra. Och uppsatsen har jag ju börjat skriva på! Mohahaha!

NU THE ARK!!
och en smula Eminem.

Va, har det varit helg?

Jag vela inte alls ha någon måndagsmorgon idag, jag vela ha en till söndag så jag inte blev ensam kvar i sängen med en galen hund. 

Det har varit en händelserik helg. Minus fredagen som var mysig. Jag är ju en gammal tråkig hagga nu. Det är man om man inte partajar på fredagar har jag lärt mig. Kanske jag fick köpa några fredagar med tanke på förra fredagen. Kanske. Den här fredagen blev det mat, idol och kramar med kidsen, ungefär som vanligt. Sov kvar hos familjen Fröken Larsson i Jordans hårda kalla säng. Ett täcke under, ett över och en tjock filt över det så är jag varm sen! Plus en liten hund som värmer fötterna! 
På morgonen fick Sonic stanna kvar, Hem, duscha, se levande ut. Ner till bilen med presentpåsar, kläder och en burk fil + kalaspuffar! Brummade till Stockholm till Kevins dop.
Hann heja på Kevin för första gången, fjäska för Alexandra och lämna Niklas i Alexandras flirtiga vård. Alexandra tänkte nog sno min pojkvän. Skriver mer om dopet när jag lägger upp bilderna. Om jag någonsin orkar lägga upp några bilder i bloggen, det tar sån jäkla tid med min uppkoppling. Bajs.
For hem och gick ut och käkade med tjejerna på jobbet. Haha tjejerna, som om att det jobbar nå killar hos oss. Okej. David och Christer men två av typ tio(?) räknas inte!
Öl, mat, skoj och galet otrevliga servitriser. Himla inte med ögonen eller höj på ögonbrynen när gästerna beställer mat. Luras inte heller. Dricksen försvinner kvar i fickorna då!
Garderobiären var underbar istället!
Gick hem, åkte till Niklas galet sent. Vaknade för tidigt enligt mig. Och Niklas. Uppenbart för Niklas för han låg kvar och mös i sängen medan jag fick klä på mig och kila hem och bredvid hem för att hämta Jordan från lek med kompis. Vi borde ha stannat ute och sparkat på snökluvor. Barnkalas är inte att rekomendera. Alls. Någonsin. Om inte lekledare finns och man själv befinner sig någon annanstans. Herregud vad barn kan skrika! Lite kul var det. 
Firade farsdag. Åkte hem till Niklas och sov liggandes i soffan med huvudet i hans knä till Iron man 2.

Knasigaste i helgen: fotokrig med Camilla. 

food?

Sitter hos pappa nu, fars dag idag ju. Han visar en tisha han har köpt på Jack&Jones det är bra. Han dissar dressmanmodellerna, det är ännu bättre! Även om pyjamasarna är att rekommendera! Hoppas Niklas ringer snart och säger att han är på g hem. Jag är hungrig. Han har väl fått käk av sina kära föräldrar. Hmm.. mm.. maaaaaaaaaaaaaat! Homerdreggel. Mat.

just another day, fredag.

Fredag, Idol - vad annars? Jobbat under dagen. Jag börjar tappa fokuset som kan behövas där ibland, eller kanske rutinen. Fixade inte alls när det hände flera saker samtidigt i kassa. Så där annars förvånas jag hur jag kan sakna någon jag träffar så ofta. Varje gång han är i från mig känns det lite tomt, något saknas lixom. Kan inte heller bestämma mig om jag ska sova kvar hos Johanna i natt eller om jag ska knata hem senare. Har hemlängtan men Sonic ska bo här till söndag så jag kommer sakna honom :/ Irriterat mig på idioten enormt idag. Ingen ska få göra grabben så ledsen.

Prinsessan blir fyra idag!

Skrev ett kasst inlägg. Tarzans försök till mys blev det mest. Skittråkigt. Jag är tråkig!
Och trött. För jag har legat och bitit ihop käkarna i natt, hur värt är det då? Varför gör  jag något så omåttligt korkat?! Idag far halva Sandviken på kryssning, gaykryssning. Vi skulle ha åkt med men det går ju inte för, för för vad är det för dag idag jo om det inte är NIKOLINAS födelsedag hurra hurra hurra! 
Lilltösen blir 4år idag. Haha lilltösen det var ett smeknamn som inte passade in på den jäntan!
Vi ska äta den snyggaste prinsesstårtan i världshistorien och nu skämtar jag inte den är så grym! Niklas maila bilderna så jag kan lägga upp en? :) Tack! Om du kan menar jag, från den där mobilen du har. Kanske måste man befinna sig i ett område med highspeedextrasuperduperwifiawesomemodearea för att det ska funka, man vet aldrig när Steve har varit i farten. Är det fel tillfälle att hånas när jag försöker be om en tjänst? Förlåt, jag kan steka pannkaka någon dag. Eller titta på när det steks pannkaka. Jag tycker inte riktigt om att steka pannkaka för dom är så luriga! Aldrig vet man hur dom ska bli och hur varm pannan är! Hm. Nu blev jag sugen på pannkaka.

Dags att dra sig hemåt så jag kan göra klart engelskauppgifen som jag har sagt att jag ska göra i hundra år nu. Kan inte gå till engelskan idag utan att ha lämnat in den känner jag. Ska ju bara rätta lite saker hur svårt ska det vara?! 
Orkar inte kånka hem alla tusen saker jag fick med mig hit så jag, datorn och Charles D. drar hem nu! Ja och påsen med Nikolinas presenter! så klart!

Så dum så dum men ack så smart.

