Free stuff!

Det finns ju en hel del gratisgrejer på nätet, speciellt när man väntar barn. Dom mest lättillgängliga boxarna är väl Kronans Droghandels och Apoteksgruppens babyboxar för dom "butikerna" finns runt de flesta städer, även vi som bor i mindre samhällen. Jag har hämtat ut båda två och blivit så glad för alla saker vi har fått, verkligen jättefina grejer som det känns som att vi kommer ha användning för! Bäst var nog nappflaskan som fantastiskt nog är av samma märke som bröstpumpen så dom passar ju ihop. Nästa gång vi far in till Gävle ska vi åka upp till barnenshus och hämta ut Pampersklubbens Babybox. 

Jag har fotat saker vi har fått i de två första boxarna men utöver det som är på bilderna så får man även med lite erbjudanden, rabattkuponger, tidningar och informationsfoldrar. 

 
Våtservetter, badleksak, Weleda shampoo (vuxen), Pysventil, nappflaska, badskum x2, blöjeksemcréme, Bamseshampoo, prov på Weledas babyolja, prov på Weledas bodylotion, napp x2, Bepanten, prov på Björn Axéns shampoo + balsam.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0