Bengan

Igår fyllde min minsta lilla lillasyster år. 23år har gått sedan mamma planerade inför en ny bebis och jag och Suzanne fick en ny syster. Hon är den av oss tre som har mest Fagerlundare i generna, vissa tycker att hon är mest lik mig och andra tyckter att hon och Suzanne är jättelika varandra. Det syns nog på oss alla tre att vi är systrar i alla fall. Sanna hade inte så många namn när hon var lite men innan våra föräldrar kunde komma på ett namn på S som är en stark tradition på Fagerlundarsidan så fick hon helt enkelt heta Bengt och jag tänkte alltid på en bänk när någon kallade henne för Bengt.
När hon var barn och så stor att hon var skrivarkunnig skrev hon i en bok att hon och hennes kompis Malin skulle äga och jobba på ett hunddagis när dom blev stora, utan att någonsin ha varit på ett sådant då. Efter många år hade hon glömt bort den där boken och vad hon hade skrivit i den. Hon gick i gymnasiet och träffade sin Erik, tyckte att skolan var ganska så trist och fick praktik istället, på ett hunddagis. Efter att ha praktiserat på hunddagiset sedan dom öppat, flyttat ihop med Erik och drömt om hund i många år så fick hon ett erbjudande om att köpa in sig på hunddagiset, hon köpte en hund och hittade den där boken några år senare. Nu bedriver hon hunddagiset med en kompis vid namn Malin men inte den Malin hon skrev i boken med. Hon har utökat familjen med en till hund och flyttat till ett sommarhus som hon och hennes Erik rustar upp till ett året-runt hus, avlopp, vatten och allt vad som ska till. Skotern kan stå på gården och lederna finns precis utanför gården, precis som dom drömde om.
Sanna är utan tvekan den modigast av oss tre systrar som älskar äventyr av alla slag och gärna vill bosätta sig i skogen en sommar och överleva på det naturen ger henne. 

 


 


 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0