Jag gjorde fel, sen gjorde jag rätt - trodde jag men jag gjorde fel så nu gjorde jag rätt. Hoppas det duger och om inte det så ligger jag så jävla bra till med litteraturen eftersom jag har läst klart två böcker idag och skrivit en djävulskt bra sammanfattning på dessa!

Tips: läs allt som står i handledningen, tro inte att det inte går att scrolla ner bara för att avsnittet tycks vara slut. Smart!

Vem vill ge mig en lykta?

Dagen börjar lida mot sitt slut. Underbart att känna mig lite trött nu, när det är kväll och inte på dagen!
Ska ta mig upp imorgon. det har jag bestämt! På fredag jobbar jag ju och det kan vara bra med lite normal dygnsrytm till det. Bara att masa sig upp när Niklas börjar jobba..! Bara.

Ska skriva det sista i mitt skolarbete nu om en dam vid namn Mary som jag tror var gay och strävade efter jämställdhet och sådana bra saker.
Tog en paus när jag nästan var klar för att kika på ett nytt avsnitt av Walking Dead (ska inte lova att serien heter så), grym serie! Är så jävla nervös hela tiden. Zombiesar. Läskiga. Mina favoriter. Värre när jag tror att det faktiskt kan hända. Varför inte lixom. Folk blir sjuka och galna och börjar käka varandra. Kanske inte döda fysiskt men en död själv. Om vi nu har en sån. Klart vi har!
Gud finns i magen har jag hört och om man tänker på det är det så smart så det inte är sant!

Var på Dollar tidigare och shoppade julpryttlar och födelsedagspresent till Nikolina. Tog 40min kanske, det tyckte Niklas var lång tid. Hm. Knasig han så där. Köpte en superfin ängel och en halsduk, det är favvosarna från shoppingen. Nikolina får en massa pyssel i en Tingelingväska imorgon, hon får filmen av Niklas så det passar ju.
Bestämde mig för Johannas julklapp idag med!

Åh den där lyktan jag typ nästan gjorde. Den var fin. Saknar den.
Jag tycker om lyktor. Om ni vill ge en till mig, eftersom det aldrig kom någon jäkla kaffemaskin, eller gjorde det kanske det egentligen my dear husband? Alla typer av lyktor går bra att lämna till mig, jobbet eller interflora i stan. Går bra att söka reda på mig på facebook och ansöka om vänskap med anledning "lykta" om du önskar överlämna den personligen.. Ja eller bara kommentera inlägget så kan vi stämma möte. Finns superfina på dollar om ni vill veta och på ikea, lite kantiga utan tak.

År 1647

Sluta. Sluta då! Men sluta då! Prutt prutt prutt är typ det som hörs just nu.
Snart kommer Niklas och hämtar mig då ska vi åka och kika på något till Nikolina, sen hem till honom och plugga. Det påminner mig, jag ska ju ta tablett. Sån där man blir lite glad av alltså. Blir ju så uttråkad annars :P Allergitablett, fick ju en stort packe igår.

Gud va trött jag börjar bli. Kaffedags snart kanske. inte druckit en enda kopp än idag.
Konstigt om man är trött då.
Imorgon måste jag kika på en dopgåva, vet att jag kom på en men den har jag ju så klart glömt! Har nog ett reklamblad hemma som berättar min fantastiska idé för mig. Det var nog något ganska klassiskt skulle jag tro, gillar sånt till dop. Fast jag kanske ska ge typ fallskärmshopp, presentkort som är giltigt i en så där 18år typ? Systembolaget presentkort är ju bara giltigt i 10år så det funkar inte. Dumt att skicka iväg Kevin till bolaget när han är lite mer än 10år bara. Kanske inte mest uppskattat av Linda och Jonas..? Men å andra sidan så har jag ju hört folk köpa lagringsbara årgångsviner till dop. Fattar inte den grejen. Ska dom spara det där vinet tills dom vadå? Är 16år och inte har något att festa på med tjejen sin så då korkar dom upp..? Eller vadå? Ska den aldrig öppnas? Om det är så så kan jag fisa i en fin burk och skriva året på den, sen kan den stå där på barnets hylla i alla år. "Fis från 2010". Det ska Kevin få! Lätt!

Måste gå och leta burk nu!

En dålig dag

Det är en jättedålig dag för min blogg idag, varken ni eller jag bryr sig om bloggen. Jag har för mycket att göra. Om jag "pullar this of" så är jag fucking awesome! Jag sitter och skriver mitt blogg-inlägg till skolan nu också, efter att ha skummat i en bok. Bläddrar lite i den andra snart har jag tänkt så jag kan hitta lite referenser därifrån med. Annars blir det mest egna reflektioner som jag antar att jag skulle kunna ha fått om jag faktiskt läst allt jag skulle.

Annelie kommer snart hem till Johanna och ska umgås lite på dagtid. Johanna bakar med Jenny och jag pluggar. Nikolina ser på film efter ett snabbt gråtutbrott och Jordan leker med sin bästis Viktor. Dom åker stjärtlapp på framsidan, och det var just detta som utlöste Nikolinas tidigare nämnda utbrott. Hon vela inte dela med sig riktigt, det är hennes stjärtlapp inte Viktors. Om jag fattade rätt, ibland är det så svårt att höra och förstå. När hon inte är tydlig, när det inte "gör så jävla ont mamma".

Jag har glömt berättat det.
Kort utdrag av samtal på fiket jag, Johanna och Bodil var på igår.
Kassörska -Jag måste fråga, är ni tvilligar?
Jag & J -Va, ehm.. Va? Haha, näää! Hahaha. Ah. ehm nä haha.

Senare hos doktorn
Doktor P -Vem är do!? (riktar sig till Johanna)
J -Ährm.. eh. Jag..
S -Hon är min svägerska.
Doktor P - Jaha! Jag trodde systrar!


