Man kan se det som tredje hjulet, eller så kan man se det som någonting heelt annat.

Fast jag vet inte om det är jag eller typsvåger som är det tredje hjulet eller inte. Två killar, en tjej, steakhouse, superhjältefilm. Jag kan invadera på en bromans, jag är inte helt säker.
Idag är det mat på Charlys och bio i Gävle som vankas. Jag, min käre man och min typsvåger ska se Superman och eftersom kanske mitt huvud är fyllt av en massa trista saker nu som ingen vill höra om så ska jag försöka ägna dagen åt att återfylla det med vettiga saker att prata om, så som den där nya sprayen dom visade upp på Feber.se som gör att vatten bara rinner av! Eller att jag lyckades få alla rätt under rubriken "tv-spel" eller vad den heter i Quizkampen mot en kille som fick ett rätt. En kille som inte ens visste vilken av fyra som var den äldsta spelkonsolen. Pinsamt! Alltså, han kan ju ha andra intressen än tv-spel och sådana saker även fast han är kille men om jag tänker på saker känner jag ingen sån kille. Alla killar jag känner älskar digitala spel. 
 
Jag ska i alla fall äta löjligt mycket mat på Charlys. Löjligt mycket. För att kompensera att jag inte får dricka en god ale till maten. Och även fast det bara är två grabbar jag ska ut med så ska jag nog leta på något riktigt snyggt som jag fortfarande kan ha att ha på mig. Eller kanske för att jag ska ut med två grabbar. Fast den ena kommer inte ens märka det och den andra tycker jag är fin i stödstrumporna så inte vet jag. Kanske bara för min egen skull då. 
 
 
 
Instagrambild från när jag och Niklas senast var på Charlys. Mars och sommaren var redan på g.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0