Utkast: Feb. 15, 2011

Jag är en tekniknörd. Jag kan bli knäsvag av ny teknik. Har du en LED-TV eller kanske den senaste mobilen så kommer jag gärna över och tar en kopp kaffe eller vad du nu vill kalla det. Jag vill smeka din nya pryl!


Om du har fått uppfattningen att jag är en snäll liten flicka kan du bara radera det, det är helt fel! Min granne tror visst att jag är en fin flicka från en fin bakgrund. Jag är mycket nyfiken på vad han baserar det intrycket på. En jobbarkompis tror att jag är för snäll för mitt eget bästa. Vilket skämt. Visst är jag snäll och omtänksam, men tro fan att du lär förtjäna det först! Min "svärfar" kallar mig (och Johanna) för "näbbgäddan" och menar på att jag (vi) mer än gärna käftar emot, han är mer inne på rätt spår tror jag! 

Jag är en fighter, om jag bryr mig.

Jag är oftast positivt inställd till saker och ting men jag hatar stora delar av världen i smyg. Jag dömmer dig snabbare än du tror men bannar mig själv och försöker ge alla en andra chans efter det. Jag vill ha världfred mer än vad skönhetsdrottningarna vill det men gör du något som verkligen gör mig förbannad eller ljuger för mig så kommer helvete bryta ut mellan oss. Min granne gjorde misstaget att inte ta mitt hot om att inte göra sig osams med mig på allvar, han önskar nog många gånger att han bara hade varit tillmötesgående från första början. Om jag känner mig engagerad kan jag spela alla sociala spel och manipulera skiten ur vad som helst. Men det är sällan det händer. Oftast tycker jag bara om folk.

Om jag tycker om någon tänker jag på den ofta och tror att det på någotvis känns. Jag släpper allt för dom jag håller närmast. Det värsta är ju att mina systrar vet det här och vet att jag inte kan säga nej. Har du problem så kommer min hjärna gå på högvarv för att lösa det, oavsätt om du bett mig eller inte, oavsätt om det ens finns en chans att jag kan lösa det - jag kommer göra allt jag kan. Jag visar gärna uppskattning och gör mitt bästa för att visa att jag tycker om någon.

Jag har många fler egenheter än vad jag ens kan minnas, Niklas har nog bättre koll på vad jag har för konstiga små nyck. Jag tror, som min syster, att det finns dolda kameror i lägenheter, hus, speciellt toaletter. Kollar efter dom om jag som nu flyttar in temporärt. Jag har inte hittat några men, ja.. dom kan ju finnas där. Niklas tycker att jag är helt störd på den punkten, jag försår honom. När jag äter måste besticken matcha annars blir det svårt att äta. När jag hänger tvätt måste även kldänyporna matcha. Jag kollar alltid noga att glaset jag dricker ur är rent, är det minsta smuts måste det bytas ut. Jag har lite andra gränser för det hemma hos Niklas. När jag spelar kort är det viktigt att korhägen är "ordnad" och om det finns en upp och ner-sida på korten vill jag att alla ska göra sitt bästa för att dom ska ligga rätt/hållas rätt. Jag tycker matrester i munnen är sjukligt äckligt, jag kräks nästan om jag ser det! Jag tycker inte om att knocka med knäna, men det fattar ju alla att man kan råka krossa knäskålen då! Pengar är såklart vidriga, likaså handtag, men det är ju lite mer sunt förnuft.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0