Johanna och Jenny har gjort världens finaste prinsesstårta till Nikolina. Med en barbie-prinsessa i tårtan!
Åter till studierna!

Snöoväder

God morgon!
Jag vaknade tidigt idag av en liten Nikolina och Johanna som smög runt ute i köket. Det är så skönt att sova här! Eller det skönaste är att vakna här. Kommer upp i tid. Ganska härligt att vakna till små barn som vill kramas.
Var till bibblan halv nio men dom öppnar visst klockan tio. Knasigt tycker jag. Bibblan borde öppna åtta, när skolorna öppnar. Ju.
Sonic och jag tog en långsam promenad hem till J igen, mös i snön :)

Idag ska jag göra klart en uppgift, problemet är att jag inte vet vad jag ska göra. Alltså jag vet att jag har sagt det förr men nu har jag läst och förstått allt som står i handledningen men det står inte vad uppgiften är! Det står vad jag ska läsa, det står en jättebra sammanfattning om vad jag kommer att läsa om, vad jag kan fråga mig själv medans jag läser och en massa bra saker men ingenstans, alltså verkligen ingenstans står det vad jag ska göra. Jag fattar inte. Jag ska skriva en sammanfattning för mig själv, men sen då? Det står något om ett blogginlägg. Okej så det står lite om uppgiften men mycket diffust. Jag tänker gissa på att jag ska skriva en enkel sammanfattning så jag mer eller mindra själv minns vad jag har läst i böckerna och sen av störd ansledning publicera detta för mina klasskamrater så dom kan kommentera det sen. Jag antar att det ska leda till någon form av disskution som inte framkommer i handledningen. Kör på den. Blir säker rätt. Eller fel.




Det är så svårt att se över snövallarna 
om man är en liten Sonic.

Snöyra

Jag har tillbringat nästan hela dagen med min Johanna, och jag kan verkligen konstatera att det försigår någonting jävligt konstigt i hennes huvud. Om någon forskarnisse vill låna henne och undesöka hennes hjärna går det jättebra, att låna henne alltså och undersöka lite, forska på stördhet. Det går bra. jag är snäll..!

Hur tidigt som helst idag skulle vi åka in till Gävle. Alltså jag menar galet tidigt, jag tror knappt pensionärerna hade vaknat än. Kanske för typ 45min sen för enen öppnar ju nio. Vi skulle åka kvar i tio. Stapplade mig in i duschen där vid åtta. Uuuh. Jag har börjat sova länge nu igen. Skönt när man inte jobbar.
(Nu la Johanna hår på min arm. Hon säger att hon röck av det för att kunna lägga ett på mig. Nu vill hon att jag kollar på ett annat hårstrå med roten kvar på). 
Jag, Johanna och hennes mamma Bodil for till en antikhandel/loppis? och kikade. Dom öppnade sent. Elva. Vi fikade före på ett mysigt fik på söder. Jag såg ett jättefint och mysigt bord för 200kr, vill nog åka och kolla på det igen.

Alltså. Det blåser jättemycket ute. Kan hundar kissa i toan? Åh.

Jag tog blodprov idag. Det gick bra. Min läkare var jättebra. Han hette Peter. Heter nog det fortfarande, fast man vet ju inte. Han kanske fick ett infall efter jobbet och åkte till skatteverket eller vart man nu åker och lämnade in en ansökan om att ändra namn. Tänk va spännande. Undra vad han heter nästa gång jag åker dit. Vallhov valde jag idag. Det var visst inte samma som sist.. För jag vet att jag tog hissen upp senast på sjukhuset. Inte idag. Sköterskan var supergullig och lugnade mig så jag inte tuppade av, blodprov är läskigt. Tatuera mig gick mycket bättre.
Hur som fick jag en massa mediciner från apoteket sen. Fast ni vet ju att det är JÄTTESVÅRT att få medicin mot allergier. Det sa den inkompetenta idioten jag fick prata med första gången. Härligt. Jag har allt nu. Iaf astmaspray, astmanässpray eller nått (Annelie kan säkert förklara vad det är imorgon för jag har lixom glömt lite. typ. Nä då. Jag vet vad jag ska ha den till), Zyrlex på recept och ny skiiiitstor tub med kortisonsalva. Underbart. Nu har jag allt.
Hoppas på att få testa sova i katthemmet snart då.

Ingen svarar. I alla fall inga karlar. Har alla gått vilse i snöstormen?
Pappa? Niklas? Vart är ni. Eller vart är era telefoner?
Man kan ju enkelt räka ut hur lätt det är för mig att börja noja i den här snöyran. Vad som helst kan ju hända. Undra hur många gånger jag har tänkt "klart någon skulle ringa Niklas familj om han kom in på akuten efter en bilolycka". typ tio kanske.

Sonic är tokig i snö. Eller bli tokig av snön.

C.H och jah

Sitter på Aldos och fikar lite med herr Charles Dickens och hans A christmas carol. Den fanns med på listan i engelskan och jag har alltid tycker om den berättelsen, och vad kan passa bättre så här års? Sitter med varm choklad och kikar på snön. Så mysigt. Ska hämta Sonic på dagis strax. Det blev en lång dag med massa aktiviteter utan mening :) Åter till läsningen. Mys.

Fegis!

Mamma tyckte jag kanske skulle plugga lite. Inte en dum idé. Kanske ska testa på det imorgon igen.
Det har ju varit helg och då har jag ledigt! Idag var jag så jäkla sliten så jag orkade inte många knop. Imorgon så, imorgon smäller det! Då ska jag göra allt jag har tänkt att jag ska göra.
Jag har ju iaf städat här hemma idag. Och handlat.
Nu ska jag spela och glo på tv. Dricka billig äppeljucie och svindyr honungsmelon/apelsin juice! Sonic vill nog mysa också. Han har nog saknat mig. Han fick bo hos pappa i två dagar.

