Sitt säkert lilla bebis

Idag kanske babyskyddet kommer! Vi beställde ett från Lekmer.se eftersom vi i ett av alla gratispaket vi har hämtat ut fick en rabattkod och ett reklamblad om just det babyskyddet vi tänkte köpa. Eftersom ingenting går problemfritt för oss nu så strulade det med rabattkoden men efter lite kontakt med kundtjänst så löste dom det åt oss. Jag läste om så himla många saker i början och bestämde mig ganska tidigt för vad vi skulle köpa och när jag har bestämt mig kan jag inte ändra mig, det är helt omöjligt :) 

Hahaha avbrott i inlägget. Det är en fågel ute som kvittrar till lite och varje gång den gör det svarar Sonic med ett "moff", han gjorde likadant sist vi hörde den där fågel också, andra fåglar skiter han i när dom låter om han inte ser dom på marken för då vill han jaga dom. Kvitter, moff, kvitter, moff, kvitter, moff, kvitter, moff!

Vi väntar i alla fall på en BeSafe iZi Go+ i Fresh Grey. Det blev en neutral färg även om dom turkosa och lila var riktigt snygga men jag är en sån där som inte vill ha för mycket blått till en flicka eller för mycket rosa/lila till en pojke, so sue me, och när vi inte vet vad det blir och vill kunna spara babyskyddet till nästa barn så blev det en neutral. Vi har varit och känt och klämt lite på den på Barnens Hus och den känns bra, den har fått bäst i test flera gånger och solskyddet är en fröjd att dra fram och tillbaka. Ja jag har fått höra att vad spelar det för roll med solskyddet men nu är det så att jag känner mig själv och min man väldigt väl och om vi skulle behöva strula med något som ska vara så simpelt skulle det där jäkla solskyddet fara åt, ja ni vet vart, efter någon vecka. Vet inte vem som skulle tappa tålamodet först men någon av oss skulle slita av skiten, stampa på det, svära och sen slänga det i soporna. Saker ska funka, så är det bara och av någon anledning så funkar solskydden jättedåligt på andra babyskydd jag har testat så det blev den avgörande detaljen.
Hur som, jag hoppas verkligen att den kommer idag! Varför jag känner mig så lyrisk över att få hem en bilbarnstol har jag ingen aning om men man är väl knäpp så där när man blir mamma för första gången. Det är också en grej till att bocka av från listan. När vi får hem den har vi allt vi måste ha för att klara av att ta hand om bebisen första tiden, skönt! Köpte skötbord här om dagen. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0