Sonic är rädd för ballonger. Vet inte varför. Han roades av dom när han var liten. Nu morrar han på dom och gömmer sig. Jag tror han försöker förmedla någon känsla till mig att jag ska ta bort dom. Never! dom är ljusrosa och jag har haft dom sketalänge nu! Fick dom av byoung. Snälla dom där. Sara och Fia.
Hur som så råkade Sonics ben hamna under ballongerna och nu försöker han få fram det igen men han vågar inte riktigt putta bort jättehögen av rosa luft.

God natt!
Ses imorgon. Min sista dag i livet.
Ska ta blodprov imorgon.
Fy fan!

16:76

16 läsare, inkl mig själv. 76 sidvisningar. Det är någon av er som har jäkla tråkigt om dagarna. Jag har ju öppnat bloggen och kollat hur det ser ut kanske 10ggr idag. Kandidater är Niklas som uttråkats av jobbet idag, Johanna som har mycket "fritid" hemma och Linda lika så.
Spännande, både min bästa kompis och min bästis har två barn. Jag kanske dras till föräldrar? Fast Linda hade ju inga kids när jag lärde känna henne, tur det eftersom hon var 16år då! Jäkla bitch trodde jag att hon skulle vara när hon skrev till mig första gången på Lunarstorm! Fast det är ju Johanna, kanske bitchiga föräldrar jag söker? ;) Eller föräldrar med bitchiga barn, fast Lindas barn verkar så lugna. Barn barn barn. Leker förälder med Johannas och är gudmor åt (snart båda två, på lördag) Lindas. Ska du med Niklas? Klart du vill! ;) Mysigt att åka buss, i mörkret. Kan man hålla handen.

Kandidat nr 4 för överdrivet många sidvisningar per dag är hemlig stalker! Hoppas på det mest!
Nu lär jag nog städa ihop lite. Niklas kommer typ nu.



Avslutningsvis.
Keep up the good work man! Idag gjorde du min unge ledsen. Inte din.
Jag hatar dig.

The informers.

En liten paus i filmen. Det är mest en massa sex och droger. Fast den är bra. Lite störd men bra. På tv i filmen pratar dom om ett nytt virus som verkar drabba homosexuella, knarkare och nå mer mest. Eftersom alla ligger med alla och är höga när dom gör det antar jag att alla i filmen kommer dö. Jag hoppas pojken överlever.
Tror jag lär duscha och klä på mig snart med. Kanske diska min disk.
Niklas slutar ju snart.

Movie time!

Eftersom jag är sjuk tänker jag se på film. Jag har hittat en som är lämplig. Tarzan vill visst också vara med. Jag saknar Sonic. Han är på dagis. Han sov hos pappa från lördag till söndag och igår förlängde jag det till idag. Jag orkar inte gå ut.
Jag är nöjd med mitt filmval. Hoppas den är bra. Jag hade ganska låga krav.
Typ vad som helst som inte är en "xxx-film", dom är jag så trött på.

Så många olika frukter! Äpple kanske?

Eftersom jag har erkänt mig besegrad av den här jäkla förkyldningen så tar jag det lugnt just nu. Sov till halv nio, kanske inte jättesent men jag somnade ju elva igår kväll så det blev ju några timmar!
Kollade på Ensam mamma söker när jag vaknade eftersom jag missade det igår när Niklas bytte tv-bänk och donade. Har käkat massor med frukt och ipren. Tänkte att jag bara en liiiten stund skulle spela Angry Birds. Vaknade till liv nu när jag klarade ut det. Woops! Det blev någon timme! Typ två tror jag. He.. he!
Nu är mobilbatteriet slut. ja jag vet. Det är alltid slut. Det är ett dåligt batteri. Men jag har i alla fall en mobilen som kan ha kompisar! Jag kan dela med mig av saker med min mobil, föra över saker trådlöst och sådana flashiga saker. Har ju inte det där nya coola.. vad heter det nu igen? Som Apple uppfann nu när fyran kom. Det ska tydligen revelutionera sättet vi pratar i telefon. Hm.. Ja justja! Videosamtal! Verkar grymt! Ska man lixom kunna se den andra man pratar med. Då tänker man ju att det verkar ju läckert! Kan man göra det med vem som helst som har en mobil som man kan ha videosamtal med? Nä, så klart inte! Bara med en annan fyra. Självklart. Det är ju så nytt att kanske ingen annan mobil har det..? Fast nu minns jag. Jag skaffade ju en videosamtalsmobil för.. ja när var det? Det är så längesen att jag inte minns längre. Typ 2005? Fem år sedan. Ja men teknikvärlden är ju långsam så det är ju nästan som att Apple uppfann den funktionen. Grymt.

Nu ska jag sätta mig och kolla på alla mina sms-timestamps. Har din iPhone det?
Alltså. Jag är inte bitter.

Visste ni föresten att Elgiganten har Apple-produkter nu. Löjligt. Av Apple alltså. Inte av Elgiganten.





Så här kan det alltså se ut.
Vet inte om du måste prata med just dom här människorna.
Kan hända att Steve tyckte att du skulle prata med dom.
och då måste du det.


TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!!!!!!!!!

Jag måste nog erkänna mig lite besegrad. Jag är nog kanske sjuk. Typ lite. Okej jag höll på att dö när jag fikade med Sabrina idag. Sen fick jag lite mat av henne då mådde jag bättre. Det är synd om Sabrina för det slutar jämt med att hon betalar mitt fika. Tack vännen! Vi fikade massor idag. Sallad, kaffe, bakelse och cola! Det var så gott. Fetaosten var godast. Fikade på innebandyn med. Den betalade Johanna. När betalar jag någonting? Hm. Jag ger er kärlek! Haha. 
Innebandyn var en upplevelse. Inte för innebandyn i sig utan för att någon jävla idiot har fått för sig att sätta ett jävla inbrottslarm som signal för spelarbyta istället för ett behagligt ljud. Jag trodde jag skulle bli döv. Och dö. Sen stoppade jag papper i örat och då blev det bättre. Sen köpte Johanna kaffe då kunde jag fortsätta leva. Men jag hade ju ganska schysst feber just då, det måste jag erkänna. Jag hatar att vara sjuk. Fast det var värt det. Alla gånger om.

Resten av dagen har jag spelat angry birds. Och unblock me. Låg i soffan och feberyrade lite lätt om unblock me hemma. Nu sitter jag och tittar när Niklas bygger ihop sin nyinköpta begagnade tvmöbel som Fröken C har designat, haft, tröttnat på och ny sålt till sin bästis. Hoppas han fick ett bästispris. Om man verkligen tjatar om sista priset så har jag hört att hon brukar gå ner i pris en hel del. Ibland kan man också betala i ölburkar om man inte har kontanter. Snäll så hon. 

Nu när Niklas har bytt ut sin tvmöbel som inte alls passade in kanske jag ska leta på något nytt som han kan få störa sig på. Det är väl snällt?

God morgon, vill du ha kaffe?

Står i en trappuppgång och väntar på familjen Fröken Lättsinne, hoppas med själ och hjärta att Nikolina inte är vrång och ska med under dagen. Så var det inte, för nu står jag i någon skola som jag inte minns vad heter. Jordan byter om. Det är massor med barn överallt så klart och jag har inte druckit morgonkaffe. Står bredvid en kafeteria men ironin i kaffelukten är att jag har med mig 4kr och 10 cent. Hoppas lite på Johanna. Dom var sena i morse för mormor och morfar sovit över. Jag är så trött.

Så. Jävla. Trött! Ja jag har en svordom i min rubrik, hur så?

Nu ska jag sova. Äntligen. Igen. Vaknade någon gång runt 11 idag, Sonic tyckte visst att det var dags att gå upp då. Han fattade inte att hans matte hade sovit fem timmar då. Dumma hund. Han la sig på mitt huvud. Så kan man väcka sin matte. Fast han pussa mig först. Sen la han sig på mitt huvud. Det är då man vet att man har en liten hund! :)
Fredagen var knäpp. Efterfesten blev lite lång. Knata runt på ett tak, hade danstävling, kareoke, greasmusikal.. Vad hade vi mer? Öl. För lite som tur var. 

Idag har jag släpat runt en dum hund i Högbo som först hoppade ut ur bilen och satte efter några hundar. På den lite dumma frågar "fick du tag i honom" är svaret nej. han springer runt i Högbo fortfarande. Han kom aldrig fram till hundarna. Han stannade och kissade på vägen och sen fick en kvinna fatt i honom. Så ja, jag fick tillbaka honom. Sen var han rädd för golfvagnardragprylar. Jag har druckit galet mycket kaffe. Mcd, det där kaffet som är gratis på Ikea om man väntar på hjälp i returen jag hade ingen retur eller fråga eller något liknande jag tycker bara om det kaffet så jäkla mycket så jag stal lite. Lånade. Dom kan få tillbaka det sen. Skulle koka mitt eget kaffe men Fröken C var trots sin frånvaro mycket snäll och bjöd mig på sitt lyxkaffe. Hon vet inget om det i och för sig så jag kanske stal det med. Hon kan få lite av mitt euroshopper-kaffe som smakar bränt i stället. Lyxkaffet var inte så speciellt så jag lär leta vidare. Innan jag stöter på något snabbkaffe som är värt pengarna kör jag vidare på det billigaste möjliga. Det går bra att ge mig en kaffemaskin med, sån med kapslar. Mm. Björkgatan 3 81139 Sandviken. Går bra att lämna den på Systembolaget i Sandviken med. Fast lita inte på David. Vi har lite problem i vårat äktenskap just nu så han snor den nog bara. Jo..
Jag vet inte riktigt vad jag har gjort sen. Hållit mig vaken mest. Berättat om Stephanie Plum för Niklas och ägnat mig åt den bästa matlagningen nämligen titta på när Niklas lagar mat. La mig på soffan efter ett tag och grät i smyg mest för att jag var så trött. Sen blev jag piggare. 
Nu är jag jättetrött men ska testa sova istället.

Imorgon är det knatteliga för Jordan, då ska vi hänga där på morgonen och när jag kommer hem igen ska jag träffa Sabrina. Undra när jag ska klippa bort hockeyfrillan som Niklas sportar. 

God natt!

God natt , morgon.

Herregud, barnprogrammen har börjat. Fan. Tellitubbis, telletubis, teletubbis, vad dom nu heter. Alla låter mesiga och jag tycker inte om dom. Åh. Sonic sover. Efterfesten som jag tänkte stanna på i en timme blev tre timmar. Trött imorgon, idag. Har i alla fall inte innebandy imorgon bitti. Idag, snart. Äta ostkrokar och sova. Åhör, titta. Poh visa flärp för Lala. Störd!

JAG Ä INT BITTER! nu är det fest!

Hur stor skärm ska man ha för att se en bild egentligen? Bara en massa menyer uppe och nere och säkert mitt på. Eller.. va?
Har jobbar och haft skoj på jobbet. Tydligen var jag "kundinspiratör" idag, inte riktigt kläm på vad det är, egentligen. Jag såg det som en schysst dag bara. Glida runt i butiken och vara trevlig mot kunderna, hjälpa dom och sånt. Det jag tycker är kul på jobbet! Efter det var det mys med Johanna, kidsen och Annelie. Herregud vad jag tycker om dom där ungarna! Jag vill bara kramar på dom hela tiden. Tur att Jordan inte tycker det är äckligt när jag kramas nu! :D
Efter massa mat, glass och snacks och filmtittande! Och OLLE!!!! Mmm. Drömmer mig bort en stund. Ja jutstja det påminner mig! Jag hade ju en lunchdejt med min käre pojkvän idag!
Han hade lagat mat och kom till mig på jobbet och käkade med mig och min Stjärna! Mysigt! Jag luktade kille ett tag efter han gått. Parfymen smittar av sig tror jag. Bra att jag kommer att tänka på dig när jag skriver om Olle, uppskattar du det darling? ;) Äsch du är ju på dejt med en skitsnygg tjej. Kanske Sandvikens snyggaste tjej.

Nu ska jag satsa på vinet som står och ser ut som det vill bli uppdrucket. Ens påbörjat kanske.
Pubrunda för mig och Annelie!! :D Så där spontant.
Lär bara lägga över lite pengar på Annelies konto för jag har såklart glömt mitt kort på jobbet. Efter tre och ett halvt år bord ejag ha lärt mig att ta med kortet hem efter helgen, men icke! Pff!

Hemma

Sjuk, frisk, sent, tidigt, trött eller pigg så håller jag mig till min kvällsrutin, fika i sängen med diverse komediserier. Tryggt och så.. Sonic gör sin del och morrar och gnorrar med en socka i munnen och försöker hitta något jag vill leka med, så här dags är det ett omöjligt uppdrag för honom. Natti natti!

Idag är en dag med..

Idag är en dag med många aktiviteter!
Just nu sitter jag hemma hos Johanna och fikar med henne, kidsen och Annelie. Vi tjejer byter bilder från semestern i Grekland. Det tar sån jäkla tid att ladda upp dom till bloggen från min datorn, eller rättare sagt med mitt jäkla mobila bredband! Lär nog ta med datorn till det där stället där jag har hört att det finns bredbandsbolaget. Samma ställe som det finns finns en massa Appleprodukter.

Tidigare idag kom en person på besök och jag fick samla alla mina krafter för att inte stå och skrika som en idiot. Blir så arg när han påvisar sin existens. Blä. Gick bra ändå. Huvudsaken är att dom små är glada.
Efter att detta stördo lämnat byggnaden knatade jag till skolan och tränade på engelska och grammatik. Det gick inte så bra. För att uttrycka mig milt. Jag var så jäkla kass på det! ... Herregud nu petar Nikolina Johanna i röven eller nå liknande igen. Eh.. ja. För att återgå till skolan. Min lärare förklarade skillnaden på verb, subjektiv, adjektiv och adverb. Det var något med en boll och en ring.. Som alltid. Det är alltid det enda jag minns. Jag tror att Saker och ting som boll och ring passar in till subjektiv..? Ehrrhm. Jag lär nog hem och träna igen på det där så jag kan, typ lära mig nått på lektionerna.

Johannas dator är verkligen gammal. Den har stått och tuggat på 214min för överföringen nu bra längre. Måste nog hitta en annan lösning. Kan ju vara skoj om vi kan vara klar med dom här bilderna snart, helst innan vi ska på bio vid nio. Här näst väntar spökerier på stan.

Massa måsten. TRÅKIGT!

Jag har kommit på en massa måsten som jag behöver ta tag i idag. Suck.
Innan dagen är slut MÅSTE jag ha skrivit om engelska-uppsatsen och rättat grammatiken. Jag MÅSTE fixa till referenserna i första penagogik-uppsatsen. Hoppas det blir enkelt. Tror det. MÅSTE lämna tillbaka böckerna på bibblan och posta den jag lånade från univeritetsbiblioteket. MÅSTE låna Charles Dickens´s a christmas carol. Jag ska nämligen läsa en bok på engelska och skriva en analys. Den lär ju passa nu.
Men vet ni vad. Innan jag gör något av dessa trista saker så måste jag göra det trökigaste av allt.. Städa och diska. Blä! blä blä blä...

TRÅKIGT!

Läste igenom måstena och det är lite på samma ställe allihopa, eller påvägen. Good. Hoppas lite på att få pyssla om och skriva lite samtidigt. Mmm.




Härligt

Manskraften får vänta.

God morgon!
Jag ringde hälsocentralen igår. Jag vet. Men jag var tvungen. Varför kan dom aldrig bara vara bra för? Kanske lite trevliga i alla fall. Om man nu hatar sjuka människor så mycket kanske man inte ska jobba på en hälsocentral, och absolut inte sitta och ringa folk.
-Hej jag är allergiker, skulle behöva göra lite tester tror jag. Kanske behöver medicin, hjälp i vilket fall som helst. Min boysenfreund har två katter och jag hade inte så mycket problem i början men nu börjar det faktiskt bli ganska jobbigt.
-Mjah det kan vara svårt.
Vadå svårt? Underlätta min vardag! Jag kommer ju knappast sluta träffa honom för att han har katter. lixom.

-Det låter som du behöver prata med en läkare. Du kan få telefontid.

Va, telefontid. Vad ska han göra genom telefonen? Jag vill allergitesta mig. Jag hann berätta att jag reagerar på nöt och en massa olika andra saker med. Verkar inte bekomma honom. Nej jag ska nog ner på ica och ställa mig och tjuväta en näve nötter så jag får åka ambulans till akuten. Lättare koma. Betala lite böter för snatteri. Doktoridioten ringde en gång och jag hann inte svara. Han lämnade ett meddelande på mitt telesvar, det går inte att höra vad han säger. Jag tror han säger något om att jag hade telefontid. NÄHÄ!?! Idioter. Nu har jag ringt igen. Ska komma ihåg att berätta hur jag vaknar med rejäla andningssvårigheter mitt i natten när jag sover här. och jag kommer inte sluta sova här. Det kan vara svårt att få medicin, så ni vet. Jag tycker varannan människa jag känner har astmaspray. pff!
Idag ska jag få en tid.
Och.. vad hände med min läkare? Jag ska ju ha en kvinnlig har jag fyllt i. Hon försvann visst.
JAG VILL HA PRIVAT LÄKARVÅRD FÖR LANDSTINGET ÄR HELT SLUT I HUVUDET! Kanske ska testa manpower som jag hela tiden säger att jag ska göra. Något är fel när sjuka människor måste kämpa för att få vård. Läste i natt om en kvinna som dom misstat cancern på två gånger. Lyckat. 

Nämen. Dom ringde nu. Jag fick tid. Jag var arg, fast bara lite. Bestämd är kanske rätt ord. Hon tyckte inte att nötallergi lät så bra, inte heller att jag vaknade med andningssvårigheter, hon tyckte visst att jag skulle göra prover. Blodprover. Blä. Vem vill följa med mig? Anmäl er med en kommentar. Tisdag 9/11 kl 13:10 ska jag dit.

Manpower får väl vänta tills nästa gång.

Vadå?

Men sluta.
Sluta peta mig i röven!
Det där är inte min röv Nikolina!
Men SLUTA!
Gå och peta Sarah eller Jenny i röven istället.
Ska jag bara stå här tills hon slutar?
SLUTA NU!


Nu ska jag peta mamma i röven.

Sluta peta mig i röven

Idag när jag vaknade kom och på en snilleblix för att lösa mitt dörrproblem. Så jävla smart är jag!
Det är ju så att jag ska ha dubbeldörr in i lägenheten men han som bott där för några år sedan tyckte väl att det var en bra idé att ta bort innedörren. Det är ju så tyst utan den. Hör inte alls ALLT som händer i trapphuset. Jo. Jag var ironisk. Jag hör när lampan blir dålig och börjar blinka. Det är samma människa som tyckte att det var smakfullt att tapetsera hela minihallen med bredrandiga tapeter. Suck. Discoturk kallar pappa honom för det var bredrandiga tapeter i vardagsrummet med glitter i. Haha.
Ja, jag kom på en lösning iaf och jag ska kolla på ett alternativ som jag med största sannolik inte kommer köpa men bra att få idéer från. Jag ska ha en skjutdörr inne! Så jävla smart! På skena. Fattar ni va bra va? Kan jag sätta fast krokar och en liten tavellist på den och ha lite ljus, bilder och nå mys.

Kollade facebook och såg att en granne från barndomen fått sitt studiebidrag från Göranssonska fonden så jag loggade in på banken och kikade mitt saldo och mycket riktigt jag hade fått lite cash! Första tanekn var att lägga det på vettiga saker. Det gick över! Handlade kläder på Byoung. Men det är jag värd och det behövdes! Jag är ganska trött på att knata runt i medium kläder när jag ska ha xs! Fick två tröjor, en tunika och ett par byxor/tajts? för 700kr, ganska bra gjort!

Nu står Johanna och läser över axel när hon borde vara en god fru och baka på med dom där kakorna. Va fan. Lixom. Hon fick ju till mackorna iaf. Jenny ska väl ha lite cred hon med. Fast hon mest äter margarin. Så jävla äckligt! Nu ska jag kräkas i toan och bada lite i badkaret.


Rubriken? Bara en helt vanlig mening man kan höra hemma hos familjen Fröken Larsson. cepen.

tiotusen ord och lite till.

Jag har gjort så mycket känns det som.
Får väl dela upp det lite

Lördag, cross och mat!
Niklas fyllde ju år i torsdag och då firade jag han lite men i lördags kom den riktiga presenten som jag inte kunde hålla tyst om (lite praktiska skäl med). Crossåkning! Hur awesome är inte jag på presenter? Mhm!
Strax efter tio i lördags for vi till Sanna och Erik, lite sena så klart jag var ju med! Men vad gör det när man ska till paret snigel? Sanna hade vaknat men inte gått upp när jag ringde och såg ganska vilsen ut när vi kom in. Kommit i säng sent. typ fem? Haha. Kul att gå upp klockan tio då! Jag funderade på hur fan jag hade tänkt när jag fick för mig att det skulle vara en bra present. Eriks cross är så jäkla stor! Såg ut osm ett monster. Till och med brevid honom. Sanna såg ut som en dvärg (what else is new?). Hur som fick vi med crossar och diverse skydd och hjälmar till sist och for till Järbo i deras superstora pundarvan. Skitskön bil! Trodde alla skulle dö när Erik kickade igång åbäket och funderade på hur jag skulle förklara för Niklas familj att jag gett han döden som present. Taskig 29-års present. Jättedålig. Men han överlevde och hade superskoj så det blev bara en klockren och grym present, som tur var! Jag testade åka på Sannas lilla fiddy med. Så kul! Måste ha en! Hade glömt att det är skoj att guppa runt i skogen på motorfordon. Vill så klart ha Sannas som är vit och rosa-lila. Mmm!..

Resten av dagen såg typ ut så här; MAT! Först lite "för-tugg", makaroner och falukorv. Jag trycker inte om korv. Egentligen. Det blev svarta pyttebitar som smakar gott istället för korv ;) Sonic fick hälsa på tant Johanna och kidsen när jag och Niklas begav oss till Helt Enkelt och käkade. Har dom kanske den godaste burgaren? Har ni sett "How I met your mother"? eller, ah. Vem har INTE sett det någongång. Det finns iaf ett avsnitt när dom leter efter ett litet hamburgehak och där ska den godaste burgaren i världen finnas. Minns ni? Typ sååå god är Helt Enkelts burgare! Tog en öl till det som jag glömde eftersom maten var så galet god så vi förflyttade oss till baren så drack jag upp den där. Det är härligt. Sitta där med honom och babbla. Dricka min New Castle. 


Idag, familj.
"We're just one big family".. Jag umgås bara med familj, om man räknar med min moderna eller kanske mycket omoderna familj. Niklas och Johanna + kidsen måste räknas som familj till mig. Vad ska dom annars vara? 
Jag började dagen starkt med plugg och tänkte att det blir jävla drygt att bara sitta här och plugga i två dagar. Trist. Jag och böckerna. Kommer växa fast i stolen. Hatar när jag drar ut på allt och måste tokplugga för att komma ikapp. Dumt. Fast semestern var värd det! Loggade in på portalen som jag egentligen borde ha gjort innan helgen.. Borde verkligen ha gjort det. Pratade med Niklas i telefonen och läser lite info och inser att den första november är idag, att klockan är efter tolv och att det faktiskt står att jag senaste klockan tolv den första november ska ha lämnat in två frågor och svar på dessa för att delta i den examinerande diskussionen på onsdag. Som jag sitter och tokpluggar inför. Freakar ut? hmm.. Nä! Inte min stil För det står att om jag inte lämnar in i tid så får jag en ny uppgift efter onsdagens diskussion. Vet ni vad jag gjorde istället för att plugga vidare då? Jo jag fick komma hem till Johanna på pannkakslunch och leka med kidsen! Så mycket roligare! Spelade finns-i-sjön med Jordan flera gånger tills han spårade ur och bara fuskade och jag hade tröttnat på kortspel. Funderade en sväng på vad jag skulle hitta på. Kom ihåg att jag sett teatersmink på toan. Vad gör man inte för att roa sig. Vi spökade ut oss och försökte skrämma folk som gick förbi köksfönstret och vardagsrumsfönstret. En pappa blev lite, ja, fundersam kan man väl säga :) Vi hade kul iaf! Nikolina gjorde sitt bästa för att förstöra den goda stämningen. Sen fick hon dansa till smurfarna och leka ostleken då blev allt bra. Ostleken. Vilket namn.

Knatade till pappa vid fem-tiden efter jag hämtat Sonic. Fick kaka och kaffe. Jag = nöjd då. Gick hem till lillasyster Suzanne efter det. Hon gav mig en ny design på bloggen. Tack så mycket! Nu har jag en fin blogg! Niklas som tagit fotot ute i Mackmyra en sensommardag med sin iPhone. Han och hans appleprylar. Jag är inte bitter säger jag ju. Inte. Bitter. Jag får titta på dom. Och använda dom. Snäll så där han.
Jag och Suz pratade lite, mest jag antar jag. Sen såg vi "pojken i den randiga pyjamasen", vidrig film. Hemsk. Bra. Mycket bra. Jag grät inte konstigt nog.
När Andrea kom hem och kikade på lägenheter tyckte jag att det stod "salong" istället för "balkong" på planritningen så nu har jag planer på att ta bort min säng och istället göra en salong där. Salong i en 30kvm lägenhet. Kan vara bra att ha, om jag har fest. Kan gentlemännen avlägsna sig till salongen och röka cigarr och dricka whiskey, lämna damnerna i fred. It's gonna be great! Har ju en till säng på balkongen där jag kan sova. Kanske lite kallt nu på vintern. Ahja, Sonic får värma mig!  

Justja! Jag måste berätta och skryta! Jag fick ju VG på alla mina prov jag gjorde i Engelskan (En B, komvux) så jag ska mest träna på grammatik, föga förvånande att grammatiken är ett problem. Och idag innan jag upptäckt min lilla miss i Pedagogiken så hade jag fått mail med återkoppling på tidigare inlämnade uppgifter. Så jävla godkände! Första var "godkänd med marginal" marginal med positiv mening och den andra fick jag 2 av 3 möjliga poäng på. Jag är så bra! Känns det som nu! Jag blev så glad när jag läste det att jag började gråta lite. Ringde Niklas och grät lite och berätta hur bra det hade gått!
Fan nu sitter jag och käkar djungelvrål. Bara på vana. Jag tänkte att jag skulle sluta käka så mycket godis, chips ostkrokar och sånt i någon vecka och se vad som händer. Jag har ju gått ner lite i vikt, så där en lätta tio kilo på att inte göra nå speciellt allt men jag käkar ju godis som om världen skulle gå under imorgon så jag tänkte göra ett experiment. Se om det gör någon skillnad. Borde ju göra det. Hoppas lite på att det inte händer nå för då kan jag fortsätta så här! Haha. Lär skaffa simkort också. Röra på min stela kropp.

Nu té och lite nattfika för jag är hungrig!



Både jag och Jordan
är så söta!
Right?




Passa er, vi lurar i mörka skogar
och på ödsliga gator.




Nikolina vela bara dansa.
Inte stå still.

Bloggdöd

Jag har varit sämst på att uppdatera. Det är ungefär allt som jag orkar skriva nu med.
Suz-syster har så jäkla taskigt flyt med sina datorinköp. Först ungefär så där tusen besök på elgiganten som slutar med att alla känner igen henne där och jag tror alla som känner Suz vet vem Fredrik är. Typ. Inget mobilet nät funkade iaf, och nu funkar inte tangentbordet på hennes laptop. Hon har väl tappat en öl på datorn. Ha.
Nu ska hon vara snäll och fixa till min design så ni slipper den här.. hm. skiten.

RSS 2.0